UNSWORTH KATEM SHEFFIELDU UNITED

14.05.2007, 10:52
Aktuality
Na Brammal Lane panuje od včerejška velký smutek, Sheffield United doma nedokázal bodovat s Wiganem a po roce stráveném v Premier League se vrací zpět do League Championship. Nůž do zad Žiletkám vrazil jejich bývalý hráč, a to hned dvakrát...

V závěru prvního poločasu dostali Latics výhodu pokutového kopu a jeho exekuce se ujal David Unsworth. Proměnil a ve fanoušcích Žiletek vyvolal možná i drobou vlnu nenávisti, paradoxně právě Unsworth je totiž poslal do nižší soutěže. Zkušený obránce na podzim hájil barvy Sheffieldu a 9. září v utkání s Blackburnem pokutový kop neproměnil. Duel s Rovers nakonec skončil bezbrankovou remízou a tyto dva body svěřencům Neila Warnocka hodně chyběly.

Na Brammal Lane mohli po závěrečném hvizdu ještě věřit, všechny jejich naděje se upínaly na Old Trafford, kde potřebovali výhru Manchesteru United nad West Hamem. Co se ale nepřihodilo, Red Devils teprve podruhé v sezóně doma prohráli, jedinou branku vsítil Carlos Tevez a dal tak stvrzenku na sestup Blades.

"Cítím se trochu rozhořčený z událostí z posledních dvou týdnů. Musím se přes to dostat. Nebude z toho žádné velké haló. Sheffield United - a co? West Ham je velký klub s velkou reputací a pochopitelně má dobré advokáty," smutní manažer Neil Warnock, jemuž se stále nepozdává výsledek z Old Trafford.

Pro Warnocka je sestup o to těžší, že on již v zimě začal s budováním týmu pro příští sezónu. Na Brammal Lane přišlo šest fotbalistů, na jejichž přestupy padlo přes osm milionů liber a které nyní čeká výzva v podobě rychlého návratu do Premier League.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Manchester - West ham 0:1 . To čo sa deje v slovenskej a českej lige sa už deje aj v anglickej????

Reagovat
smazaný uživatel

"Na Brammal Lane mohli po závěrečném hvizdu ještě věřit, všechny jejich naděje se upínaly na Old Trafford, kde jim k záchraně stačila neprohra Manchesteru United s West Hamem."

West Hamu stačila remíza.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sk.urvený west ham sk.urvený manchester. Hanba vám

Reagovat
smazaný uživatel

Sheffield si to prohrál především sám. Zaprvé už mohl být dávno zachráněný, zadruhé mu včera stačilo neprohrát, prostě to nezvládli.

Reagovat
HOST*PETR

No od kohokoliv jinýho bych tuhle lumpárnu čekal ale od MUTD určitě ne silně my zklamali ,,gentlemani".Za pár špinavejch zlatáků se nechat zmanipulovat.

Noo West Ham to musel mít pěkně drahý tu záchranu.

A hlavně at my tady nikdo nepíše že se to muže stát....

Hovno se muže stát celej zápas sem sledoval v TV takhle MUTD nehraje...

Kdyby potřebovali vyhrát tak je rozmetli...

Reagovat
smazaný uživatel

Se podívej na sestavu Man Utd, West Ham určitě měl na to uhrát alespoň remízu.

Reagovat
HOST*Lizard

poměr střel na bránu byl 31:6 ve prospěch MU...takže bych to jako zmanipulované rozhodně neviděl...:-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele