VEH ZŮSTÁVÁ KLIDNÝ

13.05.2007, 14:10
Aktuality
Fotbalisté VfB Stuttgart včera udělali velký krok k zisku mistrovského titulu. V utkání 33. kola německé nejvyšší soutěže dokázali otočit nepříznivě se vyvíjející vývoj utkání v Bochumi, zvítězili 3:2 a na čele tabulky vystřídali Schalke. To prohrálo v Dortmundu a na nového lídra ztrácí dva body...

Stuttgart po první půli prohrával 1:2, po změně stran ale ukázal svou sílu. Navrátilec do sestavy Mario Gomez nejprve vyrovnal a rozhodující branku poté vstřelil Cacau. Stuttgart je velice blízko k zisku titulu a v posledním kole doma hostí Chotěbuz, která odchodila už včerejší zápas s trápícím se Bayernem.

"Stále je před námi ještě hodně práce, počítat se bude až za týden. Budeme tvrdě pracovat, abychom zůstali soustředění a udrželi koncentraci, což se nám dařilo celou sezónu. Příští týden rozhodne to, kdo udrží nervy na uzdě," varuje před předčasnými oslavami trenér Armin Veh.

Stuttgart včera využil zaváhání obou přímých konkurentů v boji o titul. Brémy doma senzačně podlehly Frankfurtu a ze hry jsou již venku. Nedařilo se ani Schalke, které v derby nestačilo na Dortmund a v posledním kole mu k zisku titulu nemusí stačit ani výhra nad Bielefeldem.

"Jsme pouze druzí, to nestačí. Tým je hodně zklamaný a hráči jsou zraněni. Nyní je na nás, abychom je namotivovali, odvedli dobrý výkon proti Bielefeldu a minimálně si pojistili druhé místo. Do konce sezóny stále chybí devadesát minut, musíme porazit Bielefeld a doufat," nehází ještě flintu do žita Mirko Slomka.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele