UŽ JE TO TU ZASE: HŘEBÍK VEN!

30.08.2005, 11:17
Aktuality
Utichlo to. Jaroslav Hřebík měl chvíli klid. Jenže po prohře v Liberci a ne moc přesvědčivém výkonu ve včerejším utkání s Brnem začali fanoušci Sparty opět pořvávat: Hřebík ven! Hřebík ven!

Celé jaro musel Jaroslav Hřebík na lavičce poslouchat od sparťanských fanoušků nadávky a pokřiky proti jeho osobě. Když přes letní přestávku Sparta nakoupila kvalitní fotbalisty a v generálce na Letné porazila Norimberk 2:1, každý si říkal, že by se mohl opakovat ročník 2000/2001.

Sparta proti Norimberku opravdu předvedla parádní výkon, který si pochvaloval ne jeden fanoušek Sparty. Krásné branky Sparťané vsítili také v Plzni. Jenže přišlo druhé kolo, Sparta hostila nováčka z Mostu a najednou se přestalo dařit.

Ve druhém poločase Sparta nebyla aktivní a Most mohl na Letné i zvítězit. Ve třetím kole Sparta hrála v Liberci, kde si nevytvořila ani jednu pořádnou šanci a navíc dvakrát inkasovala. Vše však vyvrcholilo ve včerejším utkání proti Brnu (1:1), ve kterém Sparta opět hrála bez systému a vůbec se jí nedařilo. Radikální fanoušci Sparty Ultras už to nezkousli a opět před přestávkou začali pořvávat: Hřebík ven! My chceme Spartu! František Straka!

A nebyla to jen skupinka fanoušků z kotle, postupně se k nim přidávali i ostatní fanoušci z celého stadionu...

Ptáte se proč? Chybělo nasazení, hráči neběhali. Bylo jen pár výjimek, jako Tomáš Sivok či Miroslavové Slepička a Matušovič, kteří po celý zápas svého soupeře svým napadáním obtěžovali. Ale třeba Lukáš Zelenka opět propadl a svým ležérním pohybem dnes Spartu nemohl za žádnou cenu dotlačit k vítězství.

Hra se momentálně nemůže zamlouvat ani šéfu Danielu Křetínskému a Liga mistrů se blíží, proto se čím dál tím více spekuluje o Hřebíkově odvolání a nástupu bývalého kouče Slovanu Liberec Stanislava Grigy. Podle informací EuroFotbalu však není tato věc moc aktuální a vedení Sparty stále věří v Hřebíkův úspěch v LM.

A co na remízu s Brnem řekl Hřebík? "Hráli jsme lépe než v Liberci, měli jsme šance a hráči se snažili, akorát jsme byli nervózní...," řekl pro Prima TV.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (43)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nechystáte se někdo náhodou do Olomouce na kvalifikaci proti Arménii? Mám 2 lístky, ale něco mi do toho vlezlo Takže kdyby měl někdo zájem, prodám je se slevou (Jestli tento příspěvek nějak odporuje pravidlům eurofotbalu, tak se omlouvám a žádám PJ, aby ho smazal )

Reagovat
PJ

Ale jo, já ti to tu necham, když mi pak půlku peněz dáš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tobě nestačí, že dostaneš i s Andreou zájezd na Havaj zdarma?

Reagovat
PJ

No tak pokud to teda platí, tak ti to za ty lístky necham celý

Reagovat
HOST*

Můžu vědět, odkud má vedení EuroFotbalu ty informace, že nahrazení Hřebíka Grigou není moc aktuální?

Reagovat
PJ

Autr článku je v častém kontaktu s mluvčí Sparty, takže to pravděpodobně má od ní...

Reagovat
Hiko

I když je mi pana Hřebíka docela líto (on za hráče po hřišti lítat nebude), to, co vypustil po zápase, nemělo hlavu ani patu. Podle mě je z toho celej mimo provoz.

Reagovat
Mr.Jindros

Já bych Hřebíka nechal. Dyť vyhodili Franze a nahradili ho Jardou, protože je to trenér pro dlouhodobější spolupráci. Vyhodit ho hned takhle zkraje je nelogické.

Reagovat
HOST*Nicky Little

Nerradši bych poslal trenéra Sparty do prdele...Straka byl daleko lepší a Spartě se opravdu dařilo............HŘEBÍK VEN!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Maniac

Frantík je jeden z nejlepších českých koučů a Sparta ho vyhodila snad jen proto, aby naplnila průměr vyměněných trenérů za rok.....Hřebík naopak nedokáže tým jako Sparta vést, pro něj jsou týmy jako Zlín nebo Blšany....

Reagovat
HOST*

Frantík je jeden z nejlepších českých koučů To je vůl

Reagovat
smazaný uživatel

tj, dyt umi tak max pozvednou muzstvo z krize, ale neni to trener na delsi dobu... A to jeho "davame do toho cely srdicko" uz je taky ohrany

Reagovat
smazaný uživatel

právě že straka je dement, kterej neni schopnej víst velký mužstvo jako je sparta u nás, to už ste všichni zapomněli když byl hřebík ve spartě naposledy nebo co? tenkrát sme poráželi suverením způsobem takový týmy jako je feeynord rotterdam,nebo spartak moskva,to byl jedinej kouč kterej dokázal se spartou něco pořádnýho uhrát v lize mistrů, tak se proberte.

Reagovat
HOST*Honzao

Může snad Hřebík za to, že Zelenka a spol. vůbec nemakaj, nesprintujou a je na nich vidět, že harajou jenom na sebe ??? Ne, za to určitě nemůže. Kretén Zelenka jen doufá, že Hřebíka odvolaj a on se na něj vymluví.........jako vždycku !!! Určitě ty hráči natrénováno mají, je to jenom v jejich hlavách. S Brnem mohli klidně prohrát, bylo na nich stašně vidět jak nechtějn hrát !!! HOVADA !!!! Sebral bych jim plat,za tohle si ho nezasloužej !!!!Hřebík je jinak dobrej trenér, když měl hráče jako Jarošík, Labant a Sionko, který za ním šli, hned to byla radost pohledět. Zelenka je hroznej lempl, stejně jako Došek nebo Slepíčka vůbec nechtěj hrát hamby !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Přece nevěříš tomu, že Došek, který je tam 14 dní a bojuje o základ, na to kašle. To je prostě blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, vypada to na ten tradicni tah ceskych hracu - se*ou na to a odstrelej trenera...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt zmrdi,nic jinyho a včele s poborskym-kokot namyšlenej, za ty prachy co bere,je dost ubohý co předvádí

Reagovat
Shevchenko

(SPARTA, SPARTA, BŮZERANTŮ PARTA !!!!!)

Nevíte jestli je vyprodáno na zápas Česko vs. Arménie?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je vyprodáno nevím, ale jestli máš zájem, tak ti prodám 2 lístky levněji než v pokladně.

Reagovat
Shevchenko

já to od olomouce nemám moc daleko, já bydlím ve Starém Městě u Frýdku-Místku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bydlím nedaleko, tím by odpadl problém s předáním. Máš teda zájem nebo jen tak přemýšlíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem vyprodáno je, ale Arménci nenakoupili všechny lístky, které jim byly k dispozici, takže jsou ještě nějaky volny, asi kArméncům do kotle Hlásila to tlama na utkání Sigmy se Slávií

Reagovat
HOST*Radek Konop

Myslim si, ře je to stejné jako kdysi v Plzni. Ve druhé lize trénoval Rada a hráči ho nechtěli. Hráli schválně mizerně a v o přestávce se ujistili dotazem na vedení, jestli radu opravdu vyhodí i když vyhrajou. Vedení slíbilo a Plzeň nakonec vyhrála. A Rada šel. Ve Spartě hráči nechtějí Hřebíka. Ví, že i bez tvrdé práce, kterou po nich Hřebík chce to nějak v té LM splácaj a že po jeho vyhazovu to v lize doženou. Dělaj to schválně, aby odešel. Ne všichni, ale ti ostatní se tomu nemůžou postavit. Byl by to i jejich konec ve Spartě. Tohle je síla hráčů typu Zelenky.

Reagovat
HOST*Marrty

Přesně to tam v předchozím příspěvku někdo napsal,myslím,že Hřebík není špatnej trenér (jediná chyba,že poslal pryč Pacandu,toho znám z Brna a kdyby ho nechal hrát víc zápasů,tak je stokrát lepší než posr... Zelenka nebo Jún!).Ale když hráči nechtějí hrát,což jsme včera viděli,tak co trenér nadělá?To tam může být Straka nebo kdo chce.Jinak mě Sparta nezajímá,protože brňáci fandí 1.FC Brno,i když teď je to někdy hrůza se na to dívat.Mějte se

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pacanda fakt no comment Dal za 7 zápasů 6 gólů, pak dvakrát nedal, začal sedět, v LM odehrál 60 minut s Turkama a už byl největší chudák, všichni říkali, že na evropský fotbal nemá. A jak probíhal zbytek sezony všichni dobře víme. Skoro nehrál, ale stejně byl v sestavě podzimu Sportu. Ale toto začalo už za Straky, tím mě fakt nasral

Reagovat
smazaný uživatel

Straka preferoval na konci podzimu hru na 1 útočníka, dával prostor Šimákovi, proto Pacanda často nebyl v základu. Ale počítalo se s ním. Pak přišel Hřebík a odepsal ho I proto doufám, že Hřebík ve Spartě skončí a nový trenér si Pacandu a Voříška na konci jejich hostování nechá ve Spartě.

Reagovat
HOST*marrty

Třeba se pletu,ale mám dojem,že Pacanda,pokud ho v Inssbrucku nepotká nějaký zranění a budou ho stavět do zápasů ukáže,co v něm je.Mám z našich trenérů dojem,že tam staví svoje oblíbený hráče ať se jim daří nebo ne a prostě ho vyměnit za jiného se jim nechce.Já bych po těch výkonech,co Sparta poslední dobou předvádí vykopl ty namyšlený frajery na lavičku a hotovo a hrál by jen ten,kdo má zájem bojovat a ne to tam odchodit!Možná by si to pak rozmysleli se tam jen tak flákat na hřišti!

Reagovat
HOST*Luis

Přesně, Hřebík podle mne potřebuje dříče a s primadónama mu to moc nejde. Karel už vypouští nebo na to nemá, Zelenka bez šťávy a ostatní jsou mdlí. Překvapuje mě Kisel který pokračuje v příšerných výkonech....

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík dříče má, jen je neumí přesvědčit o své pravdě, hráči za něho nebojují. Ale to je jeho chyba, jedině on si to má zařídit a když to nezvládá, tak k tomu má pustit někoho jiného. Přivedl si svoje hráče, přebudoval si tým podle sebe, tak je teď za něho zodpovědný.

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě další z chyb Hřebíka, že má jen 16 hráčů v týmu, když nepočítám brankáře. Takže když nedokázal přesvědčit tu "jeho" základní jedenáctku svým stylem trénování, tak teď už nemá kam sáhnout. Hráči nechtějí za Hřebíka makat a navíc ani nevidí tlak na sebe, protože je z lavičky nemá skoro kdo nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

pacanda byl z těch útočníků co měla sparta jednoznačně nejlepší, kdyby ho ta žižkovská pi*a neskopla tak dneska byl úplně někde jinde. Jinak v Innsbrucku teď zamotal přímáček, lahůdkovej...

Reagovat
HOST*DINO

keby som bol ja trenerom sparty tak by to bol najlepsi klub

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebíka neodvolají ani omylem, však ona se Sparta probere, to se nebojím...

Reagovat
HOST*Licarlos

Lukas Hartig prestupuje do Artmedie Bratislava

Reagovat
HOST*Jožin

Není to v Hřebíkovi ale v hráčích.Je potřeba,aby vedení dokázalo hráčům domluvit,hlavně těm hvězdám co si na ně hrajou a klidně je nechat stát pokud se jim nechce makat.Je potřeba podržet Hřebíka.Není možné,aby si hráči určovali pod kým chcou trénovat.

Reagovat
HOST*Luis

Souhlasim, Hřebík zatím má podporu vedení, ale hráči taky z vedení musí cítit respekt. Možná by to vyřešily pokuty. Hlavně o kvalitách Hřebíka není pochyb, každý ví, jak hrála pod ním Sparta dřív v LM. To byl důkaz, že umí. Vytáhnul z průměrných hráčů maximum a pomhl jim (Jarošík, Hartig, Sionko, Hašek

Reagovat
HOST*Michal

Možná přece jenom najde uplatnění slavná věta "Já se vrátím"

Reagovat
smazaný uživatel

straka ze za působení křéti nevrátí stopro

Reagovat
smazaný uživatel

Nezjistili jste někdo, kolik dostane Sparta za prodej Marka Čecha do Porta?

Reagovat
HOST*rijkaard

1mega v eurach

Reagovat
antimadrista

Je to kvůli tomu, že Sparta u nás nemá konkurenci a tak ty kluci prostě nemaj nutkání makat. To jsou sami luxusní hotely, autobusy a pak to takhle vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu když si nechá Hřebík v kádru 16 hráčů, tak tím odpadne i snaha dostat se do základu.

Reagovat
Mr.Jindros

Tjn, ale neřekl bych že Hřebík je na hráče nějaký mírný. Býval dost ostrej, ale ani to zřejmě nestačí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele