Van Dijk naznačil, že o přestup může stát také v lednu

05.10.2017, 15:49
Aktuality
V lednu se otevře přestupové okno a součástí spekulací se pravděpodobně znovu stane Virgil van Dijk. 26letý obránce už v létě hodně stál o odchod ze Southamptonu a myšlenky na změnu dresu se mu mohou honit hlavou i za tři měsíce...

O Van Dijka usilovaly Chelsea a Manchester City a nejvážnějším nápadníkem v boji o jeho služby byl Liverpool. Sám hráč o transfer na Anfield Road hodně stál a vedení Saints požádal o uvolnění, klub mu ovšem vstříc nevyšel, jelikož nechtěl přijít o jednoho z klíčových fotbalistů.

"V polovině sezony se možná podíváme na to, jaké budou další možnosti," řekl někdejší hráč Celticu.

Van Dijk byl v úvodu sezony dokonce vyřazen z prvního týmu a do sestavy se vrátil až v polovině září, kdy odehrál závěrečné minuty souboje s Crystal Palace. V základu se objevil o víkendu proti Stoke City.

"Chtěl jsem udělat další krok, ale Southampton mě nenechal odejít. Jsem profesionál, teď tak dám vše svému klubu," řekl dále nizozemský reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (568)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele