Vedoucí dvojka nezaváhala

31.03.2002, 15:46
Aktuality
Dva vedoucí týmy španělské fotbalové ligy, Real Madrid a Valencia CF nezaváhali a vyhráli svoje zápasy, i když královský Real vyhrál neprávem. Jediný gól vstřelil ve 22. minutě madridský Helguera, střela však byla zcela jasně tečována Makelelem, který byl v jasném ofsajdu. I přes velké protesty domácích hráčů rozhodčí Pino Zamorano gól uznal, Real tdy vyhrál v Seville s tamním FC 1:0. Krok udržela i Valencia která vyhrála v Tenerife rovněž 1:0, gól dával v 77. minutě Pablo Aymar. Real zatím vede ligu o skóre právě před Valencií. Téměř definitivně ztratila možnost boje o titul Barcelona, která doma pouze remizovala s týmem Las Palmas 1:1. V zápase padly dvě červené karty, v 84. minutě ji dostal domácí Kluivert a v 87. minutě dostal kartu hráč hoistů Samways. Zaváhala i třetí la Coruňa která remizovala venku se San Sebastianem 1:1.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele