United zahájí osmifinále LM v Seville, Šachtar hostí AS Řím

20.02.2018, 17:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

united 0:1 sachtar 0:0

Reagovat
TheTopFootbaler

Sevilla 2:1 United

Šachtar 1:3 AS Řím

Reagovat
El Campeon

Shakhtar vyhraje a postoupí dál

Reagovat
smazaný uživatel

0:0, 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2 nejnezajímavější duely na závěr

Reagovat
tnt03

United pohárový zápas venku. No tak chtělo by to tam vstřelit co nejvíc gólů, že? No ale to José prostě nenaordinuje. Co naordinuje? Vstřelení gólu a pak bránit vedení a když bude šance na útok, tak jen ze zajištěné obrany, aby náhodou při ztrátě nám tam jeden nedali a měli jsme čistě konto. 0-1. Pokud bude jiný výsledek, budu překvapen

Reagovat
Neutron

ak bude vysledok iny ako 0:0 kupim si kebab

Reagovat
ttopi

Dobrou chuť.

Reagovat
Makiii

Pokud nemame uz takovou motivaci v PL, skrz to, ze je titul pryc a odkazuje se na to, ze to je jedna z pricin nasich slabych vykonu, tak pak teda ocekavam totalni motivaci aspon v LM! Kde jsme v osmifinale po delsi dobe.

Mohli by nam fans konecne kluci udelat uprimnou radost, jak s vysledkem, tak hlavne s predvedenou hrou. A taky ukazat vsem tem posmevackum, jak hrajeme strasne, jak vsude prijede autobus, ze to umime i jinak.

Kadr je dooostatecne kvalitni, aby dokazal predvadet vykony hodny jmenu Man United.. jediny co je potreba, tak chut a ochota vsech a ne jen 2-3 hracu. Kdy jindy se chteji vyhecovat, nez prave po delsi dobe v LM.

DDG – Valencia, Bailly, Rojo(Smalling) Shaw – McTom(Herrera) Matic Pogba – Alexis Lukaku Martial

433

– Romero, Rojo(pokud je Jones out), Rash, Lindelof, Lingy, Mata.

Snad se konecne Mou pouci z tech xxx opakovanych chyb a nepostavi opet Younga na ukor Shawa, neda 4231, co nam absolutne posledni mesice nejde.

Je jasny, ze se bohuzel nezmeni s nekteryma vecma, ze nebude hrat pressing po celem hristi, a snazit se hrat dominantni fotbal, coz je skoda, protoze by to nasim hracum svedcilo urcite 100x vic, nez zacinat v hlubokym bloku a nebyt moc na mici.

Aspon vysunout celej ten blok mnohem vys, a snazit se dominovat na balonu..

Tip 1:2

Reagovat
LesyJePan

Môj názor je, že pod Mourinhom to nikdy nebude krasny futbal nech su to hraci aky chcu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele