UEFA zavádí i do Ligy mistrů čtvrté střídání v prodloužení

05.07.2018, 13:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Reagovat
pobody's nerfect

Ještě video

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

4 jsou dobrý, 5 už je šílený..

Reagovat
Chlupatá máma

...ale 6 už by bylo zase ok.

Reagovat
smazaný uživatel

A co rovnou kdyby se hráli jen přípravaky a všechny ligy se zrušili.. A co zrušit fotbal? Ke sportu to patří, že má být člověk unavený, to tomu fotbalu dává náboj, že někdo v 80 minutě už je pomalý a ten proti němu to rozjíždí. Aby se chudáci za ty miliony měsíčně nesedřeli z kůže a nemuseli na tom hřišti být o pár minut déle..

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Chlupatá máma

Pižmoň severní (Ovibos moschatus) je velké zvíře, které je dokonale přizpůsobeno silným mrazům vysokého severu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

ja ta chapem. si frustrovany, baletky z barcelony sa 60 min po ihrisku iba valaju pri simulovani a dalsich 30 min si nahravaju na brankara a tak zjavne unavene byt nemozu. superovi hraci ale unaveny su a tak ste mali kazdy zapas velku vyhodu, o ktoru ste teraz prisli...

pre futbal je to ale dobre. to zistis aj sam, ked si pozries aj skutocny futbalovvy zapas a nie len zapas barcelony.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Zaschrona

Je to porad malo, kvalita predvadene hry v prodlouzenich je vesmes zoufala. Nevim, co presne brani tomu, aby se povolila treba tri extra stridani pred prodlouzenim, v praxi by to nezbrzdilo vubec nic. Nebo nejlip zrusit cele prodlouzeni a prejit rovnou na penalty. Prodlouzeni casto stejne nic nevyresi, prinasi nesmyslne narocnou zatez na hrace, ti pak maji malo casu regenerovat a jsou z toho zraneni. A v zapasech LM navic dava prodlouzeni nefer vyhodu domacimu tymu, ktery ma o 30 minut doma navic. A v neposledni rade to neumerne zapasy natahuje, televizim to narusuje dalsi program a treba pri LM by taky clovek rad sel nekdy i driv spat...

Reagovat
Pablos

Já jsem vždycky šťastnej, když je prodloužení, že uvidím kus fotbalu navíc a nikdy mě nenapadlo, že to někoho může štvát, že by rád šel spát už

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby to většinou nebyla jenom půlhodinová vata před penaltama, kde se občas někdo ukopne a pak se druhej tým začne hnát do útoku, tak bych byl taky rád

Reagovat
Pablos

neříkám, že to je skvostné pokoukáníčko... ale pro mě prostě fotbal navíc a vůbec mi to nevadí.

Reagovat
Zaschrona

Jako jsou zapasy, ktere maji prodlouzeni super. Ale vetsinou je to spis prave otrava plna snahy pokud ne primo ukopat penalty, tak hlavne neudelat chybu. Neni to jako prodlouzeni v basketu nebo ted ta nova verze 3 na 3 v hokeji, ktera je temer vzdy napinava. Treba neco typu, ze hraci, kteri maji zlutou kartu, tak nemohou hrat v prodlouzeni, by mohla byt zajimava.

Reagovat
Zaschrona

Nebo proste idealne prodlouzeni nahradit jen penaltama a idealne treba aby kopal uplne cely tym, 10 serii. By bylo ohromne zajimavy, videt kopat vsechny drevaky. Navic pokud by nekdo dostal cervenou, tak by musel jit kopat golman, coz je proste vzdycky super...

Reagovat
Pablos

mě třeba strašně nebaví penalty ...teda né vyloženě nebaví, baví mě to drama kdo teda postoupí, ale vyloženě penalty jako takové zrovna nějak moc né

Reagovat
Zaschrona

No, momentalne je to hra na toho, kdo to zkazi. Tech serii by melo byt podle me vic, pak by vubec nebylo automaticke, ze jedna minuta penalta, rovna se prusvih.

Reagovat
Erialdur

Já osobně bych spíš hrál golden goal anebo ať se kopou penalty (v rozstřelu, trestné nikoliv) z větší vzdálenosti (třeba z šestnácky). Mnohem více by pak rozhodovala schopnost umět kopnout a i golmani by se mohli mnohem víc ukázat.

Reagovat
Zaschrona

Zlaty gol byl strasny, oba tymy obvykle betonovaly co to slo. Vetsi vzdalenost penalt je pak zas dost poruseni tradice... za me klidne, ale ve fotbale se ty tradice hodne tezce meni.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď si vem, že tenista běhá třeba 5 hodin ve 40 stupních a my bysme po nich chtěli 2 hodiny, šílený, já bych dal 11 střídání klidně, protože fotbal je prostě nejvíc náročný sport na světě a takový simulanti tenisti a hokejisti vůbec nemůžou vědět že?

Reagovat
Zaschrona

Tenisti jsou taky pretizeni, ale tyhle sporty jsou jine nez fotbal, ktery je 2x45 minut v podstate v kuse, v tenise, hokeji nebo basketu maji hraci time-outy, preruseni atp. Existuji vedecke studie, ktere tvrdi, ze pokud hraci maji mene nez 5 dni na odpocinek do dalsiho utkani, tak se vyrazne zvysuje sance na zraneni.

Reagovat
smazaný uživatel

A který fotbalista těch 45 minut v kuse běhá?? Každý fotbalista aspoň 30% zápasů odchodi, v tenisu nemůžeš při výměně chodit. Já hrál závodně florbal a tam když chodíš, dostaneš gól, to je hra pořád v pohybu, fotbal nepatří ani mezi top 5 nejvíc náročných sportů planety, ty zimní sporty, běhání do kopců a vy byste jim chtěli přidávat a přidávat střídání, dělat všechno proto aby ve fotbale nebyla atraktivita jako doteď.

Reagovat
Zaschrona

Fotbalisti nabehaji za zapas kolem 10 km, navic se beha mnohem spis v kuse nez pri basketu nebo tenise, kde to je 4-5 km. Navic tam hraci pravidelne stridaji, maji time-outy nebo prestavku mezi hrama. Florbal je samozrejme mnohem mene narocnejsi nez fotbal, tam muzes neustale stridat a pravidelne odpocivat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, já říkám, že to bude hnus, když se bude každých 10 minut ve fotbale střídat, výsledky jako 5:3 a golovy představení už neuvidíme, protože bude sotva čas na to vstřelit 2 góly.

Reagovat
Zaschrona

Nemusi se vubec zvetsovat pocet stridani behem hry. Staci jen dat moznost volne stridat v polocase, ci o pauze mezi prodlouzenim. 3 stridani behem hry by mely byt maximum.

Reagovat
REPLIKATOR

Prý se to netýká skupinové fáze. Co je na tom pravdy?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to čtvrtý střídání bude možný až v prodloužení, vyřazovací fáze, v základní skupině skončí zápas remízou a bez prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, postupne. Nejprve stridani, za dalsich pet let kopani penalt styoem tajbrejku, za dalsich deset let video. Fuck UEFA.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě lepší by byl zákaz střídání v nastaveném čase.

Reagovat
smazaný uživatel

s tymto suhlasim v predlzeni sa moze hodit jedno striedanie a trener moze pocas zapasu striedat ako potrebuje aj ked mu hrozi predlzenie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele