Velký zájem o Damiena Johnsona

28.02.2002, 11:45
Aktuality
Leicester, Bradford, Preston a Burnley. To jsou kluby, které mají údajně zájem o záložníka Blackburnu, reprezentanta Severního Irska, Damiena Johnsona. Tomu v létě končí v Blackburnu smlouva, ale protože je mu teprve 23 let a je odchovancem Blackburnu, mohou za něj Rovers žádat odstupné. Proto možná nebude čekat až do vypršení kontraktu v Blackburnu, ale přestoupí dříve. Zájem o hostování měl prý i tým z druhé divize, Bristol Rovers, ale podle hráčova agenta, Phillipa Grahama, Damien nebude chtít jít o dvě soutěže níž. Pravděpodobně tedy skončí někde v první divizi, protože i v současnosti prvoligový Leicester vypadá na sestup.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele