Věřím, že dostanu víc prostoru než v Interu, říká Karamoh

06.09.2018, 19:30
Aktuality
Záložník Yann Karamoh opustil letos v létě Inter Milán a zamířil za větším herním vytížením do Bordeaux. Zatím se jedná o hostování bez opce. "Věřím, že tady dostanu čas na hřišti, který jsem v Interu neměl," řekl mladý křídelník.

Karamohův transfer do Francie se upekl na poslední chvíli. "Chci v Bordeaux prožít hlavně dobrou sezónu. Vybral jsem si Bordeaux kvůli jejich hernímu stylu. Viděl jsem zápas s Caen a hráli hodně s míčem, věřím, že by mi to mělo vyhovovat," řekl Karamoh.

"Také to, že hrají v Evropě, je pro mě hodně důležité. Bude se hrát hodně zápasů, takže budu mt větší šanci dostat se na hřišti," uvedl stále teprve dvacetiletý záložník, který se ve skupině Evropské ligy potká také s pražskou Slavií.

Právě herní vytížení bylo pro Karamoha klíčovým faktorem pro změnu prostředí. V Interu se na hřiště dostal minimálně. "Hodně jsem se u Nerazzurri naučil. Zlepšil jsem se technicky i po taktické stránce. I se spoluhráči jsem si rozuměl dobře, ale nedostal jsem tolik prostoru, kolik bych potřeboval. Věřím, že tady v Bordeaux ho dostanu," uvedl.

Dveře do Interu ještě nezavírá. "Uvidíme, co se stane na konci sezóny. Teď jsem tady především proto, abych hrál," doplnil Karamoh.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rozhodne lepsi hrac nez trapák Coman

Reagovat
LeonardoUžoa

Tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemůžu uvěřit, že odešel a na křídle na hustý základ Candreva.. Inter zažije konečně super přestupak a pak přemýšlí, jak by tu sezónu mohli zničit.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho mají jako alternativu za Candrevu? Vždyť nemůže odehrát všechna utkání na 90 minut.

Reagovat
Kluivert9

Politano?

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva je jasná lavka.!..je tam Keita,Politano ti jsou lepši..pro Karamoha jedině dobře že šel hostovat u nás by hrál 10 min jednou za 4 zápasy. navíc hostování bez opce,za rok ho máme zpátky zkušenějšího vyhranějšího doufam

Reagovat
Recoba Inter

jeden další záložník měl přijít... a měli jsme se zbavit nějakého křídelníka

Reagovat
Recoba Inter

a J.Maria

Reagovat
skat

Karoch ► Karamoh

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Rip

Nevím no mě za tu dobu co je v Interu nějak nepřesvědčil, že by na to měl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele