Valencia stále chce Péreze, ten se přestupu nebrání

25.12.2014, 19:59
Aktuality
Enzo Pérez v létě vybojoval s Argentinou na světovém šampionátu stříbrnou medaili a následně byl hodně dlouho spojován s přestupem do Valencie. Španělský klub získal z Portugalska hned několik posil a záložník Benfiky měl být další z nich. Kluby tehdy nenašly společnou řeč, transfer ale stále zůstává reálný...

Valencia už v průběhu podzimu naznačila, že o 28letého fotbalistu hodlá usilovat rovněž v lednu a to nyní potvrdil sportovní ředitel Francisco Rufete.

"Na přestupovém trhu se nám naskýtá několik možností a Enzo je jednou z nich. Je na seznamu hráčů, kteří by k nám mohli přijít, má dostatečné kvality. Musí pochopit, kam případně půjde a jaké jsou naše cíle. Každá posila by si měla uvědomit, že hrát za Valencii představuje privilegium," nechal se slyšet Rufete.

Pérez přišel do Benfiky v létě roku 2011 z Estudiantes, kam si po půl roce odskočil na hostování. Následně se zapracoval do základní sestavy lisabonského celku a jeho přestup nebude levnou záležitostí, stát by měl zhruba třicet milionů eur.

"Do Valencie bych samozřejmě rád šel, je to jeden z předních evropských klubů. O přestupu se ale v tuto chvíli bavit nechci, stále jsem hráčem Benfiky. Potvrzeno není nic, v médiích jsem si již přečetl spoustu věcí a v Portugalsku mě do Valencie prodali už před rokem. Mám smlouvu do června 2018, ve Valencii mohu kontrakt podepsat až v případě, že se oba kluby dohodnou," prohlásil Pérez.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nic nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdu aj dalsi Za jeden rok zobrat Rodriga , Guedesa , Gaitana , Enza , Cancela , Andre Gomesa , Bernanda Silvu to je celkom vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný no.. Taky ta LM podle toho vypadala.

Reagovat
smazaný uživatel

a prý ještě Cavaleiro

Reagovat
smazaný uživatel

a možná i Gaitán

Reagovat
Benfica

Cavaleiro, Silva,, a Cancelo sú v lete späť..

Reagovat
smazaný uživatel

a nekoupil všechny 3 Lim?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benfica

tak všade sú info, že sú na hosťovaní a po lete majú byť späť do Valencie šli len Gomes a Rodrigo + Cancelo na hosťovanie.. Cavaleiro je v La Coruni a Silva v Monacu a tie tímy nemajú nič spoločné s Valenciou..

Reagovat
smazaný uživatel

Cancela , Ivana , Silvu vlastni Lim .

Reagovat
Benfica

daj niečo kde je to napísané..

Reagovat
Phillipinho

Taky jsem nic potvrzenyho nikde nevidel, narozdil od nakupu Rodriga a Gomese.

Reagovat
Benfica

portugalské noviny nič.. Rodrigo a Gomes tých dvoch predali 3 strane myslím 90% ale čo sa týka Cancela, Cavaleira a Silvu nič iba hosťovania.. aj na Transfermarkt a wiki to tak je.. tak neviem.. skús niečo nájsť

Reagovat
Phillipinho

Udajně by to mělo být skoro hotový. Spekuluje se o o částce 25 mega + 5 v bonusech. Právě ohledně těch bonusů ještě není všechno jasný. Vale se ho prej snaží získat co nejdřív, aby mohl hrát už proti Realu na Mestalle.

Reagovat
smazaný uživatel

snad sa to niako posere

Reagovat
smazaný uživatel

Možná do toho vstoupí Manchester. LVG o Enza taky stojí, teda pokud mu asi nevyjde Strootman ..

Reagovat
aurelio

Tento hráč mal prísť do Valencie ako prvý a až potom dokúpiť k nemu ďalších tak aby to pasovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad přijde, kvalitní hráč do zálohy.

Reagovat
-Kopy-

Ta částka je hrozná vzhledem k věku ale co už no, je hotovej fotbalista a takovýho potřebujem, snad se to stihne co nejdřív dohodnout.

Reagovat
FC Porto FC

Půjde určitě Benfica potřebuje nahradit prachy který nebude mít z LM potažmo z EL

Reagovat
smazaný uživatel

Mohly by sme ten Real sestřelit to by byl takový dodatečný dárek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele