Velmi důležitá výhra, radoval se kanonýr Werderu Pizarro

03.03.2016, 14:27
Aktuality
O velké překvapení se včera postaral Werder a prsty v tom znovu měl nestárnoucí Claudio Pizarro. Brémy šokovaly Leverkusen a domů si odvezly výhru 4:1, zkušený peruánský střelec se pod výsledek podepsal hattrickem...

"Je to velmi důležitá výhra. Já sám se v tuto chvíli cítím dobře. Odehráli jsme velmi dobrý zápas, byli jsme kompaktní a Leverkusenu jeho hru hodně komplikovali," pochvaloval si po utkání Pizarro.

Werder poslal hned v úvodu do vedení Fin Bartels a stav 0:1 vydržel až do 55. minuty, v níž se Pizarro prosadil poprvé. O deset minut později proměnil pokutový kop a v 83. minutě sebral domácím všechny bodové naděje, které jim dal vlastní gól Papyho Djilobodjiho. Werder se díky tříbodovému zisku posunul na nesestupovou patnáctou příčku tabulky, Pizarro zase zaznamenal svůj už 186. bundesligový zásah.

"Spousta branek je pro útočníka vždycky důležitá. Díky nim uhráváme potřebné výsledky a získáváme sebevědomí. Doufám, že nastoupím i v sobotu a znovu pomohu týmu," věří 37letý fotbalista.

Autor: Tomáš Pavlík / werder.de

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pěkně ty

Reagovat
smazaný uživatel

proste Pizza

Reagovat
ManUnited

Hm tiket v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Papy legenda

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kongo

Čím je zapříčiněno to,že se Brémy nebo třeba Stuttgart dostali do průměru až do podprůměru ligy?

Reagovat
Rudnevs

Prestavbou štadióna a nedostatkom financií aj keď minimálne pri VfB sa to už vracia do nadpriemeru

Reagovat
Murtago

Stuttgart si ještě v podprůměru pár let zůstane

Reagovat
Uwe háže buly

Bůh :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Pizarro > Huntelaar

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele