V Larnace nás čeká zápas podzimu, řekl plzeňský trenér Vrba

23.08.2017, 18:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Nene?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to hlavně nepodceňte! Doufám, že nakonec nebude ve skupinách EL jenom Zlín.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by ve skupinách EL byl jen Zlín, tak by to znamenalo nejen, že Plzeň to posrala, ale hlavně, že Slavia je v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

A ve výsledku klidně taky to, že už letos v pohárech neuhrajeme ani bod Postup Plzně je klíčový, pro letošní výsledky i pro udržení dvou týmů v kvalifikaci LM do budoucna...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišan

Štvou mne "fandové" co na náš fotbal jen nadávají, resp. se mu vysmívají. Zoufat si však musím i nad věčnými optimisty. Proč se aspoň nepodívají na pohárové žebříčky UEFA. Už minule nás předstiihli Rakušané a teď, po jediném půlkole se k nim přidali Řekové, takže jsme 14.Proč se drát - dokonce dvojmo - do LM, když už několik let zřejmé, že na ni nemáme. Otázka zní jak tři (aspoň doufám) naše týmy obstojí ve skupinách EL. Rád bych se mýlil ale zatím to vypadá že z nich nepostoupí ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím hele, rozhodně se nepovažuju za věčného optimistu - a zpráva na kterou reaguješ to imho spíš potvruje, to mi nemůžeš upřít

Ale dva týmy v LM jsou od 15. místa nahoru a na 15. místo to máme letos pořád rozdané docela slušně. Momentálně jsme 14. a pod námi nás reálně ohrožuje Švýcarsko, Chorvatsko a Dánsko. Švýcaři už mají předkola za sebou, budou mít jeden tým v LM a dva v EL, z toho jeden je Lugano, tedy outsider srovnatelný se Zlínem. Pokud Plzeň postoupí a vyrovná počet týmů ve skupinách, mělo by být v našich silách je před sebe nepustit. Chorvati a Dánové jsou na tom ještě hůř, pokud se Chorvatsku dnes extrémně nepovedou předkola, budou mít max. dva zástupce v EL, klidně to může skončit jen s jedním. To už by museli předvést hodně parádní výkon ve skupině, aby se před nás dostali - opět pokud budeme mít trojí zastoupení.

Proč se drát dvojmo do LM? Protože LM jsou prachy - stačí se podívat, co s naší ligou udělal pouhý příslib přímého postupu do skupiny LM, že ty prachy nebyly využité úplně efektivně je druhá věc, snad se to časem naučíme. A taky je z kvalifikace LM mnohem větší šance zahrát si skupinu - alespoň EL, když už ta samotná kvalifikace nevyjde. Zvlášť s tím novým systémem, kdy budou mít týmy propadlé do EL z LM vlastní kvalifikační větev a ta klasická se pořádně "zahustí", protože už z ní bude postupovat mnohem míň týmů.

Pokud jde o postupy z EL, tak záleží na losu. Plzeň je v prvním koši, tam to rozhodně vyjít může. Minule měli smůlu, že dostali ze druhého koše AS Řím, jeden z nejsilnějších možných týmů. I letos jsou ty koše hodně nevyrovnané, může to být hodně dobrá i hodně těžká skupina. A totéž víceméně platí i pro Slavii a Zlín, sice nasazené do 4. koše, ale i tak se s trochou štěstí můžou dostat do hratelných variant. Tohle pravda trochu optimismu obsahuje, tak uvidíme zítra, jestli se alespoň na jeden klub usměje štěstí. Ale šance je na naše poměry slušná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
h8_sfatto

tak snad se nechystá na "podzim" trenérské kariery i klubu,života

Reagovat
smazaný uživatel

kolik těch zápasů podzimu letos ještě asi bude

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt si přeji, ať to Plzeň zmákne a máme v té EL alespoň 3 týmy...když už nevyšla ta LM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele