V Benfice pokračují trenér Vitória a kapitán Luisão

08.04.2017, 16:17
Aktuality
Benfica v posledních letech vládne portugalské klubové scéně a pod to, aby tomu tak bylo i nadále, se má podepsat Rui Vitória. 46letý trenér na lavičce lisabonského klubu kroutí druhou a zdaleka ne poslední sezonu, s vedením se totiž dohodl na nové smlouvě...

Vitória měl původně kontrakt ještě na příští sezonu, nový je pak ještě o dva roky delší.

"Pracovat v klubu takové velikosti je obrovským potěšením. Svou kariéru jsem budoval krok po kroku. Díky nové smlouvě budu každý den šťastný a mám vášeň pro to, co dělám. Cílem v tuto chvíli je pokračovat v započatém projektu, zachovat velikost klubu a dívat se do budoucnosti. Cítím, že do tohoto projektu jsem vtažen stále více a více. Mezi mými a prezidentovými představami je maximální harmonie," říká kouč.

Vitória loni dovedl Benficu k mistrovskému titulu a letos k němu má namířeno také, aktuálně je na prvním místě tabulky o jeden bod před FC Porto. Pokud by své tažení Benfica dotáhla do vítězného konce, získala by vůbec poprvé v historii čtyři tituly v řadě.

Za Benficu bude nadále bojovat také Luisão, zkušenému obránci byl prodloužen kontrakt do června 2018.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nema ten Luisao 48?

Reagovat
FC Porto FC

jen 38

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele