Útočník Postiga vyměnil Valencii za La Coruñu

01.09.2014, 21:13
Aktuality
Hélder Postiga v jarní části uplynulé sezóny hostoval v římském Laziu a tentokrát už opouští Valencii natrvalo. Zkušený portugalský útočník se s Netopýry dohodl na ukončení spolupráce a obratem podepsal smlouvu do konce sezóny s Deportivem La Coruña...

Dvaatřicetiletý fotbalista již nefiguroval v plánech nového valencijského trenéra Nuna. Na východ Španělska přitom přišel teprve před rokem ze Zaragozy, už v lednu ale zamířil do zmíněného Lazia, kde ale také příliš velkou díru do světa neudělal.

S Deportivem se dlouholetý portugalský reprezentant domluvil na desetiměsíčním kontraktu a galicijský klub se tak stane jeho třetím španělským zaměstnavatelem. Hráč, který oblékal také dresy Porta, Tottenhamu, Saint-Étienne, Panathinaikosu a lisabonského Sportingu, bude na stadionu Riazor představen fanouškům zítra večer.

Autor: Petr Vaněček / insidespanishfootball.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
rezba

Už 32 ? Škoda, že nikdy nenaplnil potenciál. I když... Viana měl být ještě větší hvězdou a jak dopadl.

Reagovat
FC Porto FC

jo Hugo byl borec. Aspon v tý Braze měl zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia sakra pome už len 2 hodky a zatiaľ sa nič nedeje....v Španielsku je taktiež do polnoci nášho času deadline?

Reagovat
smazaný uživatel

ano je

Reagovat
Phillipinho

Nakonec podepsali Filipe Augusta z Rio ave a Negredo je prej blizko. Hostovani s vynucenou opci 28 mega+2 v bonusech.

Reagovat
smazaný uživatel

Filipe je v pohode ...mal som tušenie že Enzo nam jednoducho nieje súdený.... ale Negredo za 28 to musim veriť že to sa nam nepodari

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo už je oficiální posila Valencie.

Reagovat
Benfica

no v tej repre už asi skončil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele