Umím si představit setrvání ve Stoke City, řekl Wollscheid

14.04.2015, 18:58
Aktuality
Philipp Wollscheid v zimě odešel z Leverkusenu na hostování do Stoke City, kde konečně začal vcelku pravidelně nastupovat. Po sezóně by se však měl vrátit do Bayeru, sám urostlý stoper si ale dokáže představit setrvání...

Stále teprve 26letý obránce na sebe poprvé upozornil ještě v dresu Norimberku, ze kterého si ho následně vytáhl ambiciózní Leverkusen. A ani po přestupu nic nenasvědčovalo tomu, že by měl mít Wollscheid problémy se zařazením do základní sestavy farmaceutického klubu.

Až během minulé sezóny začala dostávat přednost stoperská dvojice Ömer Toprak a Emir Spahić, načež Wollscheid před začátkem tohoto ročníku odešel do Mainzu. Za ten však během podzimu odehrál jen pět zápasů a v lednu se pro změnu stěhoval do Premier League.

Po svém příchodu k Potters se Wollscheid uchytil v základní sestavě a do této chvíle odehrál dvanáct ligových mačů. Sám by se tak nebránil setrvání ve svém současném působišti. "Dokážu si představit, že bych tady zůstal," řekl Wollscheid pro "Süddeutsche Zeitung". Stoke má na obránce opci ve výši 8 milionů eur, nedávný konec Emira Spahiče však spíše naznačuje, že se vrátí do Bayeru.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (831)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele