Ustojí Stramaccioni i remízu s Brnem? Těžko, důvody pro trpělivost už neexistují

05.03.2018, 09:13
Názory a komentáře
Sparta zase nedokázala zvítězit a nad koučem Andreou Stramaccionim se už doopravdy stahují mračna. Vedení klubu v neděli večer oznámilo, že situaci hodlá řešit a už v pondělí se fans dozví výsledek jednání představenstva.

Zatímco fanoušci konkurenčních klubů věří, že Stramaccioni vydrží aspoň do derby, které je na programu v polovině března ještě před reprezentační přestávkou, sparťané spíš spekulují, jestli by bylo lepší, kdyby sestoupil na lavičku sportovní ředitel Zdeněk Ščasný, nebo přišel někdo jiný.

Současnému kouči už ale asi nevěří nikdo. Tři zápasy stačily, aby se rozplynuly i naděje, které snad dávala příprava. Vydřená nepřesvědčivá výhra nad Libercem a dvě remízy - na Slovácku a doma s Brnem - rozkymácely Stramaccioniho pozici zřejmě ještě víc než nepovedený podzim.

Tvrdé jádro sparťanských příznivců mělo jasno o tom, zda je italský stratég pro Spartu tím pravým, už během první poloviny sezóny. Nyní už po další jarní bídě dochází trpělivost i těm nejrozvážnějším z rozvážných fans.

Brno na Letné nebodovalo deset let, v neděli tam nakonec málem mohlo i vyhrát. Jistě, šance Sedláka z poslední minuty pramenila hlavně ze snahy Sparty rozhodnout duel proti oslabenému soupeři za každou cenu. Nicméně je to slabá omluva. Stejně jako vysoký počet šancí, ze kterých Sparta mohla (a měla) rozhodnout.

Kde je kostra, kde je plán?

Aniž bych chtěl Stramaccioniho nějak bránit, na podzim jeho soubor s jedenácti novými hráči snad ani fungovat nemohl. Respektive pokud by fungoval, bylo by to něco jako malý zázrak nebo kouzelnické číslo.

I jedenáct českých (nebo slovenských) nováčků by pravděpodobně znamenalo pořádný problém. Když se přidala jazyková i zřetelná kulturní bariéra nejen uvnitř týmu, ale i mezi hráči a realizačním týmem. Težko to mohlo na první dobrou šlapat. Zvlášť, když se velmi brzy přidal tlak ze strany fanoušků.

Zcela odlišnou věcí už ale je to, kam italský kouč od léta svůj tým posunul. Co hráče, které měl k dispozici naučil? Jak tým doplnil, když na podzim zjistil, co nefunguje. To je totiž klíčový faktor, na základě kterého by se teď měla posuzovat jeho budoucnost.

Zimní doplnění se zdá být v pořádku. Stanciu nebo Kanga jsou u většiny nebezpečných akcí Sparty a ani brankář Nita zatím nechyboval.

Jenže vidíte na Spartě po osmi měsících Stramaccioniho vlády nějakou skutečnou kostru týmu? Alespoň náznaky, že tým začíná hrát nějakým konkrétním způsobem? Že hra má nějaký ucelený řád, plán, zkrátka nějaký recept, jak soupeře překonat?

Proti Brnu zase vyběhla z poloviny nová obrana. Místo vynuceně absentujícího Frýdka naskočil Michal Kadlec, což ve spojení s další variantou stoperské dvojice, tentokrát ve složení Kaya - Costa, vyděsilo některé fandy už před zápasem.

Výkon v prvních 60 minutách to pak dokonal. Jasně, Sparta měla převahu. Po plánu, natož fungujícím, ale zase nebylo ani památky. Nebylo divu, že se Brno osmělovalo. Až inkasovaný gól vybudil Spartu k pořádnému tlaku. K výhře i díky hloupému vyloučení obránce Kryštůfka ve finále vlastně nebylo tak daleko.

Jenže viděli jste od Sparty nějaké nacvičené akce? Automatismy?

Vyrovnávací gól Zahustela a nakonec i největší šance na rozhodující gól Lafaty stejně zase přišly po centrech Vatajela ze strany. Jedné z mála věcí, které fungovaly Spartě už loni na jaře pod Petrem Radou...

Bude to lepší? Proč by mělo?

A teď vůbec to nejhorší. Na základě čeho vlastně mohou na Letné věřit, že se všechno ještě otočí a pod Stramaccionim začne Sparta konečně naplňovat nesporný potenciál tohoto týmu?

Panathinaikos, Udine, Inter Milán... Předchozí angažmá bohužel nedávají zrovna reálnou naději, že by stačilo prostě jen být trpělivý a Stramaccioniho práce by se začala projevovat.

Tohle už nevypadá pro italského kouče vůbec dobře. Do derby vydrží jen těžko.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (569)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nepsal tu stejnej autor pred dvema tydny, jak je na tom Sparta uz skvele?

Reagovat
Puskas

asi prozřel

Reagovat
Pablos

neprozřel ...vsadil na jednu notu... ta mu nevyšla, tak teď sází na druhou. To je vždy jen ,,analýza" jedné strany (momentálně, že vše je špatně). Pokud jsou to jeho názory měly by se objevovat současně jako pro a proti a né si vybrat jednu stranu a začít o tom přemýšlet.

Reagovat
Azazelo RD

Jak Babiš s Vondráčkem.

Reagovat
10

s Ondráčkem...ale s Vondráčkem vlastně taky

Reagovat
Azazelo RD

Pravdu máš.

Reagovat
D.Drogba

Toto je hloupost, pokud napíšeš názor, musíš jasně vykonstruovat svůj závěr a opřít ho o nějaké argumenty. Nemůžeš alibisticky říct: myslím si že je to takhle, ale vlastně by to mohlo být i takhle. To pak není názorový článek, ale vyjádření KDU-ČSL

Reagovat
Kostomlat

Co do toho pleteš KDU ty jelito

Reagovat
Pablos

ale pokud napíšu,, kladnej" názor a opřu ho o argumenty a pak napíšu ,,zápornej" názor a opřu ho o argumenty ...pak mi z toho vychází vždy analýza jedné strany a žádnej názor to vlastně není je to vážně jen ta analýza. Ale jako já nechci nikoho vyloženě kritizovat, ono je to dobře, že ten článek je..ale to je můj pohled a může bejt zcela zkreslenej samosebou

Reagovat
verv

přesně, ale takovýmhle stylem bohužel pracujou téměř všichni novináři

Reagovat
PJ

Ne, nepsal. Přečti si ten první článek znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, psal, že posily Sparty dávají smysl a že jsou kvalitní a to je snad stále pravda ne?

Reagovat
valloire

ale trenda je klaun furt, takže to vede kam?

Reagovat
smazaný uživatel

K jeho vyhazovu.

Reagovat
Liquid

Kanga dává smysl? Ten hráč tam vůbec nezapadá. A jeho namistrované chování na hřišti ....

Reagovat
Liquid

tak oni už i v létě tu nějací editoři tento nápad chválili

Reagovat
ttopi

A může začít kvalitní hejt a snůška odborných názorů zdejších úspěšných manažerů a především trenérů

Reagovat
Mustang™

FM rulezz

Reagovat
ttopi

A nejlíp na nějakou lehčí obtížnost

Reagovat
Mustang™

Editor a přidat si peníze do začátku

Reagovat
Pablos

a nebo vypínat po nepodařeném zápase ...páč to se prostě nepočítá, spiknutí hry

Reagovat
ttopi

S/L to je klasika, to udělal někdy snad každý

Reagovat
Pablos

dělával jsem, když jsem začínál to hrát a moc jsem ani nevěděl co vše je a co ta hra vše nabízí. Ale pak jsem si řekl, že dost. A každopádně teď už stejnak nehraju ...jen na mobilu soccer manager 2018 ...a tam jsem ještě nikdy nevypnul

Reagovat
ttopi

Na mobilu už nic nehraju, ale rád bych zkusil. JE tento manažer dobrý? Já upřímně zas nemám rád takový ty manažery, kde je milion možností. Hrával jsem na PC CSM od počátku, to mě hodně bavilo (ikdyž tam zas ty možnosti nejsou skoro žádný, ale v jednoduchosti je někdy síla).

Reagovat
Pablos

CSM hraju furt.. v práci. Ted to mám taky zaplý a na mobilu, když se někdy nudím doma tak jako super.. docela to zabaví ...je to jednoduchý a za mě nej manažer na mobil. Originál znaky, ligy, hráči, fotky hráčů ...super. Nevím co máš za mobil, ale někdo mi říkal, že na jabku mu to nešlo, já mám android a pohoda

Reagovat
ttopi

Huawei Ascend G7. CSM je paráda, ale škoda, že je jen na PC.

Něco bych ale na mobilu právě chtěl taky hrát, ale aby to nebylo moc časově náročný a nemusel člověk dělat 20 rozhodnut. Vím, že rozmanitost hry je právě v tomto, ale zrovna na mobilu chci hrát něco jednoduššího.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli chces jednoduchej manazer a zaroven casove nenarocnej tak zkus Top Eleven

Reagovat
Pablos

to je jen tak sranda hra. Smyšlený hráči... vlastní týmy. Kupuješ za tokeny. Nic reálného jen tak na srandu no

Reagovat
TheTopFootbaler

Top Eleven bylo pár let zpátky supr, teď už je to bohužel jen pay2win stračka.

Reagovat
smazaný uživatel

ja se k tomu v prubehu let jednou za cas vracim, ted nedavno zas. Nastradalo se mi tam asi 100 tokenu, tak me to bavilo. Vyhral jsem co se dalo, ted hraju furt sirsi spicku, ale objektivne se to tam neda hrat, kdyz ti sileni Turci do toho cpou prachy a je jim jedno, ze si koupi hrace treba za 30T a je mu to jedno... A ja jak debil musim skudlit

Reagovat
TheTopFootbaler

Jo, nedávno jsem se k tomu taky vrátil, ale zjistil jsem, že po té tuně aktualizací mi to ani pořádně neutáhne mobil. A přitom v jednu chvíli to byla fakt pecka, byly tam skvěle propracovaný tréninky, zápasy byly taky fajn. Ale platit za hráče z vlastní akademie je jen jedním z mála důvodů, proč jsem tehdy přestal. Jsem byl v nějaký 15. lize, několikrát jsem vyhrál nižší úrovně (tam to ještě šlo lehce ), ale po roce to člověka omrzí.

Reagovat
PJ

Hraju TopEleven už víc jak tři roky, ale hráče z akademie jsem za tu dobu vzal jednoho jedinýho (vždycky teda chodí dva, jeden lempl zadarmo, toho vždycky vemu a hned prodam, druhej lepší za tokeny)

Zatim mě to teda úplně neomrzelo, i když už to taky neprožívam tak jako dřív. Pay2win je bohužel naprosto přesný označení, naposled vymysleli úžasnou novinku - každej den asistent nabízí nějakýho super hráče, třeba 7*... ale taky stojí třeba 700 tokenů

Reagovat
TheTopFootbaler

Jo, ten dvou/tří- hvězdičkovej hráč zadarmo je fakt super fígl, no. Já jsem to tehdy hrál paralelně s kámošem, hráli jsme spolu přáteláky, porovnávali jsme se, mega nás to bralo. Ale pak se mu rozbil mobil a než si koupil nový, omrzelo to i mě. Model tokenů je napřesdržku, kazí to pokus o jakoukoli "simulátorovost" a zbytečně se z toho stává jen stroj na prachy.

Reagovat
Pablos

no myslím si, že právě tohle je přesně to pravé pro Tebe tedy je to vše přehledný, jednoduchý a za mě i zábavný. Hlavně to že tam jsou realné ligy (mimochodem i ČESKÁ het liga) a reálný hráči s fotkama to dost pozvedává a za mě nej manager na mobil bez pochyb ..i víc než placenej FM na mobil za mě

Reagovat
ttopi

Zapomněl jsem dodat, že mi jde i o to, aby ve hře byly reálná jména a názvy. Koukám, že FM 2018 je placený, ale s tím už si nějak poradím

Reagovat
Pablos

věř mi... soccer manager 2018 stáhuj ..je to zadarmo a za mě prostě lepší než FM na mobil ...tam nemáš fotky hráčů, znaky klubů ...a málo lig oproti tomuhle. A navíc tohle je ještě jednodušší než FM

Reagovat
Kiwi-21

Soccer manager 2018 je nej mobilni manager,chci jen vedet dlouho jsem ho nehral už upravily ty postupy do poháru z Het ligy ?

Když jsem to hrál šel vítěz ligy do LM a poháru do EL a nikdo další v pohárech nebyl (třeba ani 2.tým ligy)

Reagovat
Pablos

někde dole píšu, že tohle vůbec vyřešený nemaj, což je škoda. Teď teda vyšel novej update nedavno, ale tohle vůbec neřeší mám za to a ani si nejsem jistej, jestli to někdy budou opravovat.

Reagovat
Pablos

asi by museli dost překopat celej ten základ... protože ten je postavenej na jednoduchosti, že se postupuje přímo.. neexistujou tam žádná předkola...a jelikož to není jen u Het Ligy, ale i u dalších ,,horších" lig (Rumunsko, Chorvatsko, Polsko... atd.) tak to musí něják početně vycházet. A takhle už to bylo i u 2017, tudíž kdyby oni sami to považovali za pro ně snadno rešitelnou chybu (či nepřesnost) tak s tím asi nepříjdou už přímo v té 2018... což se nestalo no. Ale aspon ta hra nepadá a různě nehází samé chyby jako u 2017. Takže tohle dokážu přejít v klidu. Spíš mě štvou ty nově vygenerovaný volní hráči ...což píšu vlastně tady pode mnou taky. Dokonce jsem se dneska hecnul a napsal jim ohledně toho email ...jestli to budou něják řešit nebo alespoň proč to je takhle blbě udělaný

Reagovat
Pablos

*příjdou ....už přímo v té 2018

Reagovat
Pablos

jinak má to své mouchy samosebou... za mě ta největší je že tam přibývá strašně moc volných mladých hráčů na trh. Já třeba často si dávám tým z nižší ligy a že se chci prostě probojovat do první a pak ten tým dostat i do evropských pohárů.. prostě vytáhnout ten tým. No a pak najednou dáš v přestávce zimní nebo letní na trh volných hráčů ..a máš tam prostě hráče co daleko převyšujou v 16 letech tvé hráče v základu a ty si je za půlku jejich tržní hodnoty můžeš získat. Což je prostě nesmysl, že fakt velký talenti se ti budou pohybovat jen tak na volným trhu a nikdo je nechce.. to považuju za jedinou velkou chybu té hry, že se ti hráči nerodí hlavně ve klubech, ale prostě volně

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten mobil to máš prosím odkud? Našel jsem na mobil od tvůrců CSM jen nějaké MS.

Reagovat
Pablos

nene to není CSM na mobil jestli to tak vyznělo je to jiná hra.. SOCCER MANAGER 2018... je tam i HET liga a za mě nej manažer na mobil co je (ke všemu zdarma)

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam hodně nastavování? Nedávno jsem si stáhnul nějaký manager na PC, maximálně rok starý, ale bylo tam tolik možností a nastavování, že jsem to odinstaloval aniž by si zahrál nějaký zápas

Reagovat
Pablos

tohle je na mobil. Všechno jednoduchý ...nastavování je tam málo. Jde jen o zábavu ...je to sice v angličtině, ale nic složitého. Přesně tak si představuju manažer na mobil... jednoduchý přehledný a hratelný a reálný hráči a kluby. Ale hra až tak přesně realistická není co se týče postupování do evropských pohárů (předkola tam totiž neexistujou) a i co se týče z nižší ligy (např. v Anglii je to formou play off i a to tu není jsou tu jen přímé postupy) a nejsou tu reprezentace ani. Ale to jsou docela maličkosti nakonec

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, možná to zkusím.

Reagovat
Pablos

není zač. Zkus odinstalovat to můžeš kdykoliv

Reagovat
samson192

Už to není zabugované?

Reagovat
Pablos

Mně se nic ještě nepřihodilo zásadního a to to hraju dlouho. 2017 byla v tomhle strašná, ale ta 2018 za mě super. Byl tam snad nějakej problém z jabkama, ale tp už prej taky vyřešili

Reagovat
TheTopFootbaler

Super je třeba True Football 3. Je to takový hodně jednoduchý oddechový textovkový simulátor, sezónu zvládneš odehrát za pár hodin, když si stáhneš upravená data (pár kilobytů, pohodka), má to i reálná jména hráčů, sponzorů a soutěží. Není to nic vyloženě komplexního a realističnost taky trochu pokulhává (běžně vyhrávám hned první sezónu LM tím, že si natahám po vzoru Sparty jedenáct kvalitních hráčů na hostování, takže za ně nic neplatím ), ale zabaví a místa to moc nesežere. Rozjedeš i na bramboře.

Reagovat
Pablos

ty upravená data se mi nepovedlo nikdy, aby fungovali. Nemáš funkční odkaz kdyžtak ?

Reagovat
TheTopFootbaler
Reagovat
smazaný uživatel

To já jsem si taky řekl už dost ale pak se vždycky naseru a radši než aby letěl počítač z okna tak to vypnu.

Reagovat
Puskas

K tomu, abych viděl, jak to Stramaccioni mastí, nemusím mít iks výher v LM.

Reagovat
Pablos

*pohár národů

Reagovat
cetto

No podle mnoha zdejších uživatelů k tomu, abys ho mohl kritizovat, za sebou musíš mít kariéru minimálně jako Alex Ferguson. A ani to možná stačit nebude..

Reagovat
valloire

to vidí i poloslepej

Reagovat
PlackaSKS

Já bych mu rozhodně šanci ještě dal. Celkem si mě získal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky si me ziskal svou praci ziskal, Spartu jsem nemel nikdy rad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
naheCZ

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
valloire

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

je oživením ligy, bez něj by nebyla tak zajímavá, byla by ho škoda. Upřímně doufám, že se s ním dodrží smlouva a následně ji alespoň na rok prodlouží, aby je vytáhl zpět do ligy odkud spadne, ale už bude mít zase o něco větší povědomí o českém fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Liquid

Reagovat
checitto

Reagovat
db18

Reagovat
Mass

Já mu ve Spartě fandím, myslím, že ještě ukáže!

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejšek sundal růžové brýle všem, kteří si po přípravě mysleli, že se to někam posouvá .. až skončí, tak jakýkoliv trenér dokáže z toho kádru vymáčknout víc jak 20% jako se to daří teď Stramaccionimu..

Magatha na vás a ukázat mu letenský schody a nebudem muset stavět ani kopec za stadionem ...

Reagovat
Pablos

taky jsem si myslel jak po přípravě to začne všechno už zapadat a pomalu fungovat. Dosud jsem váhal, ale teď už si silněji přikládám k tomu, že to je špatnej trenér prostě

Reagovat
Puskas

Je, nechtěl jsem se unáhlit na podzim a odepsat ho už v srpnu, aleje znát, že neumí.

Reagovat
cetto

No špatnej manažer nepochybně bude. Ale nemyslím si nutně, že někdo jinej z toho kádru vymáčkne o hodně víc. Je tam plno vyčpělých hráčů (Kaya, Frýdek, Kadlecové), předražených rádoby hvězdiček (Kanga, Mavuba, Beh Chaim) a k tomu všemu asi 10 národností a ti hráči si spolu prostě nerozumí.

Nedokážu si představit, že by se v českých luzích a hájích našel někdo, kdo bude schopen toto dát dokupy.

Reagovat
verv

zrovna Kaya hrál včera dobře, Frýdek na levé obraně úplně v pohodě. A Kanga výbornej při práci s míčem, to že z toho ve většině případů nakonec není nic není jeho chyba.

Reagovat
meno

No tak se cetto přepočítal nekřič na něj

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hra je fakt strašidelná. Obrana je totální propadák a ten Kaya to je lepší kde jaky stoper po čtyřicítce co hraje divizi a před zápasem dá dvě tři pivka na rozehřátí. Kadlec o tom ani nemluvím ten už prostě bere peníze za docházku. Číslo zkažených přihrávek ze včerejška musí byt hodně vysoké.

Reagovat
smazaný uživatel

Magath by zapadl do koncepce vyměnit dvakrát do roka kádr

Reagovat
Posledni Kovboj

zadna koncepce, taky koncepce

Reagovat
Heresy

snad stramu nevyhodi takhle idealni trener pro spartu se bude tezko hledat ... jedine ze by pak vzali uhrina nebo bilka .. a treba taky ludek zelenka by mohl zacit trenovat verim ze by to byl podobny odvar :)

Reagovat
Gryphonheart

Proč by měla Sparta měnit trenéra v rozběhnuté sezóně? To nedává smysl.. v létě ok, ale teď?

Reagovat
smazaný uživatel

aby treba meli sanci na EL a vic casu pro novyho kouce?

Reagovat
ttopi

Já teda Spartě nefandím, takže je mi celá ta věc poměrně ukradená, ale zastávám názor, že když ho nevyhodili v zimní přestávce, kde bylo právě dost času na to, aby si novej trenér zkusil hráče v přípravě a celou přípravu si taky sám vedl, tak už by ho to měli nechat dodělat. Já myslím, že těch 5 bodů na 2.místo není zas taková katastrofa. Dát tam teď novýho trenéra může být risk. Může to být i zisk, ale jak říkám, když vyhodit, tak v zimě, kdy byl prostor pro přípravu.

Reagovat
smazaný uživatel

5 bodů na druhé místo sice není moc ale remizovat dvakrát s týmy hrajícími o zachránu je pro Spartu průser a trenér ho prostě nemůže ustát.

Reagovat
valloire

to nevim proč, když ustál podzim

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Losinho

Stejně teď Sparta představí leda nějaký provizorní řešení, takže spíš než o času pro nového kouče to je o záchraně týhle sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze by nedali EL?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, pokud by ten jarní výsledkovej trend pokračoval, tak nedali

Reagovat
VP85

když to očividně nefunguje...

Reagovat
Jolly Roger

Zahrála Sparta pod Štranákem vůbec někdy vyloženě podařený zápas?? Nějak si nic nemůžu vybavit....

Reagovat
Greny

S Plzni

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Greny

Co Šilhavý? Neodmitl Banik s. Tim ze ma namireno jinam?

Reagovat
smazaný uživatel

Fans už tvoří chorea,

ať vypadne Andrea.

Nechchou ho mít ve svém klubu,

rozbili by mu i hubu.

Andrea se ovšem brání,

prý ještě nejsou sehraní.

A když tohle slyší ultras,

jsou z toho pěkně nasraní.

Nechápou, co se to děje,

že se jim i z Jablonce,

plukovník pod fousy směje,

tohle už nemá konce..

Zbývá už jen doufat v to,

že nevezme to Ščasný,

s Impulsem by bez pohárů,

tenhle rok byl jasný.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Stannis Baratheon

Pochop, že báseň není jen pár rýmů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

Myslel jsem si, že ses už vytratil,

či tvůj smysl pro rým jsi potratil.

Dokázal jsi ovšem zas,

zasloužíš si můj úžas.

Báseň je to věru zpěvná,

holkám z ní prý vlhnou stehna.

Co se týče Andrei,

měl by být už Pompejích.

Reagovat
Frantszek

*v

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

tvl Jasánek

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JackDaniels.

Konecne si spat ty kravo,

Pozeravas Mafstory?

Andrea zostat ma pravo,

RIP in peace Astori.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
vodka

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápou, co se to děje,

že se jim i z Jablonce,

plukovník pod fousy směje,

tohle už nemá konce..

tohle je asi nejhorsi pokus o strofu, co jsem kdy videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem Básničkář amatér,

tvá kritika není fér.

Nech mé básně prosím žít,

snažím se je vylepšit.

Reagovat
travis joe

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
uff

Reagovat
Elliasson

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

vítej zpátky

Reagovat
TheTopFootbaler

Yassss!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší by bylo kdyby tento sňatkový podvodník uzavřel dveře všem cizím trenérům k nám. Sparta měla dobrý nápad ale vsadit na tohoto vždy! neúspěšného kouče byla pičovina prostě. Česká liga potřebuje zahraniční trenéry tohle se nesmí stát záminkou pro další věčné rotace deseti vyvolených trenérů pořád dokola.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Losinho

Vydrž!!

Reagovat
CHONG

Štramák je tragéd, problém ovšem je, že když ho vykopnou, tak ho vymění za dalšího tragéda, protože žádný schopný kouč do současné Sparty nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty znáš nějakého schopného trenéra? Řekni nějaké jméno trenéra, kterého fanoušci nevyhazují aspoň 1x za měsíc

My tady fakt nejsme měřítko. Ale povídá se tu dobře

Reagovat
Mustang™

Vrba

Reagovat
Greny

Pivarnik, Vrba

Reagovat
Mustang™

Na Pivase jsem zapomněl a teď ještě Svědík

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo Ancelotti, toho fanusikovia vyhadzuju az ked sa nevyhra trofej.

Reagovat
exot12

Pep?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak ten by se mi taky líbil. Takže to máme vyřešené. Jen jestli má na to pochopit specifika českého fotbalu

Reagovat
TheTopFootbaler

Za referenci

Reagovat
Riquete s čupřinou

Hapal

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si ho tam ještě nechte.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bys fotbalu přeci jen rozuměl.

Reagovat
mayday

Slaven Bilič. A kolečko s rancem na přestupy se rozjede znova.

Reagovat
smazaný uživatel

No jako výměna super, ale za koho? Rozhodně lepší Štrama než nějakej Rada a podobní trenéři, kteří se leta v týmech střídají a nedokáží se přizpůsobit modernímu fotbalu..

Reagovat
smazaný uživatel

legenda

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Od začátku všichni říkali, jak Strama má jasnou vizi toho co po hráčích chce... Odhalil někdo co je ta jeho vize? Mě přijde prostě neuvěřitelné, že Spartě se stále nedaří přetavit tu individuální kvalitu v dobré výkony. Proboha co je na tom tak těžkého, když mám výborné křídla a ve středu Kangu se Stanciuem, to by snad odtrénoval každý. Stačí náběhy křídelních hráčů, podpořené zdvojením náběhů ze strany krajních obránců a sypat jeden centr za druhým do vápna na kladivo typu Drchal. Kanga přidá kreativitu, překvapivé kolmé přihrávky atp., Stanciu jako podhrot na sbírání odražených míčů a zakončení z druhé vlny. Tímhle jednoduchým konceptem by podle mě Zbrojovku a Slovácko přehráli úplně jednoduše. A pak je prostor postupně přidávat automatismy se vzrůstající sehraností. Místo toho jsem včera viděl Ben Chaima snad ve 100% případů v momentě, kdy měl jít centr míč zasekávat a nesmyslně se cpát do vápna, kdy při tomto pokusu o míč přišel. Kadlec, jakožto útočník taky nepiloval lajnu, ale spíš inklinoval k tahu na bránu. Prostě takový hurá fotbal bez nápadu, nebo překvapivé kombinace... Nechápu

Reagovat
Kostomlat

souhlas. Já jsem třeba nepochopil, proč nehraje pravidelně Vatajelu. Kór včera se to nabízelo na místě levého beka místo Frýdka, když došel Vatajelu na plac, hned nám bylo hůř. Místo toho hraje naprosto neschopnej Michal Kadlec, asi jen že se jmenuje Michal Kadlec a má nějakou kariéru za sebou. Hráči jako Plavšič nebo Vatajelu patří na hřiště, kór když potřebují rozpohybovat kraje a dávat centry ze strany. Místo toho hraje naprosto netýmovej přeceňovanej Ben Chaim. Kadlec má být na hrotu s Drchalem nebo Lafatou, doma nemůžeš hrát na 1 hrota proti týmu ze spodku tabulky. No řeknu vám, že ve Spartě je tolik práce, že to snad ani nedá už nikdo dohromady.

Reagovat
Kostomlat

Nita

Zahustel, Štětina, Hovorka, Frýdek

Plavšič, Kanga, Stanciu, Vatajelu

V. Kadlec, Drchal.

Pusťte mě na to, za kilo měsíčně ten džob beru

Reagovat
Lemond Laws

Vatajelu mi příjde herně strašně špatný hráč.. Na beku katastrofa, v záloze lepší, ale taky to není ono. Jeho alfou omegou jsou centry, které má výborné a toho by Sparta měla využít..

Reagovat
Mustang™

A proti tvé taktice je ještě lehčí strategie. Zalézt s 5 obráncema na vápno, rychlýho hrota a dva neúnavný krajní halvy a každej tým tě přejede díky protiútokům.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Pokud byla reakce na mě tak nesouhlasím. Od toho je pětičlenná záloha nakopávané míče musí sbírat stopeři nebo Mavuba. Navíc pokud např. Chaim poslouží jen na otevření prostoru na křídle, kam dostane díky tomu balón krajní bek Frýdek, tak Chaim se automaticky musí stáhnout za Frýdka, než se vrátí po centru... Prostě tohle jsou naprosté základy taktiky, které snad využívá každý, jen Italovi to nikdo neřekl, nebo nevím.. Ale souhlasím, že pokud tým chce soupeře přehrávat prostě musí být lepší a to i ve fyzických parametrech, tzn. musí se svědomitě vracet, když se náhodou povede soupeři odkop takový, že založí protiútok. Každopádně to kolik balónů z těch odkopů v nouzi včera uhrál, posbíral a rozehrál náš nevysoký mladíček Růsek, to je také alarmující pro Spartu

Reagovat
Mustang™

Nene, to byla reakce na Kostomlata s těma jeho útočnejma bekama a zálohou, kde nikdo nebrání. Tudíž by vzadu zůstávali jen stopeři a přijde ztráta míče nebo dlouhej nákop a je to 2 na 2...

Tvoje taktika je takovej univerzál, kterej používá většina týmů a je to logický.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Já v Ben Chaimovi vidím docela potenciál, ale je třeba s ním pracovat. Naopak ve Vatajelovi ho nevidím, ano technika a centry má velmi kvalitní, ale v osobních soubojích je v podstatě jak dorostenec. Problém Sparty je také v tom, že má asi 8 středních záložníků, ale nemá pořádné krajní beky. Hovorku, který nemá ani 180 cm a cca 70 kilo taky nevidím jako ideální volbu na stopera pro základní sestavu, což ale znamená, že v momentě, kdy se Kaya moc neosvědčil má Sparta taky problém... Costu v podstatě zničili tím, že se z něho snažili udělat stopera a ve výsledku už není použitelný ani na kraji ani ve středu. Michal Kadlec těžce za zenitem. Lafata už je pro Spartu v současné době také spíše přítěží, neboť jeho jméno a tím i pozice v týmu je rozhodně výš, než jeho současná výkonnost... Takže se nakonec stane jasnou jedničkou na hrot záložník Šural, který má možný techniku i důraz, ale dynamikou rozhodně nemá na moderní fotbal. Prostě Sparta je úplně rozesr*ná, na některé posty vhodné typy hráčů chybí, jiný post má Sparta 5 hráčů (např. Ristič ještě nedostal ani čuchnout, vynikající Plavčič dostává prostor po minutkách, Sáček, Mustedanagić nehraje, Frýdek a V.Kadlec hrajou všude jen ne na svých pozicích...prostě dokud se v tomto neudělá pořádek, tak to asi fungovat nebude..

Reagovat
SIRBRANIKE

Amen.

Reagovat
Lemond Laws

Je s podivem, že se středem jako je Kanga, Stanciu není schopná Sparta nastřílet 3 goly každý zápas. Když se na to zaměříte odborným a zkušeným pohledem fotbalového kritika, tak musíte vidět, že třeba Kanga má techniku a práci s balonem například na úrovni Rosy. Bez přehánění. Stanciu a jeho finálové přihrávky do ulic, to je taky nádhera. Takže předfinální fáze je v pořádku. Spartu dlouhodobě zlobí až finální část. A bez pořádnýho hrotu to prostě nepůjde. Přitom takových centrů, co tam od Bogdana může přiletnou.. A velká škoda toho nevyužít...

Reagovat
smazaný uživatel

Měli si nechat Janka, dávat ho každej zápas do základu a být trpěliví.. ty góly by přišly, rozhodně víc než od Kadlece a troufnu si říct že teď už i víc než od Lafaty.. tu zálohu má Sparta super.. jenom to nemá kdo uklízet ve vápně

Reagovat
Lemond Laws

Jinak co se týče hráče Kaya. To je opravdu něco k zamyšlení. Docela jsem mu zezačátku věřil, po zranění jsem ho taky nechtěl zatracovat. Ale co teď předvádí, to je opravdu něco.. Nejde úplně o konkretní chyby, ale jeho celkový projev je opravdu hrůzostrašný. A takový frajer toho má tolik za sebou. Liga Mistrů, Turecka liga, těžké zápasy a pak se posere ze Zbrojovky.. Holt asi to tady nebude tak špatný u nás

Reagovat
verv

na Slovácku byl špatnej, ale včera mě z té obrany přišel nejlepší. zezačatku se trochu rozkoukával, ale pak už vyhrával skoro každej souboj, pozičně v pohodě a i rozehrávka byla slušná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

...včera hrál Kaya výborně, vyhrával souboje, rozehrávka v pohodě, jak píše verv, z obrany byl jednoznačně nejlepší...občas vázla spolupráce s Costou, ale tam byla chyba spíš u Costy...nevím, co bys po stoperovi víc chtěl, navíc po vleklých zraněních..někteří jsou opravdu neskutečně zaujatí

Reagovat
nani92

Sparta by si mala brať príklad zo Slovana, tiež sme nakupili milion hviez, ale prišel domáci tréner, ktorý ovláda angličtinu a hned to vidno na výsledkoch

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
REPLIKATOR

Droppa

Reagovat
JackDaniels.

Ten bude rad ak bude nastupovat zo striedacky

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč se říká že by to českej trenér nedal ale zahraniční jo.. jakej je rozdíl v např. chorvatovi, italovi apod. oproti čechovi? Čech může umět anglicky líp než oni.. + zná dost specifický český prostředí, má tu kontakty, přehled apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc v tom kádru je půlka Čechů. A to už je fuk, že ten trenér neumí ani slovo česky, tudíž se s nimi dorozumí stejně blbě jako neanglicky mluvící s těmi zahraničními...

Reagovat
exot12

Koľko českých trénerov hovorí plynule anglicky?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti mladší asi určitě.. Jílek, Hapal, Svědík.. co já vím, nějací asi budou, ne, tak jak v každým oboru?... a nemyslím si, že by Strama měl nějakou top angličtinu, byl to celkem humus ty rozhovory

Reagovat
TheTopFootbaler

Stramova angličtina je na úrovni Mourinha.

Reagovat
Mustang™

Stačí mít slovní zásobu. Potom ty věty poskládá každej. Nikdo nehledí na gramatiku, jestli správně použil předpřítomnej nebo předminulej atd....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

On nemá nic, co by měl kvalitní kouč mít, umí se jen vykecávat. Jeho fotbalová taktika je, že hráči budou individuálně lepší než soupeřovo hráči.

Reagovat
mayday

Soupeřovo hráči... Před rokem dvěma takhle nikdo nepsal, teď každej druhej...

Reagovat
Nebelung

Reagovat
john334

Vždyť je to normální nářečí. Já taky neopravuju každýho Moraváka, co píše "rychlé auta" apod., i když mě to taky štve.

Reagovat
TheTopFootbaler

Měl bys, já to dělám a mám vysokou úspěšnost.

Reagovat
Mass

Reagovat
Y.N.W.A

ale prd, normální západočeský a j ihočeský nářečí, jen jsi něco nového objevil a hlavně, dokonce sis to zapamatoval

Reagovat
ondrasch77

Ale prd, my samozřejmě víme, že to je "západočeské" nářečí, ale mayday má pravdu, že to poslední dobou takhle píše každej druhej trotl, kterej neví jaký napsat i/y...

Reagovat
mayday

Ale ok, je to nářečí... Ale jak píše Ondrasch77, není to tak dávno, co to tady nebylo, dnes tak píše fakt každej druhej trotl jen tak.

Reagovat
TheTopFootbaler

O jihočeském jsem neslyšel, ale na Tachovsku a kolem Plzně se tak mluví, no. Ale je to hrůza číst.

Reagovat
mayday

Rok a víc zpět bys to tady nenašel a teď to někdo napíše pomalu v každé diskuzi. Tak jsem si jen tak povzdechl, že je to spíš taková móda, hodně otravná.

Reagovat
TheTopFootbaler

Je to hodně otravné, naplno souhlasím. Vadí mi už když to někdo říká, natožpak když to někdo napíše na internet.

Reagovat
mayday

Já jsem z Moravy a tak osobně nikoho, kdo tak mluví, neznám. Takže to pouze čtu. Ale přiznám se, že naživo bych to slyšet fakt nikdy nechtěl

Reagovat
TheTopFootbaler

Já mám známé, co se přistěhovali z Tachova. Už je to dobré tři čtyři roky a pořád ještě mi vždycky vstanou vlasy hrůzou na hlavě.

Reagovat
mayday

Tak to věřím Já samozřejmě neříkám, že třeba na Moravě se nemluví taky strašně pro lidi z Čech, ale zas to nervu do veřejné diskuze.

Reagovat
TheTopFootbaler

Morava je v tom úplně zprzněná, no. V Jihlavě to je takové fajn, celkem čistá čeština, i když občas se vyskytne něco úchylnýho.

Reagovat
Artaxerxes

Je to i jihočeský, soupeřovo hráči mi zní teda o dost líp než soupeřovi hráči, to je jak kdybys mu je dával

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Důvody pro trpělivost existují. Když trenérovi vedení nakoupí během 8 měsíců 14 nových hráčů, tak pak samozřejmě nemůže čekat okamžité výsledky, ale spíš stavění týmu do budoucna. Proto jsem už někdy na konci léta říkal, že Stramccioniho bych nechal do konce sezony, a pak až hodnotil. Nicméně v celkovém kontextu musím uznat, že ta sezona pro Spartu bude na 90 % katastrofální a Stramccioni by měl být odvolán, až už Sparta nebude mít šanci ani na 2. místo. Ale už teď by mělo vedení hledat vhodného kandidáta v zahraničí.

Ale hlavně by si mělo z této situace mělo vyvodit důsledky vedení Sparty a rezignovat, protože to co předvádí pánové Kotalík, Svoboda, Procházka a další, to je nevídané.

Reagovat
Josifek

Dyť je to katastrofa, jak herně, tak výsledkově, utratilo se tolik milionů a progres není žádný, trenérský rukopis při zápasech neviditelný..

Stramu drží asi jen to, že není nejspíš k dispozici solidní náhrada momentálně. A taky možná Křéťovo ego, který by jeho výhazovem uznal další nezdar.

Každopádně dlouho to asi Strama už ustávat nebude. Stejně je neuvěřitelný, jak si někdo tak neschopný a neúspěšný jako on dokáže neustále shánět další a další dobře placenou práci. Jsem zvědav, koho opije rohlíkem příště..

Reagovat
mayday

K tomu poslednímu odstavci - asi zas něco sežene, ale řekl bych, že půjde už níž a níž. Prokoukli ho v Itálii, šel do Řecka, prokoukli ho v Řecku, šel do ČR, je prokouknut i tady, příští štaci vidím na nějaký Rumunsko nebo něco takovýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, tohle není ten typický příklad, kdy trenér dostane 10 hráčů a musí s nimi pracovat. Tady za velkou částí přestupů stal sám Stramaccioni a pokud by se teď chtěl vymlouvat na nesehranost nebo něco, když měl před sezonou jasné cíle, tak by byl za ještě většího hlupáka.

Já osobně si myslím, že tady už je problém v trenérovi. Jiný zahraniční trenér by s tím kádrem třeba něco vymyslel..

Reagovat
smazaný uživatel

vedení mu nakoupilo, ale on si je vybral... z těch co si vybral, tak Kaya je propadák, Mavuba je starej, Mandjeck je pryč, Janko je pryč, Biabiany je více méně taky v prdeli.. stalo se to, co v Panathinaikosu, ty hráče si buď vybral náhodně nebo si fakt myslel že budou mít nějakej impact a je to o to horší jak moc se spletl.. fans Panathinaikosu se na FB diskuzích smáli, že Sparta o tomhle volovi vůbec uvažuje a říkali ať to rozhodně nedělají.. nechápu, opravdu nechápu co jeho kvalifikovalo v očích Křetínskýho na tento post..

Reagovat
exot12

Úprimne, keďcnakúpiš toľko hráčov, nemôžeš čakať, že všetci sa 100% presadia! Ak by boli všetci prínosom, tak by to bol génius a asi by netrénoval Spartu. V Slávii tiež niektoré “hviezdy” odišli, čo som si tak matne spomenul Jackson Martinér - Porto, Turan - Barca, Sheva - Chelsea, Henry - Juve...to sú všetko nákupy ktoré nevyšli a to sú podľa mňa rozhodne iný hráči čo prišli do Sparty

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
smazaný uživatel

K poslednímu odstavci mě napadají dvě přísloví:

1. Ryba smrdí od hlavy.

2. Kapři si rybník sami nevypustí.

Těžká, těžká situace.

Reagovat
Posledni Kovboj

Ta parta kriplu spolu s Kotalikem a Svobodou v cele tam bude, dokud tam bude Danecek. Jeste par let zpatky bych netusil, ze to kdy reknu, ale at to radsi proda.

Reagovat
REPLIKATOR

Andrea, bojuj!

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě neskutečný, ten borec to všude podělá, neumí to.. ale je tak sebevědomej, že se dokáže královsky živit prací fotbalovýho manažera.. za tohle respekt

Reagovat
Fingulka

Uhrin je volný, ale pospíšil bych si... prý má něco rozjednaného v cizině

Reagovat
Bakary3

Bez urážky, oceňuju snahu o nový články, třeba ty představovačky před ligou byly super, ale tohle, to jako vážně?

Když jsem viděl nadpis, čekal jsem nějakou analýzu hry, něco trošku obsáhlejšího.

Tohle je na úrovni obsáhlejšího komentáře z diskuze, odhadoval bych to tak na 10 minut práce.

A poslední odstavec "Bude to lepší? Proč by mělo?" a pod tím snad 6 krátkých vět, to je vtip, ne?

Rád si přečtu článek o něčem, kde se dozvím něco navíc, ale tohle je článek "aspoň se pod tím bude zase diskutovat" s nulovou hodnotou, tomu tedy moc nerozumím.

Reagovat
r.mrazik

je to stejny jak clanky z CTK a prepisy zahranicnich zprav...tedy hlavne k diskuzi

Reagovat
Bakary3

To jo, jen nechápu, že články vlastních redaktorů mají být "něco navíc", a pak se tu objeví tohle..

Reagovat
r.mrazik

tak ono autorskeho se tady toho uz moc neobjevuje ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc tu už jeden článek na tohle téma je. Původně jsem vlastně myslel, že tohle je aktualizovaná verze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
verv

přesně, takovej článek jak z isportu

Reagovat
Puskas

Je to obecné shrnutí pro všechny, kdo bude chtít vědět víc, už si to najde.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Wambasen

Reagovat
pepinho2

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

...a vcera pobavil na zaver Ben Haim. V prvni pulce vzal balon, presprintoval na lajne dva Zbrojovaky na 60 metrech, zasekl, udelal tretiho navedl si to na stred a na strelu a zakoncil nebezpecne. To bylo od nej hezky...Pak v druhe pulce, pri tom zaverecnym tlaku Sparty to chtel udelat zas, jen to byl sprint na 30 metru, navedl na stred, poposunul a malem vyblil plice jak uz nemohl vystrelil do prvniho hrace, ale stejne to byly takova smudla, ze by nedoskakala ani za caru..

Reagovat
Lemond Laws

OT:

Názor krypto obecně? Speciálně altcoiny na rok 2018?

Pro / proti?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že víš, kde hledat odborníky Tak se na to radši vy*er.

Reagovat
Lemond Laws

Počkej, já se vůbec neptám na rady.. ale na názor

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě je moje odpověď - proti.

Reagovat
mayday

Na EF odborníci na všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Risk

Reagovat
Posledni Kovboj

Pokud mas nervy z ocele, tak do toho jdi.

Reagovat
Greny

jeste ke vcerejsku ... jen byla velka skoda, ze po Juharove brance zapomel rozhodci ocenit tu prasarnu od Turka... tam to mola byt klidne i ruda nejak na to zapoměl se k tomu vratit

Reagovat
PlackaSKS

žlutá, ale rozhodně mu ji dát měl

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Ale ještě bych připomněl Kangův úprk 2x zastavený zezadu a žlutou dostal jen druhý faulující. To ale jen tak pro pobavení. Hádat se o to nechci.

Reagovat
PlackaSKS

jj, ale tam kdyby to polák (ten druhej) trefil, tak šel rovnou do sprchy

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je problém v nefungujícím presingu. Když soupeř získá míč, tak zalezeme na naši polovinu a čekáme. Tohle si Sparta v České lize nesmí dovolit. Je občas vidět, že hráči mají snahu získat míč ale je to bez systému. Nebo bez fungujícího systému. Nastavit fungující systém je práce pro trenéra. Chyba Stramy.

Navíc my máme postavený tým do kombinace a potřebujeme aby byli hráči neustále v pohybu a soubojům se spíše vyhýbali, tohle taky nefunguje a hlavně pokud máme hráče jako Stanciu či Kanga, tak potřebujeme aby když dostanou míč, tak měli alespoň dvě možnosti kam nahrát na volného či nabíhajícího hráče. Je skutečně na hovno, když dostanou míč a deset debílků se na ně kouká a čeká co geniálního vymyslí. Samozřejmě, že nic. To je důvod častého předržování míče hlavně u Kangy a jeho rozčilování, logicky. My potřebujeme neustálý pohyb a nabíhání od krajních záložníků, beků, útočníků. Velká chyba Stramy.

A ta obrana tvl co tam někdy předvádí už rok. Slovy klasika. To jsem ještě neviděl. Je tady kopec práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen s tou obranou mám pocit, že to je taková naše klasika. Fungovalo to snad jen za Řepky.

Reagovat
Melda

Reagovat
verv

Ty kecy že Zbrojovka mohla i vyhrát, to jako vážně? Vždyť i gól dali z náhodné teče a jeden samostanej únik na bránu jako převáží všechny ty šance co měla Sparta? Stejný jako rozhovor s Pivarníkem po zápase, první na co se ho frajer zeptá je, jestli nelituje že neudělali 3 body. Nechci tímhle omlouvat včerejšek, ale tahle zaslepenost (zaujatost) je fakt neuvěřitelná.

Reagovat
Greny

A Acosta sel taky sam a vy jste meli sance v podstate az kdyz nam vyloucili hrace.

Reagovat
verv

Vyloučení hráče je ale váš problém, nehledě na to, že šance tam byly i předtím. Obecně kdo po takovýmhle zápase řekne, že Brno mělo/mohlo vyhrát musí bejt padlej na hlavu.

Reagovat
Greny

Az na to ze klidne mohl pisknout faul na toho naseho hrace, kdyz na Kangu to piskal celej zapas.

Reagovat
verv

faul? vždyť to byl úplně běžnej souboj, Kadlec si tam dal tělo. na faul se až pak vymlouval Kryštůfek, protože věděl, že udělal blbost. A Kanga byl po skoro každým úniku staženej rukama, to se s tímhle fakt nedá srovnávat.

Reagovat
Kostomlat

no tak ty gólový šance tam byly ve druhým poločase minimálně 2 - 3, a to tak, že opravdu 100%.

Reagovat
verv

vážně si nedokážu vzpomenout na jinou tutovku než ten samostatnej únik. v prvním poločase tam byla jedna šance, tuším Acosta, ale rozhodně ne žádná tutovka. a to bylo kromě haluzovýho gólu po teči všechno, co jste dopředu měli.

Reagovat
Greny

Acosta z prostředku pomale sam na branku neni tutovka jo?

Ok co mela Sparta?gol, brevno a?

Reagovat
smazaný uživatel

A další asi 4-5 šancí. Brno nemělo nic.

Reagovat
Greny

Juhar mohl dat jeste pred vasim golem na 2:0 jak tesne minul branku kriznou strelou

U vas Kadlec v prvni pulce, to bylo vse Drchala nepocitam tam byl ofsajd

V druhe pulce gol, brevno a mozna nejake dve sance ale tutovky bych nerekl

Reagovat
smazaný uživatel

2 šance Drchal, 2 šance Kadlec, 1 šance Tal. Střely 19-8 taky hovoří jasně.

Reagovat
verv

pokud bereš jako tutovku Acostu a Ben Chaima, kterej jde sám na gólmana a stříli z malýho vápna, ne tak už to asi dál nemusíme řešit

Reagovat
Greny

To bylo kdy?to si nevybavuju v druhe pulce jsem nevidel tak tri minuty kolem 75min

Reagovat
verv

mohlo to být kolem té 75. minuty, přesnej čas nevím. a ještě jsem si vzpomněl jak Kadlec z malýho vápna po centru Lafaty netrefil bránu plus dva nebezpečný přímaky Bogdana, aby byl ten výčet kompletní

Reagovat
verv

vždyť střílel už z velkýho vápna, mezi dvouma obráncema, tak jestli je tohle sám na bránu? gól břevno, Kadlec dvakrát z úhlu sám (to nebyl tutovky, ale šance rozhodně), Ben Chaim taky dvakrát to samý plus ten samostatnej nájezd a to nepočítám ten neuznanej vlastňák po vymyšleným ofsajdu. neříkám, že by to byla vyloženě ofenzivní smršť nebo že byste byli úplně marní, ale prostě řešit po takovým zápase, že Brno mohlo vyhrát je mimo.

Reagovat
Greny

No kdyby dal Juharna 2:0bylo po vas

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě za stavu 0:1 šel Juhar z křídla a netrefil se o kousek a v nastavneí za stavu 1:1 chytil Nita nájezd a tobě to přijde jako že nemohli vyhrát? Ten nájezd nemohl dát?

Reagovat
Rarášek

Kadlec, Ben Chaim, Lafata, Drchal, Kanga .. To taky mohlo bejt všechno góly. Měli jsme víc šancí, samozřejmě, že mohli vyhrát, ale ..

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jste víc šancí, ale on psal, že nemohli vyhrát. Podle mě teda vypadá zápas, kde nemůžete prohrát jinak než že za stavu 0:1 a 1:1 jde soupeř nájezdy...

Reagovat
verv

Kde píšu, že Brno nemohlo vyhrát? Akorát řeším to, že je ujetý zmiňovat, že Brno mohlo vyhrát, když bylo Brno objektivně ve všem horší jak Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nemohlo vyhrát a není potřeba to zmiňovat, když soupeř za stavu 1:1 v nastavení jde nájezd

Reagovat
Kostomlat

,,Vyloučení hráče je ale váš problém, nehledě na to, že šance tam byly i předtím. Obecně kdo po takovýmhle zápase řekne, že Brno mělo/mohlo vyhrát musí bejt padlej na hlavu."

Reagovat
Kostomlat

cituji verva

Kámo nějak jsi se do toho zamotal :-)

Dát Juhar na 0:2 anebo v závěru Sedlák na 1:2 tak by ta radost byla dokonalá, protože vyhrát na Spartě v 11 lidech se nám už povedlo. Ale v 10 by to bylo fakt špičkový

Reagovat
verv

nevidíš rozdíl mezi výrokem Brno nemohlo vyhrát a nesouhlasem s výrokem že Brno mělo vyhrát? Jak už sem tady psal několikrát (a i tak to Vosic pořád nemůže pochopit), tak mě nejde o to, že se řekne že Brno mohlo vyhrát, protože mělo tutovku na konci, ale že to tímhle končí a nezmíní se ty šance Sparty a že by ta výhra Brna byla vlastně dost nezasloužená.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
verv

Jo, měli 3 šance, z toho jednu tutovku, kolik jich měla Sparta sem psal výš v tomhle vlákně. Takže řešit po zápase, ve kterým měla Sparta o dost víc šancí a byla ve všech objektivních statistikách lepší, že vlastně Brno mohlo vyhrát je úplně mimo.

Reagovat
Banikovec7

Co je na tom úplně mimo? Samozřejmě že mohlo vyhrát, to nevylučuje, že mohla vyhrát i Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

*měla. Nemůžeš to dát do roviny, když byla Sparta lepší.

Reagovat
Banikovec7

Viz. Vosic podemnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé. Poté co skončil zápas remízou se prostě nemůže mluvit o tom, že mohl vyhrát tým co byl horší. Mluví se o tom, že mohl vyhrát tým co byl lepší.

Za druhé. Viz se píše bez tečky. Je to rozkazovací způsob slovesa vidět, nikoliv zkratka.

Reagovat
Banikovec7

Zaprvé, díky za lekci, možná bych zkusil zapracovat na čárkách v první větě. Zadruhé, to, o čem se může a nemůže mluvit, určuješ ty? Připadá mi úplně normální, že se o tom píše. Nikdo neříká, že Sparta nebyla lepší, ale Brno, ačkoliv hrálo v deseti, mohlo rozhodnout.

Reagovat
smazaný uživatel

A mě nepřijde normální, že se nepíše o tom, že Sparta byla lepší a byla víceméně náhoda, že nevyhrála. Z deseti takových zápasů by devět vyhrála.

Reagovat
verv

Vosic pod tebou napsal pěknou sračku. Prostě mě vytáčí tahle novinářská práce, kdy si vyberou jednu věc která se jim hodí do krámu (v tomhle případě tutovku Brna) a na ní postaví svoji myšlenku a přitom ignorujou dalších x věcí, který který mluví proti tomu co říkaj/píšou. A nejde jenom o sportovní novinařinu, v politické je to snad ještě horší.

Reagovat
Banikovec7

Nevím, jestli nepoznáte rozdíl mezi slovy "mělo" a "mohlo"..., nikdo netvrdí, že si Brno zasloužilo vyhrát, ale vzhledem k tomu, že mělo takové dvě šance za stavu 0:1 a 1:1, navíc v deseti, tak mi fakt nepřijde nic divného na tom, že se o tom tak píše.

Reagovat
smazaný uživatel

..ale to neni zadna myslenka, je to vypichnuti faktu. Aby to zduraznilo ten vysledkovej zmar Sparty..jako ze Brno i v 10 mohlo na te Sparte vyhrat, nikde to nepopira, ze Sparta mela vic sanci

Reagovat
verv

Však to je přesně to o čem mluvím. Vypíchnutí jednoho faktu abych tím podpořil svoje názory (zmar Sparty, Strama je marnej atd.) a ignorace těch ostatních faktů, který mluví proti tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale diskuze je vedena o fotbale, kde se popira logika-muzes vyhrat i bez strely na branu a takovy veci..Nejsme u Moravce, aby muselo byt vse tip-top podlozeny Jinak ti rozumim oc ti jde..

Reagovat
smazaný uživatel

To nevysvětlíš. Martin8 je známá firma a verva očividně taky nemá cenu řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Je nepřípustné mluvit o týmu, který byl horší, že mohl vyhrát.

Reagovat
Bakary3

Jenže on mohl vyhrát

Chyběla tomu proměněná šance na konci, stejně jako Spartě, aby mohla vyhrát, chyběla Lafaty hlava do břevna.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Ale mě vadí, že se napíše A ale už ne B.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, máš pravdu. Já jsem teď koukal na historické statistiky a ještě nikdy se nestalo, že by vyhrál tým, co měl méně šancí. Někde prý dokonce zrušili skóre a jenom počítají šance, podle kterých pak vyhlašují vítěze. Omlouvám se ti, máš pravdu. Dokonce je v pravidlech, že by rozhodčí ten gól v nastavení nesměl Brnu uznat, když měli méně šancí

Reagovat
verv

Nechápu, přoč tady ze sebe děláš dementa. Nikde sem nepsal nic z toho, co mě tady podsouváš. Jenom se pozastavuju nad tím, že po takovýmhle zápase řešej novináři to, že Brno mohlo vyhrát, protože mělo na konci tutovku. A nějak přehlíží to, že Sparta měla ty tutovky taky, bylo jich víc a celkově ve všech statistikách byla lepší jak Brno, to je všecko.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

přijde mi logický, že když tu poslední šanci na vítěznej gól mělo Brno, tak se bude psát o tom, že mohlo vyhrát, protože ty předchozí šance Sparty přežilo (ať už jakkoli, i se štěstím), v tu chvíli to prostě bylo 1:1, ano sparta mohla v tu dobu vést 2:1,3:1 ale nevedla...

Reagovat
verv

Takhle, jak to píšeš ty se proti tomu nedá nic říct. Mě ale vadí právě to, že se říká to A, že Brno mohlo vyhrát protože mělo na konci tutovku, ale už se nedodá to B, že Sparta ty tutovky měla taky a bylo jich víc, takže by ta výhra byla nezasloužená. A to je přesně obraz české (nejen) sportovní žurnalistky, kdy si ten člověk vybere jenom to, co se mu hodí do krámu a ignoruje ty věci, který mu nezapadaj do jeho pohledu na věc.

Reagovat
Vasil

Ono jde hlavně o to, že spartička se svýma hráčema a penězma měla vyhrát 3-0 jako to bývá zvykem, když na Letnou dojede Flinta. Ale novináři potřebujou a hledají senzace, což samotná remíza v ohledu na současnou formu obou, není.

Reagovat
smazaný uživatel

ven ven ven

Reagovat
smazaný uživatel

ven ven ven

Reagovat
KingMaster13

Samotného mě to kapku překvapilo, ale něco jsem zaslechl, že by se módní vlna trenérských poprav mohla přehnat i přes teplická Stínadla. No... Myslím, že i kdyby se to stalo, tak zrovna Daniel Šmejkal by asi bez práce dlouho nezůstal. Zdroj: Luděk Mádl

Jako to nevím co Teplice blbnou, lepšího trenéra jen tak neseženou

Reagovat
Losinho

Šmejkal je průměrák, ale zbytečný to je.

Reagovat
KingMaster13

Tak není špatnej ale ani nejlepší takže pro Teplice prostě ideální trenér.

Reagovat
ondrasch77

Průměrný trenér pro průměrný tým...

Reagovat
Greny

Duml v Teplicich jeste nebyl ze?

Reagovat
KingMaster13

Nebyl a doufám, že tam nepoleze. Teplice jsou celkem sympatický tým na to aby to tam zkurvil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Teplicích to hlavně ještě není tak špatný na to, aby se vyhazoval trenér, podle vyjádření Hory si nemyslím, že by chtěli sundat trenéra, spíš si hráči uvědomují sami, že za to můžou oni.

Reagovat
Greny

A kurva udajne chce Sparta Pivarnika snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím tomu, že by Pivarník tak brzo odešel.

Reagovat
KingMaster13

Navíc Pivarníka kde má tolik cizinců si neumím představit

Reagovat
Mustang™

By je povyhazoval

Reagovat
Banikovec7

nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mustang™

Reagovat
C-M@ster

To by mě kurva nasralo... Horší už by snad jen bylo, kdyby nám za něj nabídli Stramaccioniho s tím, že mu budou platit dál.

Reagovat
papanegra

Už dávno není na co čekat, může se vymlouvat na sehranost jak chce, ale měl přes půl roku na nějaký progress.. Nic se nezměnilo, stejná bída, zas s lepšíma hráčema. Dávno tam nemá co dělat, snad se vedení poučilo a příště vezme někoho prověřeného a se zkušenostma...

Reagovat
smazaný uživatel

Nee Strama nedej se, tahle sranda nesmí skončit

Reagovat
smazaný uživatel

Mám rád neobjektivního novináře - https://www.facebook.com/NeoNovinar/posts/1827437050883847:0

Reagovat
ttopi

Ty vtipy mi budou chybět.

Reagovat
Sosi

on odešel?

Reagovat
ttopi

Jestliže Stramaccioni skončí a zmizí ze scény, už na něj žádný vtipy nebudou

Reagovat
Sosi

jo na něj, já myslel obecně...

Reagovat
Sosi

on oodešel?

Reagovat
Mustang™

Reagovat
Pablos

,,Stramaccioni působil ve Spartě od května loňského roku a jeho působení lze považovat takřka ze všech úhlů pohledu za nepovedené. Letenský klub ve spolupráci s ním přivedl obrovské množství posil, většina z nich se ale neprosadila a například Vukadin Vukadinovič, letní posila za třicet milionů korun ze Zlína, skončil už na konci srpna na hostování ve svém bývalém klubu."

že vypíchnou zrovna Vukadina, kterého stopro si nepřiváděl Strama to bych čekal spíš od Blesku než od ČT

Reagovat
insane

Já prostě nevim. Samozřejmě, že každýmu se nemusí nějakou chvíli dařit, tahle vize s Italem v čele chtěla nějakej čas, ale už je u týmu skoro rok a ten tým, do kterýho se investovaly skutečně nevídaný peníze (na naše poměry), se vůbec nikam neposunul. A po tak dlouhý době je prostě vyloučený, že by si to ještě někdy sedlo. A i když jim to týmově nefunguje ani zdaleka tak, jak by mělo, ta individuální síla by přesto měla bejt taková, že by to Sparta na tohle urvala aspoň v zápasech, kde hrajou v početní přesile, ale vůbec se tak neděje - při pohledu na tohle trápení jsem po včerejšku skoro stoprocentně přesvědčenej, že sami hráči tý neschopnosti trošku úmyslně přidávaj a Stramaccioniho chtěj sestřelit.

Reagovat
forma

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Spekulace sílí Vypadá to na vyhazov

Reagovat
Blasphemer

Tak cizinci už prej ne. Hapal, Pivarník nebo Jílek. Snad se jim na to všichni tři vyserou. Podle mě se to nejspíš i stane.

Reagovat
verv

Zatím to jsou jenom spekulace dementů z isportu, počkal bych si na něco důvěryhodnějšího. Každopadně jestli to po jednom šlápnutí vedle bude zase návrat k českýmu trenérovi, tak už je to fakt k pláči.

Reagovat
Blasphemer

Ohledně Sparty to info mají skoro vždy přesný mi přijde. Tak uvidíme, no.

Jestli to Křéťa fakt odpíská, tak je to fakt nejhorší investice v dějinách fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
verv

hodně špatná investice je to už teď ale překopat kvůli tomu zase koncepci (po kolikáte už za poslední dobu) by bylo fakt neskutečný diletantství

Reagovat
Blasphemer

Tak jsem to myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám. Nikdo z čechů, kdo má rozum, tam nepůjde. Možná tak Straka, Pulpit...

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslíš, že si Franz nechá pomalovat už podruhý novou fasádu?

Reagovat
smazaný uživatel

Má Franz rozum?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
CHONG

Získat teď Jílka nebo Pivarníka je podle mě bez šance.

Reagovat
Blasphemer

A Hapal rozhodně nemá důvod odcházet od slovenský U21.

Reagovat
Kily

to bude teprve vrchol sparťanského amatérismu, po mizerném podzimu podržet neschopného trenéra, pak ho vykopnout po třech kolech a nemít připravenou žádnou náhradu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta dočasná náhrada a určitá pojistka tam už proběhla.

Reagovat
ondrasch77

Podle mě, když Stramu vyhodí, tak by měli vzít opět zahraničního kouče..., když už se na cestu zahraničních hráčů dali, tak by v tom měli vytrvat a ne to zas po 9 měsících všechno rozmetat. Zkrátka zachovat koncepci. Myslím, že když vezmou českého kouče, tak bude spíš "protěžovat" české hráče a celá ta "zahraniční" Sparta půjde do prdele a další dva roky budou budovat zas něco nového...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Posledni Kovboj

To je 100% pravda, jenze vsichni vime, jak schopna je ta banda konomrdu v nasem vedeni. Muj tip: do konce sezony to ukope Zdenda, pak prijde Hipp s Grigou.

Reagovat
Vasil

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
uff

To vám nespravia

Reagovat
kylo ren

Tak prej slaven bilic

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak pry uz doslo k odvolani...

Reagovat
fabec1222

Už je venku

Reagovat
r.mrazik

tak uz je v pizze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Quattro stramaccioni

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
kylo ren

By me zajímalo kdo toho ko kota veme do tymu

Reagovat
Greny

By me zajimalo co je pravdy na tom ze o prestavce Scasny chtel jit datdatdo do kabiny hracum takticke pokyny

Reagovat
Greny

Dat do*

Reagovat
r.mrazik

bych se nedivil...scasny ma takovy ego,ze by toho byl schopny...

ostatne on jako nejuzasnejsi sportovni reditel bude dost kecat do prace trenerovi porad...

Reagovat
smazaný uživatel

Jjj vyhodime ho jako trenera a za rok ho angazujeme do jeste dulezitejsi pozice.. Sparta proste ..fuckin logic

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Pokud je to pravda mel by letet s nim, protoze vam to bude komplikovat i hledani noveho trenera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
insane

na druhou stranu, v týhle situaci bych byl v pohodě i s tím, kdyby o pauze přišel dát hráčům taktický pokyny kluk s kamením.

Reagovat
Greny
Reagovat
insane

ano, ten.

Reagovat
r.mrazik

jasny...jen to stejne dobre ze jo...si to predstav v kterymkoli klubu...

Reagovat
r.mrazik

*neni dobre

Reagovat
insane

jasně, ale jak říkám - současná situace už dávno není normální, takovouhle bezmoc jsem snad necejtil ani v době, kdy si ve spartě kroutil druhý angažmá a v tabulce se chvíli motali kolem 12. místa. i tehdy (už bez hřebíka) se spartě podařilo urvat aspoň ten pohár, teď už se nepovede ani tohle. a ty utopený prachy, z kterejch by menší kluby jely pár sezón a výsledkově by na tom hůř nebyly. zkrátka, ta situace už mi přišla tak zoufale absurdní, že mě ani nerozhodí, že se ščasný vměšuje trenérovi do práce. to mi prostě v tom sledu průserů a podivnejch situací přijde už skoro jako logický vyústění ...

Reagovat
insane

*hřebík kroutil druhý angažmá

Reagovat
r.mrazik

ok,beru

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je uz cca. 6 let neuveritelnej cirkus, nejvetsi klub v republice ale to jak dojebou kazdou sezonu je neskutecny, zkousi vsechno mozny ale vsechno stoji za hovno, tam je neco strasne spatnyho uvnitr,.. to samy hokejova Sparta..

Reagovat
smazaný uživatel

A nejhorší průser byla sezona 2013/2014.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď kunda, psal sem cca.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nelži.

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Je někde už něco ofiko? Ne že?

Reagovat
smazaný uživatel

Stramaccioni tohle urcite neustoji. Ohne se a poda Kretinsky mydlo. A italskocesky cirkus pojede dal...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

ROSA KE KORMIDLU!

Reagovat
ttopi

To by nepomohlo.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Bylo to trošku s nadsázkou, taky si myslím, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Má licenci?

Reagovat
r.mrazik

on trenovat nechce

Reagovat
Mustang™

Ještě se ti volové v dresech pokopali sami omylem ale za takový fanoušky bych blil. Napadnout soupeře

Reagovat
ttopi

Taky jsem to moc nepochopil, za co jako může soupeř...

Reagovat
Mustang™

Že si dovolil je porazit

Reagovat
Vasil

Přesně, to by se ve vyspělé zemi nikdy nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď to veme Zdenda + přijde záplata do konce sezony a pak lov dalšího cizince ?

Reagovat
smazaný uživatel

Arrivederci Straciatella

Reagovat
smazaný uživatel

Zanechá tu za sebou nesmazatelnou stopu, ba brázdu

Ještě horší je, že ten diletant poškodil pověst zahraničních trenérů v české lize obecně, pro mnohé potenciální adepty i nezaslouženě.

Reagovat
DeformFCB

See you later alligator

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych vzal nějakýho vysloužilce, co se s tím nebude srat... Lucescu, Terim, Capello, Hitzfeld, Rehhagel

Reagovat
smazaný uživatel

Capello to aby Křéťa prodal barák

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to byl asi přestřel

Reagovat
valloire

je suis Strama

Reagovat
smazaný uživatel

StramaGate!

Reagovat
smazaný uživatel

STRAMBO

(po)divný člověk

bláznivý , ztřeštěný nápad

Reagovat
Fakt

Uhrin je volnej

Reagovat
ondrasch77

Včera z Pescary vyhodili Zdeňka Zemana...., ten by se do Sparty hodil, jak prdel na hrnec.... Ten by jim tam zvednul mandle

Reagovat
Hokaido

Vážně bych ho na těch pár zápasů do konce sezony vzal. Bodove bychom si asi tolik nepolepšili, ale Drchal by se ještě stal králem střelců.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Taky bych ho rád viděl u nás v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že Zeman je asi jedinej člověk na světě, kterej by i z pozice trenéra dokázal vyházet celý vedení

Reagovat
ondrasch77

to je klidně možný...

Reagovat
Sosi

Podle serveru iSport.cz jsou ve hře nyní tři jména: brněnský Roman Pivarník, olomoucký Václav Jílek a Pavel Hapal, který vede slovenskou jednadvacítku.

lol

Reagovat
HorajzmAmmann

co je na tom špatnýho?

Reagovat
Irek

Jako je to tak noo ;)

Reagovat
valloire

"Aniž bych chtěl Stramaccioniho nějak bránit, na podzim jeho soubor s jedenácti novými hráči snad ani fungovat nemohl. Respektive pokud by fungoval, bylo by to něco jako malý zázrak nebo kouzelnické číslo."

Tohle je zajímavý. Kdo v Česku měl takovej názor v létě před stratem sezony? Protože Sport a ostatní psali úplně něco jinýho.

Reagovat
Hokaido

Taky mě to napadlo. Myslím, že ani fanoušci ostatních tymu tohle netvrdili, ale měli mirnej strach.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle máme ted no

Reagovat
valloire

No nechci zas moc machrovat, ale tohle jsem předpokládal a strach jsem teda neměl. Tvdil jsem, že nejlép posílila Plzeň a ne proto, že jí fandím, ale protože se vrátil úspěšnej trenér. Posílit se hráčema přes 30, kteří se zrovna v Česku nepřetrhnou, fungovat nemůže. Zvlášť když těch cizinců přijde celá jedenáctka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

měl jsem pravdu že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Neměls pravdu hned na začátku, pokud si tvrdil, že přivedla hráče přes třicet. Ono je to spíš trapný, když si vezmu, že přišel třeba Civič. A hráči, kterým bylo přes třicet byli pokud se nepletu 2 - Janko a Mavuba. A Mavuba byl dobrej příchod. A nesouhlasím, že by se ti hráči nepřetrhli. Max. Janko, Biabiany a možná Mandjeck a ti už jsou pryč.

Reagovat
valloire

Kdo je Civič? Hraje snad? Tvrdil jsem že to nebude fungovat a jak vidíš, nefunguje. Ať je to kvůli čemu chce. Největší podíl na tom má ten italskej klaun, kterej nerespektoval zahraniční ligu - podmínky a podcenil jí. V jakýmkoliv mužstvu na světě je příchod celý nový jedenáctky nesmysl. Proto jsem se smál těm ódám na Spartu ve Spartu a i tady. Jenom to, že někdo je Francouz a hraje Ligue nebo Ital v Interu, neznamená, že se prosadí tady. Vzali jste dostupný hráče a nekoukali na to, jak zapadnou. V podstatě kohokoliv volnýho. Agenti a klaun se napakovali a vy jste v prdeli. Tak to je.

Reagovat
smazaný uživatel

"Posílit se hráčema přes 30, kteří se zrovna v Česku nepřetrhnou, fungovat nemůže." Tohle je naprosto jasná věta, tak se tady z toho nevykrucuj. Zkrátka si napsal blbost. A Civič je jedna z těch jedenácti posil. Bohužel pro tebe mu je 21. Do třiceti má ještě celkem daleko. Jinak souhlas až na ty poslední dvě věty.

Reagovat
valloire

Tak všem 30 holt nebylo. Jediná smysluplná posila se mi zdál Plavšič. A agenti ve spolupráci s klaunem se napakovali a vy jste teď v prdeli. Co je na tom špatně? Vždyť nedáte ani Brno v oslabení.

Reagovat
smazaný uživatel

Smysluplní byli oba stopeři. Tento post jsme potřebovali posílit. I střední záložníci dávali smysl. Tam jsme taky potřebovali posílit ale blbost byla je přivést dva na stejný post. Příchod Janka by dával smysl jen pokud by skončil Lafata. Takto jsme tam měli 2 tipově stejné útočníky "s jednou nohou v hrobě". Příchod Tala taky jako nesmysl neberu ale potom příchod Vukadinoviče byla hloupost par excelence.

Reagovat
Hokaido

Ne, že bych ti nevěřil, ale nemůžeš zkusit najít, že jsi to opravdu psal?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt to psal.

Reagovat
valloire

já nikdy nelžu

Reagovat
Jolly Roger

A co Emmanuel Ridi, když chtějí cizince a Itala?? Horší než Stramaccioni být nemůže.....

Reagovat
Hokaido

Přesně. A Stramaccioni nemůže být horší než treba Lavička nebo Ščasný. To je jasný.

Reagovat
Mustang™

Plus nebudou muset platit kuchaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Ten dělá agenta Dukle...

Reagovat
andrew96

Tak dle L. Mádla by se měl Ščasný stát trenérem pouze pokud vedení nenajde do Karviné jinou náhradu.

Reagovat
off-olda

A co Holoubek?

Reagovat
HorajzmAmmann

to by byl vrchol

Reagovat
Blasphemer

Zdenda o něm nedávno mluvil a ne zrovna pochvalně, takže těžko.

Reagovat
r.mrazik

to bylo od nej docela ubohy...

Reagovat
ZB 07

Jestli nám vezmou Pivarníka, tak je to náš konec

Reagovat
Cumel

Ma smlouvu ne? To stejny jako Jilek a Hapal.

Reagovat
ZB 07

No má, ale sám říkal, že se chce v kariéře posunout...a podmínky, jaký by měl ve Spartě, mu asi těžko dokážeme zařídit.

Reagovat
Cumel

Podle me to veme Hapal

Reagovat
Blasphemer

Ale taky se nedávno spálil v Plzni. A ve Spartě by ten tlak byl dost podobný.

Reagovat
ZB 07

To sice jo, na druhou stranu to může hrát roli i obráceně a to tak, že by se vám "chtěl pomstít" a dokázat, že má na to trénovat tým bojující o titul. Navíc nabídka Sparty nepřijde každej den a pochybuju, že jeho snem je hrát se Zbrojovkou ve středu tabulky.

Reagovat
ZB 07

A taky by to měl zjednodušený tím, že by nahrazoval člověka, vedle nébož bych i já vypadal jako trenér.

Reagovat
Blasphemer

Já bych tam nějakou mstu moc nehledal. Samozřejmě, Sparta je Sparta, ale posledních pár let žádnýho českýho trenéra nepodrželi a pochybuju, že jemu by dali rok na práci a nezabývali se po tuto dobu výsledky. Navíc by měl asi nejtěžší startovní pozici ze všech. Půlka hráčů cizinci, a druhá půlka hráči jako Lafata nebo Kadlec, které je potřeba nějak vykýblovat bez toho, aby trenéra do tý doby nezařízli.

Současná Sparta je prostě strašně velký sousto. Netvrdím, že zrovna Pivarník by to nemohl zvládnout, ale taky může být na podzim zase bez práce, když to vezme.

Reagovat
Blasphemer

btw. vycházím z toho, že vedení Sparty bude mít náročný požadavky, který nekontrastujou s realitou. Jako vždy. Nedivil bych se, kdyby po novým trenérovi chtěli, aby ještě na jaře ukopal EL a od podzimu hrál zas o titul.

Reagovat
Rišty

*kontrastujou

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ZB 07

Tak tu mstu jsem dal schválně do uvozovek, spíš jsem to myslel tak, že by pro něj mohlo být motivací vás ve vzájemným zápase porazit a ukázat, že jste to s jeho odvoláním uspěchali. Se zbytkem souhlas, jen je třeba myslet na to, že to, cos vypsal, by měli všichni trenéři ze zmíněný trojice adeptů úplně stejný. Já si každopádně strašně moc přeju, aby Pivarník zůstal, protože za těch pár měsíců odvedl neskutečnej kus práce.

Reagovat
Spalovač šancí

Tak Pivarník je cizinec, takže by mu sparta mohla dát víc šancí. Pokud jako Italovi, tak by tam díky svým kvalitám mohl vydržet i 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by vaše vedení dokázalo Spartu pořádně podojit, zároveň dali podmínku, že Pivarníka pustí jen když v následujícím kole porazíte Bolku, tak by to imho pro vás mohlo být docela dobré. Slušný náskok + byste mohli pak sáhnout po Smejkalovi, pokud na těch řečích něco je. Ale opačně bez náhrady a v případě prohry s Bolkou bych se na to vykašlal i kdyby nabízeli zlatý prase.

Reagovat
ZB 07

No nevím, Pivarník dal naší hře systém, jak už to dlouho nikdo takhle nedokázal. Nahradit by jej bylo těžký nezávisle na tom, jak by dopadl zápas s Bolkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem včera čuměll, jak vám to jde.

Reagovat
ZB 07

Jako furt tam jsou nedostatky, ale v porovnání s posledními zápasy u vás (možná ještě kromě loňskýho), kde jsme se dostali na půlku jen při rozehrávce, to byl obrovskej progres.

Reagovat
Greny

Z naseho fora:

Kdyz nam Dan postavi stadion, muze si vzit Pivarnika

Reagovat
Vasil

Reagovat
Neon

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
uff

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
KingMaster13

Byl by ale fakt magor, kdyby teď šel do týhle rozesraný Sparty. Já si celkově myslím, že tam žádnej Čech nepůjde, tam je to fakt jen o zkurvení jména

Reagovat
ZB 07

No vypadá to na Hapala...což bych asi bral. Sice je trochu pozvedne, ale aspoň nás nepošlou do FNL

Reagovat
KingMaster13

Jediný co mě sere u Hapala, že jim dá systém a probere je, což zrovna před derby nekvituju Nicméně nemá zkušenosti s hráči jako Stanciu, myslím si, že Sparta bude lepší než se Štramákem ale hitparáda to taky zrovna nebude. Navíc tam se musí zbavit odpadu jako Lafata, Frýdek, Vácha než mu ti šmejdi vrazí kudlu do zad a zároveň si zachovat tvář před fanoušky, pro něž je Lafata bůh. Prostě tohle není ani challenge ale čistá sebevražda tam teď jít. Navíc předpokládám, že Hapal na cizincích chtít stavět nebude až na Slováky.

Reagovat
Blasphemer

Podle mě se nemusíte bát.

Reagovat
Blasphemer

"Jie Ťien-ming v CEFC International neměl žádnou důležitou pozici a se společností neměl žádnou přímou vazbu. CEFC International funguje i nadále bez problému, všechny naše obchody běží systematicky dál."

zdroj: CEFC International podle serveru Sinopsis, provozovaného Ústavem Dálného východu FF UK

Je jasný, že hlavní téma je dnes Sparta, ale asi by nemělo zapadnout, že předsedu společnosti vlastnící Slavii dneska oficiálně vymazali z historie a nejspíš si teď užívá parádní waterboarding nebo elektrošoky do varlat.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Vasil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Greny

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Problémy se mají zamést pod koberec. Nebo v tomhle případě zakopat do díry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Klasický komunisti...

Reagovat
vodka

a koho teď nasadí k zemanovi?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
cubinho

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C-M@ster

Už zbývá jen aby Miloš popřel, že by to byl jeho poradce...

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
MagpeCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Byl vaporizován.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Tak podle toho, co píše Mádl, se do toho Zdendovi moc nechce nebo ho k tomu nechtějí pustit.

Reagovat
Losinho

To bude fakt vrchol, jestli ho tam dají zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Je lepší do toho kecat a nemít zodpovědnost. Doufám, že Zdenda začne chodit i sem. Pokud tu už není.

Reagovat
oli9

Reagovat
mayday

Jedna věc je, když se provede taková radikální věc a provede se zahraniční trenér a přivedou se mu dráhy posily. Je jasný, že to není věc na měsíc nebo dva, aby si to sedlo a hrál se slušnej fotbal s dobryma výsledkama. Na druhou stranu, osm nebo 10 měsíců už by na to stačit mělo. Měl k dispozici celou přípravu a pak místo toho aby nabití vlitli do ligy, tak udělají se čtrnáctým a patnáctým týmem po bodu. Pod schopným koučem už by ten progres měl být vidět, tady naopak realne hrozí, že Sparta nemusí udělat ani poháry, což by byl ultrapropadák...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se s tím potřebuješ ještě nějak vnitřně srovnat?

Reagovat
Robbie

Vy sice říkáte že ty hráči nejsou sehraný, ale to nejsou žádný mladý zajíci

Reagovat
Riquete s čupřinou

Vemte Psotku

Reagovat
smazaný uživatel

co to křídlo světové kvality Ben Chaim? prý hrál v přípravě jak Messi a v soutěžních zápasech zas nic? pořád platí, že jsem ho v české lize neviděl obejít ani jednoho hráče

Reagovat
r.mrazik

vcera obesel,ale finalni reseni tragicky

Reagovat
oli9

Všichni všude hatuji jen cizince a chcou mlady kluky ale to hovno co hraje kadlec nebo lafata ne vidi nikdo

Reagovat
Hokaido

Nevím, co a kde sleduješ, ale nejkritizovanější hráči jsou M. Kadlec, Zahustel a Lafata.

Reagovat
Hokaido

Tak na 99 % Hapal. Toho beru, bál jsem se daleko horších jmen.

Reagovat
Puskas

Jo, s 99 tam hrál, to by sedělo.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mata

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Posledni Kovboj

Ja naprosto netusim, jak se mu tech poslednich par let vedlo, a co je to za trenera. Ticha voda Lavicka, psychous Rada, nebo neco mezi? Nekdo?

Reagovat
Puskas

Když u nás začínal, tak omlouval zářijovou víkendovou prohru hráčů tím, že jsou unaveni ze středečního poháru - ten jsme hráli s někým z MSFL. Jestli k Vám půjde, doufej, že změnl postoj k těmto věcem.

Reagovat
Blasphemer

Se Slovenskou U21 se dostal na Euro. Dost těch hráčů z U21 se dostalo do klubů v západních ligách i do Áčka reprezentace. Samozřejmě to nejde všechno připsat jen jemu, ale zásluhu na tom určitě má.

Docela bych se divil, kdyby to teď pustil kvůli Spartě, kterou by musel dávat dokupy. Ale možná by mohl oprášit tu vaší akademii a postavit to na mladých odchovancích. I když je to zase úplně jiná koncepce než internacionální projekt a výsledky by určitě neměl hned příští sezónu.

Reagovat
spider_8

Podle mě výborný trenér, jedna z nejlepších možností pro Spartu. Všude, co si pamatuju, tak byl úspěšný a navíc hrál pěkný kombinační fotbal. Největší úspěch byl postup do LM se Žilinou, ale i s Boleslaví nebo teď se Slovenskou 21 hrál parádní fotbal. Jak si vedl v Polsku nebo Senici nevím. Každopádně jsem rád, že tenhle trenér bude konečně zase pracovat pro český fotbal. Navíc by měl výhodu v tom, že by měl čas se s týmem na jaře sžít, kdy se od něj nebude moc čekat.

Reagovat
Rarášek

Nebude se nic čekat? My musíme hrát o LM prostě.

Reagovat
spider_8

Jo, ale pokud se to nepovede, tak se za to nový trenér odvolávat nebude. Těžko někdo bude po tom bordelu od Stramy očekávat nějaké zázraky, přitom i malé zlepšení bude hodnoceno hodně pozitivně.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak to prrr. Bavíme se o vedení Sparty.

Reagovat
Spalovač šancí

Škoda, chtěl jsem Šilhavého

Reagovat
C-M@ster

OT: Ivo Valenta vlastní Parlamentní listy, to mi uniklo ... a kupuje slovenskou Pravdu... to si na Slovensku užijete

https://mam.ihned.cz/media/c1-66068840-majitel-parlamentnich-listu-koupil-slovenskou-pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Valenta je jako majitel PL už dlouho známý... A s tou Pravdou je to nehezké.

Reagovat
KnoxXx

na komunistickom platku sa da este nieco pokazit? nemyslim si

Reagovat
C-M@ster

Já Pravdu neznám, ale Parlamentní listy v ČR slouží jako web, kde se píšou články určitejm politickejm proudům na objednávku...

Mixují pravdu a dezinformace a čtenáři/voliči to pak berou jako že je pravda vše, co se tam napíše.

Reagovat
smazaný uživatel

pan senátor

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
Ferguson6

Tak vzhľadom na to, že je to prosmerácke médium a Fico dnes hovoril o tom, ako Soros chce aby padla slovenská vláda, tak to sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní coach: Čšasný

Asistent: Stramaccioni

Reagovat
spider_8

*sportovní ředitel: Strama

Reagovat
Hokaido

Tady unikla fotka z toho, jak Ščasný Stramaccioniho v poločase vypral:

http://img.ceskatelevize.cz/program/porady/902140/foto09/04.jpg?1365598557

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná rozumná volba je Zeman.

Reagovat
fabec1222

Už ho vyhazujou nějak dlouho? Aby nakonec nezůstal

Reagovat
lampas

Mrzí mě, že tímto končí potencionální experimenty se zahraničními trenéry a Sparta se zase posune k jistotě zatuchlého českého rybníčku. Ale na Hapala jsem docela zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ne.

Reagovat
db18

Tak ale teď už jsem očekával článek od terryho.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
stas87

Okej, takze impulsa vyhodi, lebo to pod nim nemalo perspektivu a ten klub nikam nesmeroval. Tak sa buchlo do stolu, vyhodilo sa to ceske jadro a prisli cudzinci plus realizacny tim a od zakladov sa to vymenilo. Samozrejme za ovela väcsie peniaze, pretoze nikto rozumny sem za to, co dostavali ceski hraci nepojde. A uz to je prvy dovod, preco by to nemalo fungovat a ceski hraci sa citi zle, lebo zarabaju dvakrat menej...no a teraz, ked sa ukazalo, ze ten experiment so zahranicnym trenerom nevysiel a uz ani nevyjde, tak dotiahneme na post sportoveho riaditela cloveka, ktory ziadnu inu trenersku ponuku nedostal a on dostane tento post...a najvtipnejsie na tom je, ze ho sami hraci odstrelili a on s nimi nevychadzal. Vyhodis ho dverami, vrati sa oknom...To je fakt material na tej Sparte. V panike teraz vyhodi taliana, ale uz nepozeraju dopredu, kto by to mal zobrat po nom. No a na klasiku zasa budu hledat medzi domacimi trenermi a ti zasa budu tlacit do zostavy Kadleca alebo Frydka asi len preto, ze si to bude priat kotol. A drahe posily budu sediet na lavicke, brat pekne peniaze a smiat sa, do akeho hovna to vlastne stupili. No co, aspon si uziju krasy Prahy a urobi si dovolenku ako Tevez v Cine. Nemyslel som si, ze sa najde horsie vedeny klub ako HSV..ale Sparta ich daleko prekonala.

Reagovat
Greny

Hejkal a Svoboda uz čekají na signál

Reagovat
ratusek

Kdyby jen Frýdek a Kadlec. Ještě Lafata, Vácha. Na střed Frýdek-Vácha se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Napsat takhle dlouhej komentář a říct jím úplný hovno to umíš jen ty. Gratulace.

Reagovat
stas87

Povodne si mi nestal za reakciu...ale sancu ti dam. V com presne je ten komentar lzivy a nepresny ?

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl sis kopnout do Sparty. Chápu. Ale stačilo to udělat jednou větou a výsledek by byl stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ma pravdu. Nezvladas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nemá. Vždyť se celý jeho příspěvěk zakládá na domněnkách a předpokladech.

Reagovat
stas87

Rad som si kopol do Sparty, ked tam bol Vacha napriklad. Lebo mi ta ceska Sparta prisla trapna a celkom zufalo neuspesna na to, kolko sanci ti kopaci dostali a do CL sa nikdy nedostali. Ta EL bola vtedy uspech, ale to bol asi jediny ich uspech. A to mi pride zufale malo na to, akym klubom Sparte bola, je a chce byt. Ale tejto Sparte celkom prajem. Hracov ma zaujimavych a v niecom prevysuju svojich superov a prinasaju do ligy to, co tu nikto nepredvadzal v minulosti. Snad len Rosicky ked zacinal. Ked teraz angazuju zasa ceskeho trenera, tak urobi tri kroky spät, pretoze dost mozno ten trener nebude vediet pracovat s hracmi, ktore ma Sparta k dispozicii a naopak tam bude tlacit kopacov ako Frydek. Stale si myslim, ze pod lepsim trenerom to nemuselo byt tak zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Hapal by neměl problém s těma hráčema pracovat. A že je kvalitní předváděl snad v každém svém angažmá. A nemyslím si, že by jakýkoliv trenér nasazoval horšího hráče jen kvůli národnosti.

Reagovat
stas87

Viedol v kariere hracov ako je Stanciu, Kanga ci Mavuba? Ci taky klub ako je Sparta? Fakt hladajte radsej za hranicami, ale tentoraz poriadne a kludne aj poriadne dlho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně se pod to co si napsal podepisuju, mám úplně na tuhle věc stejný názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak, už ho odvolali? Říkali, že v pondělí dají vědět, už mají jen 3 hodiny na to...

Reagovat
naheCZ

@fotbalinsider

Hapal? Zatím není rozhodnuto. Podle rumunských zdrojů (@digisportro) je ve shortlistu sparťanského vedení bývalý trenér Steauy Laurențiu #Reghecampf, kterého by @ACSparta_CZ musela vykoupit z Al Wahdy za 3,5 miliony eur. Jeho manželkou je agentka Stanciua a Nity Anamaria Prodan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

AC Steaua Praha.

Reagovat
Liquid

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dondinho

Ta baba jim prodá i vlastní mámu do stánku s klobásama

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo určitě výborný a hluboce koncepční řešení ..piča kéž by

Reagovat
Stiksxx

Uuuuz je pryč.

Reagovat
hefy

Vyhazovat ho ted nemá podle mě moc smysl. Vyhodit měli bud ihned po zimní části a nebo až na konci sezony. Proč ted? co tam změní trener, kterej ten tým nezná a neabsolvolal s ním přípravu? Vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde trenér.

Reagovat
ttopi

Reagovat
Puskas

Kdo? No trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrzeno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele