Ventura myslí na návrat do práce, těší se na angažmá v Serii A

10.04.2018, 11:59
Aktuality
Ještě minimálně na jedno trenérské angažmá je připraven Giampiero Ventura. Zkušený kouč je po odchodu od italského národního týmu bez práce a jeho jméno bylo v uplynulých dnech spojováno s Bolognou, kde úřaduje Roberto Donadoni...

"Trénování v Serii A? Nemohu se dočkat, uvidíme..." nechal se slyšet už sedmdesátiletý kormidelník.

Ventura za sebou má angažmá v Lecce, Sampdorii, Udinese, Cagliari, Neapoli nebo Hellasu Verona a v letech 2011 - 2016 odváděl cenné služby Turínu. Dobré výsledky mu otevřely dveře až do italské reprezentace, s níž neuspěl v boji o postup na mistrovství světa do Ruska.

O víkendu se Ventura do Turína vrátil a z tribuny sledoval utkání Serie A proti Interu Milán. A mohl být spokojen, Granata kandidáta na účast v příštím ročníku Ligy mistrů skolila výsledkem 1:0.

"Byl jsem dojatý, stejně jako moje žena Luciana, která brečela. Návrat na stadion pro mě byl vzrušující, znovu jsem viděl barvy, které byly i mými, fanoušky a klub, který mi toho dal strašně moc. A pak jsem znovu viděl hrát Turín... Na moje dobrodružství v Turíně mám nezapomenutelné vzpomínky. Společně jsme dosáhli velkých věcí a jsem šťastný pokaždé, když se sem vracím," rozpovídal se o svém vztahu k severoitalskému celku.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tenhle ničema by v Serii A neměl trénovat už nikoho. Pokud mu někdo práci dá, měl by si jako asistenta vzít Stramaccioniho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Jak se někdo takový dostane k nároďáku Itálie ?

Reagovat
ttopi

Podepíše se svazem smlouvu. No a je to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne to som sa pytal !

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus praxi zvířecího detektiva.

Reagovat
Inter Eterno Amore

och ci pana Lučáno ... http://vool.cz/CAR9u

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele