Valencia krůček od titulu!

28.04.2002, 18:08
Aktuality
Tým Valencia CF je doopravdy jen malý krůček od zisku titulu letošního ročníku Primera Division. Poté co po strhujícím boji doma porazila Espanol Barcelona 2:1 a Real prohrál venku se San Sebastianem 0:3, má náskok právě na královský Real čtyři body. Ve Valencii se hrálo doopravdy velice strhující a dramatické utkání až do samého konce, domácí Valencia dokonce prohrávala od 28. minuty, kdy dal gól z penalty Tamudo. Valencia kontrovala až ve druhém poločase v 68. minutě Barajou, tentýž hráč dal gól i o jedenáct minut později a rozhodl tak zápas. Baraja je teď nejspíš ve Valencii velký hrdina, stejně jako třeba Vláďa Šmicer, který před pár týdny dal gól v 90. minutě a výrazně tak posílil naděje Liverpoolu na zisk titulu. Real naopak překvapivě podlehl patnáctému týmu tabulky Realu Sociedad San Sebastianu. Madridský velkoklub měl sice v prvním poločase obrovský nápor, ale ten višel vniveč, největší šance měl špílmachr Zidane, ale buď ho lapil skvělý gólman Westerveld, nebo Zidan mířil vedle. Ve druhém poločase nejdřív v 59. minutě Real načal gólem z penalty Kovacevic a v 84. minutě pak ještě přidal druhou branku Khokhlov, v nastaveném čase pak ještě upravil De Paula na konečných 3:0. Realu se tedy sen o titulu dvě kola před koncem pomalu rozplívá, naopak Valencie může jásat už příští kolo, pokud vyhraje. Jinak řečeno - Valencii stačí jedno vítězství a Real musí naopak všechno vyhrát a doufat, že Valencie v následujících dvou utkáních získá maximálně dva body.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele