Venturovi odejít nedovolím, slibuje fanouškům prezident Turína

22.02.2016, 15:50
Aktuality
Až po letošní sezoně se zřejmě rozhodne o tom, zda bude Giampiero Ventura i nadále trenérem Turína. Italská média spekulují o odchodu zkušeného kouče, s nímž se před včerejším utkáním s Carpi (0:0) předběžně loučili vlastní fanoušci. Jinak se ovšem na celou situaci dívá prezident Granaty...

"Ventura je nedotknutelný," řekl v rozhovoru pro Sky Sport Italia prezident Urbano Cairo.

"S těmi pěti lety jsem více než spokojen. Zavázal jsem si ho do roku 2018 a nedovolím mu z Turína odejít. Společně už plánujeme příští sezonu a začínáme přestupovou strategií," dodal.

Ventura se kormidla Turína ujal v létě 2011 a zahrál si s ním i Evropskou ligu. Cairo ve svém rozhovoru reagoval na spekulace médií a také včerejší počínání fanoušků, ti před úvodním hvizdem rozvinuli transparent se slovy "15-05-16: Konec adVENTURY. Děkujeme za všechno, mistře."

"Pravdou je, že na tom transparentu jsem neviděl nic pohoršujícího. Bylo to poděkování za to, co jsem zde dokázal. Trenér se na konci sezony může změnit vždycky, a to v jakémkoli klubu, je to běžné," reagoval Ventura.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska navíc Ventura uvedl, že kdyby dostal lukrativní nabídku z bohatého klubu a zároveň nabídku trénovat reprezentaci, dal by repre přednost před penězi, skvělý chlap.

Reagovat
smazaný uživatel

navyse s takym priezviskom ho clovek musi mat rad...

Reagovat
smazaný uživatel

Not a revolution, but many new players for next season’s Inter. Il Corriere dello Sport outline Inter’s strategy for next season:

“The future squad will have the main from this one and it is excluded that 11 players will ariive like the summer of 2015. A maximum of 5-6 new faces will be there, which the president has explained to his partner. One will be Ever Banega who has an agreement with Inter which will give him 3 million euros plus bonuses net per season for 3 years.”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Charismatický trenér Giampiero Ventura je spjat s Toro pomalu pupeční šňůrou, což je v pořádku, ale co na to výsledky Torina v letošní sezoně? Sleduji prakticky každý zápas Toro, dokonce v listopadu jsem byl v Torinu na zápase s Interem, ale už na tomto zápase bylo vidět, že ta počáteční vítězná zápasová euforie je ta tam. I když se na match dalo koukat a Toro nebylo daleko od vyrovnání. Pak ale následoval propad formy, který bohužel pokračuje, zápas s Carpi to potvrdil. Toro má letos problém prakticky se vším, ať je to tvoření hry, a konče proměňováním šancí. Na domácím hřišti je to přímo zapovězené! Nevim, nedovedu si to vysvětlit, přitom hráči Torina jsou na slušné úrovni a klub s takovouto popularitou a fanouškovským zázemím byl měl hrát o poháry... Realita je ale jiná, hrajem střed tabulky a nebýt úspěšného vstupu v začátku sezony, nevím kde bychom se nacházeli. Nejspíš na úrovni obou janovských klubů! Co nato vedení, co nato Ventura? Ten oznámil, že po sezoně končí. Proč se nedaří, kde asi je problém? Něco se dělá špatně, angažování Immobileho zatím nenese tolik ovoce jak se asi čekalo a další a další... Myslím si, že letos selhala přestupová strategie klubu, která dle mého se nepovedla. Taky nevím, jak je klub finančně silný a co jsi může dovolit. S porovnáním s bianconero, no nevím... Je třeba letošní sezonu důstojně dohrát a podstatně lépe se po celkové stránce připravit na tu novou, jestli s Venturou, nebo bez něj, to je otázka pro prezidenta a vedení Torina! Jinak samozřejmě forza Toro calcio!!

Reagovat
smazaný uživatel

Angažování Immobileho nenese ovoce? Vždyť má v 8 zápasech 3 góly a 4 asistence. Toro v těch 8 zápasech dalo 11 gólů a on se přímo zasadil o 7 z nich. Sám ale ten tým nespasí, bohužel. V první řadě přestala fungovat středová řada. Benassi hraje v podstatě sám.

Reagovat
Pipo123

V úvode ročníku vás herne ťahal Baselli, mal neskutočnú formu, ale posledných 20 zápasov hraje totálne hovno a smerom dopredu nič neponúkne. Takže celá vaša hra sa odvíja na krídlach kde Peres to nemôže sám zvládnuť a jediné ako môžete dať gól je po nejakom centre do šestnástky, kombinačná hra cez stred vám úplne vypadla, po sezóne to chce nejakého tvorivého záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkám pořád, že se na hru Torina dlouhodobě nedá koukat! Což mě samozřejmě mrzí, ale nic s tím neudělám. V sobotu v tv asi Sport1 dává Milan -Torino. Povinnost velí zápas shlédnout, jedna z mála potěšujících okolností je to, že se nám venku o chlup daří lépe než doma, ale pozor AC Milan nejsou žándí vořešpruti!

Immobile: je tam sám, nedostává balony jaké by měl dostat z toho pramení produktivita jeho hry.

Ještě k Venturovi: jemu se podařilo po x letech konečně loni na jaře porazit bianconero... trvalo to strašně dlouho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele