Vela: Musíme se sjednotit

08.10.2014, 15:42
Aktuality
Real Sociedad se po skvělé minulé sezóně ve španělské Primera División trápí a ze sedmi utkání doposud získal pouhých pět bodů. Místo boje o evropské poháry tak baskický tým sídlí ve spodku ligového pelotonu. Kanonýr Carlos Vela pak nabádá spoluhráče k jednotě...

Real patřil během minulého ročníku španělské nejvyšší soutěže mezi nejpříjemnější překvapení a jen o skóre si zajistil konečnou sedmou příčku. Tak jako tak si mohl zahrát druhou nejprestižnější evropskou klubovou soutěž, ovšem ve 4. předkole nestačil na ruský Krasnodar.

Špatné rozpoložení pak Real Sociedad potvrdil i na domácí scéně, kde se mu nepovedlo navázat na skvělé výkony z minulé sezóny a po sedmi utkáních se drží jen těsně nad sestupovým pásmem. "Rádi bychom byli na jiné příčce a měli více bodů. To je přesně čas, kdy musíme táhnout za jeden provaz a pracovat ještě tvrději," nabádá spoluhráče Vela.

Po vypadnutí z Evropské ligy už se Real může soustředit pouze na Primera División, kde se chce o nejrychleji dostat na bezpečnější příčky. "To, co se stalo, nemůžeme změnit. Můžeme se pouze dívat kupředu," prohlásil mexický útočník pro oficiální stránky španělského klubu. "Pokusíme se vyhrát proti Getafe, čímž bychom položili dobrý základ do dalších zápasů," dodal na závěr Vela.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OFFICIAL: Mesut Ozil has been ruled out for 10-12 weeks with a knee injury. (via @DFB_Team) #AFC

Reagovat
smazaný uživatel

pomoc

Reagovat
RS

Sjednotit a vyhodit trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League are considering playing a league match abroad - BBC Sport

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele