Už musíme zabrat, uvědomuje si Valverde

27.09.2014, 14:54
Aktuality
Athletic se těší z účasti v Lize mistrů, jenže úvod nového ročníku španělské ligy mu hrubě nevychází. Po pěti kolech má na svém kontě pouhé tři body a trenér Ernesto Valverde dobře ví, že v dalším utkání s nováčkem z Eibaru si jeho tým nesmí dovolit znovu zaváhat.

"Prohráli jsme příliš mnoho zápasů, proto nás nyní nezajímá nic jiného než ligová tabulka. Nehledíme příliš dopředu, protože tohle musíme okamžitě vyřešit, něco není v pořádku," prohlásil Valverde.

Athletic ve druhém kole porazil doma Levante, další zápasy ale prohrál. "Je za námi teprve pět kol, takže není nic ztraceno, čím dřív ale budeme stát nohama na zemi, tím líp. Myslím však, že jsme na dobré cestě. Tým pracuje dobře, tudíž můžeme odstranit chyby, které děláme," pokračuje zkušený trenér.

Proti bilbajskému týmu se dnes postaví nováček Eibar, taktéž basický tým, který začal sezonu velmi dobře. Momentálně se nachází na deváté pozici. "Stojí proti nám nebezpečný soupeř, Eibar nemá co ztratit a jeho hráči chtějí něco dokázat. Navíc je to derby, a to nemá favorita," varuje Valverde.

Autor: Radim Šantrůček / football-espana.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Benat, Ibai, de Marcos na lavičce, to se holt těžko zabírá

Reagovat
smazaný uživatel

No , chlapi? To je vážnější... Ale Lvi se vždy zvedli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele