VAN NISTELROOY DO REALU NEJDE

09.05.2004, 11:37
Aktuality
Sir Alex Ferguson, manažer a kouč Manchesteru United, popřel, že by jednal o přestupu Ruuda van Nistelrooye do Realu Madrid. "Ruud zůstane na Old Trafford i příští sezonu," řekl.

Před týdnem se v anglických a španělských médiích objevovaly různé spekulace, že Ruud van Nistelrooy skutečně zamíří do španělského velkoklubu - Realu Madrid. "Ronaldo odchází. Real vezme buď Morientese nebo van Nistelrooye," napsal španělský deník Marca.

Různě se hovořilo, za kolik by tak mohl být prodán, kolik za něj Ferguson chce? Ten po týdnu jednoznačně odpověděl. "Ruud van Nistelrooy je neprodejný! V United zůstane i nadále," řekl.

"Domluvili jsme se, že letos s nikým jednat nebudeme a necháme to až na příští léto, pak se na nějakou nabídku podíváme, teď ne," řekl. Že by ho chtěl stejně prodat, i když až za rok? "Dohodli jsme se tak," odpověděl Ferguson. Je to asi jediný důvod - útočník Red Devils jednou prohlásil, že by si chtěl zahrát italskou Serii A. "Je úžasná a hodně ji sleduji," poznamenal.

Proto letos může Real Madrid na útočníka s číslem deset zapomenout, ale stále prý za van Nistelrooye nabízí 19 milionů liber. "Je to spousta peněz, ale my ho prodávat nechceme," řekl znovu Ferguson.

Hovořilo se také o Riu Ferdinandovi, které ho chce Real také získat. "Tohle téma už skončilo. Rio prohlásil, že se mu odcházet nechce a já jsem moc rád, protože ho budeme ještě hodně potřebovat," dodal "Fergie".

Autor: Pavel Janega

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nistelrooy nebo Moro? To je celkem rozdíl. Jeden za obrovské peníze a druhý zadarmo. Real už moc dobře ví, koho v létě koupí a Ruud to rozhodně nebude. Jako ofenzivní posilu tipuji jednoho z trojice Joaquín, Totti, Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to na Tottiho ale já bych chtel radeji Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdybi bylo to možné tak zústal bych u MORIENTESE !!! HALA MADRID

Reagovat
HOST*

Já chci aby trener koupit hráč s Nedvedem.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, s Morientesem souhlas madridské prostředí zná, nebude se muset přizpůsobovat jako Ruud. Prý je taky na spadnutí smlouva s Xabim Alonsem. Pokud jde o otázku Totti či Torres, doopravdy nevím, ať už přijde jeden či druhý, vznikne na příslušných místech sestavy přetlak Totti je dle mého názoru více tvůrčí, Torres je spíš střelec, doopravdy nevím.

Reagovat
HOST*Nxau

Real je tlupa idiotů. Pořád by někoho chtěli, přitom už mají v týmu hvězd jako prase a výsledky nulové - letos bez jediné trofeje........UBOŽÁCI

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bláboly většinou vymýšlí Marca nebo As.

Reagovat
PJ

Real neni tlupa idiotů, ale maji úzkej kádr a nepříliš schopnýho trenéra... Takže pokud vymění trenéra, posílí obranu a sežene nějaký to křoví, který bude střídat a bude schopný něco odehrát, bude to o hodně lepší...

Reagovat
HOST*yarda

Tak nějak

Reagovat
HOST*

hh ale krovi je obcas dulezity

Reagovat
PJ

No vždyť to řikam, že ho Real potřebuje, aby nedopad stejně jako letos...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to křoví hodně žere a skoro nehraje.

Reagovat
PJ

Ale jak letos vidíš, tak bez něj to asi nejde...

Reagovat
HOST*Honza

Souhlasim, základ je sice nabitej hvězdama, ale ména na lavičce (jako sou třeba Guti, Solari, Portillo...) někomu kdo Realu nefandí nic neřikaj. Podivejte se třeba na Arsenal, kde sedí na lavičce Wiltord nebo občas i Kanu... A hlavně by to chtělo víc vyvážit obranu s útokem. K tomu je nákup Samuela z AS Roma dobrej krok, ale pořád nemůžu překousnout loňskej prodej Makeleleho, to byla podle mě největší chyba současnýho vedení

Reagovat
PJ

S Makelelem 100% souhlasim, tim si Real tuhle sezónu hodně podělal. Guti se Solarim by podle mě byli dobrý, kdyby měli možnost hrát pravidelně. Nebo aspoň častějc, než hráli letos pod Queirozem. A Portillo vlastně totéž, z toho moh vyrůst dobrej útočník, ale k tomu by potřeboval pravidelně hrát.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele