Vašek posílil Slovácko

10.09.2009, 19:51
Aktuality
Prvoligové Slovácko dnes na dva roky posílil Petr Vašek z Baníku Ostrava. Klub reagoval na zranění jiného brankáře Miroslava Filipka.

Podle ředitele Slovácka Vladimíra Krejčího je totiž Filipkovo zranění vážnější, než se předpokládalo, a jeho léčení zabere delší dobu. "Chtěli jsme dvojici Kubásek - Heča, které zkušenosti z nejvyšší soutěže chybí, doplnit o ostříleného borce," říká Krejčí a zároveň dodává, že se zraněným gólmanem se nadále počítá. V budoucnu by měl s právě příchozím Vaškem vytvořit stabilní brankářskou dvojici.

Autor: Filip Horký / fcslovacko.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
georgeo

tak nevím, Vašek má zkušenosti z ligy, ale poslední dobou měl hrozné kiksy a nevím zda bude posilou a plnohodnotnou náhradou za Filipka

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslím že bude, ale to ukáže až čas

Reagovat
centos

Vašek byl jeden z nej gólmanů ligy. Škoda, že v Baníku skončil takhle

Reagovat
JarousFCB

No leda tak kiks proti Střížkovu, jinak asi nic ... je určitě kvalitnější a je škoda, že z Bazalů odchází

Reagovat
smazaný uživatel

Peeetr Vaššeek

Reagovat
smazaný uživatel

hm, slovácko má 3 celkem kvalitní gólmany - Vašek,Kubásek,Filipko... ještě je tam myslím jeden

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele