Van Dijk zůstává mimo tým Southamptonu, uloví ho Liverpool?

25.07.2017, 08:38
Aktuality
Virgil van Dijk je možná definitivně na odchodu ze Southamptonu. Nizozemský obránce už nějakou dobu trénoval stranou týmu a nyní se nevešel ani do 25členné nominace Mauricia Pellegrina na přípravný kemp ve Francii. Liverpool tak znovu může začít jednat...

Pellegrino stoperův úmysl odejít potvrdil již před třemi dny s tím, že ho vyřadil z týmu, když 26letý zadák trval na svém, přestože mu argentinský trenér zopakoval pozici klubu. Ta zní, že Van Dijk není na prodej.

Přesto se dá očekávat, že se pro nizozemského obránce co nevidět vrátí Liverpool, který si Southampton i přes minulé dobré vztahy znepřátelil únikem informace, že se s hráčem domluvil na podmínkách spolupráce. Saints tehdy dokonce měli zvažovat právní kroky proti Reds.

Podle informací nizozemského De Telegraafu je každopádně Van Dijkův přesun do Liverpoolu stále ve hře. Pokud by k jeho realizaci skutečně došlo, vytáhlý stoper by se mohl těšit na čtyřnásobek svého současného platu (osm milionů eur) a stal by se nejdražším Nizozemcem všech dob.

Tento primát stále náleží Marcu Overmarsovi díky transferu do Barcelony, Van Dijk by ale mohl stát až dvakrát tolik - 50 milionů liber.

Autor: Tomáš Daníček / dailyecho.co.uk, sportwitness.co.uk

Komentáře (1027)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele