Uzdravený Muniain se těší, že v závěru sezony pomůže týmu

27.03.2018, 22:57
Aktuality
Iker Muniain se co nevidět znovu objeví v sestavě Athleticu. Pětadvacetiletý ofenzivně laděný fotbalista si na podzim podruhé v kariéře vážně poškodil kolenní vazy a chyběl půl roku, nyní je fit, trénuje naplno s týmem a vyhlíží návrat na zelené trávníky...

Muniainovi se osudným stal konec září a duel Evropské ligy s ukrajinskou Zarjou Luhansk. V závěru si poranil koleno, podrobné vyšetření odhalilo přetržené vazy a o dva týdny později následovala operace spojená s delší pauzou. Zdravotní problémy jsou ale nyní už minulostí a hráč se opět připravuje s týmem.

"Mám radost z toho, že v závěrečných zápasech sezony budu moci pomoci týmu," nechal se slyšet Muniain.

"Těší mě, že jsem se dokázal dostat ze zranění a znovu nahnat fyzickou kondici," dodal.

Muniain si na podzim kolenní vazy nepoškodil poprvé. Stejné zranění ho potkalo už před dvěma lety, tehdy nedohrál souboj se Sevillou.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
Rattlesnake

25 let škoda těch zranění. ty doby co měl po Messim nejvetší počet driblingů v lize už se asi nevrátí, ale snad Bilbao zase zvedne.

Reagovat
Lorcan

Reagovat
Frantszek

Po Brahimim a Messim. Ale Athletic zvedne

Reagovat
Rezan

když mu bylo 19, jsem se těšil co z něho vyroste.

Reagovat
Rattlesnake

od té trojky Muniain-Llorente-Susaeta se, blahé paměti, čekaly velký věci. ještě víc mě mrzí takovej pád Beňata. to šel herně tak fatálně dolů od toho co odešel z Betisu nebo o co jde? svýho času byl zralej na základ ve španělský repre...

Reagovat
Phillipinho

Z Muniaina nevyrosl Top hrac, ale posledni mesice pred zranenim hral fantasticky. Od Susaety se nekdy ocekavaly nejaky velky veci?

Reagovat
Kucka

Reagovat
salaminoo

Reagovat
blaugrana

Karim Benzema se během reprezentační přestávky pořádně předvedl v přípravném utkání za juniorku Realu Madrid. V zápase Castilly proti reprezentaci Argentiny do 20 let vstřelil hned čtyři branky.

Tak to je na GB.

Reagovat
teenz

Radši ani nechci vědět, co jim Karim slíbil, když to budou hrát všechno na něj.

Reagovat
blaugrana

Neplnoletu Francuzku?

Reagovat
teenz

Kéž by jednu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele