Veretout prý touží po Lize mistrů. Odchod z Fiorentiny ale není aktuální

19.04.2018, 17:46
Aktuality
Agent hvězdy středečního duelu Serie A mezi Fiorentinou a Laziem Jordana Veretouta naznačil, kam by mohly vést další kroky jeho chráněnce. Zároveň ale neopomněl zdůraznil, že ve Florencii je zatím maximálně spokojený.

Byl to velký večer francouzského záložníka, přestože jeho Fiorentina prohrála s Laziem doma v divoké přestřelce 3:4. Jordan Veretout není žádný velký kanonýr, ve středu se v něj ale proměnil a nasázel všechny tři góly Violy. Hattrick! "Když dá záložník jako Jordan hattrick, je to... řekněme nezvyklé," smál se agent 25letého Francouze Fabrice Picot při rozhovoru pro FirenzeViola. "Odehrál prostě skvělý zápas a bylo by to tak, i kdyby nevstřelil ty góly, protože pokryl doslova každé stéblo trávy na hřišti," dodal Picot.

V této sezóně se Veretout trefil už devětkrát a další dvě branky přidal v italském poháru. To jsou pro letní posilu ze Saint Etienne skvělá čísla, zvlášť, když střílení branek není jeho hlavním úkolem. "Je mu stále teprve 25 let a pořád se může zlepšovat. V italské lize je jako doma a Florencie je pro něj speciálním místem," řekl Veretoutův zástupce, kterému samozřejmě neuniklo, že už se na něj poptávají ještě větší kluby, než je momentálně Fiorentina.

"Budoucnost? To je těžké předpovídat. Jsou tu ale dvě jistoty: určitě chce hrát v Lize mistrů a dostat se do národního týmu. Nevím, jak dlouho plánuje zůstat ve Fiorentině, momentálně mu tady ale jde všechno dobře," prohlásil Picot, který se vyjádřil i k údajnému zájmu francouzského Lyonu. "Jsou to jen spekulace. Je přirozené, že když jste dobrý hráč, tak velké kluby se o vás zajímají. My ale víme, co chceme a Jordan je opravdu chytrý chlapík," uzavřel rozhovor.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co je za post na hřišti? Křidelnik, může ho někdo více přiblížit?

Reagovat
smazaný uživatel

Fifa 18 mi říká - SZ/SDZ, specialista na standartní situace, noha pravá, slabší noha 3/5, triky 3/5

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Neyjrayx

Je to univerzální hráč do středu pole

Reagovat
Rarášek

Kdysi ho tu hezky popisoval domingo .. Naprostej univerzál. V Nantes stála celá hra na něm, ať už hrál DM,CM, nebo AM .. Všude ví co a hlavně jak hrát, má obrovskou přizpůsobilost. Dost možná mu právě tohle ubližuje .. Je to takovej gymplák, od všeho něco, ale výsledku to není takovej hráč, jakej je jeho potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ho Villa pustila?

Reagovat
VanKun88

Protože hrál jak ponocnej.

Reagovat
matZz

tak odcházel po té sezóně, kdy sestoupili a neřekl bych, že by se nějak výrazně prosadil

Reagovat
Seydou Doumbia

Pokud sis chtěl zahrát LM měl si tehdy místo do Villy jít do Leicesteru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele