Valverde zůstane koučem Barcelony, ta počítá i s Dembélém

08.05.2018, 14:47
Aktuality
Zbytečné jsou pro tuto chvíli spekulace ohledně toho, kdo by mohl v průběhu léta nahradit Ernesta Valverdeho ve funkci trenéra Barcelony. Pozice někdejšího kormidelníka Athleticu, Villarrealu či Valencie sice je zpochybňována médii a především fanoušky, kouč ovšem disponuje důvěrou ze strany vedení...

"S Valverdem jsme spokojeni. Účast Realu Madrid ve finále Ligy mistrů na nás nemá vliv, nás těší domácí double. Bude Valverde i v příští sezoně trenérem Barcelony? Ano. Ani na chvíli jsem neuvažoval o tom, že by nebyl. Chce zůstat," sdělil prezident katalánského celku Josep Maria Bartomeu.

54letému Valverdemu běží v Barceloně kontrakt do června 2019 a během prvního roku jí dovedl k suverénnímu triumfu v nejvyšší soutěži, když do této chvíle s týmem neprohrál ani jeden zápas. K tomu přidal i vítězství v Copa del Rey, zklamání naopak přinesla Liga mistrů, Katalánci nedávno sice měli skvěle rozehráno čtvrtfinále proti AS Řím, v odvetě ale propadli, prohráli 0:3 a s milionářskou soutěží se rozloučili.

Barcelona v průběhu uplynulého roku dvakrát zaplatila za posilu přes sto milionů eur a za očekáváním zatím zaostal především Ousmane Dembélé. Talentované křídlo přišlo z Dortmundu a vše mu hodně rychle zkomplikovalo vážné zranění stehenního svalu. I kvůli němu stihlo jenom čtrnáct ligových startů a v nich pouze jednu branku.

"Dembélé odchází? To není na programu dne. Blížíme se ke konci sezony a až po ní budeme jednat. Dembélé je investicí do budoucnosti. Je mladý a hodně od něho očekáváme," říká jasně Bartomeu.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (219)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Co te za demebtni vsuvku realu v lm?

Reagovat
LAM

Ptali se na to,tak jim odpověděl.

Reagovat
valloire

This is Barca. Furt koukaj na Královský klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Real je z historického hlediska víc fašistický klub, než královský.

Reagovat
valloire

a tys z historickýho hlediska víc kokot než blbec

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek dědo, ať se ještě těch pár let do 100 vůbec dožijete.

Reagovat
valloire

Už se stalo. Realu je víc než 100.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
smazaný uživatel

Dembéntní?

Reagovat
smazaný uživatel

Dembelentní

Reagovat
LeonardoUžoa

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak. Neco jineho si mohli myslet pouze nevdecni a nerealisticti blazni.

Reagovat
ADM

V zostávajúcich 3 zápasoch by som žiadal plnú minutáž pre Dembeleho a Semeda a minimálne 150 minút pre Aleňu aj Denisa, ktorý to niekde v sebe má asi najviac zo všetkých "talentov", len potrebuje hrať.. Snáď vízia neporaziteľnosti nebude znamenať plnú zostavu v každom kole.

Reagovat
celeb

az na toho Denisa. Ten po zapase s Vigom stratil uz aj posledne zbytky akej-takej nadeje, ze by z neho mohol byt aspon nahradnik.

Alena kazdopadne 100% ano, v pripade priazniveho stavu aj mlady Busq, ci Arnaiz. Dembele, Semedo hrat musia. Semedo nakoniec predsa len vyzera, ze sa chyta. Unbeaten je fajn, ale nestoji nam to za to, ze nedame sancu tim, co ju najviac potrebuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Denisovi bych ještě dal šanci, on to v sobě má. Jinak bych nechal poslední zápasy odchytat Cilessena a Messimu dal kvůli MS volno.

Reagovat
Footballer

U Dembeleho se snad uvažovalo o něčem jiném??

Reagovat
smazaný uživatel

Hostování...

Reagovat
LAM

Příští sezonu

Stegen-Alba,Umtiti,Pique,Semedo-Sergio,Raketa(Posila)-Coutinho,Messi,Dembele-Suarez(Griezmann)

Reagovat
sylarko

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšie pre RM

Reagovat
Footballer

Co se týká posil pro příští sezónu, velmi živě se spekuluje o Griezmannovi (v jeho případě to už vypadá reálně) a v poslední době taky o návratu Thiaga. Fotbalisti to jsou úžasní, to bezpochyby, perfektně by sedli do našeho stylu hry.

Co mě však u nich znepokojuje je jejich věk. Oba již mají 27, na vrcholové úrovni vydrží kolik, 4 sezóny? A pak co? Prodat je nepůjde (vzhledem k jejich věku a platu, který budou pobírat). Takže se jich zase budeme těžce zbavovat jako. Přestupové částky taky nebudou nízké, i když v současných cenách ještě v rámci mezí ano (počítám se 170 mega za oba dohromady).

Jde mi jen o to, že bychom se měli zaměřit taky na mladší ročníky (viz v minulosti Neymar či v nedávné době Dembele), kteří pokud chtějí odejít, tak za ně taky dostaneme solidní sumu (na Neymarovi jsme vydělali takřka 150 mega, což vůbec není špatné).

Reagovat
smazaný uživatel

Již 27

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na druhou stranu máme v akademii několik vlastních světových talentů, kteří by měli v nejbližší době dostat šanci v áčku, pokud o ně nechceme přicházet, jako se tomu děje v posledních letech.

Reagovat
-Carles-

Preto bude dôležité týchto chalanov stavať miesto priemerných hráčov ktorých nasadzovanie nemá v podstate žiadne pozitíva. Gomes, Paulinho, Vidal, Paco nás stáli cez 100 mega, ich prínos je minimálny a iba zaberajú miesto odchovancom. Už je načase ten káder trocha okresať, vyhádzať priemerákov a priviesť top kvalitu do zálohy (Thiago).

Reagovat
Footballer

Každopádně. Gomes s Vidalem jsou jistí. Paulinho po 1 sezóně odcházet nebude.

U Paca bude záležet na příchodu Grieze, pokud dojde, není důvod, aby Paco zůstal.

Rafinha už se z Interu taky asi vracet nebude, když už se tam prosadil do základu (u něj to snad bude 35 mega za přestup).

A pořád mám dilema u Denise... On to v sobě má, po příchodu na hřiště do hru dokáže rozhýbat, nicméně je potřeba dávat minuty i Aleňovi a pokud přijde i Thiago, tak se obávám, že nedostane potřebnou minutáž, vzhledem k tomu, že Paulinho i Rakitic zůstanou (bohužel).

Reagovat
-Carles-

Denis ako alternatíva za Coutinha úplne v pohode, akurát je ťažké odhadovať ako budeme budúcu sezónu hrať a kde bude mať Couts primárne miesto v zostave. Ja teda dúfam že sa vrátime k 433 a vpredu sa bude točiť štvorica Couts, Suarez, Messi, Ous. Proti príchodu Griezzmana nie som, každopádne budem radšej ak tie prachy pošleme za Thiaga. Gomes má cez 1200 minút, myslím že Aleňa ich v pohode môže mať budúcu sezónu tiež aj popri Thiagovi.

Reagovat
Footballer

Taky bych více ocenil příchod Thiaga než Griezze, V záloze nás přece jenom bota tlačí o něco více. Nicméně do útoku je potřeba taky investovat. Suarez prostě musí rotovat. Problém je, Valverde dostatečně nevěří Pacovi. Zde bych se zaměřil na někoho mladšího než je Griezz, například Martial? Mourinho se nebrání jeho prodeji, dokázal by hrát u zleva, hráč je to úžasný. Věřím, že ještě nepředvedl svůj strop, zvláště pod Mourinhem...

Reagovat
sylarko

ale zas si nechat ujst griezze za 100mega by bol hriech...

Reagovat
Footballer

Ano, to je velké lákadlo

Reagovat
smazaný uživatel

srovnávat Grieze a Martiala Martial je oproti němu naprostá nula

Reagovat
Footballer

Kdo je srovnává? proč bych to měl dělat?

Reagovat
Footballer

Gomes má sice 1200 minut, ale to bylo způsobené tím, že Couts přišel až v zimě a navíc nehrál LM a Dembele promarodil půl sezony... Ale snad bude Aleňa dostávat dostatek prostoru, rozhodně na to má.

Reagovat
celeb

Denis tam absolutne nema co hladat. Hrac, ktoremu Lobotka 5x po sebe zoberie lotpu ako malemu decku, potom sa tula bezcielne po celej ploche a chyba na svojom mieste ... navyse Valverde mu (opravnene) nedoveruje, ma mat problemy dodrziavat pokyny. Obcas potesi peknou akciou, ale ak si ho pozorne vsimas cely zapas, tak v Barcelone nema co hladat. Ani ako nahradnik. Viacero ludi si matne pamata, ze mal uz pred Vigom nieco s Barcou spolocneho, ale jeho 36 zapasov za B-cko v 2 sezonach mi zily netrha. Je to odchovanec Celty a prave do Celty by sa hodil. Na Barcu jednoducho nema a dokazuje to dlhodobo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je hlaska tyzdna Vy, ze mate niekolko svetových talentov?? Ukaz mi koho, Alena? Nadpriemerak, ktory dokopy este nic vyznamne nepredviedol. Nato ake ste svetove talenty vyprodukovali v minulosti /Iniesta je odchovanec Albacete/ ste zaspali dobu. Teraz tam nic vynimocne nemate.

Neuveritelne kolko namyslenosti v sebe mate nato, ze ste druhotny provincny klub

Reagovat
ADM

A hľa, zas k nám zavítal expert, ktorý má prehľad aj o Barce B, no nepozná nikoho iného okrem Aleňu. Samozrejme, úražku na záver kvôli subjektívnemu názoru fanúšika Barcy, ktorý nikoho neuráža, si neodpustil Vrcholné dielo eurofotbalu

Reagovat
Jordi Alba

Greatest je koště, o tom žádná. Ale momentálně to Béčko vypadá fakt špatně. Sestup asi jasnej, gól tam neumí dát skoro nikdo. Občas ten Aleñá, Arnaíz je už dlouho kvůli zranění mimo. Posledních 11 zápasů je bez výhry a posledních 6 zápasů to je čistě série proher.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta byl od 10 let v La Masii ty hňupe, je to náš odchovanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak nezvladas.

Reagovat
Imago

To máš těžko, někdo se z namyšlenosti dostane a spadne na hubu, a někdo zústane jantarem do konce života...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Minimálně Cuenca, Miranda, Oriol, Aleňá, Riqui Puig či Abel Ruiz mají potenciál budoucnosti v áčku.

Nevím, proč do toho taháš Iniestu, ale s tím Albacete si pěkně zaperlil, to se jen tak nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal šašek z Madridu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Footballer

anebo je poslat na hostování nebo lépe prodat se zpětným odkupem. Obávám se, že Valverde jim nedá dostatek prostoru. Budeme rádi, pokud se v příští sezóně začne prosazovat Aleňa. Možná to vidím příliš černě...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hloupost, tyhle typy obchodů se nám snad nikdy nevyplatily. Valverde se v tomto ohledu nedá soudit, uvidíme, jaká bude jeho reakce během léta.

Reagovat
Footballer

Je naivní si myslet, že jim Valverde dá dostatek prostoru na hřišti v příští sezóně. Díval bych se na to reálněji. Aleňa šance dostane, ale ostatní? To si nemyslím ani náhodou. Ano, možná jim poskytne příležitost v předsezónní přípravě, ale jen co začne sezóna, poputují zpátky do béčka tak jak to bylo i před rokem v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

No tyvole

Reagovat
Neutron

toto nie je FM-ko, ze zacnes stavat hraca od 19 rokov s pocitom, ze mas na 14 rokov pokoj preboha ako 27 rocny futbalista je uz stary futbalista? Nechapacka silna...

Reagovat
sylarko

presne, kupujme 20rocnych dembeleeoch bez skusenosti a potom sa cudujme ze sa nedostaneme cez stvrtfinale LM....

Reagovat
Neutron

ako na mladych hracoch nie je nic zle, ale proste nie je mozne sa zameriavat iba na talentovanych mladikov

Reagovat
sylarko

ved toto , ten team musi byt rovnomerne rozlozeny co sa tyka mladikov a skusenych top hracov

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Uwe háže buly

Tak na druhou stranu, z jejich hráčů má blíž k dvacítce než k třicítce jen Umtiti, Semedo, Digne a Denis Suarez, s tim, že nejmladším bude 25 let a dva z nich budou max náhradníci. Ten tým by měl být vyvážený.

Reagovat
Neutron

to hej, ale povazovat hraca co ma 27 za stareho...co ja viem neda sa tym vystavat na 18 rocnych zelenacoch

Reagovat
Uwe háže buly

To neřikam taky, ale do toho týmu by to spíš chtělo nějakýho hráče kolem dvacítky a někoho kdo má něco málo přes 20, takhle jim pak budou končit zas všichni +- ve stejnou dobu a bude je to stát víc.

Reagovat
sylarko

ved tam je dembele, alena este my teraz potrebujeme top kvalitu do zalohy a utoku..nemame ten kader tak vyvazeny aby sme téraz mohli nakupovat mladikov, sa pozri na real ako cez leto nakupoval mladikov a kazdy vravel, ze ake popici leto mali a kde skoncili v lige nakonec?

Reagovat
Footballer

Naše základní sestava je věku:

26

26-31-25-29

21-30-30-26

31-31

Chybí mě tam 2 mladší hráči, nic víc, nic míň. Kór v dnešní době, kdy je fotbal stále rychlejší, dynamičtější. Anebo potom více rotovat, ale to Valverde v této sezóně moc neukázal, mj. i z tohoto důvodu jsme vypadli z LM.

Reagovat
ADM

V útoku by to chcelo do tej dvojky k Messimu mladého, rýchleho hráča. Najlepšie Luisa spred 5 rokov no. Martial na lavičke by sa mi páčil..

Reagovat
ADM

Alebo Neymara vo svojej verzii z 14/15, to by bola poézia..

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by to chtělo někoho atletickýho. Furt tam máme typově stejné (podsadité) hráče.

Reagovat
valloire

někoho jak Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba.

Reagovat
ADM

Tí dvaja v útočnej dvojke .. síce nie poézia, ale smrteľná próza

Reagovat
valloire

Jo, souhlasím. Ideálnější dvojka asi neexistuje. Ne asi, určitě. Škoda, že se už nehrajou výběry Světa proti někomu. To sakra nikdo neudělá ani nějakou exhibici? Třeba PL x PD.

Reagovat
ADM

Tiež som to minule písal, však aj marketingovo by to bol obrovský ťahák. Ideme do toho?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to tu psal jednou. Objevili se myšlenky ohledně vytvoření takovýchto exhibičních zápasu, ale kluby svoje hráče neuvolní. Ani Barcelona Messiho, ani Real Ronalda atd.

Reagovat
valloire

Dřív to šlo. Blbá doba, furt to říkám.

Reagovat
ADM

https://www.youtube.com/watch?v=2ub5D804PuM

Len tak v marci, v klucovej casti sezony.

Reagovat
valloire

Král ten fík z přímáku....

Reagovat
ADM

Boli doby, keď to vedel kopnúť. Bohužiaľ, zaspal na vavrínoch a Búh to dotrénoval...

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Já bych šel. Zavolám Florentinovi. Jinak by to byl strašnej masakr, kdyby hráli ti dva spolu. Předem lituju soupeře.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Ronalda? Důchodce nechceme. Dávám mu ještě rok

Reagovat
valloire

Ten důchodce to všechno rozstřílí. Pamatuj si to. Úplně všechno.

Reagovat
valloire

a víš proč?

Reagovat
Kluivert9

Taky bude Arthur.

Reagovat
Uwe háže buly

Ještě vlastně Dembele, jedinej opravdu mladej hráč.

Reagovat
Whitemedia

Oni mají jen 27?

Reagovat
John Obi Mikel

27 je krásný věk

4 roky je dlouhá doba

Reagovat
Stannis Baratheon

Nemůžou se pořád kupovat jen 20ti letí holomci

Reagovat
TheTopFootbaler

To je prostě poděl, jak jsou fotbalisté po třicítce odepisovaní.

Reagovat
sylarko

lenze nemozes mat cely team poskladany z 20-22 rocnych hracov... toto nieje nejaky futbalovy manazer :D

Reagovat
Uwe háže buly

Jenže takovýhohle hráče tam mají jen jednoho jedinýho, zbytek 25+ a asi osm hráčů kterým bude v příští sezoně přes 30.

Reagovat
sylarko

ja neviem ale pre mne hraci v rozmedzi 25-30 rokov stary niesu...prave vtedy su v top forme kariery..a v najblizsich 4 rokov ked budu hrat na top urovni mame cas priviest aj nejakych mladikov, ale momentalne nam treba top kvalitu ak chceme aj buducu sezonu konkurovat v europe

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
REPLIKATOR

27

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem zvědavý, kdy se začne říkat, že 24 letý fotbalista je starý, při současném trendu tu nebude dlouho trvat

Reagovat
sylarko

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Prejdu ty zminku o veku, dost na palici mi prijde i nazor, ze kdyz ti fotbalista vydrzi 4 roky, tak to je vlastne malo. Jen tak nahodou.. 4 roky zpatky, v roce kdy se hralo MS, prestupoval do Barcy Suarez. Mysli si nekdo, ze Suarez se za to svoje zatim ctyrlety pusobeni Barce nevyplatil?

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Footballer

Ano vyplatil, zvláště první 2 sezóny, ale v té poslední to byla z jeho strany herně bída. Samozřejmě, góly dává pořád, ale při takovém servisu jich měl dát daleko více, nehledě na jeho (ne)schopnosti v kombinaci, kdy dokázal zkazit neuvěřitelné množství akcí, o jeho driblingu ani nemluvě a pressing už taky není kdovíjaký, na což má velký podíl i Valverde tím, že ho nestřídal.

Pointa mého příspěvku byla v tom, že se mí více líbí přístup Realu, který se zaměřuje na hráče do 25 let (tak jak to píše ADM níže). Hráči jako Modric, Kroos, Isco, Kovacic, Asensio, Varane nebo taky Ceballos (ten se sice moc neuchytil, ale zato ho můžou výhodně prodat)... Tito hráči se jim vyplatili minimálně stejně jako nám Suarez, s tím rozdílem, že Sua stál velké peníze, prodat ho nyní bude těžké, ne-li nemožné a dobře hrál 2 (3) sezóny, což je v porovnání s mladšími hráči Realu prostě málo.... Kroos, Isco 4 sezóny, Modric 6 sezón, Asensio, Kovacic po 3 s tím, že nejlepší léta mají před sebou, kdežto Sua nyní bude již jen stagnovat...

Reagovat
sylarko

modric siel do realu tiez ako 27 rocny tusim...a dalej real doplatil tuto sezonu v lige na nekvalitu na lavicke, kupili 10 mladikov, ale ztoho tak jedine asensio hral pravidelne a ovplyvnil tie zapasy inac z nich nikto nic extra nepredviedol...a tipnem si ze griezmann vydrzi hrat na top urovni dlhsie jak suarez....

Reagovat
Footballer

Ano, Modric přišel ve 27 letech, ale za 35 mega, zatímco Suarez za 87 pokud si dobře vzpomínám. Všichni výše zmínění hráči se jim bohatě vyplatili (až na Ceballose) + bych mohl jmenovat další (Ramos, Marcelo nebo třeba i Ozil). Že si nechali odejít Moratu a Jamese bez toho, aniž by je plnohodnotně nahradili, je jiná věc.

Argument, že Griez vydrží hrát na top úrovni déle než Sua, beru. Taky z toho důvodu nejsem úplně proti jeho příchodu. Budu rád, když dorazí, ale vidím i druhou stranu mince při jeho příchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

nesmysly, sorry

Reagovat
Footballer

... které tady ty píšeš už pěkně dlouhou dobu, sorry

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Footballer

A přidám ještě příklad Neymara. Ano, taky stál nás velký balík, ale tím, že přišel mladý, tak byl ještě čas jej výhodně prodat a z obdržené částky jsme si následně pořídili Coutse a Dembeleho (i když jsme museli připlatit 60 mega?)

Reagovat
sylarko

len takych ako je neymar je 1 zo 100...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Feind

to mas porad 6-7 level na top urovnia uz hotovi hraci, thiago by mel mit minimalne vztah ke klubu, dobre pro barcelonu

Reagovat
Atlético de Madrid

lol, již 27?

1) Rada hracu hraje spickove v pohode i po tricitce, zvlast v zaloze. Iniesta a Xavi jsou dobry priklad.

2) Predstava, ze nejaky hrac vydrzi v tymu vubec tak dlouho, je znacne iluzorni. Neymara Barca taky kupovala na X let, a vydrzel 4 roky. U tehle hlavnich hvezd je zkratka uplne normalni, ze fluktuujou.

3) Penize Barcelonu zajimat evidentne nemusi, ma jich dost.

Reagovat
Shevchenko

Mám poslední rok na to se dostat do Barcelony

Reagovat
icka

TO JSOU ZVASTY

Reagovat
pantondavo

Co ten Griezmann? Není to blbost, když je tam Couts a Dembele? Není to nějak moc útočníků na jeden tým?

Reagovat
smazaný uživatel

---------Busquets----------

Rakitic-----------Coutinho

-----------Messi-------------

-Griezz---------Suarez---

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele vraj v Dortmunde hraval aj Messiho poziciu, Mohli by rotovat.

Reagovat
ADM

Dembele by sa hlavne mal prejaviť aspoň na nejakej pozícií, Deulofeu so štvrtinovými schopnosťami na seba bral každú druhú akciu.

Reagovat
sylarko

Reagovat
Jordi Alba

Větší blbost mi příde návrat Tiaga, o kterém se tu tak píše.

Reagovat
ADM

Čisto herne by to blbosť rozhodne nebola. Ale ja takisto súhlasím, že by sme sa mali vydať po rovnakej ceste ako nedávno Real - privádzať hráčov do 24-25 rokov, ktorí u nás vydržia viac ako 3-4 sezony na vrchole. Isco a Kovačič boli z našej strany obrovský prevar....

Reagovat
Jordi Alba

Herně je skvělej, ale jeho návratu nevěřím vůbec.

Reagovat
ADM

Jaj tak. Jeho návratu neverím vobec ani ja

Reagovat
Footballer

souhlas se vším. K poslední větě... provar byl i prodej Thiaga, ale to už je jiná písnička

Reagovat
ADM

chcel som to tam tiež dopísať

Reagovat
Footballer

Není čas plakat nad rozlitým mlékem, prostě ho přivedem zpět domů a basta! Bayern si již místo něj pořídil Goretzku

Reagovat
Hristo Stoichkov

S touhle vidinou má dorazit Arthur. Ale ta potřeba CM je tak akutní, pokud teda chceme uspět v LM, že by to chtělo i hotovýho hráče, ideálně právě Thiaga.

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslím, že se vám bude hodit, Rakitič nehraje zase tak dobře a Iniesta je na odchodu.

Reagovat
Jordi Alba

Hodil by se určitě, ale pochybuju, že by přišel. Rakitič se náhodou hodně zvedl a pozice, kterou mu udělal Valverde mu vyhovuje.

Reagovat
sylarko

a hlavne keby nebol tak skleneny

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
sylarko

lol kazdy by tu chcel 20rocnych neymarov

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

U Dembele i Couts(bohuzel) zafungovalo karma jako svina

Jeden nechodil na treninky a druhy predstiral zraneni a sel pryc v zime

Reagovat
Hristo Stoichkov

Couts tak předstíral zranění, že po příchodu do Barcy nebyl skoro měsíc k dispozici

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

To si pletes s letnim lapalie, ktery musel Klopp zahravat do outu s udajnem zraneni a pak prisel zadost o odchodu

A potom v zime ten odchod uz neresim, to uz jsem napsal, ze je to na nic a mel radsi pockat po sezone nebo pred/po MS v lete.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti 2 kritizuju kvuli jejich chovanim pred odchodem z BvB/LFC do Barcelony.

O to vic se docela bojim psychiku Coutse na MS, kdyz LFC treba ted vyhraje LM.

Uvidime, kazdopadne doufam, ze bude Couts v pohode na MS.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pro to neexistuje žádný důkaz, úplně stejné řeči se vedly v zimě a pak byl skoro měsíc mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Me staci ty dohady na tiskovce s Kloppem, twitterem, zadost o prestup a nenasazenim hrace do zacatku sezonu... V zime uz jsem ho nesledoval, pac to uz se mi znechutilo od leta.

Chtel jsem aby mel klid pred MS a za me on bude velmi dulezity hrac pro MS. Neni to Messi,Neymar ale pro me je/muze byt takovy brazilsky Iniesta. On ale zmenil klub a hraje na uplnou jinou pozici a potyka i s nevyrovnany vykony.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt ještě pořádně nehrál, nikam nepouštět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou. Odehrál toho málo, ale talent ukázal obrovský. Ty ceny jsou dneska tak přemrštěný, že bychom v případě jeho odchodu museli dát za jeho náhradu vysoko přes sto mega, což je prostě na palici.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal bych ho. Poslal bych jim zpátky Suareze.

Reagovat
Footballer

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ani náhodou. Ukázal pouze náznak jeho úžasných možností, ale koupit talentovanýho dvacetiletýho kluka za 100+ mega a po roce s několika zraněníma ho odstavit je prostě už z podstaty věci úplný nesmysl. Příští rok exploduje.

Reagovat
ADM

Ja mu fandím, vidím v ňom velký potenciál a som rád že skončil u nás, ale na tom ihrisku je zatiaľ hrozne zabrzdený oproti BVB, kde dokázal strašne motať aj obranu Bayernu.

Málo driblingov po čiare, málo snahy predriblovať sa do 16ky, málo berie akcie na seba, málo si zabieha napr ... akože v tomto si ho aj taký Deulofeu natre na chleba, aj ked mal tie riešenia katastrofalne. Lepšie to bolo v zápasoch kde nehral Messi, napr v Malage bol užasný, ale s ním je individuálne hrozne zabrzdený - skvele s nim kombinuje a vedia si vyhovieť, ale tlačí na neho až priveľa lopt..

Pritom má uplne úžasnú pace, super strelu oboma nohami, dribling, je kreatívny ale nemôžem sa zbaviť pocitu, že je v Barce zatiaľ uplne bez života a nasadenia, sebavedomie v zápasoch naberá až ked sa mu niečo podarí... Pre Valverdeho to bude najkľúčovejší prvok letnej prípavy, snáď zas celú sezonu nepresedí a pôjde skôr po vzore Neymarovej druhej sezony.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Aklimatizační sezóna, která navíc byla dost narušena dlouhodobým zraněním, není žádný důvod panikařit. Fakt nevidím důvod, proč by měl odcházet, jako mladý hráč se musí ještě rozvíjet. Určitě bude muset zapracovat na hře bez míče, tam má jednoznačně největší slabinu, ale to už je úkol pro Valverdeho, který to z něj prostě musí dostat, pokud má být trenérem pro Barcu.

To, že se musel přizpůsobit Messimu, neztrácet tolik míčů jako v BvB (a tudíž tolik neriskovat) je úplně normální a trvalo to nějaký čas i kvalitnějším a zkušenějším hráčům, než je Dembélé (Henry, Villa, Neymar, Suárez, Coutinho). Příští sezónu už ho můžeme soudit, stejně jako Valverdeho, jelikož jeho zabudování bude jedním z hlavních úkolů. Mrzí mě, že Griezmannovým příchodem nejvíc utrpí právě Dembouz, jelikož všichni hrát najednou nemůžou a tak nějak musí být každýmu jasný, kdo v těch největších zápasech bude sedět...

Reagovat
ADM

Mne sa paradoxne tá ochota riskovať na Deulofeuovi páčila, konečne sme mali v hre prvok, ktorý sa nechoval tak nejak očakávane a racionálne. Problém bol v tom, že síce sa vedel uvolniť a dostať loptu na kraj 16ky, tam to ale končilo Myslel som, že práve tento aspekt Dembele pozdvihne - hlavne vzhľadom na to, že Valverde očividne chcel zo začiatku sezony hrať cez krídelného hráča, čo sa potom po zraneniach a neschopnosti Deua muselo zmeniť.

Inak čo sa príchodu Grieza týka, som zvedavý či z toho nakoniec fakt bude 4-3-3. To by znamenalo 50% Luisa na kraji, posadeného Dembeleho a otázne využitie Coutinha, kedy sa mu prakticky musia zakázať tie nábehy do okolia 16ky ktoré ho charakterizujú, lebo to už potom nie je šanca ubrániť... A v podstate rovnaký defenzívny problém bude aj keby Griez rotoval v útočnej dvojke v 4-4-2 a na krajoch hrali Dembele a Coutinho Galakticos

Reagovat
2miguel1

Ak chceme hrat v Europe na najvyssie priečky, musi prist Griezmann s Thiagom.

Stegen-Roberto,Pique,Umtiti,Alba-Sergio,Thiago,Coutinho-Messi-Griezz,Suarez

Lavička: Rakitic,Paulinho,Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

klid příští rok cekam že budete do třetího fleku

Reagovat
dextroza_m

Ten je váš

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
sylarko

akurat ta zaloha je moc offenzivna, ci by stihali aj branit , ale ako chcel by som to takto vidiet, popripade 4231 sergio,thiago-coutinho,messi,griezzman-suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvytíženější hráč posledních let bude těžko na lavičce...přestaňte už toho Raketu pořád odepisovat, nezaslouží si to a celá sezona včetně El Clásica je toho důkazem.

Reagovat
Visca el barca

Grizi, Thiago a Arthur in. Gomés, Paco, Vidal, Digne, Rafinha, Munir out. Otázka co Denis.

Reagovat
sylarko

a za albu bude kto backup? digne ostane

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Cucu? Jasně, je to kuře, ale v béčku patří k tomu nejtalentovanějšímu co máme, a že toho moc nemáme. :( Mě se prostě Diqne nelíbí...

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak, backup může hrát Cucu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Cucu má letos velmi špatnou sezónu, Miranda se jeví mnohem nadějněji.

Reagovat
smazaný uživatel

Cely becko ma velmi spatnou sezonu! Videl jsem asi sedm zapasu a hrali fakt hrozne ale musim ti dat za pravdu s tim Mirandou, byt jsem si ho za Albou zprvu nedokazal predstavit, to asi ze neni trpajzlik, vis jak

Reagovat
Hristo Stoichkov

Byla to fakt hrůza, ale s Pimientou se snad blýská na lepší časy. Věřím, že právě on dokáže béčku poskytnout roli, kterou má mít, tedy vychovávat talenty pro áčko a pomoct jim při přechodu do dospělýho fotbalu. A nekupovat hráče, který nikdy nemůžou hrát za první tým.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
sylarko

no ani mne popravde...stym cucu suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se chce Denis rvát o minuty, tak bych ho nechal. Lepší takového co chce a co to v sobě má, než nějakou depresi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vidím to podobně, ale jsou tam pořád otazníky. Co s Luisitem, kvůli kterýmu nemůžeme hrát ideální systém a přitom ho ani nemůžeme prodat, pokud chceme spokojenýho a šťastnýho Messiho? Thiago by podle mě rád dorazil, byl by asi nejideálnější posilou, ale nedokážu si představit, že by ho naše vedení chtělo dotáhnout.

Mrzí mě de Ligt, který začal spolupracovat s Raiolou, tudíž je jeho příchod hodně nepravděpodobný.

Reagovat
vilp

Raiola. Ale co jsem četl, tak jeho agentem i tak pořád není, ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Asi ne, ale už se kolem něj začal motat takovým stylem, že z toho tak na 80% bude nějaký přestup do Anglie za raketu.

Reagovat
sylarko

lol vymenujte mi aspon 3 hracov do 24/25 rokov , co maju talent/kvalitu neymara? kazdy tu place, ze mame stary kader, ale tej kvality na trhu vek/kvalita nieje dostatok..aky hrac mlady a dostatocne kvalitny by nas posunul dalej? (myslim si, ze ani jeden, ziadny martial nam LM nevyhraje) co fakt teraz potrebujeme je top zaloznik(thiago) a top utocnik(griezmann)

Reagovat
smazaný uživatel

odpověď na první otázku: Salah, Kane, Mbappe, Dybala, Sané

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sylarko

a u koho z nich je realna sanca, ze pridu toto leto do barci?

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappe, Jesus, Sessegnon, Svilar, Donnarumma, Diawara. Chceš další?

Reagovat
smazaný uživatel

druholigový anglán? Dollarumma? Diawara, který nehraje základ v Neapoli?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, druholigový anglán. Ano, Donnarumma. Ano, Diawara s 1100+ minut.

Schválně jsem bral o hodně mladší hráče, ale když bych měl splnit podmínku do 24/25, tak bych přidal (kromě těch co psal LM) Alliho, Pogbu, Laporteho, Marquinhose, Verattiho,

Reagovat
Leo Rekordman

Ved ma pravdu,sice hodne kvalitný hraci,ale ,ze by mali kvalitu neymara,to mas odvážne tvrdenie

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že má pravdu, ale napsal to špatně. Nejde srovnávat Neymara v útoku a třeba Pogbu v záloze. Nesmysl.

Reagovat
Leo Rekordman

Neda aj da sa to zrovnavat,neymar mal po prichode kvalitu hrat zaklad u nas a to aj v tazkych zapasoch lm ,alebo el clasicu a navyše bol po psychickej stranke na tom tak,ze sa mu ,,nerozklepali " nohy a nie som si isty,ci na svoje pozicie mozu naskocit do zakladu hraci ako sessegnon,svilar,diawara ...

Reagovat
Jordi Alba

Sessegnonovi bych celkem věřil. Navíc jestli Fulham nevyhraje to PO o PL, tak ho Fulham asi neudrží a minimálně v Anglii o něj bude boj.

Reagovat
smazaný uživatel

uz kolem neho krouzi Slepice

Reagovat
Jordi Alba

To by bylo ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych neřekl

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nejdeme po hráči, který hraje na Neymarove pozici. Teď máme Messiho, Dembeleho a bude Griezman hrající všichni na stejném postu.

Reagovat
sylarko

no coutinho na neymarovej pozicii je skvely, len zas potom nema kto hrat na iniestovej

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ne, jak říkáš, jeho pozice je Iniestova. Hrozně by se mi tam líbil Sane.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Griezmann může být v pozici Villy hodně nebezpečný, brutálně pomůže v mezihře, celá ofenziva konečně nebude o tom, co vymyslí Messi a navíc nasype i spoustu gólů. Co chtít víc?

Reagovat
ciernyribiz

je tam dembele

Reagovat
Jordi Alba

Když už se tu řeší tolik ty příchody, jak hodně věříte tomu Arthurovi za 30 mega ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl za to, že je to hotová věc!

Reagovat
Jordi Alba

Ona asi bude, ale myslel sem to tak, jak mu kdo věří, že se prosadí.

Reagovat
sylarko

ja mu celkom verim, ako necakam, ze hned bude hrat jak xavi, ale ten jeho xaviho potencial v nom vidim

Reagovat
ciernyribiz

aha a kolko zapasov si ho videl hrat?

Reagovat
sylarko

videl som zostrihy len, ale svojim pohybom mi v istych chvilach pripominal prave xaviho

Reagovat
Hristo Stoichkov

Není, klub má možnost v létě uplatnit opci na zimní přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Barca má opci, že může přijít už v létě. Přestup v zimě je hotovej. Tak by to mělo být.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Může být nový Xavi.

Reagovat
ADM

Tak priamo z Brazilie prisli okrem tych nekvalitnych aj zastupy kvalitnych hracov. Snad sa z toho Arthur neposere, herne parametre ma skvele. Klucove bude mat odvahu spravit viac ako posunut loptu Messimu

Reagovat
Jordi Alba

Hlavně pokud teda příde, tak bych se vykašlal na nějakýho toho top záložníka, co tu lidi chtěj, jinak by stejně nehrál.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pokud by dorazil už v létě, tak bych nebyl úplně proti (ačkoliv bude potřebovat čas na aklimatizaci), ale pokud až v zimě, tak je to problém.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hodně. Má profil záložníka, který nám chybí od odchodu Xaviho, má herní inteligenci a kupodivu je na Brazilce i dost pracovitý a dobře brání. Já jsem z jeho příchodu nadšen.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Iniesta nakonec půjde do Japonska do týmu Vissel Kobe. Mají za sponzora Rakuten, takže to je dohodnutý nejspíš přes ně. Plat by měl mít 25mil ročně.

Reagovat
smazaný uživatel

+ za to víno

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku OT: Viděli jste někdo ten dokument o Benzemovi na Netflixu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska má dokument nebo knížku každý pablb.

Reagovat
ciernyribiz

ty ju uz pises?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem začal točit.

Reagovat
misinho7

mas link?

Reagovat
smazaný uživatel

n díval sem se na to teď na netflixu právě

Reagovat
vilp

Bylo tam něco zajímavého?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to celkem povedené, ale že by tam bylo něco převratného to ne, jediná hodně překvapivá věc byla pro mě ta že Benzema nebyl na MS 2010. Z půlky jde o něho a z půlky jde o ten případ s Valbuenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to fakt bude chtít někdo dívat?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ještě doufám, že příští sezónu bude Valverde do týmu více zapracovávat naše odchovance a zbaví se plebsu, jak sliboval, když k nám přicházel.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele podle zákulisnich zpráv jde hostovat do Arsenalu v létě. Jednak ho láká hraní opět s Aubameyangem a jednal Mislintat, kterej ho objevil pro BVB a teď je hlavní skaut Arsenalu, ho chce přivézt

Reagovat
Hristo Stoichkov

Arthur by podle předběžných spekulací měl být v nominaci Brazilců na Mundial

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Footballer

Reagovat
-Carles-

Snáď to vyjde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele