V Sassuolu po další prohře skončil Bucchi a nahradil ho Iachini

27.11.2017, 14:57
Aktuality
Jenom krátce hledalo nového trenéra Sassuolo. Italský klub ještě nedávno působil v Evropské lize, letos se ovšem trápí a na špatné výsledky a výkony nyní doplatil Cristian Bucchi. Tomu definitivně zlomila vaz prohra s Hellasem Verona, po které se na uvolněné místo posadil Beppe Iachini...

Bucchiho pozice nebyla pevná už několik týdnů a během minulého víkendu ho ještě zachránila těsná výhra na půdě Beneventa, domácí porážka 0:2 ovšem už byla přes čáru a už od závěrečného hvizdu se mluvilo o chystaném odvolání. Sassuolo následně vše potvrdilo dnes kolem poledne.

"Sassuolo informuje o tom, že pan Cristian Bucchi byl odvolán z funkce trenéra prvního týmu. Pan Bucchi si zaslouží poděkování za svou profesionalitu a vášeň, které v klubu během uplynulých měsíců ukázal," stojí v prohlášení na internetových stránkách klubu.

Sassuolo ve čtrnácti zápasech posbíralo jedenáct bodů a v tabulce je až šestnácté. S osmi góly je druhým nejhůře střílejícím týmem Serie A a mizerná je i jeho bilance na domácím trávníku, kde v sedmi duelech dalo jen jeden gól a získalo dva body.

Aktuálně šestnáctého celku Serie A se nyní ujme Beppe Iachini, jenž naposledy na začátku loňské sezóny vedl Udinese. Třiapadesátiletý lodivod, který je známý nošením čepice, je specialistou na postupy do Serie A, kam dovedl Chievo, Brescii, Sampdorii a Palermo.

Nový trenér, který bude chtít italský celek dostat na vyšší příčky, má být Neroverdi představen na zítřejší tiskové konferenci, obě strany se údajně dohodly na smlouvě do roku 2019.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
Largo

Iachini už je oficiální ne? Dneska vedl dopolední trénink.

Reagovat
wwwx

Šup s nim do Sparty!

Reagovat
Kang & Kodos

Po každym článkem o trenérech, Itálii, nebo o trenérech v Itálii. Ne kurva, nejste vtipný.

Reagovat
wwwx

což nebyl účel, ale spíš smutnej povzdech

Reagovat
Vincent Vegan

Víš, Bucchi, já myslím, že budeš, až todle všecko skončí, myslím, že budeš celkem spokojenej parchant. A -jde vo to, Bucchi, teď jsi celkem dobrej. Je to tvrdý, ale tvý schopnosti nejsou věčný. Tvý dny už pomalu končej. To je holt ten podělanej život. S tím se budeš muset, bejku, holt ňák smířit. Víš, tahle branže je narvaná naivníma kreténama, co si myslej, že budou věkem zrát jako víno. Jenže víno se změní na vocet, i tvý... Pokud si myslíš, že tvý bude lepší, tak nebude. Navíc, Bucchi, kolik si myslíš, že máš před sebou ještě zápasů? Dva? Trenéři nepořádají ligu veteránů... Byls už u špice, ale ne na ní. A jestlis na ni chtěl, měls to udělat dřív. Hm? Dáš na mě.

Reagovat
I*M

To má být nějaký rap?

Reagovat
rezba

Neviděl jsi Pulp Fiction?

Reagovat
I*M

A joo, ale tak před 15. lety. Moje chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rezba

tuším, že pod Iachinim to nebude lepší

Reagovat
snuff24

Náš bývalý trenér a současný lodivod Zenitu Roberto Mancini je rád, že si Nerazzurri vedou dobře. Odchodu z klubu v létě 2016 ale nelituje.

"Jsem za Inter šťastný. Věděl jsem, že to bude jen otázka času. Mnoho jejich hráčů přišlo, když jsem tam byl já. Vybudovali jsme důležitý tým. Teď mám na mysli například Brozoviče, Mirandu, Perišiče a dokonce Kondogbiu, jednoho z nejlepších hráčů v La Lize v této sezóně."

"Ničeho nelituji. Někdy potřebujete ukázat, že máte důstojnost. Pokud věci nejdou dobře, potřebujete odvahu k tomu provést změnu.".... zní ti trochu nabubřele, ale pravda v podstatě ten tým stojí na těch samých koních, Luciano až na Milana solidní fail co se hráčů týče.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele