Van Bronckhorst po selhání s Bredou: Bod jsme si nezasloužili

24.09.2017, 15:05
Aktuality
K učiněné senzaci došlo včera v Rotterdamu. Breda tam totiž porazila mistrovský Feyenoord 2:0 a připsala si své historicky první vítězství na De Kuip. Poprvé od roku 1989 navíc v Eredivisie došlo k situaci, kdy nováček skalpoval obhájce titulu na jeho vlastním hřišti...

Pro rotterdamské se jedná o druhou porážku v řadě po minulém neúspěchu s PSV a trenér Giovanni van Bronckhorst byl na pozápasové tiskové konferenci velmi kritický. "Byli jsme dnes mimořádně průměrní. Když hrajete tak, jak jsme hráli, nic si z utkání nezasloužíte. Vše nám trvalo a nevytvořili jsme si příliš šancí," lamentoval bývalý obránce, jehož tým za stavu 0:1 neproměnil penaltu.

"Proti Manchesteru City v Lize mistrů jsme neměli šanci a odehráli jsme alespoň dobrý druhý poločas proti PSV Eindhoven. Ale dnes to prostě nebylo dostatečně dobré. V minulé mistrovské sezoně jsme vyhrávali i tyhle typy zápasů, to se letos neděje," stěžuje si dále Van Bronckhorst, jehož mužstvo zatím velmi trpí na absenci klíčového útočníka Nicolaie Jørgensena.

"V týdnu jsme utrpěli ostudu při (pohárové) prohře s Achilles’29 a teď před 50 tisíci fanoušky porazíme šampiony na jejich vlastním stadionu," nemohl uvěřit svým očím Stijn Vreven, kouč Bredy, nejmladšího týmu v Eredivisie. Pohárové selhání prý bylo jeho největším zklamáním v kariéře, teď zažívá přesně opačné emoce.

Autor: Tomáš Daníček / football-oranje.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

aneb když vsadíš na zápas, který se stane jednou za 28 let díky Bronckhorste vole

Reagovat
Mrvinho

Nemáš vsázet když to neumíš

Reagovat
smazaný uživatel

proč nesázíš těch dalších 27 let

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně

Reagovat
cubinho

Vůbec celé kolo se vrací do roku 1989:

PSV Eindhoven dnes rozstřílelo Utrecht 7:1 a prožilo si tak ukázkové deja-vu. Naposledy totiž v Eredivisie sedm branek ve venkovním prostředí vstřelilo rovněž Utrechtu, rovněž při výhře 7:1, a to dávného roku 1989.

Reagovat
smazaný uživatel

ty bys spisovatel být nemohl

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Sagaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Kixi Syhimour

Sranda mistrovství

Reagovat
REPLIKATOR

Neznám

Reagovat
Elliasson

Co na to napsat... Doufám, že se o ten titul Feyenoord v lize ještě popere, ale obhajoba bude náročná. V Lize Mistrů si myslím, že z toho bude asi jasné 4.místo.

Reagovat
olis

vie mi niekto povedat ci hral Feyenoord v plnej sile alebo sa setrili na LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně v plné síle ne a zbytečně se z toho dělá senzace. Je to letitý standart že týmy hrající ligu mistrů kolikrát ten víkend před ztratí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele