Vidal je v Bayernu spokojen, rád by prodloužil smlouvu

12.02.2018, 14:46
Aktuality
Arturo Vidal podle všeho bude za několik týdnů slavit další titul mistra Německa a vedle toho ho čekají rovněž jednání o budoucnosti. Chilský záložník patří Bayernu Mnichov, kontrakt mu běží do června 2019 a rozhodně se nebrání prodloužení spolupráce...

Vidal zamířil do Bavorska před dvěma a půl lety z Juventusu a v průběhu zimy se mluvilo o zájmu Chelsea. Další důvod ke spekulacím následně zavdal chystaný příchod Leona Goretzky ze Schalke, který vejde v platnost 1. července.

"Na přestup nemyslím, cítím se zde velmi pohodlně," řekl v rozhovoru pro Sport1.

"Samozřejmě bych rád prodloužil svou smlouvu. Je to jedna z možností. Moje děti zde jsou spokojeny také," dodal.

Vidal v minulosti hájil barvy Leverkusenu a se spoluhráči z Bayernu vybojoval dva tituly, k nimž letos podle všeho přidá třetí. V 1. Bundeslize za klub nastoupil k 75 duelům a na své konto si připsal i 14 branek.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (59)

Přidat komentář
Kincl

Mohl by mít míň faulů, člověk se pak bojí aby dohrál když dostane žlutou :D

Reagovat
Seydou Doumbia

Pro něj žlutá nic není. Dostane ji a za deset sekund jde do dalšího souboje stejně tvrdě. Nějaký kus kartonu ho přece nemůže rozhodit. Sním do každého zápasů jdeme s 10,5 hráči.

Reagovat
Kincl

Kvality má to bezpochyb :D ale prostě to je ten typ hráče jak píšeš :D Dostane žlutou a za minut jde do souboje jak kdyby žádnou žlutou neměl :D :D

Reagovat
Seydou Doumbia

Hraje na 100% jde do každého souboje to se mi líbí. Určitě bych si ho nechal je to platný hráč.

Reagovat
Bastaron

Prodloužit rozhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Goretzka ho stejně vytlačí. Měl by jít...

Reagovat
smazaný uživatel

Dvaja úplne rozdielni hráči

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně navíc Goretzka je talent, ale podívej se jak loni řádil Gnabry ve Werderu a letos, Leon má velký talent ale Vidal se prosadil v Leverkusenu, Juve i v Bayernu, tak bych počkal s tím kdo z nich je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

v leverkusen sa presadil aj Vraťo, to by som moc nedával do vitrínky

Reagovat
smazaný uživatel

Jen říkám, ze Vidal už byl skvělý ve 3 klubech

Reagovat
smazaný uživatel

podla mňa je stále skvelý

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba přijde novej trenér a překope to. Nějak ho tam nacpou, o tom nepochybuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Běž si strašit k vašemu novýmu trenérovi!!

Reagovat
Rich

Osobně vidím problém v tomto, pozice centrálního záložníka je obsazena na maximum. Thiago, Vidal, Rudy, Tolisso, Martinez, dokonce teď ve středu nastupuje i James, do toho má přijít Goretzka. Nepochopím vedení, proč tolik obsazují tuhle pozici.

Každý zápas, co Vidal hraje, tak se bojím, aby se nevykartoval, pokud by to záviselo na mě, prodal bych ho do Chelsea, už v mnoha zápasech se ukázalo, že ho věk dohnal. Moje představa středu by byla taková James a Goretzka pro příští sezonu.

Reagovat
Giginek

Potřebujeme tam ale mít nějakého rozrážeče, co se nebojí faulovat a tak, i když to někdy přehání

Reagovat
Rich

Přehání? To je slabé slovo, co zápas to karta, v důležitých zápasech je přemotivovaný a to je problém u něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy chcete přiject příští rok na půdu PSG a prohrát 2:6, že chcete jen ofenzivní záložníky a klidně necháte střed hřiště volný na protiútoky? Ale tak můžete nám dát Thiaga za nějakou symbolickou 30, když máte přetlak víš co

Reagovat
Seydou Doumbia

Za symbolickou se dával Kroos, nasrat.

Reagovat
Giginek

No přesně tak, potřebujeme nějakýho defenzivního záložníka, aby se nestávalo, že si tam jeden projde mezi 5 a všichni se bojí mu tam dát nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Barcafan10, proč samé ofenzivní? Thiago a Goretzka by to v systému 4231 na dvou defenzivnějších středních postech zvládli, pač oba dva umí bránit, hlavně Leon je skvělý. Navíc umí rozehrávat a zakládat útoky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že Goretzka je Teda více ofenzivní a dát ho na střed je škoda a podle mě v některých zápasech LM se může ukázat, tě Goretzka není žádný chasnik, co to bude bourat, nebi to žádný Bus, Kante a vlastně ani Fellaini.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, podle pozice např. v Schalke je více ofenzivní, ale já Leona sleduji už dlouho a dle mého názoru je zase škoda nevyužít Leonovi obranné a bojovné schopnosti. Navíc má dobrý a rychlý přechod do útoku, což může zkvalitnit zakládání brejků. Myslím si, že by se na tu pozici náramně chodil. Někomu se jistě bude zdát hloupé, co řeknu, ale někdy mi v obranné fázi Leon připomíná Martinéze. Podle mě by to zvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

*hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Je možné, že ano, třeba to už příští rok zjistíme. Ha tvrdím, že s takovým Busem, Fernandinhem, Kantem nebo i Rabiotem bude prohrávat podle mě ve středu hřiště v soubojích a obrana to pak bude mít těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Ačkoliv to každý vidíme jinak, tak souhlasím, že to všechno následující sezónu uvidíme. Nic jiného nám ani nezbývá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, třeba se budu opravdu modlit víš co já si nebyl jistý Minou a popravdě furt nevím, co očekávat, ale ten první zápas to tam začal neskutečně dirigovat a všem říkat, co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Mílit*

Reagovat
smazaný uživatel

Richi, myslím si, že nejlepší by bylo, kdyby Bayern hrál formaci 4231 s tím, že posty dvou defenzivnějších středních záložníků by měl Thiago a Goretzka, kteří umí bránit a rovněž zakládat hru a vyvážet balón. Jamese bych šoupl do středu na ofenzivnějšího záložníka, kde by se mohl střídat s Thomasem, případně nemusel, pokud by Muller hrál pravé křídlo, kde se mu za Juppa opět daří.

Reagovat
Rich

Souhlasím, Bayernu dlouhodobě vyhovuje tato formace 4-2-3-1. Nicméně James funguje dobře nejenom v ofenzivě, ale i v centru, je dirigentem hry, tvoří jí. Proto bych ho dával do středu a na pod hrot bych dal Mullera. Navíc za Vidala bychom mohli utržit slušný prachy, takže by to chtělo ho prodat a koupit křídlo, nejlíp Martinse.

Jinak zaznívalo tady, že Goretzky by byla škoda v centru, s tím musím nesouhlasit, mě přijde, že na této pozici se cítí nejlíp.

Reagovat
smazaný uživatel

James může hrát i v centru, protože dobře vyváží balón, rozdává po celém hřišti nahrávky apod., každopádně jsou Goretzka a Thiago přece jen lepší obránci než James. Proto si myslím, že Thiago a Goretzka by měli hrát vedle sebe. Richi, nějak mi přijde, že s Thiagem moc nepočítáš a zapomínáš na jeho vybroušenou techniku. Byla by škoda, aby zrovna on seděl, i když je celkem náchylný na zranění.

Reagovat
Rich

Já si Thiagem počítám, ale mě třeba zase tak nepřijde dobrý obránce a kdybych to měl porovnat, tak James je v tom získávání a pomáhání v obraně lepší. Thiago se hodí spíše na tu taktickou stránku a podporu ofenzívy. Podle mě to stejně dopadne tak, že se to bude točit a střídat a budou hlavně hrát v centru James, Thiago, Goretzka a Martinez. Rudy ten si kopne, jenom když bude někdo zraněný.

Reagovat
Bayern +

A samozrejme Arturo Vidal.

Reagovat
Jardman

Za mě jeden z nejhloupějších fotbalistů. A nevím, co byl pro nás horší/zbytcnejsi přestup, jestli Alonso nebo Vidal. Za mě, pokud za něj někdo vysolí padíka, tak adios.

Reagovat
adoxx

Porovnávat Alonsa kterej u vás a Vidala kterej už teď pro vás udělal hrozně moc ,je blbost ,Vidal u vás hraje i přes obrovskej přetlak na jeho postu a taky (až na ty karty a fauly ,který ale k fotbalu patří ) je to prostě parádní hráč a podle mě jistota na tomhle postu ,aspoň tak to vidím já (i když Bundesligu už poslední dobou sleduju míň )

Reagovat
adoxx

*kterej u vás přišel dohrát kariéru

Reagovat
Seydou Doumbia

Vidalovi celkem dost křivdíš. Alonso byl pomalá lína veš, která těžila většinou jen ze zkušenosti a chytrých přihrávek. Ale dělal dost chyb. Vidal je vždy plný elánu a do všeho jde po hlavě. V tomhle mi připomíná Bommela. Akorát Vidal hraje o dost více dopředu. Hodně podporuje útok což ukázal už v Juve, kde dal za sezonu nějakých nevím patnáct branek.

Reagovat
Rich

Vidal a Alonso se nedávají srovnávat. Alonso neměl na to hrát za Bayer, vždycky když nastoupil, tak hrozilo, že dostaneme nějaký ten gól. Vidal měl stabilnější výkony vždy a hlavně nemrvil hru jako Alonso.

Reagovat
Bayern +

Existuje len malo hráčov, za ktorých by som ho menil. A ti by stali cez 100 mega, čiže rozhodne predĺžiť. Je to top hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz v Juve som ho zral. Niekedy mal sice v nasom drese slabe chvilky, ale po tom co prisiel ku kormidlu Jupp mam pocit, ze sa svojimi vykonmi vysvihol nahor.

Reagovat
vladino10

a teda vyzerá aj o kúsok kludnejsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas Ostatne,takých hráčov čo išli nahor keď prišiel Jupp je tam vďakabohu viac.Tak sa pozná persona,miesto kecov výsledky

Reagovat
db18

Pod Juppem, odejde Jupp a odejde jeho zápal pro hru a zase bude prasit.

Reagovat
smazaný uživatel

S Arturem je to těžký. I přesto, že má někdy zkraty v tom, že jde do každého souboje hlava nehlava i po první žluté kartě, ho mám rád. Je to bojovník, nevynechá žádný souboj a v hlavičkových soubojích snad neprohrává. Ovšem věk se podepisuje na každém a on už má 30, což jeho výkony bude postupně snižovat. Do základu bych místo něho dal na pozice dvou středních, spíše defenzivních a tvořivých, záložníků Goretzku a Thiaga, přičemž Arturo by nastupoval z lavičky a v některých zápasech může hrát základ. V tomto případě bych si ho nechal, ale pokud by měl mladšímu Goretzkovi zabírat místo, tak bych ho prodal a získal alespoň nějaké peníze. Všechno záleží na novém trenérovi.

Reagovat
bayern987

Reagovat
AndR

Prodloužit smlouvu a když dostane žlutou, tak vystřídat

Reagovat
smazaný uživatel

Co som tak precital.Bild a twitter tak to vyzera, ze nova zmluva pre Vidala nie je pre vedenie prioritou, co zrejme znamena ze Vidal uvolni miesto Goretzkovi.

Reagovat
db18

Reagovat
PavlíčeQ

Prodloužit prosím Jeden z mých nejoblíbenějších hráčů už pár let. Takový bojovníky jako je Arturo já můžu

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal je drič, je malo takých hracov a je platný pre Bayern pre viacere formacie. Sudit ho za červenu v zapase z Realom, je nespravodlive, bol vyluceny nie za faul na zltu ale mu to bolo spocitane za cely zapas. Minulu sezonu mal rampuch zviazane ruky tym, ze vedel ze musi stiedat Alonsa, Francka a Robbena ktory tahali nohy uz 70 min za sebou ... a Vidal bol premotivovany cely dvoj zapas a mal byt vystriedany.

Reagovat
vladino10

Jasné, bola to aj chyba trénera (franck, arjen a xabi + polozraneni hummels a boateng pre ktorých sa šetrilo striedanie)..ale na druhej strane, ak by bol rozhodca taký uzkoprsy ako v prvom zápase, tak vidal by letel oveľa skor- on tam mal asi 4-5 zákrokov na žltú..teraz vyzerá byť kludnejsi, ale tak či tak je to dosť jednoduchý hrac ktorý so žltou kartou ide do šmýkačky oboma nohami napred.. Teraz hrá dobre a vyzerá byť kľudný, ale má už aj vek a pokiaľ máme náhradu, tak za nejaké pekné peniaze by pre mňa mohol ísť..

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri Javi, casto zranený iného defenzivneho lepšieho nemáme Goretzka bude potrebovať čas, ťažké predávať top hráča na vrchole by bolo pre nás hlúpe...

Reagovat
vladino10

Lenže pri tom počte záložníkov čo máme niekto odísť musí..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele