Už mám dost toho, že nevyhráváme, postěžoval si Mancini

11.10.2018, 10:06
Aktuality
Trenér italské reprezentace Roberto Mancini dal po remíze v přípravném utkání s Ukrajinou průchod emocím. "Už mám dost toho, že nevyhráváme," postěžoval si novinářům.

Ukrajinci uhráli v Janově cennou remízu 1:1. Domácí Azzurri sice poslal do vedení po přestávce Bernardeschi, ale prakticky vzápětí vyrovnal Malinovskyj. Italové tak nevyhráli už pátý zápas za sebou. Pod Manciniho vedením zvládli vítězně jediný duel, přípravný zápas v červnu tohoto roku proti Saúdské Arábii.

"Už mám dost toho, že nevyhráváme," řekl Mancini v rozhovoru pro stanici RAI. "Hráči to mají stejně. Byl to ale pouze přátelský zápas, tak doufám, že v neděli to bude lepší," prohlásil Mancini.

V neděli hrají Italové v Polsku zápas Ligy národů a pokud si chtějí zachovat slušnou šanci na úspěch ve skupině, pak potřebují zvítězit.

"Proti Ukrajině jsme hráli dobře 55 minut. Musíme být klidnější v zakončení. Když si vytváříte šance, prostě z nich potřebujete střílet góly. Místo toho, abychom zvýšili náskok, jsme nechali Ukrajinu vyrovnat. Byla to sotva jejich druhá šance v zápase. Byla to ale jen naše chyba," řekl Mancini po duelu, který byl symybolicky ve 43. minutě přerušen na památku 43 obětí zřícení mostu v Janově. "Byl to velmi silný moment. Mrzí mě, že jsme Janovany nedokázali více potěšit lepším výsledkem," dodal Mancini.

Autor: Jiří Fišara / espn.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
miguel bain

Asi si málo vytrhal obočí teplomet starý

Reagovat
Agent z Melmacu

veď má len 53 rokov

Reagovat
Josifek

Reagovat
REPLIKATOR

Na víc nemáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Z tebe už nic lepšího nebude

Reagovat
REPLIKATOR

Slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí

Reagovat
Acrocephalus

Se Ukrajinci nějak rozjeli, byli ještě donedávna marní a teď chytli slinu.

Reagovat
jhony16

scheva efekt

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozjeli. Vzdyt nemaji ani klasickou 9tku. To Italove jsou horsi a horsi...

Reagovat
PISTOLERO

Meli jste si domluvit pratelak s ceskou skvadrou

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebylo pratelak, ale navstevu u 11 ceskych srandistu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele