Vallejo se soustředí na Frankfurt, budoucnost vyřeší po sezoně

13.01.2017, 17:50
Aktuality
Eintracht Frankfurt zažil povedený podzim, přezimoval na čtvrtém místě tabulky německé nejvyšší soutěže a svůj podíl na tom měl i Jesús Vallejo. Teprve dvacetiletý obránce v bundesligovém klubu hostuje z Realu Madrid a výhledově se počítá s jeho návratem do Španělska, k tomu by ovšem nemuselo dojít již za šest měsíců...

Vallejo se hodně rychle zařadil do základní sestavy a v první polovině sezony nevynechal ani jeden ligový duel. Jeho výkony sledují rovněž zástupci Realu Madrid, jehož trenér si fotbalistu měl vytipovat jako případnou náhradu za Pepeho v případě, že Portugalec neprodlouží kontrakt.

"Až do této chvíle jsem se Zidanem v kontaktu nebyl, telefonicky ani osobně. Nejbližším kontaktem mezi oběma kluby je ten, který udržují hráči a regenerační trenéři, protože ti koordinují své povinnosti a vyměňují si informace ohledně formy a dalšího vývoje," sdělil Vallejo.

Vallejo patří Realu od léta 2015, kdy přišel na přestup ze Zaragozy, do níž byl následně zapůjčen na roční hostování. Jednou z variant pro nadcházející léto je i setrvání ve Frankfurtu, vedení Eintrachtu má o prodloužení spolupráce zájem.

"Aktuálně nemám co k tomu dodat. Můj návrat není potvrzen. Real není povinen v tuto chvíli něco dělat, možná až v červnu. Klub dělá to, že hráčům radí, co je nejlepší pro jejich krátkodobou budoucnost. Neplýtvám myšlenkami na to, co se stane před skončením sezony. Žiji tady a teď," nechal se dále slyšet talentovaný fotbalista.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (59)

Přidat komentář
madridcan

Vyjadruje sa sposobom, ze to ma v hlave zrovnane...

Reagovat
madridcan

...takze to neni adekvatna nahrada za Pepeho

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kadlitko

Doufám, že až se vrátí z hostování, že dostane šanci v Realu.

Reagovat
j_mrazik

Ta Frankfurta?

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Feind

asi z toho nadpisu zmizelo nejake slovo

Reagovat
Pipo123

Dodnes nechápem prečo ho Zaragoza tak lacno predala

Reagovat
Mateo16

6 mega lacno za 18 rocneho ?

Reagovat
Pipo123

Určite, už vtedy sa vedelo čo je to za talent, ale tam asi zavážilo to že Zaragoza mala a má dlhy, takže potrebovala rýchlo prachy.

Reagovat
Mateo16

Ked mas 18 tazko sa urcuje potencial hraca a stale je tam urcite riziko . Ked si pozrem ze napr Villarreal taha hracov z JA za 500K a 1M podla mna 6 mega je dostatocna suma.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl takovou výkupní klauzuli. Nechápu, co se tomu divíš. V nácti nemáš jistotu, že z toho hráče něco bude, kdyby si ho nechali do 20 a on hrál takhle, tak by jistě dostali přes dvacet mega. Ale když s tím hráčem podepisuješ jako s neplnoletým smlouvu, tak mu nedáš zrovna velkou výkupní klauzuli, zvlášť když by ti pak smlouvu nepodepsal, nebo by chtěl na jejím základě vyšší plat. Real šel do "rizika" a koupil prostě potenciál, ten se ale rozvinul

Reagovat
db18

Neměl on tak nízkou výkupku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

tesim sa nanho vo frankfurte je podla vsetkeho vyborny cize parada to bude raz stoperska dvojica s varanem

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že stejně jako Asensio dostane příští rok šanci a chytne se taky.

Reagovat
Mateo16

Tak zrovna ze Asensio zostal je velka chyba

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Zasáhnul do 12nácti z 16nácti ligových zápasů, pětkrát byl v základu. Přitom jenom jednou dostal méně než 10 minut, párkrát snad méně než 15.. V LM na tom byl podobně a odehrál polovinu celé skupiny. V poháru hrál vždycky základ. Všechny minuty měl v superpoháru.

Je mu 20 roků ... za půlku sezony, kdy nebyla třeba taková rotace má skoro 1000 minut. Při takovém tempu bude mít na konci přes 2000 minut. Co bylo za chybu si ho nechat, počítat s ním a dát mu možnost hrát nejlepší fotbal? Vážně by bylo lepší ho poslat na hostování a nechat ho hrát jen ligu s dvěma zápasy v poháru?

Reagovat
Mateo16

Odohral kolko ? 900 minut ? coz je kolko ?40 % z celkovej minutaze aj to ak neratam Sevillu a Sociedad tak hral iba rozhodnute zapasy a nie prilis dolezite.

Nehovoriac o tom ze svojou pritomnostou vytvara aj on kontraproduktivitu a potom rozvoj dalsich hracov neni.

Len tak ked uz chces hrat mudreho porovnaj si prvu sezonu Jeseho 1400 minut a to hral doleziteho hraca pred zranenym. FCB a Atletico . Porovnaj si to s Iscom ktory mal 2700 minut.. To je slaby odvar co zatial ukazal Asensio .Ako obaja dopadli ?

Zatial keby siel hostovat tak pri 3K+ minutazi by bol niekde uplne inde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Prostě máš svůj názor, který asi nejde změnit.

Hrál skoro půlku zápasové zátěže v nízkém věku, v Madridu. Rozhodnuté zápasy? Hrál všechny tři zápasy pro druhému týmu ligy, z toho dva rozhodnuté být ani nemohly. Hrál proti Celtě, proti Espanyolu venku, při remíze v Las Palmas a málem další remíze s La Coruňou - podřadné zápasy? Jistě asi po necelých dvou sezonách v prof. fotbale nebude hrát Clásico. V LM dostal minuty i na Sportingu atd.

Já nevím co chceš, aby hrál proti třem top týmům z ligy to, že se nedostane k balónu a bude muset bránit? To mu dá více? Já nevím co to zkoušíš, ale Jesého prostě zastavilo zranění a to, že je to naprostý dement. Takový hráč může mít talent, ale když to nemá v hlavě, tak dopadne jako Jesé. Isco dopadl jak špatně? Vždyť hraje více na pomezí základu a má za sezónu skoro 3000 minut.

Já nevím, jestli jsi hloupý nebo malý, ale pochop, že pokud se nejmenuješ Ronaldo nebo Messi, tak v top týmech asi nebudeš dostávat 4000 minut a více každý rok, zvlášť když musíš vydržet zdravý.

Reagovat
Mateo16

Ja pocitam iba kedy startoval ci dostal 20 alebo 10 minut ako striedanie prilis moc hracom neni platne. Ne ale too proste neni cesta ze tu dostane 1500 minut za celu sezonu coz zatial vychadza.

Isco odchadza dostane tak cca 2000 minut za celu sezonu coz bude jeho najslabsia sezona ohladne minutaze - nepodpise novu zmluvu.

Ach jo to je fakt tazke niekomu vysvetlit ze ked tu budu mat hraci najviac 2000 minut cca tak budu chciet odist a niektori ani to a im ta sezona fakt nic neda. Nemusis byt CR ale aj Illarra tu mal 2400 minut. Coz neverim ze vacsina hracov prekroci tu minutaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi hloupý prostě.

Isco v lize po úvodním zranění 11 zápasů - všechny, z toho 8 hrál od začátku. Než napíšeš nějaké hovno, tak hrál i proti težkým, stačí? Má tak málo minut, protože prvních 5 zápasů v lize a dva v LM byl mimo, stačí? Jediný problém v jeho smlouvě je, že chce vysoký plat, aby se definitivně zařadil mezi ty nejvíce placené v týmu.

Nevím, jestli máš fakt nějakou poruchu, ale píše ti to tady každý. Nepřeháněj. Nejsme v půlce sezony ani, tak čtvrtinu Isco vynechal - má skoro 1000 minut. Asensio má o trochu méně. Oba mají nakročeno k tomu, aby měli třeba 2500 minut u Isca, nebo přes 2000 minut u Asensia při současné rotaci týmu. Nechápeš, že když se do toho nacpe dál Copa, vyřazovací zápasy v Lize mistrů a liga, že se ta rotace ještě zvětší?

Skončil jsem, klidně si vezmi poslední slovo, ale pokud tohle nechápeš, tak s tebou nemá diskuze cenu. V managerovi si klidně měj 11 borců, další jenom povolávej z hostování, když se někdo zraní nebo hraj třeba v pěti. Reálný fotbal takhle nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Zároveň se ti omlouvám z toho osočování, každý má právo na nějaký názor a mě to přestalo bavit vysvětlovat a zúročila se nějaká podrážděnost.

Reagovat
vilp

Co zkouší? Vždyť má pravdu. Jeho minuty měl mít Isco s Jamesem, byli by mnohem spokojenější a rozehranější, hlavně ze začátku sezony, navíc by potom Zidane možná nemusel Jamese "přemlouvat", aby z trucu neodcházel už v zimě, naopak Asensio mohl někde jinde neustále hrát, na velkoklub má pořád čas. Není to tak, že by na to už neměl, ale lepší hráči kvůli němu mají méně minut, což je ta hlavní chyba, na které se shodli už i větší experti patřící k merengues, než jsi ty a naivní misinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco po zranění odehrál skoro všechny ligové minuty s výjimkou nějaké stovky? Ubral tak možná Jamesovi, který měl být v létě pryč, když jsme se smířili s tím, že Bale asi neodejde. Navíc u Jamese dělá hrozně moc tréninková morálka, životospráva a to, že dlouho dobu neměl formu (teď ji naopak má).

Reagovat
vilp

A v LM má krásných 66 minut, to je sen každého hráče. Ano, ano, neměl formu, což bylo při jeho vytížení hrozně překvapující. Navíc ani to není tak úplná pravda, září měl hodně dobré, ale v říjnu si pak skoro nekopl, tomu říkám skvělý způsob, jak hráčovi zlepšit formu a dodat sebevědomí. Jinak diskuze o jeho morálce a životosprávě se raději účastnit nebudu, na rozdíl od tebe (jen hádám) se nepohybuji v jeho blízkém okolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch šedesát minut, má i protože na první dva zápasy nebyl úplně zdravý a pak byla venku i doma Legie?

Já neříkám, že zacházení s Jamesem je dobré, ale taky to nemá zrovna moc společného s Asensiem, který je braný jinak. Jamesův problém jako megahvězdy je Bale, Isco, Ronaldo a to, že nehrajeme na jeho post. Asensio, který hraje křídlo a moc se s ním u nás na desítku nepočítá s ním má společného málo - jasně bere mu minuty ze střídačky, ale asi si je zaslouží? V létě měl někdo z nich odejít, Asensio, stejně jako Vazquéz zůstat. Těch variant, jak se potom vyrovnat se zraněním jednoho z těch důležitějších hráčů bylo více a Jamese jsme v nich nevyužili.

Tak já to beru tak, že pokud se o tom živě diskutuje, viditelně přibral a Zidane ho nenasazuje, tak na tom bude něco pravdy. Potom by jsme nemohli říct ani o Coentraovi, že má na nic životosprávu, protože ho nikdo z fanoušků nezná.

Reagovat
vilp

Mimo kvůli zranění byl jen doma proti Sportingu, zbytek nesmyslně proseděl.

A proč měl odejít někdo jiný a Asensio zůstat? Tomu nerozumím. Kdyby to tak bylo, tak s tím nemám problém. Ale James hraje dobře teď a i nástup do sezony neměl vůbec špatný, celkově je daleko lepší hráč než Lucas nebo Marco, a to i z toho "falešného" křídla, kde dokáže sbírat průměrně více bodů než Bale, přičemž nebýt Asensia, odehrál by tam určitě mnohem více zápasů.

Jenže Fábio byl vyfocen s odpáleným cigárkem a jeho tělo nevydrží sebemenší zátěž, proto je pořád zraněný. Takové problémy James nemá a jeho přístup k zápasům na hřišti je ve velké většině zápasů ukázkový.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Asensio je jiný typ hráče, když hraje z křídla než James. Mimochodem Asensio vzal Jamesovi asi 14 minut, když ho jednou střídal. Jinak šel na hřiště, když byl v základu někdo jiný - podle tohohle je nejpřímějším konkurentem As. Vazquéz, který je taky ostré křídlo. James hraje něco jiného, bohužel něco, co mu moc minut u nás nedá. Já si nemyslím, že kdyby mladý odešel hostovat, že by odehrál o velkou porci minut navíc, dost možná by se sázelo i na Vazquéze.

Reagovat
smazaný uživatel

Co zkoušíš? Asensio měl super přípravu, lepší než Isco a James. Vždyť Zidan ho bral na turné po USA jen na zkoušku ale Asensio mu prostě nedal jinou možnost, než aby si ho nechal.

Reagovat
vilp

Takže ona jiná možnost nakonec ani nebyla, super, že to teď vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nevím jestli jsi blbej nebo trolíš ale dobře trochu to upravím pro omezence: ... ale Asensio mu prostě ,, nedal jinou možnost".

Když hráč odehraje dobrou přípravu, tak ho asi nepošleš pryč ne?

Reagovat
vilp

Omezenec jsi možná tak ty, jestli to chceš hrát takhle, nahoře už jsem napsal důvody, proč tu jinou a správnou možnost měl. Povedená příprava je super věc, ale když mám kádr v ofenzivě plný a každý další hráč navíc akorát bude znamenat, že budou nespokojení (s vytížeností) plejeři mimo základ, a to tady mluvíme o jedincích, kteří svoji kvalitu pravidelně ukazovali i v důležitějších zápasech než jen přípravných, tak ho pryč klidně pošlu. Nepotřebuji ho. Víc ti k tomu nemám co říct.

Reagovat
r3

Mas pravdu v niektorych veciach.. ale jednoducho najsilnejsi a fakt nepriestrelny argument je ten, ze sme neprehrali 40 zapasov a tato sezona je zatial (knock-knock) v principe bezchybna. Na konci dna sa pocitaju vysledky (a trofeje) a nie minuty, pocet hracov v rotacii alebo subjektivne hodnotene zlepsenie nejakeho hraca. Ja rozumiem co sa snazis povedat a je uplne legitimne povazovat za lepsie riesenie mat uzsi kader a niekoho poslat na hostovanie prip. predat.

Ale momentalne ja nevidim ani jeden dovod povazovat to, akym smerom sa ubera tato sezona ako chybu. Ci uz zlozenim kadra, vysledkami, naladou v time atd. Ak by som si mal vybrat, ci chcem o 500 minut viac pre Asensia na hostovani v Espanyole, ALE v lige o 2 body mensi naskok pred Barcou alebo terajsi stav, tak 100 zo 100 krat si vyberiem terajsiu situaciu.

Reagovat
vilp

S tím souhlasím. Jenže nejde jen o samotného Asensia a pokud to sleduješ, tak víš, co umí udělat se zápasem James ve formě, tedy pokud hraje. Kdyby dostal víc minut, tak by těch bodů nakonec mohlo být i víc, kdo ví. A já bych měl ve větší pohodě raději dva potenciálně klíčové hráče, než abych si přivedl ještě někoho dalšího a ve výsledku by hráli všichni, ale zároveň nikdo pořádně.

Reagovat
r3

Jj, samozrejme James vo forme je bezpochyby magicky hrac aj pre mna. A este raz hovorim, ze uplne rozumiem tvojmu pohladu. Zidane je vsak evidentne skor trener, ktory ma rad luxus v podobe naozaj sirokeho kadra, kde aj 2-3 zranenia hracov zo zakladnej rotacie nebudu znamenat totalnu tragediu (pokial by sa nam nezranil naraz Kroos, Modric aj Isco). A toto nie je debata o tom, ze ci je spravne mat uzsi kader a vytazenejsich hracov alebo sirsi a viac rozlozenu minutaz (relativne). Je to vzdy o trenerovi, o tom ako rotuje a ako to vnimaju hraci. Ano, pre Jamesa to nie je asi idealna situacia, ale okrem toho "šteku" co prebehol, ze by mozno chcel prestupit zatial nic nenaznacuje tomu, ze by to hraci vnimali zle, prave naopak. Mam pocit, ze posledne 2-3 roky ma ten tim konecne aj nejaky charakter a sudrznost, co po taku dlhu dobu nemal Real snad 15 rokov.

Osobne si myslim, ze takyto sirsi kader moze mat aj pozitivny pristup na vyvoj hracov a prave tym, ze vedia, ze na ich miesto caka realne (!) rovnako/porovnatelne kvalitny hrac, tak ich to nuti k naozaj 100% vykonu a pristupu. Vid. napriklad taky Nacho za posledne obdobie, ktory je absolutne skvely.

Reagovat
Mateo16

Waaau takze Asensio mal lepsiu pripravu ako Isco a James .

Az odohra tolko zapasov a tolko dolezitych zapasov ako Isco a James tak potom sa mozu porovnavat. Isco a James nikomu nic nemusia dokazovat a uz vobec nie niakemu ZZ.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý fotbalista musí pořád dokazozat trenérovi, že na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
Mateo16

Dufam ze nebude chciet zostat nnei nic horsie pre vyvoj hraca ako mat na konci sezony cca 1500 minut .

Reagovat
Ed_Hazard

To je trolling?

Reagovat
misinho7

ale on je najvacsi pesimista a samozrejme vsetkych poslat hotovt lebo nebudu hrat kazdy zapas a nechat si 11 hracov..

Reagovat
Mateo16

Hovorim o vyvoji hraca kde ked mas 1500 minut hras hraca cisteho lavickara nieco ako Nacho. Nemas pravidelnu hernu hrac , sebavedomie atd co sa nasledne odzrkadli aj na tvojej forme a zacne stagnacia.

Ze sa tu fakt smeje Misinho ma neprekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho měl v kariéře jedenkrát okolo nebo přes 1500 minut a byl v pozici jiné.

Reagovat
Mateo16

Nacho hral/hra aj RB / LB . Co pri Vallejovi mozes vylucit . Aj 3 pozicia stopera Varanovi prilis nevyhovovala a zacala stagnacia . Na 4 pozicii Vallejo dostane este menej minut

Reagovat
smazaný uživatel

S Vallejem se počítá, pokud Pepe neprodlouží smlouvu nebo se prodá jinam. Takže jeho pozici bude při nejhorším třetí stoper, což vzhledem k tomu, že Ramos ani Varane pravděpodobně bez zranění neodehrájí celý rok není 1500 minut nebo méně.

Reagovat
Mateo16

Pokial odide Pepe tak samozrejme bude vsetko zalezat aj na Varanovi ako odohra tento rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdávám to. Vždycky najdeš nějakou blbost, co napsat, místo toho, aby jsi přiznal chybu v afektovaném prvním příspěvku prostě. Jistě bude i nebude. Pokud u něho nenastane nějaký šílený úpadek, nebo si neurve všechny vazy, tak asi nezahodíme pět let vývoje i kdyby hrál část sezóny trochu hůře. Zároveň má věk, kdy už musí dostat zodpovědnost, takže se asi nikdo na místo Kepléra nekoupí a bude tam prostě Vallejo/Nacho, jež ukázal, že klidně sem tam šanci dostat může a bude hrát dobře.

Reagovat
Mateo16

Achh ja to uz napisem fakt co najjasnejsie. Pokial Pepe odide a Varanovi sa nevydari sezona tak pride novy obranca bez ohladu na Valleja.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu, proč ti pořád odepisuji.

"Pokud u něho nenastane nějaký šílený úpadek, nebo si neurve všechny vazy, tak asi nezahodíme pět let vývoje i kdyby hrál část sezóny trochu hůře. Zároveň má věk, kdy už musí dostat zodpovědnost, takže se asi nikdo na místo Kepléra nekoupí"

Pokud nebude hrát naprosto otřesně, tak nikdo jiný nepřijde. Zidane si ho přivedl, vypiplal a neodepíše ho po horším roku, stejně jako asi každý chápe, že už po tomhle roce nebude třetí stoper, protože je to pro něj na nic.

Chápeme?

Reagovat
Ed_Hazard

Preháňaš to, strašne to preháňaš. Ten chalan môže hrať do 35 rokov na vrcholovej úrovni. Má čas na všetko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi regulérní hlupák nebo nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
r3

Ty co mas furt s tymi minutami v kazdom prispevku? Samozrejme, ze je dolezite aby sa hrac spravne rozvijal, ale nie je to zdaleka iba tym, kolko odohra minut. A je ine odohrat 1000 minut v Reale a 1000 v Granade.

Podla tejto logiky keby hral tri roky 5000 minut za sezonu, tak je lepsi ako dnes Ronaldo a Messi. Dokopy.

Reagovat
misinho7

nechaj to ... ty si snad najvacsi negativista tu..

Reagovat
db18

OT: pokud máte satelit naladěný na astru a chytáte Sat1, tak dnes dávají live přenos z Telecom-Cup

https://www.tz.de/sport/fc-bayern/telekom-cup-2017-live-fc-bayern-heute-live-im-tv-und-im-live-stream-7218716.html

15.00 Fortuna Düsseldorf - FC Bayern München

16.15 Borussia Mönchengladbach - FSV Mainz 05

17:30 Boj o 3. flek

18:15 Finále

Reagovat
smazaný uživatel

Inak by to malo byt aj zo zaznamov na ceskom Sport1/Sport2 ale neviem ze kedy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele