Van Dijk během ledna neodejde, prohlásil Puel

01.12.2016, 22:56
Aktuality
Hodně žádaným hráčem se na přestupovém trhu stává Virgil van Dijk. Nizozemský obránce podává za Southampton dobré výkony, načež má mít o jeho služby zájem Liverpool, Saints však svoji oporu neuvolní...

Jihoanglický celek během posledních dvou let opustila celá řada opor, "Svatí" je však pokaždé dokázali nahradit, což platí i pro příchod obránce Virgila van Dijka.

Reprezentant Nizozemska do Southamptonu zamířil z Celticu a okamžitě se zařadil mezi důležité hráče ambiciózního celku, jenž s ním nedávno prodloužil kontrakt do roku 2022.

Ani přesto se 25letý stoper nevyhýbá spekulacím, největší zájem o jeho služby má mít manažer Liverpoolu Jürgen Klopp, Saints však svoji oporu během ledna nepustí. "Jsou to pouze spekulace a ty pro mě nejsou důležité. Všichni hráči jsou součástí našeho projektu pro tuto sezónu," prohlásil manažer Claude Puel na zprávy z médií.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (320)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele