V Córdobě zůstávají trpěliví, bojovat budou až do konce

13.10.2014, 10:58
Aktuality
Hodně rychle si musejí na nové časy zvykat v Córdobě. Španělský klub před několika měsíci po 42 letech slavil návrat do tamní nejvyšší soutěže, úvod nové sezony mu ovšem nevyšel a stále čeká na svou první výhru. V tabulce se se čtyřmi body dělí o osmnáctou pozici...

"Situace jsme si velmi dobře vědomi, ale to neznamená, že z toho začneme bláznit. Musíme se soustředit jenom na sbírání bodů. V lize je několik dobrých týmů a moc dobře to víme, ale celý ročník má 38 zápasů a my musíme bojovat v každém z nich," říká gólman španělského celku Juan Carlos.

Córdoba ještě nevyhrála, na druhou stranu ovšem odešla poražena jenom z duelů na hřištích Realu Madrid a Valencie a doma padla se Sevillou. Po jednom bodu si připsala za nerozhodné výsledky s Celtou, Almeríí, Espanyolem a Getafe.

"Musíme zůstat trpěliví a jít zápas od zápasu. Jsem si jistý, že po špatných časech přijdou i ty lepší. Je to naše první sezona v nejvyšší soutěži po hodně, hodně dlouhé době a musíme se koncentrovat výhradně na vlastní cíle. Dle mého názoru se musíme o záchranu pokusit už nyní místo toho, abychom o zachování prvoligové příslušnosti bojovali až do konce sezony. Ať už se ale stane cokoli, budeme bojovat až do konce," slibuje.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Stacila expreska s nazvem - zachrana..

Reagovat
smazaný uživatel

Drž už hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nechapu, porad stacila expreska....tak to nectu ne! Lidi u nas u nevedi do ceho se nasrat, porad jen do vseho rejpou a hejtujou, ale pritom oni delaj totalni hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Raul Bravo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele