Umtiti se koncentruje na závěr sezony, zájem Tottenhamu ho těší

02.05.2016, 21:28
Aktuality
Terčem přestupových spekulací se stal Samuel Umtiti. Francouzský obránce podává dobré výkony v Lyonu a jeho kvalit si všiml například manažer Tottenhamu Mauricio Pochettino, pro hráče je ovšem aktuálně prioritou závěr letošní sezony...

Umtiti se do prvního týmu OL podíval již v sezoně 2011/2012 a od její druhé poloviny patří do základní sestavy. Letos si zatím připsal 28 startů v Ligue 1 a má tak podíl na tom, že Olympique bojuje o přímý postup do Ligy mistrů.

"Je to potěšující, že se o mě zajímá Pochettino. Je to manažer, jehož mám rád a jeho tým hraje dobrý fotbal. Já chci v tuto chvíli co nejlépe dokončit sezonu, to je moje priorita," reaguje Umtiti na spekulace.

"Sleduji všechny ligy a myslím si, že co se týče mých kvalit, nejlépe by mi seděla španělská. Mám rád Barcelonu a stejně tak i Real," nechal se dále slyšet 22letý fotbalista.

Umtitimu běží v Lyonu smlouva do léta 2019 a Tottenham není jeho jediným nápadníkem, výkony tohoto fotbalisty sledují i AS Řím nebo Newcastle United.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už několik sezón hraje dobře, nechápu, proč po něm prostě nejdem a kupujem tam nějaké neandrtálce ze Španělska.

Reagovat
Beči

Nechápu, proč ho trenér Francouzské repre neustále v nominaci opomíjí

Reagovat
QooBo

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jako Saul ve Španělsku

Reagovat
livefan

Tak Saúl nehraje skvěle zase tak dlouho, u něho se to dalo pochopit.

Reagovat
fantomas

A hraje pravidelně za jednadvácu. Umtiti už nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

jako záloha na stopera a levýho beka dobrý, ale pochybuju že by si kopl přes Alderweirelda a Vertonghena v PL... pokud se teda jeden z nich nechystá odejít, snad ne.

Reagovat
Kucka
Reagovat
Mastný Chobot

Ja by som ho bral hneď do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Kedže podľa španielskych zdrojov City vyrukovalo rovno s vykupnou za Laporteho na Pepovu žiadosť, verim a pevne dufam, ze Barca pojde po Umtitim ako pes po udenom.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ne Arsenal,tam by ho jen zkur*ili.

Reagovat
icka

Kdo by sel do takoveho paklubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaa.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele