VE VALENCII CHVÁLÍ JOAQUINA

02.05.2007, 11:36
Aktuality
Joaquin je po svém letním přestupu z Betisu Sevilla konečně tahounem Valencie a splácí velké finanční prostředky do něho investované. V sobotu večer předvedl svůj zřejmě nejlepší výkon v dresu Valencie a chválu na něho pějí nejenom média, ale také spoluhráči...

"Každý hrál dobře, ale mohu říci, že jsme všichni rádi za Joaquina, protože si všechnu tu chválu opravdu zaslouží," raduje se za svého spoluhráče ze záložní formace a autora obou branek do sítě Recreativa David Silva, jehož těší především týmový výkon.

"Všichni jsme pracovali a přispěli tak k vítězství a skvělé je to, že po zápase se mluví o týmu, ne o jednotlivcích," pochvaluje si Silva.

Do konce letošního ročníku Primera Division v tuto chvíli zbývá šest kol a hlavním cílem Valencie je umístění do čtvrtého místa. Ztráta na vedoucí Barcelonu však je jenom šestibodová a na Mestalle tak všichni ještě pomýšlejí na mistrovský titul.

"Tým si je velice dobře vědom toho, v jaké jsme situaci. Do konce chybí několik zápasů a my musíme jít zápas od zápasu. Teď máme týden na to něco natrénovat a poctivě se připravit na zápas s Deporem. Jsme si vědomi toho, že zápas na Riazoru nebude snadný, ale pokusíme se ho vyhrát," myslí David Silva již na další utkání.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele