Valbuena: Nemyslím na zimní odchod z Lyonu

04.11.2016, 15:56
Aktuality
Nepříliš úspěšné období prožívá v Lyonu křídelník Mathieu Valbuena. Francouzský reprezentant tak byl dokonce spojován s možným odchodem, sám však chce letošní sezónu dokončit ve svém současném působišti...

Valbuena přišel do Lyonu na startu minulé sezóny z moskevského Dinama, předtím dlouhé roky platil za jednu z opor konkurenční Marseille, na dřívější výkony ale nenavázal.

Kromě poklesu výkonnosti pak zkušeného ofenzivního hráče trápí rovněž častá zranění a rodák z Bruges tak byl během uplynulých týdnů dokonce spojován s odchodem.

Něco takového ale Valbuena neplánuje, naopak chce letošní sezónu dokončit u Olympique, kde má smlouvu až do roku 2019. "Momentálně nemám důvod přemýšlet o zimním odchodu," řekl Valbuena pro "RMC". "Jsem v Lyonu pod platnou smlouvou, nebude mě chtít pustit. Jsem profesionál a nehodlám utíkat během sezóny od rozdělané práce," dodal. "Ve fotbale ovšem nikdy nevíte, co se zítra stane," uzavřel otázku ohledně své budoucnosti Valbuena.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Benzema ho asi pořád vydírá.

Reagovat
Langi

hrac za zenitem, neustale zraneny...ja bych se docela divil, kdybysme se ho v zime nepokusili zbavit...skoda, v Marseille byl fenomenalni...ale tohle se nepovedlo

Reagovat
Israha

Přitom tak starý není. Podle mě to u něj je i nějakou ztrátou hladu po sportovních úspěších, což vlastně ukázal i ten odchod do Ruska v době, kdy měl formu tahouna reprezentace. Škoda, jeden z nejlepších hráčů, co Marseille za poslední dekádu prošel...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele