Vermaelen se po letošní sezoně má vrátit do Barcelony

26.10.2016, 12:59
Aktuality
Thomas Vermaelen jenom marně vzpomíná na ligový ročník 2012/2013, v němž patřil do základní sestavy Arsenalu. Kariéru belgického obránce od té doby decimují zranění a zdravotní potíže se mu nevyhýbají ani po odchodu z Barcelony na hostování do AS Řím, které podle všeho nebude usilovat o trvalý přestup...

Giallorossi si fotbalistu vypůjčili v první polovině srpna a zajistili si rovněž opci na trvalý přestup, jejíž uplatnění ovšem je v nedohlednu. Vermaelen za necelé tři týdny oslaví 31. narozeniny a nepředstavuje tak perspektivní zboží, kterému navíc škodí zranění.

Vermaelen v létě 2014 přestoupil z Arsenalu do Barcelony a katalánský klub za něho tehdy zaplatil patnáct milionů eur, tato suma se mu ovšem nevrátila. Hráč vinou svalového zranění promarodil drtivou většinu první sezony na Camp Nou a loni marně hledal cestičku do základní sestavy. Řešením se proto stalo hostování v hlavním městě Itálie.

V Římě Belgičan začal vyloučením v souboji předkola Ligy mistrů proti FC Porto a následně odehrál celá utkání Serie A s Udinese a Cagliari. Druhý ligový start je ovšem do této chvíle posledním, jelikož Vermaelen si začátkem září přivodil zranění.

Španělský deník Don Balon už nyní informuje o tom, že AS nebude mít zájem o trvalý přestup. Vermaelen se tak pravděpodobně vrátí do Barcelony, kde mu smlouva běží do června 2019.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (38)

Přidat komentář
Largo

Dobre. Jeste treba strelime Jesuse. Na Vermaelenlvi bychom meli usetrit 10 mega, ktery bych naopak moc rad vrazil do Lorenza Pellegriniho, na nehoz mame za 10 mega smlouvu.

Reagovat
Lech

Približ ho pls jestli jsi ho viděl, vůbec neznám

Reagovat
Alberto Aquilani

mne sa trochen podobá na Strootmana, je dobrý viac menej vo všetkom, ale tá opcia na 10 mega je jeden z najväčších Sabových failov

Reagovat
Largo

Vezsi fail by byl, kdyby ho pustil upln ebez nejaky opce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta opce je cena za perfektní šanci a výchovu, kterou by možná nikde jinde nedostal.

Reagovat
Largo

Alberto ma pravdu, je hodne jako Strootman. Dost toho ubeha, stredni zaloznik , co umi dobre branit a Lorenzo ma navic pomerne cuch na branky. Neboji se to zkusit strelou, casto chodi do vapna,ale nezmatkuje. Jako hrac do rotace se Strootmanem idealni, navic je to rocnik 96, odchovanec, Rim ma rad a jsou na nej skvely reference i z pohledu charakteru. Pry do par let opora reprezentace. Parkrat jsem ho videl v Sassuolu, hraje na svuj vek s prehledem a spolehlive.

Reagovat
Lech

Dík, to se dobře čte

Reagovat
Emmett Brown

Jesus < Gyomber

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Phillipinho

Ja to nechopil od zacatku. Prestup Gomese ani Paca. Ani jeden neni hrac pro tym jako Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha má svůj věk, Gomes smysl dává, jinak by tam byl už jen Denis a Paco to opravdu nechápu taky no, nemá na nejvyšší uroveň, mě se munir libil loni, když měl zaskočit dal gol, škoda

Reagovat
patas92

Gomes není jediný mladý záložník na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes smysl nedává

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si ho nevidel hrať, má 22 rokov, obrovský prehľad, výbornu techniku a odohrá aj SDZ

Reagovat
alcantara

SDZ?

Zatial vyzera dost neohrabane a pomalo. Ono ta technika vyzera uplne inak vo Valencii a uplne inak v Barcelone, kde je ta kombinacia na o level vyssej urovni. A na to sa nechyta, zatial.

Reagovat
Phillipinho

Nijak nevycnival ani ve Valencii. Nevim kde lidi porad berou, ze tam hral nejak vyborne. Ano prvni sezona docela slusna, ale cisla stejne nic moc a druha tragicka.

Reagovat
Phillipinho

Gomes nema obrovsky prehled, dokonce ma prehled hodne maly. Slaby na mici, v podstate nulove kryti mice. Nema finalni prihravku. Ve Vale mel jednu slusnou sezonu a ve druhe byl hodne spatny. Ten prestup do tak velkeho klubu zaridil Mendes, ktery dokazal vytvorit klasicky Mendes hype. Tohle je realita.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes ako nahrada za Iniestu ? Spatny vtip.

Reagovat
Visca el barca

André oběhá dost prostoru, dejme mu čas. Pamatujete na Raketu první měsíce?

Reagovat
Phillipinho

Rakitic patril uz v Seville mezi nejlepsi zalozniky ligy a o jeho cislech napriklad z posledni sezony ze Sevilly nemluve. Gomes se jeho vykonnosti ve Vale ani nepriblizil.

Reagovat
Visca el barca

Jasně to beru, jen mi fakt nepřijde tak hroznej. Ale věc názoru. o víkendu bych mu dal šanci

Reagovat
Jordi Alba

Prosadí se.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mas pravdu. Ja som ho este uplne neodpisal. Myslim, ze nejaky ten talent ma, ale 30 mega sa mi zda dost. A radsej by som Bakambua.

Reagovat
Jordi Alba

Je to jako s Munirem, ten pokud nastoupil a nedal branku, každej druhej tu na ně nadával.

Reagovat
Jordi Alba

Něj

Reagovat
alcantara

Arda zacal dost strasne a teraz je to fajn alternativa, Vidal presne opacny pribeh. Za rok budeme mudrejsi.

Reagovat
Phillipinho

Ale za 30 mega bylo mozny sehnat lepsiho utocnika. A takovych neni zrovna malo.

Reagovat
Jordi Alba

To je asi pravda.

Reagovat
Visca el barca

Stačil Munir.

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona = ničitel hráčů

Reagovat
Switchback

Kaká ...

Reagovat
smazaný uživatel

Keď to povie fanúšik baletiek tak to je fakt smiešne

Reagovat
Milan.B

vajcelona ho znicila

Reagovat
Houfi

Ještě že je zraněný už teď, jinak by ho zase AS nesmyslně vykupovalo a on by se rozsypal o měsíc později...na druhou stranu i bez třísel by byl platnější než Juan Jesús jsem zvědavý jak to bude s Rudigerem, údajně jsou nabídky až ve výši 40 mil E to určitě půjde...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Free_player

Ne díky to už snad ani nebude nutný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele