Veloso se potřetí dohodl na spolupráci s Janovem

19.10.2018, 18:03
Aktuality
Janov přivítal starou známou posilu. Dres italského klubu po krátké odmlce potřetí ve své kariéře oblékne Miguel Veloso, jenž se dohodl na roční spolupráci s opcí...

Veloso na nejvyšší úrovni prorazil ve Sportingu Lisabon, odkud se po světovém šampionátu 2010 vydal právě do Janova, za který tehdy ovšem nastupoval pouze dvě sezóny.

Následně se 53násobný reprezentant Portugalska, za které však naposledy hrál v kvalifikaci o postup na ME 2016, stěhoval na Ukrajinu, kde do roku 2016 hrál za Dynamo Kyjev. Posléze se vrátil na Apeninský poloostrov a uplynulé dva roky znovu oblékal dres Janova.

Po skončení předchozího ročníku se stal Veloso volným hráčem, nového chlebodárce si ale nenašel, přičemž se nyní rozhodl vrátit do známého prostředí a potřetí ve své kariéře uzavřel spolupráci s Grifone. Dvaatřicetiletý záložník podepsal roční smlouvu s opcí.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Janov classic

Reagovat
Han střelil první

Taky mohl jít domů.

Reagovat
Berbatov9

Legenda FM 2008

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele