VIEIRA DO REALU?

31.07.2003, 11:40
Aktuality
Podľa francúzskeho stredopoliara Realu Madrid Zinedina Zidana by sa jeho reprezentačný spoluhráč Patrick Vieira ideálne hodil do stredu poľa kráľovskeho klubu, ak by odišiel z anglického Arsenalu Londýn.

"Pokiaľ ide o Vieiru, v strede poľa by si perfektne rozumel s Makelelem," povedal Zidane počas turné tímu v Číne. Makelele je Zidanovým a Vieirovým spoluhráčom aj v národnom tíme Francúzska.

Vieira sa však podľa trénera Arsenalu Londýn Arsena Wengera nechystá odísť a plánuje s ním podpísať novú viacročnú zmluvu. Ak však rokovania zlyhajú, Arsenal by 27-ročného Francúza predal, pretože v prípade zotrvania do konca kontraktu v roku 2004 by ho musel pustiť ako voľného hráča. Odborníci odhadujú Vieirovu cenu na trhu na 25 miliónov libier.

Autor: Marian Hlinka

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*Maršál Malinowski

No, mám pocit, že už by se tam ti kluci nějak nevešli :-))). Záloha Figo, Makelele, Zidane, Beckham ... kam ho asi dáte...? A to nepočítám McManamana, Gutiho, Solariho ..., kteří by si možná taky rádi kopli.

Reagovat
HOST*

Guti je na odchodu a mozna i McManaman,ale Vieira vedle Makeleleho to je pro Real blbost,Ale misto Makeleleho to by mi davalo smysl

Reagovat
HOST*Maršál Malinowski

Makelele je o fous lepší, to by bylo k ničemu a přece jen už je tam adaptovanej. Gutimu se nedivim, hráč takovejch kvalit na lávce nemá bejt ... ... ... ale mezi náma, místo koho by tam šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vieira je podle mě na úrovni Makeleleho, jsou to dva nejlepší def.záložníci planety. Každý z nich má jiné přednosti, Vieira je vůdce mužstva, skvělý hlavičkář a skála, které se každý lekne. Claude má zase vynikající fyzičku, techniku a hru tělem. Ti dva by byli ve středu pole k nepřekonání. Je to smutný fakt: Real měl místo Beckhama koupit Vieiru.

Reagovat
antimadrista

Hrajete si s ohněm, tím chcete posilovat všechno jen ne obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

S Vieirou by nám trojice Helguera - Pavón - Rubén bohatě stačila.

Reagovat
antimadrista

Stejně i tak budete mít jednu z nejhorších obran velkoklubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší asi ne, Helgueru a R.Carlose by bral každý, spíše je problém v nedostatku středních obránců. Ale to nevadí, máme o parník lepší zálohu a útok než ostatní.

Reagovat
antimadrista

O parník před jinejme možná, ale Barcou ne. Ronaldinho, Saviola, Kluivert, Overmars, Luis Enrique, Quaresma- to je útočná smršť, která se tý z Madridu určitě vyrovná.

Reagovat
HOST*Maršál Malinowski

S tím bych nesouhlasil, na co by platili dva špičkové def. záložníky, hrát může stejně jen jeden (dva hrajou jen ve Spartě - nejistej Kováč a starej Němej) a asi by se jim to dvakrát nelíbilo, sedět na lávce.

Nevěřím, že by hrál Real na dvě defa a dva útočný záložníky - chybí mi místo pro Zidana a jednoho z dvojice Beckham / Figo.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý velkoklub hraje na dva defenzivní záložníky, jeden je klasickým štítem a druhý mu pomáhá a zároveň podporuje útok. I Real to dlouho hrál, vedle Clauda se vystřídali Helguera, Celades, Flavio, Cambiasso a i Guti hrál hodně zezadu. Zizou za dva roky skončí, Figo to má v Realu za pár a uvidíme, čeho se dočkáme od Beckhama. Dvojice Makelele - Vieira by neměla ve světě konkurenci. Otázkou je, jestli myslí na Bernabeu vážně angažování Xabiho Alonsa od sezony 2004-05.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele