Vidal do Bayernu, ten potvrdil dohodu s Juventusem i hráčem

23.07.2015, 09:56
Aktuality
Arturo Vidal se po Carlosi Tévezovi a Andreu Pirlovi stane další důležitou postavou, která po loňské úspěšné sezoně opustí turínský Juventus. Chilský záložník má namířeno do Bayernu Mnichov, všechny strany jsou domluveny a hráče čeká zdravotní prohlídka...

Vidalovo jméno bylo skloňováno v souvislosti s Manchesterem United nebo Realem Madrid, Bayern se do celé hry vložil před týdnem a postupoval hodně rychle. Pomohl mu k tomu především postoj samotného fotbalisty, který požádal o transfer.

"Mohu potvrdit, že jsme se dohodli s oběma stranami, tedy s Juventusem a hráčem. Chybí už jenom zdravotní prohlídka a podpis kontraktu," řekl předseda Bayernu Karl-Heinz Rummenigge.

28letý fotbalista německé prostředí velmi dobře zná, v minulosti totiž čtyři roky hrával za Bayer Leverkusen. Stejnou dobu strávil rovněž v Juventusu, který za něho v roce 2011 zaplatil deset a půl milionu eur.

Vidalovým úkolem v Bayernu bude nahradit Bastiana Schweinsteigera, ten nedávno neodolal nové zkušenosti a rozhodl se pro přestup do Manchesteru United.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (796)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele