United proti Boaviste oslabeni

18.03.2002, 11:17
Aktuality
Ruud van Nistelrooy, Roy Keane a Juan Verón chybí s týmu Manchesteru United, který se zítra utká v Lize Mistrů s Boavistou Porto. Trojici hráčů trápí zranění, nejhůře to vypadá s Verónem. Ten chyběl i ve víkendovém zápase s West Hamem, v utkání s Bayernem minulý týden si poranil nohu. Ferguson jej raději poslal na rentgen, aby se vyloučila zlomenina. Roy Keane má již delší dobu problémy s kolenem, zůstal tedy v Manchesteru na léčení. Van Nistelrooy má drobné problémy s tříslem. Dostal pár dní dovolenou, kterou se rozhodl strávit doma v Holandsku. Přestože má Manchester postup do čtvrtfinále jistý, bude mu na zápase určitě záležet. Jde totiž o první místo v tabulce a tak o výhodnější pozici do čtvrtfinále, kde se vítězové skupin utkají s týmy z druhých míst. Podle slov Alexe Fergusona se United chtějí vyhnout hlavně Realu Madrid, jednomu z největších favoritů letošní Ligy Mistrů. United musí uhrát lepší výsledek než Bayern Mnichov s Nantes, aby skupinu vyhráli.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele