Ventura si promluví s Balotellim, do reprezentace povede disciplína

22.12.2016, 13:56
Aktuality
Skvěle má letošní sezonu rozehranou Nice, francouzský celek vede tabulku Ligue 1 a nemalý podíl na tom má i Mario Balotelli. Italský útočník se v uplynulých měsících koncentruje na fotbal a o jeho dobrých výkonech dostatečně svědčí fakt, že se mluví o návratu do národního týmu. V tomto ohledu ovšem nebudou rozhodovat pouze výkony na trávníku...

Balotelli za sebou má roky plné zklamání a nezdarů a do Nice přišel znovu nastartovat svou kariéru. A to se mu daří, v devíti ligových duelech dal osm branek a je druhým nejlepším střelcem svého zaměstnavatele. Čísla navíc mohla být výrazně lepší nebýt několika svalových zranění.

Balotelli je problémovým fotbalistou, což je něco, co ho nakonec může stát návrat do italského národního týmu. Ukázal to i včera v nastaveném čase souboje v Bordeaux, v němž dostal červenou kartu.

"Jestli si promluvím s Balotellim? Samozřejmě. Co se týče jeho případného povolání do týmu, tak v tuto chvíli nevím. O jeho kvalitách netřeba diskutovat, ale jsou zde jiné věci, o nichž se dá debatovat. V tuto chvíli musíme počkat, kam až můžeme zajít," prohlásil trenér Itálie Giampiero Ventura.

"Síla týmu je založena na tom, že všichni potáhnou za jeden provaz, všichni musí být na jedné lodi. To platí pro všechny hráče, nejenom pro Balotelliho. Rozhovor, který nás čeká, nebude v otázce jeho povolání do reprezentace rozhodující," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dovedu si živě představit, jak ještě párkrát zazáří v klubu, povolaj ho do repre, jemu to vleze do hlavy, zase se na to vykvajzne a začne dělat znovu pi**viny.

Reagovat
Stiksxx

Je to sice vůl, ale dokážu se vžít do jeho včerejšího zkratu. Dostal rukou do obličeje a oplácel. Nebyl to sice žádný zákeřný faul, ale za úmysl jasná červená. Ale faul jakým oplácel mi přišel na něho ještě docela v pohodě.

Reagovat
FC Porto FC

Je úsměvné vidět dostat červenou zrovna dvojici Balotelli-Belhanda v 5 minutách

Reagovat
pingla

Ace Ventura

Reagovat
smazaný uživatel

taková škoda tě je SuperMário

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnej případ jako Lavi. "Pr*ám Barcu"

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele