Umtiti je v Barceloně šťastný, o nové smlouvě se ale nejedná

02.04.2018, 13:59
Aktuality
Už delší dobu se spekuluje o tom, že by Samuel Umtiti mohl vydržet v kádru Barcelony jenom dvě sezony. Francouzský obránce se po příchodu z Lyonu začlenil do základní sestavy a podává spolehlivé výkony, problémem je ovšem jeho výstupní klauzule...

Katalánský klub za 24letého fotbalistu předloni zaplatil 25 milionů eur a podepsal s ním smlouvu platnou do června 2021, jejíž součástí je výstupní doložka nastavená na "pouhých" šedesát milionů eur. Při neustále rostoucích cenách za hráče tato částka představuje lákadlo pro konkurenci a zájem má například Manchester United, pro manažera Josého Mourinha má Umtiti dokonce představovat letní prioritu.

"Je zde zájem ze strany několika klubů, ale řeknu to ještě jednou, stanovil jsem si řadu cílů, jichž chci v Barceloně dosáhnout. Ve světě jde vše velmi rychle, já mohu říct to, že jsem zde velmi šťastný. Moje budoucnost je něčím, o čem se moc bavit nechci. Barcelona možná má zájem o prodloužení, ale jednání nezačala," informoval někdejší fotbalista Lyonu v rozhovoru pro Canal+.

"Výstupní klauzule mnoho neznamená, každý si toho je vědom. Trochu mě to znepokojuje, ale nestarám se o to. Zajímá mě jenom to, co předvádím na hřišti," prohlásil dále.

Barcelona se dle tisku chystá i na krajní variantu znamenající Umtitiho odchod a vyhlédla si případné náhrady. Na jejím seznamu jsou Aymeric Laporte z Manchesteru City a Presnel Kimpembe z PSG.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (191)

Přidat komentář
pantondavo

To by byl asi docela blbej, kdyby sel do United, ne?

Reagovat
Feind

asi by zalezelo na platu, ne?

Reagovat
pantondavo

Reagovat
remeslnik

Feind ... ne každému záleží v první řadě na penězích !!!

Reagovat
smazaný uživatel

To by pak fnukal jak Neymar.

Reagovat
blaugrana

Raz je to černoch a dobre vieme, že tým voňajú peniaze...Neočakávam od neho nejakú klubovú vernosť, aj keď tu mlel o tom, akým snom je preňho hrať za Barcu. Je to biznis. Dokonca aj tí tkzv. srdciari zostali v kluboch len vďaka obrovskému honoráru. Je to tiež len robota a biznis no.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
blaugrana

Čo sa ti nepozdáva?

Reagovat
Feind

az na to s tim, ze by se to tykalo jen cernochu, se s tim da souhlasit

Reagovat
blaugrana

Samozrejme sa ne netýka len ich, ale u nich je to vábenie peniazmi ešte účinnejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak na to může mít vliv barva kůže mi pověz?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jejich nižší inteligence.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký vliv má barva kůže na inteligenci?

Reagovat
smazaný uživatel

No spíše je to jejich rasa a její genetika.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No od tebe bych takovou píčovinu fakt nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hned picovina? Černoši mají zase jiný dar, například že jsou to lepší atletické typy. Každý má něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to píčovina, protože pigment nemůže mít vliv na mozek, to že většina černochů pochází z kulturně, ekonomicky i sociálně slabších oblastí světa, neznamená že jsou na tom s inteligencí hůře než my, jen se jim nedostává vzdělání. Černoch narozen v západním světe v normální rodině je na tom stejně jako bílej narozený v normální rodině.

O tom sportu je to taky blbost, je to všechno o tradici a kultuře. Nebo má snad kanaďan nebo rus po narození lepší hokejové schopnosti než například Španěl? Ne, všecchno se to utváří od toho v jaké kultuře v jakém prostředí a v jakých podmínkách člověk vyrůstá. Proto jsou vždycky ve Španělsku lepší fotbalisti než v Kanadě a v Kanadě lepší hokejisti než ve Španělsku.

Tak primitivní pohled na svět jako u tebe mě udivuje.

Reagovat
Generalní Gladiator

a kdo tvoří to kulturní,sociální a ekonomické prostředí? Lidé,kteří v nich žijí.Jestliže černoši žijí v určité oblasti a mají tam kulturní,sociální a ekonomické prostředí nevalné úrovně,tedy takové,ke kterému byli schopni dospět vlastní silou, mohou za to jaksi oni..A čím to je? Asi i tím,že nedosahují takové intelektuální úrovně..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, řekněme třeba že se narodíš v tehle ekonomicky a kulturně zrujnované zemi (což jsou v Africe většina a to z mnoha důvodů a velký podíl má na tom i Evropa), vyrůstáš tam v klasické rodině na tamnější poměry, nemáte skoro na jídlo, musíš od 6 let makat aby jsi se uživil a možná uživil i rodinu, venku vždycky přes 40 stupňů, voda je vzácnost, chodíš občas když se zadaří do školy, kde učí učitel co taky jen tak tak vychází s náklady na život. V zemi vládne obrovská korupce. Jestli náhodou dokončíš základní školu, což asi nedokončíš protože jako dítě makáš 12 h denně, tak nemáš kam postoupit dál, protože na to potřebuješ peníze (korupce) Tak co bys udělal? Jak bys zlepšil ekonomiku nebo popřípadě jak bys vylepšil kulturu alespoň ve vlastní čtvrti? Nijak. Utekl bys za lepším na západ.

A to jsme se dostali tam kam jsme neměli, protože tahle diskuze není o tomhle, je o tom, že tady par primitivů připisují barvu kůže k inteligenci. Umtiti vyrůstal ve Francii, kde měl podmínky jako my, takže je na tom se vzděláním stejně jako my. A na dementa za kterýho ho tady mají, kvůli tomu že je negr, nevypadá. Takže tohle jsem chtěl říct.

Reagovat
Generalní Gladiator

naši předkové dokázali svojí pracovitostí,pílí,schopností odtrhnout si od huby na horší časy, důvtipem a intelektem dostat nás tam,kde jsme ted, je to můj dojem,ale věřím,že bejt v africe oni,vypadá to tam úplně jinak...zrovna ve francii černoši potvrzují,že ikdyž mají takřka totožné podmínky s bílými,nedokáží se zařadit tak úspěšně do společnosti, to je celé

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
remeslnik

Jasně že ano, ale i tak. Někteří to stejně nepochopí a budou mlít stále to svoje !!! Stačí, když jim "rozumy" poskytují rodiče a prarodiče, pokud jsou třeba už 3tí generace. Klidně budou žrát náš chleba, ale písničku si budou zpívat stejně svou. "Někdo" prostě chce, aby to tak bylo. Viz nátlak na Netanjahua o směru deportace 35ti tisíc afričanů. Místo repatriace, tak směr Evropa !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ve Francii je to problém, protože se tam tvoří ghetta která jsou už od svého začatku špatně, a je to důsledek totálně nezvládnuté migrační krize, kde se místo případného deportu vytvářejí taková ghetta. A taky je to důsledek kolonialismu kterou Francie praktikovala, ty národy znají francoužštinu, naučili se že byli pod nechtěnou nadvládou Francie, takže si myslí, že oni jsou v historickým právu a Francie je jim něco dlužna.

Reagovat
remeslnik

To gheto, ať je u nás, ve Francii nebo ve Státech, za to nemůže. A ani to až na vyjímky nebylo tak, že je někdo z bílých pro ně zřídil. Byly to jen oblasti s levnějším bydlením, kam se nastěhovali první barevní a díky tomu, že většinou pocházeli z velmi početných rodin, tak komu se z rodiny dařilo nejlíp, tak k němu se postupně nakvartýrovali ostatní. A pak už jen stačilo si začít stěžovat, že se jim zle žije a natáhnout ruku ke státu. A není pravda, že není možnost, aby z nich nemohlo něco rozumného vyrůst. Kdo chtěl a šel si za tím, tak něčeho dosáhl, jako kdokoliv jiný a nemusí to být zrovna jen sportovci. Jenže pro většinu je na příkladu předků a většinově slabé vzdělanosti jednodušší žít z podpor a dělat bordel, zvlášť když jsou "chránění" a jejich konání tolerováno státem. Takových příkladů, kteří to zvládli je hodně. Jenže ti se k tomu místu odkud vzešli a jejich obyvatelům většinou už raději ani nehlásí.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozdíly mezi lidmi jsou, genetické. Když se to projevilo barvou kůže, jinými rysy, třeba se změny týkají i jiných aspeků lidského života. Často jsou to nesmysly, ale "Jaký vliv má barva kůže na inteligenci?" je nepochopení takové úvahy, protože to s kůži nesouvisí, ale s vývojem lidí za dlouhou dobu na jiných místech.

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ona je inteligence nejak spojena s barvou kuze?

Za druhy.. pokud je clovek na penize, tak to je znamka nizky inteligence jo?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
blaugrana

Nie, mal som na mysli skromné pomery. Je známe, že keď ma niekto hovno a potom má veľa, tak to s ním zamáva ďaleko viac, ako keď niekto nadobudne majetok po tom, čo niečo už mal.

Reagovat
alcantara

Potom nechapem, preco vyzdvihujes fakt, ze je cernoch.

Reagovat
blaugrana

Pretoze maju korene casto v tych chudobnych oblastiach?

Reagovat
alcantara

A pre belochov z chudobnych oblasti to neplati?

Reagovat
blaugrana

Jeb na to. Sa tu idete pojebať. Písal som potom, že sa to netýka len čiernych, ale ty sa chytáš stále dookola toho istého.

Reagovat
alcantara

Nie, ty si pisal, ze u nich je faktor peniaze ucinnejsi a pocuvaju na peniaze. Pritom to s rasou absolutne nesuvisi.

Reagovat
Generalní Gladiator

votevřete oči a koukněte se kolem sebe, chceš říct,že romové jsou stejně inteligentní jako běloši?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cipinho

Asi tě zklamu, ale romové jsou europoidní rasa, takžě běloši.

Reagovat
Generalní Gladiator

vůbec si mě nezklamal,necejtím se víc než kdokoliv jinej, reaguji na barvu kůže,rasu do toho netahej

Reagovat
Cipinho

A hlavně jejich možná nižší inteligence není způsobena jiným vzhledem, ale prostředím, ve kterém vyrůstají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Já jsem asi jeden z posledních lidí, kteří by se dali nazvat rasistou, ale jaksi mám problém díky tomuhle argumentu nesouhlasit s OP.

Obecně je tenhle trend „všichni jsme stejní“ úplně stupidní. Nejsme, a tím, že budeme všechny stavět do jedný roviny nikomu a ničemu nepomůžeme. Daleko prospěšnější by bylo tohle společenský tabu zbořit a začít racionálně uvažovat, jak lze tyhle sociální skupiny plnohodnotně začlenit.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Generalní Gladiator

jasně,oni vyrůstají na Sahaře, tedy v totálně odlišném prostředí, že...? Vyrůstají mezi svými,ve své komunitě,ale i mezi námi,mohou chodit do stejných škol,učí je stejní učitelé jako nás,nikdo je k ničemu nenutí,nebrání jim v seberealizaci, mohou svoje děti učit doma,pokud se jim nezamlouvá státní výuka..kdo je to prostředí,které jim brání v jejich růstu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak si si sam odpovedel. Vyrustaji mezi svymi, ve sve komunite. To je castokrat to prostredi, ktery je limituje a hlavne nejvic tvaruje. Pokud zijes v takovy domacnosti, kde vis uz od prvni tridy, ze kdyz rano mame reknes "hele ja nejdu do skoly" a ona kejvne a necha te celej den litat buhvikde, tak si asi nejakej pozitivni vztah ke studiu a vzdelavani nevypestujes.

Reagovat
Generalní Gladiator

super,je to jejich zodpovědnost,pokud si v dnešní době nedokáží uvědomit a pochopit sílu vzdělání, vidím jako příčinu jejich nižší inteligenci

Reagovat
Kokesh

Staty s obrovskym prirodnim bohatsvim produkuji nejchudsi lidi na svete.

Nemuzes o nich rict, ze jsou hloupejsi jako my, protoze je to podle nekterych rasismus. Vse je dano prostredim, ve kterem prece vyrustaji. A kdo jim to prostredi tvori? My?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, kdyby se vzalo prumerny IQ romsky populace, tak by urcite bylo nizsi nez to ty belossky. Stejne tak to urcite plati i u cernochu. Jenze to nizsi IQ je dusledkem prostredi ve kterym ty lidi vyrustaj a ne barvy kuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Za vsechno muze genetika. Dedime to po rodicich, pokud se bere normalne rodici jedince. Prostredi ma druhotne vliv na IQ jenom v pripade, ze nase rodice jsou ze stejne prostredi a maji urcitou danou IQ ve svych genech, a vzali a porodili nas.

Tj. rodice blby = deti moc chytre nebudou. Uceni se da zvednou o 5-10 IQ bodu nebo i snizit, ale geneticke informace to nejsou !

Prostredi ve kterem zijou nasi rodicou maji vliv jenom na to, ze zrovna oni se vzali.

O barva pleti a geny : https://relax.lidovky.cz/barvu-pleti-urcuje-jediny-gen-d2g-/veda.aspx?c=A051221_112015_ln_veda_blh

O rozmichani genove fondy a naruseni tzv. " vliv prostredi" jsou zname pokusy narody Mongolu a Japoncu. Kdy maji podporovane snatek s cizincem tj.cernosi a belosi. U japoncu tusim se to stalo po 2.SV a Mongolove se o to snazi porad. Ono to neni dobre, kdyz obyvatelstvo na 4. nebo 5. koleno jsou pribuzne. To uz neni zdrave ani bezpecne ! Mam dojem, ze na 3.kolene hrozi genove nemoci a bezpecne je od 7.kolene.

Jinak uz je to davno co jsem o tyhle veci zajimal, tak snad si to jeste pamatuj zbezne dobre Treba uz kecam kraviny z hladu

IQ a kuze to fakt nema nic spolecneho. Jsou to jine geneticke informace se ktere spolu nesouvisi.

Zivotni prostredi ma jediny faktoru= jake geneticke informace v sobe nosime !

Podle genu se da rict, ze se narodime nerovnoceni a po cely nasi zivote to tak zustane, ledaze ze je to nas geneticky klon. Jenom zivotni prostredi, ve kterem zijem si namlouvame, ze je to naopak a jsem rovnoceni

Reagovat
Feind

spis pomery, ze kterych jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zajímavá úvaha

Reagovat
blaugrana

Tak mi z nej niečo vyvráť.

Reagovat
X-bano-X

Abidal, Makelele, York, Cole.......asi tolko k tomu.

Reagovat
blaugrana

Akože oni hrali za hubičku?

Reagovat
El-Pistolero-68

Tos teda mohl vybrat lepší příklady. Gerrard, Totti, Maldini, Del Piero...

Reagovat
remeslnik

Bavili se o černoších, jestli jsi to nepostřehl !!

Reagovat
smazaný uživatel

Michael Jackson.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hristo Stoichkov

To asi nemá cenu, ale málokdy se sejde tolik nesmyslů v jednom příspěvku. Rasismus ani nemá cenu komentovat, ale neúcta ke klubovým legendám je pro mě od tebe zarážející. Jak to myslíš? Že jako kluboví odchovanci nemají právo na adekvátní honorář?

Reagovat
blaugrana

Rasizmus? Preboha, vážne to nemá zmysel. Kto píše, že si ho nezaslúžia? Píšem, že by tu tiež neostali, keby ho nedostali.

Reagovat
alcantara

Co nema zmysel?Vsak si tu vymyslis nejaku trapnu uvahu postavenu na vode a vycucanu z prsta, tak necakaj, ze ta niekto bude za to chvalit.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
blaugrana

Tak teda sem s pravdou, čakám.

Reagovat
alcantara

Ty mas asi velmi jednoduchy svet. Vies, ono to, ci zostane u nas alebo nezostane, zavisi od mnohych faktorov, ale urcite jede z tych faktorov nie je farba pleti

Reagovat
blaugrana

Chytas sa zas len toho, co ti pasuje. Dokonca som rasista. Mnohých faktorov? Menuj.

Reagovat
alcantara

Chytam sa len tvojej sracky, co si napisal Ambicie, uspesnost vyjednavania, vztah s klubom... To ti mam vypisovat take zakladne veci?

Reagovat
blaugrana

Peniaze nie? Nespomenies ten hlavyn a najdôlezitejsi faktor?

Reagovat
alcantara

Ano, tie su skryte v tom vyjednavani.

Reagovat
blaugrana

U dont say.

Reagovat
alcantara

Tak potom?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Takže rasismus ne, odchovanci si plat nakonec zaslouží, takže už zbývá jenom úvaha nad tím, jak je celý ten svět na hovno. Ok, to už je holt tvůj svobodný názor, akorát nerozumím tomu, proč si do toho tahal ty nesouvisející faktory.

Reagovat
blaugrana

To že si ho zaslúžia nemení nič na tom, že by šli, keby ho nedostali, ako som už písal vyššie. Mňa len zaráža, že stále dookola sa trepú kraviny ako ..Barca je môj sen a bla bla bla. Je to pre ľudí, radi to čítajú, ale s pravdou to nemá nič.

Reagovat
alcantara

Mas zaujimave problemy.

Reagovat
blaugrana

Problemy? V skutku nie, ale urcite nie som slnieckar, ktorý to zerie na pockanie.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A proč by to pro hráče nemohl být sen? Nepochybuju o tom, že kvůli těmto nejatraktivnějším štacím hráči obětují i nějaký peníze. Někdo kvůli velikosti klubu, šancím získat trofeje, španělskýmu prostředí/podnebí atd., to je osobní volba každýho hráče. Nemá cenu házet všechny do jednoho pytle kvůli někomu, kdo má priority nastavený jinak - a na kterých ani nemusí být nic špatnýho.

Reagovat
blaugrana

Veď áno, 100 ľudí, 100 chutí, ale proste Umtiti ma sklamal. Javil sa ako sympaťák, ale teraz dlho mlčal, mlžil namiesto toho, aby na rovinu povedal, ako sa veci majú. Áno, je to vyjednávacia pozícia. Možno očakávam na túto dobu až moc ľudskosti a úprimnosti. My bad.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A čím tě přesně zklamal? Tím, že prohlásil, že žádnou nabídku novýho kontraktu nemá na stole? Mě naopak velmi zklamalo to, že vedení se honí za Griezmannem, ačkoliv nemá pod kontrolou (vzhledem k výkupce) jeden ze základních stavebních kamenů. Dá se čekat, že si Umtiti vybojuje dost slušnou smlouvu, ale hlavním faktorem nebude jeho chamtivost, nýbrž špatně nastavená původní smlouva, respektive neuvěřitelně liknavá reakce na jeho špičkový výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Všechno je dneska hned rasismus. Už s tim běžte všichni někam.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak bys nazval kdyz nekdo spoji nejakou lidskou vlastnost s RASOU? Ten komentar proste rasistickej podton ma, ja nechapu jak nekdo muze rikat, ze ne.

Reagovat
blaugrana

Neuveriteľné.

Reagovat
blaugrana

Len sa spýtam, bol by to rasizmus, keby to bolo v spojitosti s bielou rasou?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ze byl..

Reagovat
blaugrana

A u koho? Presne o tomto sme sa bavili s kamosom. Proste cernosi boli v minulosti utlacovani, tak sa dnesna spolocnost snazi nejako revanzovat a casto je to az v neunosnej az smiesnej miere.

Reagovat
smazaný uživatel

A aby byl jasnej muj point. Mne jde o to, ze lidi pri pojmu rasismus skacou jak certici z krabicky, pritom ale ten pojem nutne nemusi mit nejakou negativni konotaci. Pokud reknu o cernosich, ze to jsou vsechno hrozne mily lidi, tak to je zrovna tak komentar s rasisticky podtonem a pritom nerikam nic spatnyho. Jde jen o to, ze proste primarne mluvim o rase.

Reagovat
blaugrana

Ide len a len o to, komu konkrétne to hovoríš. Keď niekto bude chcieť za tým vidieť rasizmus, tak si ho tam nájde.

Reagovat
Hokaido

Nope, pokud v tom nevidíš rasismus, tak akorát nevíš, co ten pojem znamená. A jak píše imp, rasismus nemusí mít negativí konotaci, což si většina lidí neuvědomuje a navíc je to tak zažitý, že to pak lidi nedokážou akceptovat.

Reagovat
Godwinson

No, já nevim, za poslední roky je poměrně hodně případů "černých Frantíků", kteří dokázali leckdy až supertalent pohřbít vinou určitých vlastností, přístupu atd. Nechci hodnotit ten rasismus, ale s obsahem lze těžko nesouhlasit, byť ten původní příspěvek je kokotina. Takže s obsahem úplně jiného hypotetického komentáře

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Gazdo

ja uz radsej brzdim svoje vyjadrenia tu. Lebo ak sa nevyjadris nahodou pozitivne, korektne, bez urazok atd tak si hned za najvacsieho vola tu. A paradoxne najviac tu hejtia cules. Nedajboze ze by si spomenul rasu nejaku. Napr ze denbelic je cernoch no boze chran ty rasista

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím, myslím, že každy vidí že Dembele a Umtiti jsou černoši, černý držky, NEGŘI. Jde o vyjádření, že černá pleť znamená menší inteligenci atd.

Nejde o to že furt dokola zmiňujete jejch barvu, tu si klidně opakuj celý den. Jde o ty nepodložený a z prstu vycucaný nesmysly co k tomu dodáváte.

Reagovat
Gazdo

Tak ono tie fakty zas tak nepodlozene nie su. Ja uz som cital par studii o rasach a ich inteligencnych vybavach a cernosi tam jednoducho priemer maju najmensi. Je to proste tak geneticky dane. Nie sme vsetci rovnaki tak nechapem co sa tu vsetci snazia dokazat. Cernosi zase maju ovela vacsi fyzicky fond a je len otazkou casu kedy zacnu ovladat svetovy sport. Ale to uz nikomu nepride divne ze niekto povie ze beloch je jednoducho slabsi a pomalsi ako cernoch lebo je to jednoducho tak. Tak ako je aj pravda ze priemerne iq cernocha je nizsie ako priemerne iq belocha. Je to jednoducho tak a nic s tym nespravime. A rasizmus by som za tym nejak negativne nevidel. Napr v tych studiach vsade vysli najlepsie asijci ako priemerne najinteligentnejsia rasa. Takze v podstate my "bieli" nevynikame v nicom ale vo vsetkom sme tak v strede a mozno aj vdaka tomu zatial ovladame svet. Ale co nepopieram ze momentalne sa to dost maze a do popredia (ak uz vpredu nie je) sa tlaci asia lebo jednoducho sme v dobe ked rozum znamena viac ako sila a technika je neuprosna a v tom maju hold asijci navrch. Ale to uz som odbocil. Takze ano za mna je to normalne povedat ze priemerny cernoch je menej inteligentny ako priemerny beloch takisto ako ten je menej inteligentny ako priemerny asiat. Vzdy sa najdu vynimky v podobe geniov a vypatlancov u kazdej rasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Keď kapitán Danko pokuruje Babisa do prdele vznikne klasický československý naplaveny Messofil gloryhunter. .. Nechápem kam ťaháš farbu koze dementik

Reagovat
blaugrana

Reagovat
blaugrana

Inak neviem, co ma toto spolocne s gloryhunterstvom ty jebly pedorast. Ale asi si moc pocuval Kapitana, tak ti to uskodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys musel projít nějakou neurochirurgickou operací. Není možné, jaká lejna z tebe z ničeho nic padají.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho ho znicil

Reagovat
Billy McClane

Ale ved on bol taky odjakziva To len za to ze fandi Barcelone, tak si to velkoryso prehliadal

Reagovat
blaugrana

Pokrytectvo level Billy.

Reagovat
smazaný uživatel

zato ty jsi pořád stejný retard bez ohledu na týmovou příslušnost

Reagovat
Switchback

Reagovat
Billy McClane

To je fakt poklona

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Sam

Reagovat
Seydou Doumbia

Tehdy jak vyhráli to MS do 20 let Francouzi se stoperskou dvojici Umtiti-Zouma jsem si říkal jací to budou hráči. Jeden se prosadil v Barceloně, druhý kope za Stoke.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A teď mají asi 15 stoperů, kteří můžou hrát v blízký budoucnosti v základu reprezentace, neskutečná konkurence.

Reagovat
Seydou Doumbia

Už na minulém MS měli celkem solidní tým..a ted ho mají dokonalý. Chudáci hráči na jejich místě bych měnil občanství.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To teda nesouhlasím, ten tým je dokonalý leda na papíře, jinak má solidní slabiny a mezi favority Mundialu bych je neřadil.

Reagovat
Seydou Doumbia

Německo, Španělsko...Francie, Brazílie...a pak zbytek...koho řadíš mezi favority ty?

Reagovat
TheTopFootbaler

Nezapomínal bych na Itálii.

Reagovat
r.mrazik

Jj,u televize

Reagovat
Hristo Stoichkov

Němci a Španělé mají skvělý hráče i systém, pak je mezera kam se dají zařadit Brazilci, další mezera a pak ten zbytek “favoritů”, kam se dají zařadit i Francouzi. Na papíře mají možná dokonalý tým, ale co jsem měl možnost vidět, tak jim toho nefunguje spousta a to i takový základní aspekty jako stopeři či střed zálohy. Nedokážu si představit, že by dokázali všechno vyladit, pro mě je to tým individualit podobně jako třeba Belgie.

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou francouzi, bud zazari a jsou ve finale MS nebo shori jak nic.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

Pokud to bude možné a nevyřadí se dříve (což je celkem možné), tak bych viděl Němce a Španěly ve finále.

Reagovat
Cipinho

No já bych před ně dal akorát Německo a Španělsko. Možná o Brazílii by se dalo polemizovat.

Reagovat
blaugrana

Môžu, ale nemusia. Mangala, Zouma...mali to byť top stoperi a nejak to neklaplo. Sarr, Upacamenco a xy mladych stoperov z FRA ligy sa povazuje za buduce topy, ale ci do nich dorastu.

Reagovat
mesyas

On zouma nebyt toho zraneni tak hraje v zakladu chelsea. Bohuzel se zranil a pod Contehlm nedostal sanci. Sel do Stoke se rozehrat a ma stale velkou sanci na zaklad v chelsea.

Reagovat
blaugrana

Vela veci to ovplyvni. Vcera sme sa bavili o Chelsea a Lukakuovi, Salahovi a De Bruynovi, ako to dopadlo. Nie kazdy ma to stastie, dokaze zvladnut tlak, ci je v spravny cas na spravnom mieste.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Zoumy je to trosku jinej pripad... Pred dvema lety si pretrhal krizovy vazy v koleni, takze bych jeho momentalni vykonnost a postaveni prikladal fakt jenom k tomu zraneni.

Reagovat
blaugrana

O tom pisem. Mozno uz by bol stavebny kamen dwfenzivy Chelsea.

Reagovat
mesyas

přesněji pod Conteho mu pšenka nepotkvete. Pokud odejde(což asi odejde po sezoně), tak se obrana Chelsea zase vrátí z čtyřčlenné a tam by Zouma zapadl a možná i vynikal. Uvidíme. Po sezoně si svoje věci sbalí jak Conte, Luiz tak i Cahill.

Ale samozřejmě nikdo neví. Třeba se Zouma prodá.

Reagovat
Seydou Doumbia

to je dobrý nemusí chodit do Chelsea...my si ho do Lyonu vezmeme

Reagovat
smazaný uživatel

Porad problem vidim v tom, ze francouzi prestali chodit ve velkem do Serie A. Misto toho jdou do tzv.nejlepsi ligu sveta Skoda...lepsi by bylo zacit znovu chodit do Serie A nebo BL/PD.

Pro me za me francouzi v PL jsou strasne parodie na prachy od dob co skoncil T.Henry a Pires.

Reagovat
blaugrana

Dembele snad nebude tento pripad.

Reagovat
Tuxedo

Na Francúza ma dosť veľký nos

Reagovat
-Carles-

Jeho odchod by mrzel viac ako ten Neymarov, snáď predĺži čoskoro s výkupkou 400+.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Najit nahradu za Umtiti by byl dost velky problem(A jeste nahradu za Pique do 2-3 let). Hvezdy do utoku se najde vzdy, ale world class CB se hleda spatne.

Reagovat
Footballer

World class CB se sice hledá obtížně, ale já bych ho ani nehledal. Za prvé z finančních důvodů, za druhé Umtiti jak přicházel, taky nebyl world class, ale vypracoval se na world class level a těch kandidátů by se našlo vícero - v prvé řadě De Ligt nebo Upamecano, Kimpembe, dobře vypadá i Lenglet ze Sevilly se taky jeví dobře anebo třeba Diop z Toulouse, o kterém se taky spekuluje, i když toho jsem ještě hrát neviděl. Každopádně jednoho CB by chtělo dotáhnout i přesto, že Umtiti zůstane, čemuž rozhodně věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc bych chtěl De Lighta, ta jeho rozehra

Reagovat
Generalní Gladiator

von se vyjádřil,že chce k nám, nejtěžší bude najít správnej čas,kdy ho koupit ,aby to nebylo moc brzo,ale aby nám ho nikdo nestihnul vyfouknout..

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli bychom ho koupit a nechat hostovat rok v Ajaxu a nebo možná lépe v nějakém týmu la ligy.

Reagovat
Generalní Gladiator

souhlas-koupit,ale co dál,to fakt nevím, hol.liga je celkem slabá, kdo se nějak výrazně prosadil?napadá mě sanchéz v totáči, ale oni asi dost často hrají na tři stopery, to je pak s těmi příležitostmi lepší, a pak nikdo jinej..jít do španělský ligy, nějakého týmu,co hraje o poháry?Nebo rovnou k nám?koukni na valleja,jaké to bylo dělo v německu a v realu si moc nekopne, to by de ligtovi neprospělo

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím v nějakém týmu okolo 10 místa, De Light by tam odehrál 30 zápasu v sezóně.

Reagovat
Generalní Gladiator

jo, já myslel spíš někoho jako je villareal-poháry,větší tlak,kvalitu tréninku-ale proč by to ten klub dělal,že? říkal,že barca je jeho sen,ale co udělá,pokud bude nabídka např.united anebo barca,ale nejdřív hostovačka, to už si jistej nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní je ho v létě přivést, Arthura už máme, Griez je taky nás, tak De Light, nová smlouva pro Umtitiho a bude to úplně snové léto. Pokud jde ještě o mě, tak bych prodal Paca a měl u nás na lavičce Munira.

Reagovat
smazaný uživatel

Valleja ma cas az odejde Ramos, ikdyz je to spise backup. Nacho a Varane asi budou zaklad CB v Realu. Kdyz koukam na vyvoj treba Varane v Real, tak to trvalo dost dlouho nez ziskal zaklad. Jinak si nedokazu predstavit zatim nikoho, kdo by prisel a odvedl aspon 70% to co Umtiti a ten zacatek ho musel casto i zachranit Pique a nemit J.Alby u sebe na LB(ale treba lineho Marcelo), tak by Umtiti horel vic, kdyz zacinal v Barcelone.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jsou posledni dobou hodne dobre mlade obrancu na seznamu a stejne maji kluby problem je zaclenit(MU,Live,Arsenal,PSG,Chelsea), tak aby se z nich stali world class hraci. O co vic vnimam pozici obrance v Barcelone o trochu tezsi nez v jiny klubu. Umtiti dorostl na ME uz do world class hrace a v Barcelone mu to sedl na poprve. Je to takove cistic prostoru a doplnuji se s Pique perfektne. Muzes koupit jiny obrance, pokud odejde Umtiti a je porad sance, ze se nezapadne a projde ti celou sezonu jako Real letos(kdy klesajici formu Ramose,Marcelo stalo Real hodne bodu). Uvidime jestli se potvrdi moje teorie, ze je tezke najit CB pro Barcu, az bude muset jednou nahradit Pique !

Reagovat
Generalní Gladiator

já naopak po delší době vidím dost talentů na CB, když skončil puyol a hrál tam masce,zdálo se mi,že talenti nějak chyběli,fotbaler je vypsal skvěle,ale je jich víc.mě by ztráta umtitiho tolik nebolela, kdyby de ligt nebo upemacano už byli u nás a jako třetí stopeři už byli aklimatizovaní..ale jít do další sezony s novým stoperem a takhle mladým, to by byl risk...jedno je ale jisté, k nám musí de ligt, mlůže to být na generaci nejlepší stoper světa a upemacano časem umtitiho taky přeroste..jo a nebude alderweireld volnej v létě?

Reagovat
smazaný uživatel

Volný nebude, sníží se mu vykupka na celkem nízkou cenu, ale je mu je 29 ne? Ja bych byl nejradši rád za De Lighta právě, jak říkám. Má skvělou rozehrávku, na svůj věk je neuvěřitelný, jak si věří na míči. Upemecano je takový na svůj věk dost tvrdý stoper, dobrý v soubojích, bral bych i jeho, ale kdybych si měl vybrat jednoho stopera tak De Lighta, navíc umí dávat góly. A mě se i celkem líbil Mina, když jsem ho viděl, nebál se toho, dirigoval to tam slušně, přišlo mi to na premiéru sympatický, bude spolehlivý na zaskok, na těch 10-20 zápasu v sezóně.

Reagovat
Generalní Gladiator

mě ta situace s minou udivuje, za repre dle sestřihů hrát dobře a u nás se mi taky líbil, nevím,v čem je problém..je jasné,že situace kolem umtitiho má nejlepší řešení v jeho setrvání..jenom podotýkám,je dobrej,jenom ho nevidím tak vysoko jako vy, spíše kladu důraz na to,že bychom měli vyřešenou a sehranou stop.dvoji do další sezony, jeho odchodem by museli možná přijít dva stopeři..ne ne, nejlepší,pokud setrvá

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Vermaelem trpí na ty zranění, tuhle sezónu jak jeden čas držel byl úplně neuvěřitelný, s Realem muž zápasu, škoda toho zdraví no. A doufám právě, že když uděláme náskok proti AS nebo bude bodově vyřešena liga, tak Mina bude hrát.

Reagovat
Hristo Stoichkov

De Ligt bude skvělý, s tím určitě souhlasím, ale přivádět kohokoliv místo Umtitiho je velký a zbytečný risk, jelikož mezi ním a Piquém funguje chemie, což je často klíčový a navíc se typově vhodně doplňují, což taky není úplně běžný a spousta papírově silných stoperských dvojic s tím má problémy, namátkou třeba právě Umtiti s Varanem v repre Francie.

Reagovat
blaugrana

De Ligt je Piquemu neskutočne podobný. Bolo by dobré ho stiahnuť teraz, pretože to je zrejme jediní možnosť, ako ho dostať.

Reagovat
Generalní Gladiator

kéž by vyšla nová holandská osa týmu de ligt-de jong..novej upemacano se dřív či později objeví(černej stoper,fyzicky nabušenej atd),ale de ligt se rodí jednou za čas, takhle mě zaujal naposledy varane(ikdyž trošku jinými atributy), je skvělej,ale upřímně čekal jsem,že touhle dobou už bude kralovat světu

Reagovat
blaugrana

Elegánov je v obrane pomenej. Tých "beastov" aktuálne mraky no.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Hristo Stoichkov

Varane je pro mě velký zklamání, ten má naprosto výjimečný fyzický atributy, ale postrádá herní inteligenci a dělá šílený množství pozičních chyb, v tomhle věku už měl být mnohem dál.

Reagovat
X-bano-X

u mna to iste. Po tej neskutocnej sezone isiel neskutocne dole. Sam som prekvapeny ako sa to vyvrbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja spise vidim, ze Varane potrebuje k sobe spickoveho hlavickare jako je Ramos. Letos pozicne u Varane je ta hra spatna, s tim se da souhlasit. Ale spise to vyplyva z formy Carvajal a Ramos a casto situace zachranuje spise Varane. Pro me nejhorsi je jeho hlavickovani, kdy je poznat kdyz nehraje s Ramosem. Real pak dostava casto goly po centry, kdy ty prvotni chyby nejsou znat, ale v dusledky vedou k sance nebo goly...Nacho a Vallejo ve vzduchu take nic moc, takze jsem na ne zvedavy az Ramos jednoho dne skonci. Btw ty hlavicky jsou znat viz.odchod Pepe, ktery mohl jeste ten rok hrat.

Reagovat
vilp

Herní inteligenci? Jak to myslíš?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Herní inteligenci v jeho případě jako vnímání prostoru. Dělá spoustu pozičních chyb, který si teda často vyžehlí sám svou rychlostí, nemám takový typy úplně rád. Navíc bych od něj čekal už víc, že se bude víc profilovat jako vůdce, málokdo měl takovou školu jako on s Pepem a Ramosem. Jako mladík měl neskutečný dar, že ho přitahoval snad každý míč při útočných i obranných standardkách, to už teď taky není pravidlem. Osobně mám radši Nacha, který je sice limitovaný, ale naprosto parádní a neskutečně chytrý hráč.

Reagovat
vilp

Vůdce nebude nikdy, to vím už dlouho. Poziční chyby zase tak moc negativně neberu, spíš mi vadí jeho každoroční období, kdy dělá téměř každý zápas neuvěřitelné hrubky. Zrovna dnes to asi po šesti utkáních konečně prolomil. Díky jeho fyzickým parametrům a té naprosto neuvěřitelné rychlosti mu toho hodně prominu, určitě bych za nikoho neměnil. Oproti Pepemu má zase úplně jinde rozehrávku, což dělá obrovský rozdíl hlavně v LM. Tam je Varane naprosto klíčová postava všech tří posledních úspěchů. A jestli jednou Real povede někdo jako Pep a bude mít obrannou linii o pár metrů výš než Zizou, tak bude i král v lize.

Reagovat
vilp

Jinak neskutečný, jakou má letos sezonu Guerreiro. To mě fakt hrozně mrzí o tak talentovaného hráče.

Reagovat
vilp

Reagovat
Godwinson

Tohle nechápu, je v Barceloně, jevil se vždycky dost rozumně, rozhodně na poměry Francouzů podobného typu a řeší se zájem jiných klubů

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre Lionela Messiho, najlepsieho futbalistu futbalovej historie.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Ban

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Generalní Gladiator

lež,manipulace, všichni jsme stejní,všichni jsme si rovni a kdo tvrdí něco jiného,je rasista

Reagovat
smazaný uživatel

Čo takže keď niekto tvrdí že ľudia čiernej farby pleti majú menšie IQ je rasista

Reagovat
Generalní Gladiator

to sme to dopracovali,co...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len chcem poukázať že keď niekto zoberie dvoch ľudí a černocha a belocha a povie že sú odlišný tak nieje rasista.Rasista je ten ktorý začne mlátiť čiernych ľudí ne ulici preto lebo sú čierny a nie ten ktorý hovorí že sú čierny.

Reagovat
blaugrana

Aj toto je zrejme rasizmus. Dokonca mnohonásobný.

Reagovat
Kokesh

Vsechno je to prostredim, to jsi nevedel? Kocky v Africe jsou taky hloupejsi, nez kocky chovane u nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si někdo mohl dovolit takovou mapu udělat. Fuj odborní rasisti.

Reagovat
Kang & Kodos

Já věděl, že tohle má cenu rozkliknout

Reagovat
Kokesh

Hruba chyba cernocha. Mame to proste v sobe.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba ho přemluví k přestupu..

Reagovat
smazaný uživatel

Do PSG?

Reagovat
smazaný uživatel

Do United..

Reagovat
mimi_united

Naozaj veľmi hlúpa diskusia kde by si množstvo užívatešov zaslúžilo vyradenie z jeto stránky

Je smutné že v dnešnej dobe sa nájdu ešte takéto hlúpe a xenofóbne názory...potom sa čudujme že sa darí LSNS

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ho znepokojuje výše výstupní klauzule, tak asi odcházet nikam nehodlá. Spíš se bojí, kolik se mu sesype "anglických" nabídek. Jako stát před rozhodnutím prodloužit v Barceloně za 10 mega ročně nebo jít do Anglie za 12 mega ročně a shrábnout nějaký 30timegový podpisový polštářek ... Nechtěl bych (vlastně chtěl no ... ) to řešit. On tam pak určitě nastoupí i agent, který má většinou zájem spíš o to, aby se prachy hýbaly, takže bude tlačit na přestup. Pak se můžou udát a říct některý věci, který můžou poškodit vztah hráče se současným klubem nebo jeho fandama .... a pak už prostě vylévající se mléko vrátit do sklenice nejde.

Tahle situace je potřeba řešit co nejdříve nabídkou prodloužení smlouvy v takové výši, jakou si Umtiti zaslouží a s takovou výstupní klausulí, jaká bude odpovídat jeho kvalitám - dal bych mu 8 - 10 ročně na 6 let a klausule 300 - 400 mega. A byl byl klid.

Máme docela štěstí, že Pep koupil nedávno Laporteho. Jsem si jist, že kdyby ne, tak by byl první nebo mezi prvníma, kdo by za Umtitiho posílal nabídku. 60 mega je pro něj nic. Každopádně nákupy přes klausule jsou něco, co Pep využívá docela často. Nejspíš má dobré info o kontraktech hráčů.

Napadá mě - koupil někdy přes klausuli někoho Mourinho? Ptám se, protože by United byli hned druzí, kdo by mě napadl, že by mohl mít o Umtitiho zájem. Pomyslný třetí flek mají v tomhle případě PSG, kteří nás přes klausuli vybrakovali už loni, ale ti mají stopery asi pořešené dobře, si myslím. Budou mít možná problémy jinde v sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud není hloupý, tak nikam nepůjde.. Kromě Realu není na světě lepšího týmu než je Barcelona..

Reagovat
smazaný uživatel

*neni na světě lepšího týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Koukej na Real, na pořádný fotbal

Reagovat
Seydou Doumbia

Než se zakopat v PSG to raději at zůstane v Barce. Ale do City by se hodil ne že ne. Kdyby Kompas skončil tak by to nebyla špatná varianta. Ale už ted má City skvělé obránce co jméno to pojem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele