Valencia dohodla příchod Bakkaliho

06.07.2015, 17:06
Aktuality
Zakaria Bakkali po konci smlouvy s PSV Eindhoven má nového chlebodárce. Teprve 19letý křídelník se dohodl na spolupráci s Valencií, kde by měl působit až do roku 2020...

Odchovanec PSV Eindhoven na sebe výrazně upozornil během minulého ročníku, kdy patřil k příjemnému překvapení nizozemského celku. Potom se však po nadějném hráči slehla zem.

To bylo způsobené tím, že Bakkali odmítl s eindhovenským klubem prodloužit kontrakt, ostatně kvůli tomu během letošní sezóny neodehrál ani jeden jediný soutěžní zápas.

Před nedávnem se pak rozhodl ve svém nyní již bývalém působišti ukončit smlouvu a nyní se upsal Valencii. "Přestup do Valencie je pro mě obrovský krok vřed. Jsem hodně motivovaný," řekl Bakkali. "Příchod do Valencie je pro mě splněným snem," doplnil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (135)

Přidat komentář
Kongo

Achjo.Na tak debilní příchod jsem opravdu čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kridlo ste potrebovali ako sol .

Reagovat
smazaný uživatel

Šikovné krídlo a zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Mladé , persepktívne krídlo a zadarmo. Pre teba je to debilný príchod ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já tohle přestupko zatím nemůžu vydýchat, dva z mých tří nejoblíbenějších týmů (City, Vale) selhávají a příchod Bakkaliho to jenom potvrzuje. Samozřejmě, je to mimořádný talent, podle mě jeden ze tří největších talentů 96+, ale na druhou stranu je to strašný idiot. Letos jsem opravdu zvědavý na kabinu v Mestalle a taky na to, jak zvládnou FFP s příchody jako Rodrigo za 30 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu citizen, ani ja ten prestup Bakkaliho az za 0,0 euro nemozem rozdychat, tato prestupova suma moze rozvratit celu koncepciu

Reagovat
smazaný uživatel

ale vezmi si, že je to prostě hrozný hovado a když nebude hrát, jakože asi nebude, tak bude kabina trpět.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite bude trpet, tak ako trpi kazda kabina, kde sa 10 hracov nezmesti na ihrisko. taky je fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, že odejde Otamendi za 50

Reagovat
-Kopy-

no dobře dáme mu šanci ale jestli se bude chovat jako krypl, tak ať vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi biznis sme nemohli spravit, nechapem co ti prekaza. kukni si na youtube jaky je to talent

Reagovat
Phillipinho

Jedina vyhoda je, ze ho mate zadarmo a nemuze z toho byt provar. Ale to je tak vsechno. Je to sice obrovskej talent, ale taky frajirek, kterymu se nechce makat. A kdyz se u vas prosadi a projevi o nej zajem nejakej vetsi klub, tak hned bude chtit odejit. Ale jak rikam no, prodelat na nem nemuzete.

Reagovat
smazaný uživatel

Takova velkorysost. Jinak pro priste, pise se to kripl (z nemeckeho krüppel).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli po tom prosezeném roku nezahnil tak by to mohla být dobrá posila. Hlavně mu vymlátit z hlavy to debilní chování.

Reagovat
LokoLFC

jak debilně se chová?

Reagovat
smazaný uživatel

To by som aj ja chcel vedieť lebo ak to je len skrz to že nechcel podpísať novu zmluvu tak to je penka volovina a v klube sa urazili a poslali ho do Bčka , to nechapem je to jeho vec či predlži alebo nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl od klubu auto jako má Wijnaldum, stejný prachy a neustálej základ, to všechno jen po pár dobrejch zápasech. Makat se mu taky nechtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj , tak to je idiot potom.

Reagovat
smazaný uživatel

no jedna vec su primitivne ohovaracky a jedna vec je realita. necudujem sa ze chcel hravat v holandskej lige ked na to ma kvality. ja to vidim skor ako pomsta klubu za nepodpisanie zmluvy. co by ste robili keby vas ako najvacsieho talenta presunuli do B.cka?

Reagovat
smazaný uživatel

A ako vieš , že to neni realita ?

Reagovat
smazaný uživatel

Za a) rozhodně nebyl v PSV největší talent, za B) po tom, co se odmítli jeho požadavky na to začal totálně srát a šel do Bčka

Reagovat
smazaný uživatel

trucuje jak decko

Reagovat
smazaný uživatel

To Sterling tiež Aj Van Persie s Lewom nechceli predlžit zmluvu ale klub sa na nich aj tak neurazil a nechali ich hrat

Reagovat
smazaný uživatel

z AZ takto zdrhal Hoedt do Lazia, taky pulsezonu stravil v B-tymu, sou to strasne mladi sopli, do kterych ty tymy nainvestovali spoustu casu a penez a neni se cemu divit, ze chtej, aby jim pripadny prestup do top lig ty investice splatil, holandsky tymy jsou na teto politice financne zavisle, tady bych neporovnaval s Liverpoolem, ktery byl btw na Sterlingovi vicemene zavislej

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda ale aj tak je len na hračovi či podpíše alebo nepodpíše novú zmluvu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tim, ze podepise smlouvu, tak umozni tymu, ktery ho privedl do velkyho fotbalu, aby na jeho odchodu nebyl tratnej, pokud je dobrej, tak to prece neznamena, ze neodejde, ja to chapu jako gesto vdecnosti a fakac Bosmanovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ked ma hrač uctu ku klubu a k tomu co pre neho spravil tak chce aby jeho klub nieco na nom zarobil ale ked nema tak ... Nikde neni pisane ze to tak musi byt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Práve po tom roku bez vrcholového futbalu môže byť fakt nabitý energiou a odhodlaním. Ak má tak vysoké ambície, že PSV pre neho bolo po 1 vydarenej sezóne malé. Moc moc som na neho zvedavý. INak tých šikovných typických krídel vo Vale je celkom dosť (viac ako v Barcelone )

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on nikdy nebol nejaká opora A-cka. Aspon sa sa nepamatam ze odohral v nejakej sezone viac zapasov.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on má 19 rokov a poslednú sezónu nehral, to je ešte len talent, s potenciálom ktorý stihol naznačiť, v žiadnom prípade žiadny hotový hráč alebo niečo priblížujúce sa k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

lenze on odohral 600 minut celu dobu co tam bol. Aj v clanku sa pisalo, ze sa stal oporov muzstva. Za to sa podla mna neda celkom posudit ako na tom v skutocnosti je.

Reagovat
smazaný uživatel

oporou*

Reagovat
Hector17

To je debil Místo aby se stal náhradou za Depaye, tak jde někam k cigánům...

Reagovat
Murtago

když už bejt rasista tak sám je větší cikán než ty, ke kterým jde

Reagovat
Stiksxx

Asi tak. Mohl teď hrát první housle a ligu mistru.

Reagovat
stas87

OT:

http://www.hokej.sk/2015/clanok132197-Handzus_Chara_a_dalsich_25_osobnosti_ide_na_vedenie_zvazu_vytvarat_tlak.htm

Pomoze to nejak? Podla Pukalovica zväz predstavi nejake projekty..a Bondra Nemeckovi veri.

Reagovat
smazaný uživatel

A co bondrovi ostava? Katastrofalny system volby prezidenta szlh, ktory je priam stvoreny na kupovanie hlasov (neviem aky dement takyto system vymyslel). Je dost nepravdepodobne ze by tato ,,peticia'' nejakym sposobom pomohla

Reagovat
smazaný uživatel

peticia ani nic podobne nepomoze. tito ludia nemaju chrbtobu kost, slovenski extraligisti maju lepsie podmienky v druhej ceskej lige.

je to tak ze extraliga musi padnut na amatersku uroven a az po velkom pade sa da nastartovat nieco nove. musi to vyhnit.

Bude to jako moj tatko, za komunistov ked isiel z roboty , tak hrali v zimnych mesiacoch v Trnave vlastnu ligu, kazdy podnik mal svojich hracov, po robote na trening a v sobotu zapas. a to malo kazde vacsie na Sk mimo profi hokeja. To bola vtedy uroven..

A takto dopane slovenska najvyssia sutaz, z roboty rovno na trening

Reagovat
smazaný uživatel

Prezident zvazu naozaj ovplyvni solventnost extraligoveho klubu len malinko ak vobec nejako...

Peniaze chybaju slovenskemu sportu ako takemu, chyba mu divak ktoreho krmia zahranicne televizie a ligy... Preco? Lebo vyhladava kvalitu a zabavu a tu mu nas sport neponuka.

Nie som ani na jednej strane (Nemecek-Lintner) ale vsetci akosi zabudaju pod kym ziskalo Slovensko medaile na MS? Pod Sirokym a pod Nemeckom. Vtedy to nebola kriza hokeja?

Riso bol skvely hrac a srdciar, vazim si jeho vzacnu povahu ale to neznamena ze by bol aj dobrym funkcionarom. Nemecek studoval FTVS, trenerstvo, robil generalneho sekretara a prezidenta preto si myslim ze je vhodnym clovekom na tento post. Lintner hral len hokej, nepozna stanovy, manazment, zakulisie, pravo... to nie je clovek ktory by mal bez tychto zakladov vhupnut rovno na taky vazny post. Definoval Riso odkial vezme peniaze pre hokej? Nic take som nezaregistroval. Chce baraz o postup, chce prepojit vekove kategorie repre aby hrali rovnakym stylom. Baraz je OK ale s tym prepojenim je dost mimo, kazda vekova kategoria ma ine ciele na svojich sampionatoch a hrat hura-system ked vieme ze sa ideme zachranovat lebo nepatrime do spicky mi pride diletantske.

Peticia reprezentantov je absurdna zalezitost ktoru by si sportovec-reprezentant mohol dovolit azda len na Slovensku. Volby boli demokraticke a prebehli tak ako kampan fer, ze hlasovali clenovia komisii, prezident atd? Tieto stanovy su este od rozdelenia federacie a takto sa volilo uz od Mitosinku. Preco to roky nikomu nevadilo a teraz ano?

Hraci by mali hrat za repre a nie za prezidenta, nech nim je aj Macko Usko. Tymto svojim listom mna osobne totalne sklamali pretoze z neho srsi nedostatok pokory a ucty.

A to je na tom celom najhorsie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zabudol si na jednu podstatnu vec, mediale 2002 a 2003 neziskalo slovensko, preto, ze zvaz administrativne riadili Nemecek a Siroky, ale preto, ze manazerom pri ziskavani hokejistov zo zamoria bol Peter Stastny. Akonahle odisiel Stastny, islo to v tejto oblasti nikam.

Reagovat
Kovi81

navyse ta generacia hracov fakt musela tie uspechy spravit, to by bol fail jak oci inak

Reagovat
smazaný uživatel

Medaile ziskali preto lebo Slovensko malo vtedy v NHL 25 hracov a teraz ma sotva jednu poriadnu patku aj ta nikdy nepride cela.

Nemyslim si ze generalny manazer stoji az tak za uspechmi, mali sme roky smolu na hracov ktori hrali play-off a nemohli prist reprezentovat, zatial co v 2002 sme mali takmer vsetkych najlepsich a ostatni mali vela absencii. Papierovo sme mali vtedy najsilnejsi kader zo vsetkych timov MS a na lade sa to aj prejavilo.

Nas hokej postihol prirodzeny upadok, neda sa byt stale hore. Myslim si ze sport ide dost silno ruka v ruke s vyvojom spolocnosti v danej krajine, jej vyspelostou a prosperitou.

U nas to upada. Vsade sami zbohatlici, tunelari a korupcia. To je cesta do pekla.

Reagovat
Jerichoo

a čo mal Nemeček a Siroký s tým, že pod ich vedením bola naša supertalentovaná generácia na vrchole??????

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Je to v prdeli, skončíme v B-éčku, kam už od 2009 patríme a možno sa potom niečo začne diať.... A možno ani potom nie

Reagovat
Ferguson6

Čo je to zase za blbosť, že patríme do Bečka? Vidíš v ňom snáď nejakú lepšiu reprezentáciu? Keby sme tam patrili, tak za tých 6 rokov by sme tam už asi padli.

Reagovat
Stiksxx

Doufam ze vyhoris jak papír!

Reagovat
Hector17

Reagovat
Superme

Nemá šanci se tam prosadit... vždyť na jeho pozici mají Feghouliho, Cartabiu, Rodriga a snad před 2 dny přišel Mina... co s těmi pravými křídly chtějí dělat?

Reagovat
smazaný uživatel

Cartabia je levák a primárně levé křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

A Rodrigo snad bude konečně hrát hrot.

Reagovat
Pasha

A Santi je tiež ST

Reagovat
Phillipinho

Zvlastni tahy Valencie. Clovek by rekl, ze se budou snazit privest hotove hrace, protoze budou hrat o LM a oni zatim kupujou mlady hrace, ktery stejne poslou nekam na hostovani.

Reagovat
Robbie

to je hrozný, Real potřebuju útočníka a křídlo a oni vezmou hráče který má 3+6 za celou sezonu, to bylo asi jako ze Šmatlákomendim který měl "úžasnou sezonu" a měl jen 2 finální přihrávky

Reagovat
smetos

curamenad aka ballo. nech´t táhne jinam

Reagovat
jany kozak

najvacsi gol bude ked sa nepresadi

Reagovat
smazaný uživatel

Prišiel zadarmo , keď sa nepresadí tak odíde a Valencia za neho dostane nejake odstupné , takže nič hrozné

Reagovat
jany kozak

no ja to prave myslim z jeho pohladu lebo kvoli trucovaniu stratil velmi dolezity rok a ked sa mu nepodari nadviazat na to predtym a nepresadi sa tak len kvoli svojej hluposti si posral karieru, pre valenciu je to samozrejme dobry krok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže o 3-4 Rroky ide do Barcy,keďže Valencia je béčkom Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Za poslední dobu tam odešli jen Alba a Jeremy.

Reagovat
jany kozak

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

To je uy asi 5 let, myslel jsem v poslední době.

Reagovat
misinho7

tak iker chce ist do Porta potvrdil to aj jeho agent... skoda sice je Navas sympatak ale cakal som ze po prichode DDG zostane Iker a bude dostavat nejake tie zapasy a ukonci tu karieru

Reagovat
jany kozak

ak je to pravda tak my si asi fakt nevieme vazit tie legendy ale zase na druhu stranu je pekne od Ikera ze si zachova tvar a nepojde niekam do Kataru akurat som dufal ze aspon Iker u nas stravi celu karieru a DDG nechcem

Reagovat
Robbie

Navas je TOP, podívejte se na ty geniální zákroky když chytal za Levante

Reagovat
teenz

Navas by měl odejít..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Tak Iker ešte v pohode mohol chytať ďalej ako jednotka, ale príchod DDG je pre neho jasný signál, že si môže baliť kufre, lebo jednotkou nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

To by rok kludne prekusol keby dostal LM a Copu . Navas je tam uplne zbytocny .

Reagovat
smazaný uživatel

zbytočný je príchod DDG tento rok, nechápem, prečo sa nemôže počkať rok ...

Reagovat
teenz

Protoze na DDG asi tlaci MU, aby prodlouzil ? Tim padem on chce prestup.

Reagovat
smazaný uživatel

DDG už v MU nikoho nezajímá, je tu jen protože Perez nechce dát požadovanou částku

Reagovat
teenz

Ale ty brepto. Kdyby prodloužil, tak se jde dál a je za hrdinu.

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
teenz

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

a ako čo my s tým, že chce prestup? nech si počká ten rok alebo nech predĺži ... my ho tu nepotrebujeme

Reagovat
teenz

My ne, ale Perez jasně ano. A pokud DDG Perez chce, tak musí vyšlapovat podle něj. Protože DDG buď musí přesoupit nebo prodloužit.

Reagovat
smazaný uživatel

no zase až tak ho asi nechce, keď stále neposlal platobný príkaz do Manchestru ...

Reagovat
jany kozak

Reagovat
CHONG

Jebat na DDG, Keylor liga, Iker CdR a LM a jedem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som na neho celkom zvedavý, pamätám si ho ešte z Europa ligy a tam sa mi veľmi páčil, tak hádam sa chytí, má výbornú techniku a keď už Valencia kupuje mladých technických hráčov, tak by ešte mohli priviesť Boufala z Lille - toho by som veľmi privítal v Primere

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
el Principito

Official: Arda Turan joins Barcelona on a 5-year deal for a transfer fee of 34M plus 7M incentives

Reagovat
smazaný uživatel

solidní prašule

Reagovat
el Principito

Official: Until 20 July, Barcelona's new board will have an option to sell Arda Turan back to Atletico for a transfer fee of 30.6M

Reagovat
smazaný uživatel

Bartomeu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako teď fakt chci vidět, co se stane, když zvolej Laportu.

Reagovat
patas92

Tak ho snad pošlou zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz je pekne vidiet pravda ako strasne kecal Barto nemal v rukave vobec nic .

Reagovat
jany kozak

co je toto za picovinu?

Reagovat
smazaný uživatel

tá dočasná rada si robí prestupy ako keby nič, vôbec by na to nemali mať právomoc.

To tak súri, že to nepočká do 19.07.

Reagovat
smazaný uživatel

Cena vysoká, ale ten hráč za to stojí. Jsem si skoro jist, že za rok tenhle transfer vyhodnotíme jako velmi povedený.

Na Ardu se strašně těším. U Atletů jsem ho žral, u nás si jeho hru budu užívat ještě víc.

Reagovat
-Carles-

Teším sa na neho

Reagovat
smazaný uživatel

pekne, nesympaťák do nesympatického tímu

Reagovat
LAM

Ramos už u vás je dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Super zpráva, jsem rád, že došel právě on.

Teď prosím:

-prodat Songa (za slušný prachy pokud možno),

-poslat hostova Douglase + nechat si Adriana (nebo si nechat Douglase a prodat Adriana... (těžko říct co by bylo lepší ),

-nějak pořešit mlaďochy v útoku, co přicházejí z Béčka (Munir, Sandro a Adama) - nechal bych si jednoho max 2 z nich (zbytek hostvat někde v La Lize pokud možno),

-prodloužit smlouvu s Rafinhou (končí mu 2016!!! ),

-prodloužit smlouvu s Bartrou (končí mu 2017).

Jinak zajímalo by mě pár věcí na příští sezónu.

Kdo si myslíte, že si veme 6 po Xavim? Turan?

Kdo si myslíte, že bude 4. kapitán (1. Iniesta, 2. Messi, 3. Sergio).. 4. Piqué/Mascherano? .. ještě teoreticky Pedro nebo Alvés, ale řekl bych, že to bude odchovanec (Piqué).

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
One-Real

Vidal i Arda podle mě trefy do černého, Enrique si to staví pěkně. My místo posil přemýšlíme, jestli Baleovu přítomnost v základu odnese Isco, James nebo Karim.

Reagovat
smazaný uživatel

čo ste zatiaľ taký pasívny na prestupovom trhu, ani nikto zatiaľ neni silnejšie spájaný s prestupom k vám?

Reagovat
smazaný uživatel

absolutne nikto zatial je ticho a nuda ako v hrobe Az podozrivo

Reagovat
smazaný uživatel

lol a to Pérez ako Benítezovi nejde nikoho kúpiť, to ako nemá v ňom dôveru alebo prečo či Vázquez a Cheryshev mu stačia

Reagovat
smazaný uživatel

najväčšia posila tohto leta má byť Bale zase ...

Reagovat
smazaný uživatel

A mozno Messi

Reagovat
smazaný uživatel

najväčšia posila Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

tak Rafa si svojho Lucasa už kúpil, spája sa s nami akurát DDG; Biglia, Bonucci a Koscielny snáď boli len výstrelom do tmy

Reagovat
smazaný uživatel

jó De Gea - tak to bude telenovela až do konca prestupového obdobia...

a nejaký hráč aspoň za €50-60M nepríde, za Péreza každé leto aspoň 1 taký hráč prišiel nie?

Reagovat
smazaný uživatel

tak priestor na nejakého Marca sa stále nájde

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko ide podla planov . Miesto pre no eu hraca je plno takze do par dni bude kazdemu jasne ze tych 60 mega za Verrattiho je jedina volba

Reagovat
jany kozak

60

Reagovat
smazaný uživatel

posledna spekulacia bola 50

Reagovat
LAM

těch 60 je reálnějších ale je otázka zda ho bude chtít PSG pustit.Navíc bych chtěl vidět kdo pak bude sedět.Ale pokuď mohl stát Illara 40 tak Verrati by měl aspoň 80

Reagovat
smazaný uživatel

ak by sme ziskali dlhodobu nahradu za Modrica kludne aj 80 stale bude nas stat menej ako vas Pogba

Reagovat
LAM

JJ po koupi Pogby se koupě Pogby opravdu zvýšila

Reagovat
CHONG

James určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som zvedavý na to, akého hráča privede atletico namiesto Turana.

Reagovat
smazaný uživatel

co pozeram tak sa sklonuje Carrasco co je totalna pecka .

Reagovat
Phillipinho

Je dobrej?

Reagovat
LAM

Arda je skvělej fotbalista,škoda že na něj budem čekat až do ledna.Tým by měl bejt vyřešenej.Máme náhradu za Xaviho a skvělou dvojku na RB.Navíc (pokuď nevyhraje volby Laporta)se mi líbí i to že Přestupy zvládáme hned ze začátku přestupovýho okna(jako loni) a hráči mají dost času na aklimatizaci(i když tihle budou mít až moc velkou )

Nejhorší je totiž přivést hráče na konci přestupáku,kterej není vůbec sehranej s týmem a hned by měl předvádět dobrý výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som ich predsa len na pol roka poslal niekam hosťovať, ako pol roka len trénovať bez hernej praxe je dosť demotivujúce

Reagovat
LAM

Suarez to měl takhle 4 měsíce a jak se to vyplatilo.Na konci sezony byl v nejlepší formě.

Reagovat
smazaný uživatel

ale v tých prvých týždňoch sa dosť herne trápil, trvalo mu nejaký čas než sa do toho dostal, aj keď ako vravíš, zase na druhej strane by mohli byť na konci sezóny v najlepšej forme..každá minca má dve strany

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal namiesto Montoyu

Turan namiesto Xaviho

myslím si, že dá sa povedať, že sme sa posilnili oproti minulej sezóne

Reagovat
Robbie

ten Real mě sere, furt řeší brankáře, přitom i kdyby odešel Iker tak tam je vynikajicí K.Navas, on by se do toho dostal o to se vůbec nebojím, já nechápu že se neřeší ten post RW,LW a ani Útočníka, Real vždycky trpěl přetlakem útočných hráčů, ale časy se změnili, ted je zase přecpaná záloha, doufám že Šmatlákomendiho se podaří nějakým zázrakem prodat, já bych byl spokojený i částkou 15+, myslím si že tohle bohatě stačí Kroos(L.Silva)-Modrič(Casemiro)-James(Isco) a vy ještě chcete Pogbu nebo Verattiho, bežte do prdele, proč dávat za ně rakety ? Casemiro může být vynikajicí hráč, ukázal v FC Portu že má vysokou kvalitu, ale potřebuje hrát zápasy, ale když se podívám na útočnou fázi tak to je vážně bída, C.Ronaldo-G.Bale-Benzema, Jesé je mrzák, neveřím že se už dostane do té pohody v jaké byl před zraněním, tam byl lepší než G.Bale, obrovská škoda, ted jde vidět jak ho to zranění limituje, protože se strašně bojí jít do souboje a L.Vazquez to není posila který má alespon na alternativu na křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak. ten utok az na ronalda pokryvkava. ale aj ten uz ma po 30 a je mozne ze tuto sezonu sa to prejavi aj na pocte golov.

celkovo je mi luto realu, kludne sa moze stat ze pod benitezom to bude bieda a nakoniec aj to 3 miesto zarucujuce ucast v LM nebude zle.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Jój Mamó Jój Mamó Bakkali som https://www.youtube.com/watch?v=Xwwrt4hgJzQ

Reagovat
smazaný uživatel

první talent, co se nejde zkurvit hned do Chelsea

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele