Už chápu, proč Dynamo nedostává góly, řekl Trpišovský

14.08.2018, 23:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (105)

Přidat komentář
Frank Lampard 8
Reagovat
smazaný uživatel

Oni si pokaždé z těch neúspěchů nic pozitivního neodnesou takhle můžou vypadávat každej rok a nic jim to nedá.penalta,ofsajd,rozhodčí, počasí, vyloučení, zranění

Hra byla v pohodě, střídání, taktika taky . . .

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je hezký Jindro, že jsme je občas přehrávali, ale Kyjev prostě ty góly dal, my jsme centrovali do hráčů (Zmrhal, Bořil), nebo trefovali tribunu (Stoch). S tímhle se nedá postoupit.

Reagovat
shitcool

Reagovat
Lof

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mirek na tenisu

Jindra Kšiltovka....

Reagovat
Cipinho

Sudi byl traged

Reagovat
kattos

Říkejte si co chcete, ale jejich rozčarování je logické.

Tuto se dá ještě trošku omluvit, ale ta věc v první zápase.

Rozhodčí byli tragický.

Reagovat
stas87

Tak mali tie sance premenit a nemuseli riesit rozhodnutia rozhodcov...

Teraz budu vyplakavat uplne zbytocne, pretoze ten postup Dynamu venovali svojou nekvalitou v ofenzive

Reagovat
mistr129

Tohle "můžou si za to sami" je blbost. Jo, mohli a měli v té finální fázi přesnější. Ale regulérních gólů dali stejně jako Kyjev, který nebyl lepší.

Reagovat
stas87

Kyjev dal dva regulerne goly a jeden z jasneho ofsajdu. Slavia dala len jeden.

Reagovat
8lampard8

Slavia dala dva, jeden regulerní a druhej taky, ale plešatý mocipán se rozhodl jim hodit klacet pod nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Co to povídáš ? To , že ti to neřekl Bosák ve studiu neznamená, že to nebyl ofside. Deli se jednoznačně zapojil do hry potom, co byl za všemi hráči Dynama...jednoznačně dobře posouzeno..

Reagovat
smazaný uživatel

A taky Kyjev mohla kopat penaltu, když Deli tam okopával jak brambory borce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět, že si ten zápas neviděl no, takže prosimte buď sticha, já taky lidem neříkám jestli je nějakým film dobrý nevo špatný ať si ho pustí když jsem ho neviděl..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Lof

Jasny, tymy obecne museji nastrilet aspon 3 goly, aby nemuseli resit rozhodciho. WTF?

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
Kluivert9

Je to lofas.

Reagovat
smazaný uživatel

klasik no

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Coze? Sak si to najviac dojebali v Prahe, kde mohli dat tri goly a zaistit si dobru poziciu do odvety. A v tej odvete im Dynamo povolilo dve nebezpecne strely z dialky a sancu Soucka. Teraz placu presne nad cim? Ze im neuznal spravne gol z ofsajdu? Dynamu pomohol velmi tym golom na dva nula. Takze hadzat vsetko na rozhodcov v odvete... Slavia to mala zvladnut v Prahe na vyhru, tam si to najviac pokazili.

Reagovat
Lof

Ja ti rozumim, ale v takovychto zapasech uz rozhoduji i detaily a v pripade Slavie je kazdy vstreleny gol, zde zejmena proti dobre branicimu Dynamu, velmi dulezity. Z opacneho hlediska taktez obdrzeny. Proto jsou pak spatna rozhodnuti rozhodcich tolik znat. Dost to ovlivnuje i psychiku a rozpolozeni hracu a zapas hned vypada jinak.

Souhlasim s tebou v tom, ze Slavia si za to muze z casti sama, ale rict, ze pokud promeni sve sance, tak se Slavia i jine tymy nemusi ohlizet na rozhodci, je podle me zcestne.

Dle meho se ve zkratce da rict, ze rozhodci vzal v koncovce se trapici Slavii i tu malou sanci na vyrovnani ci postup, kterou pred verdikty rozhodcich mela.

Reagovat
stas87

Suhlasim v tom, ze si za to Slavia ciastocne moze sama tym ze nedala svoje sance. A ze im rozhodca zobral tu malu sancu na to zapas zdramatizovat alebo aj vyrovnat a zaistit predlzenie. Lenze tu na EF je mraky kokotov, co vidi len druhy gol z ofsajdu a pisu tu sracky o tom, ze len vdaka tomu Slavia vypadla. A sam vidis tu galeriu kokotov, co ti to opalcovalo. Ten dvojzapas sa podla mna rozhodoval v Prahe a nie v Kyjeve. Keby Slavia doma vyhrala, prinutila by Dynamo hrat ovela viac ofenzivne a bolo by to Dynamo, kto by bol viac nervozny tim. Ina situacia by bola, ak by Slavia doma nemala Sance a v odvete by ju rozhodca poskodil. Potom by som ten plac dokazal pochopit ale takto nie.

Reagovat
icka

Proste lofas cobol

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kluivert9

Pořád stejně mimo.

Reagovat
krupa1919

Vždyť ji v první půli i proměnili a nepomohlo to, tak co měli udělat víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Na hráče jsem ale pyšný a nechci aby odcházel Zmrhal, takového bojovníka v týmu musíme mít.

Reagovat
Lof

Ja bych tam teda radeji fotbalisty

Reagovat
smazaný uživatel

Sice Sparťan, ale včera jsem to Slávce moc přál (stejně jako bych v Evropě přál Plzni, Slovácko, nebo SK Vacenovice ) ... ale ten neuznaný gól si rozhodčí obhájí, stejně jako si určitě obhájil penaltu proti Spartě - ať se nám to líbí nebo ne ... Slávce teď nezbývá nic jiného než to hodit za hlavu a pořádně zabojovat v EL, kde mají šanci udělat daleko větší parádu než v LM

Reagovat
forma

a jak si obhájí 2 metrový offside ?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zářez, samozřejmě ... překontroluj si ale doma metr, protože 2m vypadají trochu jinak .. I kdyby ten offside nepustili, pořád by Slávii chyběl jeden regulérní gól aby se šlo aspoň do prodloužení

Reagovat
Rezan

ale bylo by to gól a situace by byla jiná. Dynamo by mohlo být pořád nervózní, Slávisti by cítili naději. Neříkám, že by to něco znamenalo, ale takto Dynamo rozhodčí uklidnil.

Reagovat
smazaný uživatel

jj s tím souhlasím. Jak sem psal - moc sem jim to přál

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Soušek trefil prázdnou branku, nemuseli vůbec řešit nic. Navíc pak klidně mohla Kyjev kopat penaltu.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
forma

Je potřeba se zamyslet nad tím že Sýkora dal tý přihrávce poměrně velkou razanci a že Souček zakončoval prakticky v pádu ... Takhle jsem na plácku přestřelil branku několikrát - ty v tu chvíli absolutně nemáš kontrolu nad tím, kam ten míč usměrníš, tam hraje roli dost věcí a jasně - na první pohled to vypadá jako loženka, jenže tuhle situaci si musíš na hřišti prožít a né to vidět ze 60ti zpomalovaček.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je kvalifikace o nejlepší soutěž světa, kde hranou nejlepší kluby z národních lig. Předpokladem je, že tyto ložené šance budou proměňovat. Pokud ne, tak hold nebudou vyhrávat. Neříkám že to byla jednoduchá situace, ale zkrátka musí končit gólem.

Reagovat
forma

Souhlasím a ani jedno nepopírám - jen sem chtěl osvětlit to že to nebyla jednoduché. Bosák to tam v popisoval jako by měl dávat placírou do prázdný ze stojný nohy - což sem trochu nepochopil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bosák je slušně mimo, mě spíš vytáčí tahle reakce Trpiše, kdyby řekl, že druhý gól padl po ofsajdu, ale že ten zápas se rozhodl někde jinde, tak ok. Ale z jeho vyjádření, kdybych ten dvojzápas neviděl, tak bych měl pocit, že je tam rozhodčí zařízl, což se nestalo. Jak sem už psal na sporné situace 1:1.

Reagovat
forma

Emoce zapracovali ... To mu nemůžeš mít za zlé. Já kdybych fandil Sešívce tak bych byl taky nas*anej - a to z vícero důvodů .

Reagovat
Bakary3

Presne tak, do takhle prudky nahravky jdes v podstate na nahodu..

Reagovat
forma

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

Kde tam jako brečí?

Reagovat
Blasphemer

Mám z toho vyjádření úplně orosenej displej.

Reagovat
adoxx

Četl jsi ten článek? Podle všeho asi ne

Reagovat
Sw!fty

Bejt Slavista, tak sem nasranej taky... na polskyho cypa i na Soucka. Pod zapasem jsou sice argumenty jak by Slavia stejne vypadla, ale nemelo by se zapominat i na psychiku. Kdyz hrajes za stavu 0:1 a nejdriv Ti neuznaj gol pro ofsajd a pak na druhy strane ho uznaj proti Tobe, tak to zamava s kazdym...

Reagovat
Rezan

taky si myslim

Reagovat
Lof

to tady ale tezko nekomu vysvetlis

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Stannis Baratheon

ale hlavně ta ruka. To byl pro mě největší zářez, protože ta byla vidět hned.

Reagovat
C-M@ster

Nejhorší bylo podle mě toto:

https://twitter.com/DurcakMisa/status/1029479393079513091

Jako ten vývoj - už v celým dvojzápase, protože i v prvním byly sporný situace vždy proti Slavii, s hráčema zamával jako s každým a na konci už si vylejvali zlost faulama a nějakej Michael Ďurčák "konzervativec/katolík" k tomu napíše: "Mimochodem, Slavia dneska v zápase proti Kyjevu nasekala rovných 30 faulů... Takhle se v Evropě hrát fakt nedá."

Takovejm blbům bych zakázal chodit na fotbal, natož o něm psát.

Ale mám dojem, že to je někdo z EF... mně tohle vyjádření prostě přijde na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je sf ne?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ttopi

Nechci rozpoutávat nějaké spiklenecké teorie, ale taky mi přijde úsměvné, že současný místopředseda UEFA byl dlouhou dobu ve vedení Dynama Kyjev a teď je tam prezidentem jeho bratr.

No nic, EL taky dobrá. Holt špatný los.

Reagovat
Andis

Však správně gol Slávie neměl platit Čínská rota si po vytvoření jediné obrovské šance za 180 minut nedokáže Součkem proměnit tak brečí

Reagovat
smazaný uživatel

ok, loženka Tecla, po které byla správně nařízená penalta v prvním klání? Jo aha.. ono 180 min znamená součet dvou zápasů.. Nauč se počítat, pak porozuměj fotbalu a nakonec, když Ti vše půjde, můžeš o tom něco i napsat, třeba vlastní, byť vylízaný , názor

Reagovat
widlak

Viděl jsem pouze včerejší druhý poločas. Je fakt, že branka na 2:0 byla z jasného ofsajdu.Na druhou stranu pak Dynamu nepískl penaltu (i když tady můžeme argumentovat, že by k tomu při neuznání branky nedošlo).

Ale když nejsou schopný dát branku ani ze dvou metrů do prázdný brány, tak se nemají na co vymlouvat.

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl gól dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz na Bolce ten tym hral opet jak za Silhaveho.Hrali jsme pomalu opet jedina myslenka byl centr,ze dame 30 faulu za zapas.Uvidime jak se ztoho dvojzapasu poucime v EL a hned s Jabloncem.Bohuzel porazil nas tragicky Kyjev.

K hracom:

Husbauer nema na Evropu ono to jeho vykon asi staci na nasi ligu.Zmrhala toho se proste nezbavime.Stoch to je kapitola sama o sobe ten hrac me uz nekolik zapasu neskutecne vytaci on radsi 9 z 10 akci vystreli uplne nesmyslne kolik tak u nas za tohle muze brat pro me je to hrac na lavicku.Boril opravdu dostoji sveho jmena ten radsi fauluje nez aby se pokusil ziskat mic.Jeho procento ziskani mice na zapas by me zajimalo.Kolar chytil on co je u nas nejakou 100% sanci soupere.Ten druhy gol to byl zakrok nebo uhnul pred micem aby ho netrefil do hlavy.Ty jeho nohy taky neni zadny zazrak.Chapu proc je narodak tam kde je s hraci jako Zmrhal,Boril.

O Tvrdikovi se zachvili bude psat,ze ho vysetruje policie.Vetsi kokot ve vedeni Slavie byt nemohl!!!

Reagovat
iamek

Reagovat
Bakary3

Panebože...

Jo, já osobně bych uznal gol Slavie, podle mě zapojení do hry od Deliho ne, ta srážka s jejich bekem se mi zdála od Ukrajince hodně nahraná, ani se po golu nerozčiloval... Druhej gol, ofsajd viděli všichni...

Ale jinak je jako fakt spokojenej? A že nedostávaj goly, kdo by je taky dal?

Ze hry si vytvořili přesně jednu šanci Součka, jinak nic. To je herní kvalita?

Dobře, jestli chtěli hrát po stranách na centry, pak nesmí trefovat prvního hráče, Bořil nesmí hrát nalevo, protože prostě levačkou nenacentruje, a musí být ve vápně Škoda.

Jakej byl teda herní plán?

...... měli tedy přivést levýho beka, leváka, ne Zelenýho, protože s Bořilem to tam nemá smysl, to nemusel přicházet Coufal a Bořil mohl hrát vpravo.

Nepochopil jsem, na co čeká tak dlouho se Škodou, no nakonec na druhej gol, super. A ještě sundá Tecla, geniální. Ani střídání Zmrhala jsem nepochopil, protože byl platnější než Hušbauer i Stoch.

A teda Kolář, styl, jakým dělá zákroky proti samostatnejm nájezdům, to je k smíchu. Když to třeba srovnám s Čechem, vyběhne, zarazí, roztáhne se a sleduje míč.

Kolář vyběhne jako cvok, sklouzne se pod nohy, ruce dá dolu a ještě se otočí, aby náhodou ho netrefili. Každej normální golman by měl včera ruku nahoře a nesklouzlo by mu to po rameni - mimochodem podobně jako v prvním zápase. Nepřijde mi jako kvalitní brankář, kterej je tam pro mě pořád hlavně od toho, ať zachytá a nevymýšlí kokotiny, kličky, riskantní přihrávky.

Jinak teda nutno říct, že na tu kvalitnější úroveň tak nějak má Deli, Souček, Stoch, Ngadeu.. Ostatní tak na ligu.

Přesto mě štve, že naše týmy vypadávají s takovejma vořežprutama, to nebyl žádnej nepřekonatelnej soupeř, jen nebýt podělaný a taky trošku zariskovat.

Reagovat
Josifek

Poněkud si protiřečíš v tom, když tvrdíš, že Deli se nezapojil a zároveň připouštíš, že se srazil s obráncem - právě tím se do hry zapojil a jestli to bylo ci nebylo prihrany je prostě fuk. Tenhle gól byl neuznány správně, jen tam byla podivná prodleva v odpískání.

Jinak souhlas. Jen teda Deli se mi včera vůbec nelíbil, co jsem vás viděl s dynamem, tak se mi líbil i Coufal. A tu Kolarovu parodii na zákrok jsem taky nepochopil

Reagovat
Bakary3

Jako teď jsem na ten zákrok koukal na velký obrazovce, faul jo.

Ale neřekl bych, že si protiřečím, protože nevidím důvod, proč ten faul spojovat s Deliho předchozím ofsajdovým postavením, to při tom faulu přeci nehrálo roli,

S Coufalem nemám problém, dobrá posila, ale jak jsem psal, bylo by milionkrát prospěšnější, kdyby koupili levonohýho levýho beka a pravýho beka hrál klidně Bořil.

Reagovat
r.mrazik

Zelený?

Reagovat
Bakary3

Mám ho zafixovanýho jako praváka, není?

Reagovat
r.mrazik

vubec netusim...ja mel jen za to,ze to je levy bek...

Reagovat
Bakary3

To jo, ale mám pocit, že si to všechno furt píchal pravačkou..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to fér.. ale o tom je život.. lidi jsou svině.. musis si krejt záda na kazdou sviní se voda vaří takže svetlice a dymovnice, transparenty uefa mafia a nechat si zavřít stadión

Reagovat
adoxx

Reagovat
forma

Reagovat
John Obi Mikel

Pane Trpišovský co to bylo to střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Moribundus

Kolář: "Myslím, že jsme hráli velice dobře celou dobu, za kluky musím říct, že hráli fantasticky. Dokázali jsme si, že jsme teď někde jinde, než jsme byli ze začátku a bylo to vidět i na hřišti. Protože přehrávat Dynamo Kyjev se každému nepovede."

Já zápas neviděl, tak nehodnotím, ale to prohlášení je zajímavé. Kdo byl tedy lepší?

Reagovat
Lof

Slavia herne lepsi, aktivnejsi. Dynamo efektivnejsi a ukopali si, co potrebovali. K tomu sporna rozhodnuti rozhodcich a Slavia neschopna ve finalni fazi.

Reagovat
fenixLFC

Nesledoval som to ale poskodili ich naozaj alebo ,,naozaj" ako spartu proti cska?

Reagovat
exot12

Slávia aj Dynamo mali 2x90mi. Pri vyrovnaných tímoch je úplne normálne, že o úspechu či neúspechu rozhodne náhoda, chyba hráča či rozhodcu, ale po zápase by si mal porazený tým priznať, že nebol lepší! Ak by boli lepší, tak jedna chyba nebude rozhodovať o postupe.

Toto je také Česko - Slovenské plakať ako malé deti ako sa všetci spolčili proti nám a ubližujú nám...

Reagovat
db18

Protože Souček netrefí prázdnou bránu?

Reagovat
freewill

Jsem docela zvědavý na dvojzápas Dynama s Ajaxem. Slavia ani Dynamo na LM nemají. K rozhodčím snad jen tolik, že sporné situace (góly z ofsajdu/neofsajdu) by v případě Realu, Juve, Bayernu a pod. posoudili jinak - nebo, že by to byli stejní hrdinové jako jejich soukmenovci huláni kteří se snažili zastavit na koních a s kopími německé tanky?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se nedivím, že Dynamo nedostalo gol, když Souček z metru netrefí prázdnou bránu.

Reagovat
j_mrazik

Ty vole, voblíkněte ho někdo normálně. Vypadá, jak kdyby vylezl z diskotéky z 90. let. A hlavně nauč hráče normálně z běhu centrovat, chápu, že v lize to umí asi tak 2 hráči, ale i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Trpis me sere lehce tim vyjadrenim. Vzdyt to byl jasny ofsajd ten gol Slavie. O cem se kurva kdo bavi. Gol dynama jasny ofsajd taktez. Ale to byla jedina chyba v tom dvojzapase. Sice nezklamali ale platonicky tlak nazyvat hrani fantasticky je trosku k smichu....soucek mel promenit, to byla jejich sance. Dobre bylo jak piskl ptz si myslel ze bylo nemozne to prekopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Piskl roh*

Reagovat
jackinho10

Tecl byl v ofsajdu, kdyz daval gol??

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale presto byl gol neregulerni. Husty co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jackinho10

Ja nerikam, ze byl regulerni

Reagovat
smazaný uživatel

Nvm jak.moc se zajimas o fotbal ale pokud neznas pravidla nema cenu to resit.

Reagovat
jackinho10

Rekl bych, ze fotbalu rozumim daleko vice nez ty, protoze ten gol nemel byt neuznany kvuli ofsajdu, ale kdyz uz tak kvuli “faulu” deliho

Reagovat
smazaný uživatel

Faulu deliho ktery byl v ofsajdu.....to pokud fauloval ci ne je druha vec. Proste se do te akce zamotal a byl v ofsajdu

Reagovat
jackinho10

Aha a kdyz se tu tak ohanis temi pravidly, tak kde v nich je napsano, ze kdyz se hrac do te akce zamota, tak gol neplati?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrac, ktery je v ofsajdu, nedotkne se mice, ale akci ovlivni jinak, tak je normalni soucasti hry, cili ofsajd. A je jedno jestli fauloval nebo ne. Ptz tam tomu hracovi branil, aby atakoval Tecla. Jako pokud to nevis, tak pravidla neznas. Sry

Reagovat
jackinho10

Toto bych chapal, ale v situaci kdy si ten rozhodci musi byt jisty, ze by ten hrac teclovi mohl zabranit a to si o teto situaci nemyslim.. proto bych chapal, ze by pisknul faul, tot vse

Reagovat
smazaný uživatel

Gól neplatil naprosto správně a je jedno zda si rozhodčí vybere ofsajd, ve kterém byl Deli nebo faul. Výsledek je naprosto stejný. Druhý gól Kyjeva jasné neregulérní o krok tam byl frajer dřív a praporek měl jít nahoru. Každopádně je asi zbytečné se ohánět touto situací, protože pak tam byl evidentní faul Deliho ve vápně, kde se mělo pískat taky. Slávie se nemůže ničemu divit. Tohle byla ukázka nekvality v koncové fázi a to ať už doma či venku. Když už nedáte do prázdné branky, tak se nelze ničemu divit.

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby ho nefauloval, tak svym telem ho proste blokoval a zabranil mu v reseni situace, neni uplne podstatny jestli to byl faul nebo ne..

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
smazaný uživatel

a ja si myslel, ze dynamo nedostava goly, protoze proti nim hraji sama kopyta. to, ze postoupil ukrajinsky a ne cinsky neni zadna skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

kuva, to je traparná...

ted UEFA Slavie prostě musi zamordovát v LE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele