Van Persie s fotbalem ještě nekončí, bude hrát i další rok

15.05.2018, 13:00
Aktuality
Robin van Persie si v uplynulých týdnech nechal projít hlavou to, jak naloží s další budoucnosti a nyní veřejnosti a fanouškům sdělil své rozhodnutí. 34letý nizozemský útočník bude pokračovat v aktivní kariéře a dodrží dohodu s Feyenoordem, kde mu běží kontrakt do června 2019...

Van Persie v přístavním městě pro velký fotbal vyrostl a v dresu Feyenoordu odstartoval svou úspěšnou kariéru, během níž střílel branky za Arsenal, Manchester United a Fenerbahce. V lednu se pak do domovského celku vrátil a triumfoval s ním v národním poháru.

Van Persie v srpnu oslaví 35. narozeniny a pokročilý věk se podepisuje na jeho hře, čehož si fotbalista je moc dobře vědom. Také proto v rámci Eredivisie naskočil ke dvanácti utkáním a na kontě má jenom 408 odehraných minut. Sám proto nevylučoval rozvázání kontraktu a ve hře byl i konec kariéry.

"Sezona skončila, na trénincích již o nic nejde a já si je stále užívám. Sehráli jsme modelové utkání, můj tým vyhrál 4:2 a já dal dva góly, z čehož jsem měl ještě větší radost," prozradil Van Persie.

"V tom případě jsem maximálně spokojen. Je to jeden z několika důvodů, na jejichž základě jsem se rozhodl hrát ještě jeden rok," sdělil dále zkušený útočník.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (15)

Přidat komentář
AjaxFans

Jsem zvědavý,kolik dá příští rok golů

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat ku koreňom...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen dobre :)

Reagovat
Kucka

Persil

Reagovat
cr7sux

Tak on nezvlada fyzicky, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej Jágr

Reagovat
Frantszek

Manchester ho zničil

Reagovat
MySch017

Absolutne nevies, o com pises

Reagovat
Frantszek

Reagovat
TheTopFootbaler

408 minut je strašně málo, vždyť to skoro jenom trénuje, ne?

Reagovat
ladyboy arsenal

zbytečně, ten už je dávno v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, co mu zdraví dovolí. Kdysi dávno to býval výborný fotbalista, poslední dobrou sezónu vyhrál s United titul a od té doby šel strašně dolů.

Reagovat
kardous

Se divím, že nepřišla nabídka z Číny. Tam by mohl hrát na pohodu a za balík

Reagovat
JarousFCB

Možná přišla, ale stačí mu ten balík, co vydělal do teď a raději je doma v Nizozemsku.

Reagovat
TheMally11

Arsenal ho zničil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele