V ALL-STARS TÝMU NEJVÍCE ITALŮ

07.07.2006, 15:11
Aktuality
Letošnímu světovému šampionátu dominuje Itálie, alespoň podle technické komise FIFA. Ta totiž jmenovala 23členný All-stars tým a v něm je hned sedm Italů, druhý finalista Francie má pouze čtyři zástupce. České jméno mezi elitou chybí.

Na rozdíl od nominace na Zlatý míč mohou v All-stars být i hráči týmů, které již z turnaje vypadly, přesto velkou většinu jmen, devatenáct, dodala elitní čtyřka. Jen čtyři fotbalisté už jsou doma, jejich týmy vypadly ve čtvrtfinále.

Trochu překvapivě, při velké italské účasti, chybí obránce Fabio Grosso, jenž zařídil penaltu v osmifinále s Austrálií a dal vítězný semifinálový gól do sítě Německa. Naopak nechybí dvojice Toni - Totti, která se s velkou formou zrovna nepotkala.

All-stars tým MS 2006:

Brankáři: Jens Lehmann (GER) Gianluigi Buffon (ITA), Ricardo (POR).

Obránci: Philipp Lahm (GER), Roberto Ayala (ARG), John Terry (ENG), Lilian Thuram (FRA), Fabio Cannavaro (ITA), Gianluca Zambrotta (ITA), Ricardo Carvalho (POR).

Záložníci: Michael Ballack (GER), Zé Roberto (BRA), Patrick Vieira (FRA), Zinedine Zidane (FRA), Andrea Pirlo (ITA), Gennaro Gattuso (ITA), Luis Figo (POR), Maniche (POR).

Útočníci: Miroslav Klose (GER), Hernán Crespo (ARG), Thierry Henry (FRA), Francesco Totti (ITA), Luca Toni (ITA).

Autor: Petr Starý

Komentáře (21)

Přidat komentář
HOST*Abc

Některá jména jsou doopravdy výsmě, např. Toni, Totti, Henry, Terry, Figo, Ballack

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

a kde je c.ronaldo?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*GATTUSO

Terry, tak to je maximální výstřel, účast jenom proto, že se jmenuje JOHN TERRY...,

Reagovat
HOST*

co tam dělá ten lempl terry nebo toni já nevim proč místo třeba toniho nebo Crespa nedali Ronalda sice nehrál dobře ale překonal rekord vstřelených branek na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Ronalda..?

Reagovat
HOST*loko

ze roberto??? terry????

a kto je akoze pravym obrancom v All stars??? Thuram??

Reagovat
PJ

Zambrotta?

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

Tak já fakt nevim. Buď fotbalu nerozumim, nebo si z nás FIFA dělá prdel. Terry, Zé Roberto, Ballack, Figo, Totti, Toni, Henry - to je jako blbej vtip. Tyhle lidi jsou prostě jenom jména, nic víc. Připadá mi, že obrovskou roli tady hrály klubový úspěchy. Nebo od Ivánka připluli kapříci na účet, inkognito, vole! Tenhle all-star tým je dost pofidérní...

Reagovat
HOST*

A kde je Riquelme?

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

Ten je už pár dní na dovolený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*vlacho

trochu nejména někteří no,třeba absolutní oběv byl Rodriguéz z Argentiny,oni tam dávají jenom ty známé jak chuji

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat, kde je třeba Miguel? V obraně bezchybnej, podporoval útok, ulítal všechny zápasy, jako jeden z mála Portugalců hrál fair-play a nesimuloval a když odcházel zraněnej ze semifinále, tak sem se fakt skoro rozplakal , jak mi ho bylo líto, protože na něm bylo vidět, jak ho to mrzí a fakt nemůže dál.

Takže muj all-star team (samozřejmě zohledňuju jenom hráče, jejichž týmy se dostaly alespoň do čtvrtfinále):

Ricardo

(Buffon)

Miguel - Ayala - Cannavaro - Grosso

(Zambrotta - Thuram - Heinze - Lahm)

Pirlo

(Vieira)

Ribery - Zidane - Maxi Rodriguez

(Perrotta - Maniche - C. Ronaldo)

Klose - Henry

(Totti - Crespo)

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze ta komisia fifa mi pripada uz dlhsiu dobu az trapna..Ten ich rebricek je uplne super smiesny a teraz mi to "akoze" all stars pripada ako poriadna xujovina..

Reagovat
smazaný uživatel

podle nominovanejch

Lehmann-Lahm, Thuram, Cannavaro, Zambrotta - Ballack, Vieira, Ze Roberto, Zidane - Klose, Crespo

Reagovat
HOST*Ada

Taliani su najlepsi.....

Reagovat
HOST*hmm

1. nechapem, co sa vam nezda na ze robertovi.. ako z mala brazilcanov nehral na vlastne tricko a vyrazny mozno pre niektorych nebol len z toho dovodu, ze odviedol vela "ciernej prace" , ktora vam nepripada taka uzitocna ako jedna ronaldova(por) klucka a nasledny pad na zem

2. fakt totti, ballack... asi len za to, ze isli daleko.. ale aj viaceri..

3. specialne JOHN TERRY!!! WTF?! akoze anglicania tam musia niekoho mat, alebo co? cely trapny tym co nic nepredviedol... mizerne individualne aj kolektivne vykony

Reagovat
HOST*El_Cid

Jmena co opravdu ncechapu jsou Terry a Totti. hlavne teda Totti. vzdyt nebyl v 90% zapasu vubec videt. Pak je taky pra jmen kde pochybuju: Ayala, Cannavaro, Figo. Problém je v útoku, ono kromě němců Kloseho a Podolskiho to stalo dosti za prd, takze tam musi byt vetsina hracu jenom kvuli jmenu. Jinak jednoznacne chyb Podolski, Rodriguez, Cole, Miguel a uvažovat se da i o Materazzim. No a po finale musi ven i Zidane!

Reagovat
HOST*

A kde je C.Ronaldo Pauleta a Lukas podolski

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele