UEFA se vkládá do boje s vlastnictvím hráčů třetí stranou

24.09.2014, 19:11
Aktuality
Evropská fotbalová asociace UEFA se hodlá naplno pustit do boje se zapojením třetích stran do problematiky vlastnictví hráčů, alespoň to hlásá generální sekretář UEFA Gianni Infantino. Nová pravidla by měla platit již od následující sezony, a kdo je poruší, tomu bude hrozit i vyloučení z Ligy mistrů či zákaz provádění přestupů...

Za poslední kapku lze patrně považovat nedávný výzkum týmu Davida Conna z Guardianu, který odhalil nekalé praktiky jednoho z nejvýraznějších fotbalových agentů Jorgeho Mendese.

Muž, který stál mimo jiné za oběma přestupy Cristiana Ronalda, údajně odkupem určitého podílu na vybraných hráčích ve Španělsku a Portugalsku sledoval zisk sahající až do výše 67 milionů liber.

Právě na jihu, ale i východě Evropy jsou tyto praktiky poměrně běžnou záležitostí, celé to nicméně začalo v Jižní Americe na startu 90. let minulého století. Momentálně se odhaduje, že souhrnná hodnota všech fotbalistů částečně vlastněných třetími stranami dosahuje nehorázných 860 milionů liber.

Proces vzniku takového závazku vůči třetí straně mnozí experti připodobňují k běžné půjčce: nakupující celek nemusí za daného fotbalistu zaplatit plnou částku, o kterou se podělí s minimálně jedním investičním fondem výměnou za skrouhnuté výnosy z budoucího prodeje. A v prvotní fázi vlastně ani nemusí jít o přestup - investiční fond, nezřídka s vazbou na nějakého hráčského agenta, může zkrátka přijít a nabídnout jistou částku za určité procento práv na (dejme tomu) nadějného odchovance.

Po vzájemné dohodě tedy na bankovní účet inkriminované třetí strany poputuje zpravidla něco mezi 10 až 50 procenty příští přestupové částky vynaložené za toho daného hráče. V konkrétním případě třeba Neymarova přesídlení z Brazílie do Barcelony se takhle Santos mohl těšit z ubohých 13 milionů liber, zatímco hned 30 jich putovalo do kapsy společnosti N&N.

Neymarův případ je nicméně v jednom směru slušnou výjimkou z pravidla, neboť se dá předpokládat, že brazilský poklad o takovém aranžmá od začátku věděl (N&N vlastní jeho rodiče). Zato běžnou praxí je naopak zatajování takových dohod před hráčem samotným.

K tomu se nedávno přiznal kupříkladu Eliaquim Mangala, o kterého se dělily dokonce dva různé fondy, a rozhodně v tom nebyl sám. Většina majitelů takových investičních skupin ostatně zůstává v anonymitě a své bankovní účty provozuje v zahraničí.

To ovšem není jediné výrazné mínus spojené s problematikou vlastnictví hráčů třetími stranami. Tím dalším je skutečnost, že podobné úmluvy zpravidla bývají shora ohraničené, což v praxi znamená například to, že klub musí dotyčného fotbalistu "střelit" nejpozději po čtyřech letech.

Zde se tedy nabízí další otazník následovaný tučným vykřičníkem - je správné, aby si klub výměnou za krátkodobý finanční zisk nechával třetí stranou takovým způsobem diktovat podmínky, svou vlastní přestupovou politiku? Rozhodně není; a přirovnání generálního sekretáře Jérômea Valckeho, který takové praktiky nazval "novodobým otroctvím", zřejmě nelze jinak než považovat za trefné...

FIFA ztratila zájem, teď je na řadě UEFA

Problém je, že jak už to v poslední době bývá, FIFA rovněž v případě řešení této komplexní otázky zůstává u pouhých slov, které nevedou k adekvátním činům. Jasným důkazem je Blatterovo prohlášení z roku 2007 (v reakci na "aféru Téveze-Mascherano"), že v dohledné době dojde k celoplošnému zákazu vlastnictví třetími stranami.

Zatímco Premier League skutečně reagovala a neprodleně na tento fenomén uvalila nadále platný ban, který jenom letos v létě vedl k "osvobození" čtyř přestupujících fotbalistů Mangaly, Zuculiniho, Roja a Markoviće, FIFA dosud žádné viditelné kroky nebyla s to podniknout (i kvůli opačným zájmům významných hráčů, Brazílie a Argentiny). Čím dál aktuálnější problematika kupříkladu v tomto týdnu zcela scházela na agendě schůzky výkonného výboru FIFA.

Do věci se tak nyní hodlá vložit evropská UEFA. "Něco takového ohrožuje integritu sportovní soutěže, narušuje smluvní stabilitu, podkopává vztah mezi hráčem a zaměstnavatelem založený na vzájemné důvěře, vyvolává konflikt zájmů, vede k omezení hráčova vlivu na vývoj vlastní kariéry, kluby drží uvnitř začarovaného kruhu dluhu a závislosti a poškozuje celkový obraz fotbalu," vypočítává veškerá negativa fenoménu hráčského vlastnictví třetími stranami Gianni Infantino.

Podle něho je zarážející už jen sama skutečnost, že FIFA ve věci této záležitosti nedělá více. Vliv podobných investorů na přestupovou politiku klubů je prý totiž výslovně zakázán v regulích FIFA; a že se něco takového děje, na to přišla dokonce sama FIFA.

"Je na čase s tím něco začít dělat, a pokud FIFA tenhle problém nehodlá adresovat, chopí se toho UEFA," slibuje Infantino, který kuriózně se stejně laděným příspěvkem vystoupil již v prosinci 2012 na schůzi exekutivního výboru UEFA. A nic.

Není to však pouze o těchto velkých organizacích; jak připomíná spolupracovník Davida Conna na tomto poučném videu, začínat by se mělo na úrovni jednotlivých národních asociací. Takhle to udělali například v Polsku, Francii, (překvapivě) Kolumbii a již zmíněné Anglii. Konkrétně Premier League se nicméně musí vypořádávat také se svým vlastním hadem, kterého si hřeje na prsou.

Jmenovitě Chelsea se totiž v otázce vlastnictví hráčů třetími stranami zdá být zainteresovaná víc, než by měla. Skrze bývalého výkonného šéfa Petera Kenyona přinejmenším v minulosti spolupracovala s fondem Burnaby Investments (jehož rádcem je shodou okolností Jorge Mendes), a přece ji nikdy - na rozdíl od West Hamu po kauze se dvěma Argentinci - nestihla žádná pokuta.

Ale to snad můžeme považovat za pouhou deviaci...

Autor: Tomáš Daníček / guardian.co.uk, bloomberg.com, independent.co.uk

Komentáře (725)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Palcuje a nepřečte ani půlku článku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak
Reagovat
J0EL

Reagovat
popltak

Takže si. Jsem věděl, že budeš nějak nemocný..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubým odhadem mu bude tak o 10 let méně, než mne. Gratuluji, jsi teprve 10. člověk, co to tu vytáhnul.

Reagovat
popltak

Podle toho jak se chováš, jsi to ty... 13 - 14 let

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

u tvyho komentu dokonce skoncil uz u "Palcuje"...

Reagovat
smazaný uživatel

UEFA chce zaviesť, že len hráči ktorých klub vlastní 100% môžu byť registrovaný do LM/EL

Porto rovno môžu zrušiť

Reagovat
Langi

Reagovat
db18

Reagovat
Zaschrona

ale je to krok spravnym smerem

Reagovat
kvasha16

....

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kang & Kodos

Jasně, takže max. pokuta

Reagovat
kiwwi

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to nějak podložené nebo je to jenom tvůj pocit?

Reagovat
fantomas

Předposlední odstavec.

Reagovat
smazaný uživatel

OMG to jsem vůbec nemyslel.

Reagovat
Whitemedia

V tom případě i já beru zpět svůj příspěvek

Reagovat
Whitemedia

Co víc potřebuješ vědět, Kenyon je hnusný šmejd a přesně tyhle věci na něj sedí.. a spojení Kenyon - Mendes.. to už se člověk nemůže divit vůbec ničemu

Reagovat
kvasha16

,, Bohu dakovat ze vypadol

Reagovat
kiwwi

naprd fifa rating

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Chelsea Chelsea...

Chelsea Chelsea Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč by mělo být vlastnictví třetích stran problém...menším klubům s talentovanými hráči to může finančně pomoct a kupujícímu je stejně jedno, kolika stranám přestupovou částku posílá...samozřejmě by to mělo mít určitá pravidla, hráč by s tím měl být obeznámenej a ta třetí strana by neměla mít v přestupové strategii zásadní slovo, ale to jsou věci, který se dají doladit...zbytečná hysterie kvůli ničemu...

Reagovat
fantomas

"Menším klubům s talentovanými hráči to může finančně pomoct" jak jako? Že z těch talentovaných hráčů potom budou mít míň peněz? Bomba.

Reagovat
smazaný uživatel

Budou z nich mít opravdu míň peněz, konkrétně žádné, protože si v prvé řadě ty hráče nebudou moci dovolit koupit a platit jim.

Reagovat
fantomas

Cožeco? Měl sem dojem, že těma talentovanýma hráčema se rovnaj odchovanci. V jinym případě by to nedávalo smysl, protože by je stejně přeplatily větší kluby, případně by si je ty menší (stejně) nemohly dovolit dál platit.

Reagovat
smazaný uživatel

Velice často jde v těhle případech o plat toho hráče. Malý klub se tedy dohodne s někým, kdo jim bude hráče spolusponzorovat, ten u nich vydrží déle, bude se o něm více vědět a prodají ho za větší peníze. Nedostanou celou částku, ale pořád to bude víc, než kdyby jej pustili hned. Já jsem tayk pro to, aby se majetková práva vyjasnila a byla přehledná, jen říkám, že to automaticky neznamená, že to bude ku prospěchu všech klubů.

Reagovat
fantomas

A kolik takových případů, kdy investiční fond "spolusponzoruje" plat hráče, znáš?

Reagovat
Talker

Tak třeba Falcao by se tuším nedostal do Atletica, kdyby to nezacvakala třetí strana, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To je stejný jako kdybys řekl, že investor okrádá subjekt, do kterýho investuje...tady musí jít duchovno stranou a chce to myslet ekonomicky...abych byl konkrétní, ten fond investuje do hráče a sám nevím, jestli se ho podaří prodat nebo ne a jestli na něm vydělá...jak píšu výše, pokud se tomu dají určitá pravidla a nebudou hráči obcházeni, nevidím v to problém...a ještě bych chtěl dodat, že kdo tohle prohlašuje za otroctví, musí být totálně vylitej patnácti pivama a k tomu naprosto nesoudnej...otroctví opravdu vypadá úplně jinak a je to jen snaha zviditelnit kauzu rádoby silnýma výrokama, což je trendem dnešní doby...

Reagovat
fantomas

To vůbec neni stejný. Představuješ si to dost zjednodušeně; takový investiční fondy choděj do jakýhokoliv risku jen hodně málokdy, naopak kluby se obíraj o nezávislost výměnou za pouhý krátkodobý přilepšení na financích.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrovolný rozhodnutí těch klubů? Je. Tak o čem tady vlastně diskutujeme? Pokud někdo něco dělá ze svobodné vůle, není to žádný otroctví...a pokud o tom ví i hráč, případně pokud není tímto závazkem nějak omezenej,nevidím v takovým obchodu žádnej problém...

Reagovat
fantomas

Samozřejmě to otroctví je cílený na hráče, kterej o tom v drtivý většině případů ani neví, to je snad jasný.

Reagovat
Arbiter

Ve chvíli, kdy není hráč o dané situaci informován, tak je problém. A teď otázka - je takových hráčů většina nebo menšina?

Reagovat
Feind

kolik je pro tebe pripustny pocet? 10? 20? 50? 100? 1000?

Reagovat
Feind

navic, jak spocitas pripady, kdy o tom hrac nevi? jak se to provali? nemuze teda nevedomost snizovat ten pocet pripadu?

Reagovat
Arbiter

to není o počtu, ale o procentu a pak se určí, zdá je lepší apelovat na informovanost nebo na zákazy...

Reagovat
Feind

nektere veci nemuzes prevadet na procenta a rikat, ze to je vlasnte fajn, protoze je to maly podil

Reagovat
Arbiter

nikde ve vláknu jsem nepoužil výraz "je to vlastně fajn" a to procento jsem nezmiňoval kvůli tomu, že by to byl marginální problém, ale kvůli tomu, že k plošnému zákazu mohou existovat alternativy...

Reagovat
smazaný uživatel

zle si to pochopil , tu sa nehovori ze ked lietadlo padne tak zakazeme lietadla . samozrejme ze lietadla potrebujeme , ale pokial padne pretoze ma jedno kridlo naviac , ktore je tam absolutne zbytocne tak zakazeme to . tuto nezakazujeme nieco co je potreba ale zakazujeme tu rakovinu futbalu proti ktorej sa bojuje roky

Reagovat
fantomas

“In MOST (!!) cases, the player is not even aware of these financial arrangements,” the report concludes. “Indeed, from an ethical point of view, several football stakeholders from different backgrounds underlined that the fact many players are kept out of the transactions regarding the transfer of their economic rights is also highly questionable when it comes to the issue of free movement.”

To take one extreme example from the CIES survey, in the Danish Super Liga, Midtjylland last year sold the economic rights of five players to private investors. In return, investors owned 75% of the transfer value of the players if they were transferred before 2014. The five players were not informed by the club, nor involved in the deal.

Reagovat
Arbiter

tohle je problém, který se dá řešit i jinak než zákazem vlastnění třetí stranou...

Reagovat
fantomas

Nemyslim si. Jak bys jako chtěl kontrolovat to, jestli o tom ten hráč ví? Třetí strana ti to sama od sebe roztrubovat nebude, v jejim zájmu to neni, a to koneckonců ani v tom klubu.

Reagovat
Arbiter

Udělal by se registr vlastníků a ten, kdo není v registru (a přesto by porušil to vlastnění), by se trestal stejně, jako kdyby platil zákaz vlastnění třetí stranou...

Reagovat
Talker

Tak ono by stačilo, aby na smlouvě byl podpis toho hráče, který by byl povinný pod hrozbou tvrdých sankcí. Ne že bych tohle podporoval, ale reálně to udělat prostě jde. I když chce jde zase ochcat.

Reagovat
fantomas

Opět - složitější kontrola, než když to prostě zakážeš. To bych to radši zakázal a pak případně na výjimku povoloval jednotlivý případy prokazatelně krachujících klubů.

Reagovat
Talker

Tak nejjednodušší varianta nebývá vždy nejlepší. Nejjednodušší variantou jak stát získává peníze je zvýšit daně, přičemž se jim málokdy podaří vybrat výrazně více.

Já s tím zákazem třetích stran (pokud to nejsou kluby a pokud se peníze nepočítají do FFP, aby to nebyl nějaký pumpnutý divizní klub jako zástěrka) souhlasím, jen upozornuji na to, že pokud je tvým základním záměrem mít jistotu, že o tom hráč ví, tak se to dá udělat jednodušeji.

Už teď mě napadá systém, jak tenhle zákaz "ochcat" - hráče si koupí na hostovačku tým z divize, který pokryje plat, dá nějakou částku tomu klubu a nechá ho tam na hostování s tím, že následně dostane původní klub 50% z prodeje toho hráče.

Reagovat
fantomas

Jenže v tomhle případě se složitá varianta docela zákonitě rovná variantě netransparentní a jen o trochu mín nefungující. To neni řešení.

Reagovat
Talker

Co je netransparentního na tom, že pokud je hráč spoluvlastněn, tak musí podepsat tu smlouvu se třetí stranou taky?

Reagovat
fantomas

No mně de celou dobu o to, kdo to jako bude kontrolovat?

Reagovat
Talker

Kdo kontroluje, že je na smlouvách vše, co má být? Že byla veškerá dokumentace správně dodána? Royal navy?

Reagovat
fantomas

Tim chci říct, že pokud si agent spolupracující s fondem najde cestu jak obejít klub; proč by si nemohli dva tak velcí hráči jako fond a klub najít cestu jak obejít fotbalistu?

Reagovat
Zaschrona

Podobnym principem treba Salzburg ochcava FFP - hrace si zacali kupovat do Lipska a posilaji je pak na hostovani do Salzburgu... Proti tomu by se taky mohlo zacit bojovat, souhlasim...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá, otroctví vynechejme...pořád ale nechápu, co je problémovýho na vlastnictví třetí stranou...

Reagovat
fantomas

V tom už ti asi nepomůžu.

Reagovat
fantomas

Nicméně třeba už jen ta anonymita vlastníků takových fondů je problém; potom máš docela legitimní důvod se obávat z toho, že takový lidi potom dohadujou výsledky zápasů celkem.

A vůbec... tenhle článek je jen takovej výcuc. Pokud tě ta problematika fakt zajímá, polkni celý tohleto, a pak mi řekni. Je tam i víc o těch Kenyonových svinstvech (Arbitře)...

http://www.theguardian.com/football/2014/sep/22/-sp-jorge-mendes-agent-third-party-ownership-players

Reagovat
Arbiter

však Kenyon je dost velká svině, to já zapírat nebudu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotřebuju v tom pomoct...něco tvrdíš a neumíš si svoji myšlenku ani obhájit...jediný co mi řekneš je, že si to představuju moc zjednodušeně a na zcela jednoduchou ekonomickou úvahu mi zopakuješ to, co píšeš v článku, ačkoliv tou úvahou naznačuju, že s tím v článku nesouhlasím...

Reagovat
fantomas

No představuješ, protože tenhle článek je extrémně malá ryba. Řikám - přečti si ten Connův rozsáhlej report a vrať se zpátky. Já osobně fakt nevidim důvod, proč si tenhle normální postoj nějak víc obhajovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co konkrétně je tam zarážejícího, případně takovýho, co by se nedalo legislativně upravit? Ryba neryba, je to nějaký tvůj pohled na věc...

Reagovat
fantomas

Sporting’s latest annual report listed eight players, as of 30 June this year, majority or 50% owned by three of the companies in the structure advised by Kenyon and Mendes: Quality Football Ireland; Quality Football Ireland III (in which Chelsea appear to be involved), and Quality Football Fund Ireland.

Sporting have told the Guardian that some of these stakes in players were bought by the funds advised by Mendes and Kenyon (!)when the players’ contracts with Sporting were renewed, with Mendes negotiating as their agent(!). The stakes appeared to De Carvalho’s regime to have been sold (!)as a condition of the players renewing their contracts(!), which the club argues was a “distortion” and a conflict of interest.

Reagovat
fantomas

A jo, pokud to brutálně okleštíš, tak na tom nemusí bejt nic špatnýho. V týhle podobě je to nicméně rakovina fotbalu zcela neoddiskutovatelně, a ty se to tu stejně snažíš nákym pofidérnim způsobem hájit.

Pokud o tom hráči ve většině případů nevědí (což je fakt); a pokud sou i obcházeny kluby a je to mezi agentem a fondem (což je fakt minimálně v případě Sportingu)... potom prostě neni o čem diskutovat.

Reagovat
smazaný uživatel

No nejsem moc dobrý angličtinář a ten poslední odstavec úplně nechápu. Nicméně neoddiskutovatelně se to rozhodně říct nedá. Jednak nevidím žádný argument pro to, proč rušit věc, která může spoustě klubů pomoct, znova opakuji v případě, že dojde k určitým legislativním úpravám. A jednak za stejného předpokladu nechápu, proč není fér, aby fond spoluvlastnící hráče nemohl mluvit do podmínek přestupu, pokud s tím byly všechny strany dopředu seznámeny...to je zcela regulérní obchod...

Reagovat
fantomas

Ten poslední odstavec je zrovna nejdůležitější

1) K zakoupení podílu docházelo při obnově kontraktu, kdy hráče formálně nezastupoval klub, nýbrž agent (poradce fondu)

2) Prodejem podílu bylo podmíněno samotný prodloužení kontraktu - tj. buď na to přistoupíš, nebo ti ten hráč potom pláchne zadarmo.

Pokud ti tohle přijde v pořádku (a to je případ relativně velkýho klubu a 4+ hráčů), tak si dál už fakt nemáme říct.

To má k fér obchodu, kterej může "klubu pomoct" (o tom nejsem přesvědčenej ani v ostatních případech teda.. neni pomoc jako pomoc), na míle daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je jasný, že ten poslední odstavec byl nejdůležitější, proto jsem přiznal, že tomu nerozumím...proč děláš facepalm? No i přes svoji špatnou angličtinu jsem to teda pochopil správně...a napadá mě jednoduchý argument-proč hráči nevymění agenta, když vyjednává podmínky pro ně nevýhodný? Nebo to jako kontrakt prodlužují agenti bez vědomí hráčů?

Reagovat
fantomas

Tak tos to nepochopil správně ani po překladu tohle je případ, kdy se obchází (resp. vydírá) klub, nikoliv hráč. Ten o tom zřejmě ví a je mu to šumák, protože asi zároveň Sporting neni klubem, kde by chtěl dohrát kariéru (bavíme se o hráčích jako Rojo například).

Reagovat
Arbiter

pak je to otázka na kluby, že na to přistupují. Pokud jsou na pokraji krachu, tak by bez těch peněz zanikly třeba. Nechci tím nějak obhajovat vlastnictví třetích stran, ale považovat kluby za chudáky v tomto směru mi přijde přinejmenším trochu divné...

Reagovat
fantomas

Některý na to přistupovat vůbec nemusej, proč by se jinak čílil majitel Sportingu?

Viz...

Sporting’s latest annual report listed eight players, as of 30 June this year, majority or 50% owned by three of the companies in the structure advised by Kenyon and Mendes: Quality Football Ireland; Quality Football Ireland III (in which Chelsea appear to be involved), and Quality Football Fund Ireland.

Sporting have told the Guardian that some of these stakes in players were bought by the funds advised by Mendes and Kenyon (!)when the players’ contracts with Sporting were renewed, with Mendes negotiating as their agent(!). The stakes appeared to De Carvalho’s regime to have been sold (!)as a condition of the players renewing their contracts(!), which the club argues was a “distortion” and a conflict of interest.

Reagovat
Arbiter

tohle evidentně problém je, ale i to se dá regulovat a nemusí se plošně zakazovat...

Reagovat
fantomas

Ježiši

Reagovat
Arbiter

zákaz je jednoduché řešení snad všech problémů...

Reagovat
fantomas

Jednoduché a zároveň efektivní - a o tu efektivitu by v tomhle případě mělo jít předevšim.

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fabec1222

Gianni Infantino , legenda losování

Reagovat
Miguel19

Chelsea line-up v Bolton: Cech (c); Azpilicueta, Zouma, Cahill, Filipe Luis; Mikel, Ake; Salah, Oscar, Schurrle; Remy. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs v Bolton: Schwarzer, Ivanovic, Christensen, Matic, Baker, Hazard, Drogba. #CFC

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel Ake, ty jo, toho se dost bojim bojim

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na CHristensena a Bakera, tak snad bude do poločasu rozhodnuto at tam můžou co nejdřív

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že bude do poločasu rozhodnuto.

Reagovat
blade115

Paráda. Sice mohl hrát i Christensen nebo Baker, ale i tohle je solidní. A je to i zajímavě poskládaný, ač tam je děsně nekreativní střed.

Reagovat
Talker

Tak zase mít stoperskou dvojici Christensen-Zouma by bylo asi moc i na nějakého progresivnějšího kouče, který věří mladíkům. Stejně tak záloha, kde by byl Mikel, Aké i Baker.

Reagovat
blade115

Já bych šel do většího extrému - Akého bych dal na LB místo Luise (nebo lépe na RB místo Azpiho, pokud by tam zvládl zahrát). A středová dvojka Baker - Mikel, což zní mnohem líp. Sice ta obrana by byla hrozně propustná, ale však od toho tahle rádoby soutěž je, aby si zahráli i mladí a náhradníci.

Reagovat
smazaný uživatel

A potom prohrajou hned v prvním kole jako Arsenal a mladíci už si nezahrají.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Tak já bych spíš šel cestou trojčlenné zálohy ve složení Mikel-Aké-Baker, případně Mikel-RLC-Baker a Aké na beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Jde to někde sledovat?

Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

Pokud někdo nechce dívat z CFC fandů na CFC, tak T.Hazard základ, Romeu taky

Reagovat
Arbiter

Důvod, proč Chelsea nestihl žádný trest, je nasnadě - pokud vlastní nějaká práva (či vlastnila), tak ti hráči nehráli nikdy v PL.

Reagovat
fantomas

To je sice hezký, ale WHU tehdy nebylo potrestaný proto, že jednalo nelegálně (přirozeně, protože se to zabanovalo až v důsledku), ale že jednalo nemorálně(!).

Konkrétně "Their sanction was imposed by the Premier League for a failure to abide by every club’s duty to act in good faith towards each other"... a teď mi řekni, jaktože si CFC ze stejných důvodů tu pokutu nezaslouží taky?

Reagovat
Talker

Což nic nemění na tom, že za CFC ti hráči nehráli a nezískali pro CFC žádné body. Což byl jeden z důvodů, proč byla kladívka potrestána, protože se opírali o hráče, které vlastnila třetí strana.

Reagovat
fantomas

Co to má koho zajímat, když v tom byl zapletenej váš vlastní CEO. Což neni nákej řadovej úředníček, že jo.

Reagovat
Talker

Tak Kenyona jsme už pár let zpátky vykopli z křesla CEO, takže se nedá říct, že by byl ještě pořád "náš".

Reagovat
fantomas

Bylo by hodně naivní si myslet, že to začal dělat, až jakmile přišel o práci, nebo ne?

Reagovat
Talker

Stejně tak jsme vyslali Arnesena do Hamburku, aby vykoupil náš plevel a my na tom vydělali.

Já ti nevím, ale vzhledem k minimu informací fakt nebudu soudit. Kenyona nemám navíc rád, můj asi třetí nejoblíbenější člověk v CFC po Mourinhovi a Drogbovi.

Reagovat
fantomas

Ale tak doprdele Kenyon je teď nikdo, pochopitelně k tomu zneužíval svý postavení, to je prostě 1+1.

Reagovat
Arbiter

Je otázkou, jak moc je Chelsea na tu skupinu napojená a jak moc se to projevuje ve finančních výkazech. Neříkám, že nemáme být potrestáni, ale těžko mohu ukázat na viníka, pokud nemám srovnání situace WHU, kdy bylo něco prokázáno a CFC, kde existují jen spekulace.

Reagovat
Arbiter

Každopádně pokud jinému klubu dáš možnost získat hráče s tím, že pak získáš sám předkupní právo nebo částku z prodeje a nijak na klub netlačíš, aby hráč byl prodán, nevidím na tom nic nemorálního.

Reagovat
Talker

Takhle - mně se líbí ten italský model, který teď skončil/má skončit. Klub může prodat část práv jinému klubu. To mi přijde ideální pro všechny tři strany.

Samozřejmě pokud je třetí stranou nějaká firma, která nemá s fotbalem vůbec nic společného, tak s tím nesouhlasím.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Arbiter

fantíku, tys psal tu expresku o střídáních?

Reagovat
fantomas

Jo.

Reagovat
Arbiter

wenger střídá v průměru v 59. minutě?

Reagovat
Swarley

to bude beztak z důvodů zranění v začátcích zápasu nebo něco takového

Reagovat
smazaný uživatel

tam má byť 69, veď to tam aj sedí. A Wenger vždy strieda v 70' a len vtedy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Ne, nemá a nesedí. Wenger je až za Dychem a Martínezem.

Reagovat
fantomas

Omg, v 64. ani číst z grafu už neumim.

Reagovat
Arbiter

ostudo

Reagovat
Wat

Podle nadpisu to bylo jasný hned.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Infernoqt

Evans 4 týdny.

Reagovat
čutalista

uctivost, pěkně děkujem

Reagovat
Arbiter

zatím perfektní výkon, kterému chybí jen gól

Reagovat
Talker

Luis teď parádní centr, 2 pěkné patičky Oscara ve vápně přesně na kopačky spoluhráče

Reagovat
Arbiter

na druhou stranu hrajeme s Boltonem, no Ale pamatuju si, jak jsme se s těmi celky z nižších soutěží herně trápili...

Reagovat
Talker

Tak ta kvalita je tam obrovská, vždyť by tahle jedenáctka v klidu mohla hrát o střed tabulky v PL. Navíc jsou všichni odpočinutí, o víkendu byli v základu jen 2 hráči z celé jedenáctky.

Navíc v League cupu nám to obvykle celkem jde, předloni 11:1 ve dvou zápasech proti šumařům, naposledy jsme se trápili v tomhle poháru snad v double sezoně proti nějakým vyloženým šumákům.

Reagovat
Talker

100. pro ofenzivu Schurrle-Hazard-Salah a před nimi Costa

Reagovat
T44v3tt1

Ten střed by byl ještě víc průchozí, než je teď..

Reagovat
Talker

Tak alespon jeden zápas bych chtěl v tomhle složení vidět, 3 extrémně rychlí hráči a před nimi golostroj Costa.

Reagovat
T44v3tt1

Taky bych se na to rád podíval. Ale v současném rozpoložení bránění celýho týmu by to asi nebylo nejmoudřejší.

Reagovat
Talker

Tak jasně, no..

Reagovat
Talker

Ou, pěkně zazvonila

Reagovat
Talker

Už to mohlo být 4:0 a mohli jsme na hřiště poslat Bakera

Reagovat
Arbiter

skvělý kop, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Schurrle mi ale fakt přijde svým stylem hry jako Ronaldo, sice o několik tříd horší, ale podobný mu je!

Reagovat
Talker

Já ho přirovnávám spíš k Robbenovi

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo

Reagovat
smazaný uživatel

To zas ne, na to je moc přímočarý.

Reagovat
Talker

Jenže to je Robben taky právě, vezme míč, poveze o 30 metrů, udělá kličku, vystřelí. Respektive Robben v mládí, abych byl přesnější.

Reagovat
Miguel19

Schürrle už by to měl trefit

Reagovat
smazaný uživatel

Schurrle je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takový Luis se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

SKvělý centry

Reagovat
Trapper

Kuuuuuuuuuurt

Reagovat
Miguel19

ZOUUUUUUMIČ

Reagovat
smazaný uživatel

Kurtičkaaaaaaaaa

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Zoumaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Talker

Zoumičkáááááááááá

Reagovat
Side

Reagovat
Whitemedia

Zoumííííííííííík

Reagovat
Side

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Cahill, Remy

Reagovat
Arbiter

nice Zouma

Reagovat
Error

Zoumík

Reagovat
smazaný uživatel

Kurtička, Zoumička, Zoumík

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, ještě jeden a Baker na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo anglický link ve větším rozlišení než 3x4 ?

Reagovat
smazaný uživatel

André se chytá za kotník, prosím Bože jen to ne, v žádném případě!!!

Reagovat
smazaný uživatel

On ten jeden centr dal tak ze strany možná kotníkem blbě ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to mám až moc sekavej stream abych něco takového postřehl Ale už běhá normálně, tak snad je v pohodě..

Reagovat
smazaný uživatel

Salášek taky pěkně

Reagovat
Miguel19

Teda zatím suprový výkon. Škoda toho skóre..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

chudák Péťa

Reagovat
Talker

Kdo to teď podělal? Zoumička? Nebo Remík?

Reagovat
Arbiter

Mikelek

Reagovat
Talker

Já viděl, že tam byl nějakej nigga, ale zdálo se mi, že až tak vlasatej jako Obíček nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za bránění? Proč za ním byli 4 hráči a nikoho nebránili?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle mohl Péťa mít

Reagovat
Arbiter

jak?

Reagovat
Arbiter

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Schurrle už má na kontě tak 6 střel.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nahrazuje Torrese víc než důstojně

Reagovat
smazaný uživatel

To dúfam že píšeš o Rémym, pretože nebyť úvodnej súpisky, tak ani neviem, že hrá...

Reagovat
Talker

Taky byl nelogicky nasazen do zápasu proti outsiderům, kteří jsou ve vápně v osmi a nevylézají z něho. Podle mého měl dneska hrát Drogba a Remy měl hrát proti Schalke a hrát v rámci PL, kde využije rychlost. Tady když se drží posledního obránce, tak se nedostane z malého vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
čutalista

tak třeba gola by mohl dat

Reagovat
Talker

Přijde mi to, nebo se krajní beci přestali po našem golu vytahovat až tak vysoko?

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně Luis jo, i když teď dost vysoko jim solidně překazil protiútok.

Reagovat
Miguel19

Luis lítá vepředu pořád. Azpiho jsem tam snad neviděl.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Talker

Ne jako do golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aké

Reagovat
Talker

Nathaník

Reagovat
Godwinson

ZOUMA

Reagovat
smazaný uživatel

Aké už je teď lepší jak Mikel...

Reagovat
Miguel19

Tuto nesmíme prohrát. Mělo to být 4:0 a klídek. Schürrle už měl mít hattrick..

Ta podhrotová trojka hraje super, Rémy je slabší. Aké výborný, Luís jakbysmet. Kéž by už hrál furt..

Reagovat
T44v3tt1

Luís se mi začíná líbit tím, že ví, kdy se zapojit do útoku, a kdy naopak vyčkat..

Reagovat
smazaný uživatel

Rémy slabší? Veď dokopy mal možno 5 touches s loptou... Je absolútne neviditelné... mám pocit, že hráme desiati proti jedenástim...

Reagovat
Godwinson

Sestava moc pěkná. Hlavně obrana je dokonalá

Reagovat
Whitemedia

Místo Rémyho půjde na hřiště Diesel, už to vidím

Reagovat
blade115

Mě to tak nebaví na těch přiblbých flashích ... Člověk ani nemůže posuzovat individuální výkony hráčů, když vidí jen černou tečku a bůhví, jestli to je Zouma, nebo Mikel. A nebýt Schürrleho, tak to ani nemá žádný náboj...

Reagovat
Talker

Schurrle se rozjel ve velkém stylu, ale tolik šancí a střel, které nevyšly, to je hrůza. Sice některé jen o centák, ale stejně, nějaký gol tam měl už dát.

Salah má parádní pohyb a kontrolu míče, umí odhadnout, co si může dovolit, ale přihrávky jsou u něj hrůza, stejně jako střely. Potřeboval by ještě rok-dva hrát v plném zápřahu, aby se v tomhle rozvinul, protože v současnosti je to prostě málo. Chce to přidat k té přímočarosti i ten finální produkt, ať už ve formě perfektní přihrávky nebo kvalitního zakončení.

Zouma pěkný gol, ale nejsem si jistý, jestli to nebyl on, kdo neuhlídal Millse na druhé straně pak. Nebo to byl Mikel/Remy? Pokud to byl on, tak je to škoda, to se musí ubránit.

Střed zálohy nebyl prakticky otestovaný, napadáni byli ti hráči minimálně, prostoru vepředu, kam to poslat bylo taky málo, distribuci míčů zvládali slušně oba. Aké přidal parádní střelu, spokojenost. Ale jak jsem už psal, otestováni byli jenom v ohledu posílání míčů bez nějakého presingu soupeře, takže to měli relativně jednoduché.

Krajní beci parádní do golu, takhle si představuju jejich podporu křídel - běhat až k praporku, vytvářet šířku hřiště, odtahovat hráče, Luis přidal parádní centr, který posadil na hlavu Remyho. Pak se mi zdálo, že po golu se na to trošku "vykašlali" a zůstávali výrazně hlouběji, spíš na hranici ofenzivní třetiny a tolik se nevydávali podpořit to křídlo, spíš čekali na zpětnou přihrávku. Což je podle mého taky jeden z důvodů, proč jsme si následně už nevytvořili tolik takových šancí, jako v první půlce poločasu - hřiště bylo najednou užší, křídla neměly takovou podporu a střed byl přehuštěnější. Rozhodně do druhé půle obnovit tu jejich aktivitu.

Remy dost neviditelný, což je relativně logické, když bylo v šestnáctce neustále 10 hráčů či více. V tomhle zápase bych spíše volil silového útočníka do vápna, na kterého se můžou nastřelovat míče, kdežto Remy spíš do zápasů, kde může využít rychlost a nebude tak důkladně pokryt.

Doufám, že uvidím ještě Bakera. Christensen nastupovat ani nemusí z mého pohledu, protože se do akce stejně nezapojí a maximálně bude posílat míč o pár metrů a zkoušen bude maximálně při standartce. Tohle mu může maximálně ublížit, nemůže mu to moc pomoci.

Reagovat
Deywid

Millsa neubránil Rémy.

Reagovat
Talker

Právě přes ten stram jsem si nebyl jistý, arbiter tvrdil, že to byl Mikel, mě se zdálo, že Zouma nebo Remy podle sestřihu.

Reagovat
Whitemedia

Trochu ruka ne ?

Reagovat
Wat

Lampard další gól, neskutečnej kanonýr.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel a jeho střely.

Reagovat
Miguel19

OSCAAAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
smazaný uživatel

Oscaaaaaar. (Remy ten protiútok neskutečně zadrbal ale. )

Reagovat
Miguel19

Ale to jeho převzetí balonu do prostoru bylo super

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo.

Reagovat
Talker

gooooooool

Reagovat
Whitemedia

OSCAAAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
Talker

Salah je neskutečný, on zkurví přihrávku a pomalu ještě dřív než jí soupeř zachytí, tak už si vezme míč zpátky a jde dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

ehm...

Reagovat
Talker

Nottingham proti Spuds.

Reagovat
Godwinson

Zítra ve čtyři se tu TW záhadu dozvíme, asi nedospím

Reagovat
Talker

Fakt? Pošli mi to potom do zpráv prosím, až to zjistíš... Já bych na to určitě zapomněl

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Miguel19

Omg Remy to je vtip ne..

Reagovat
Whitemedia

Rémy vole, to by dal snad i Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tohle mohl nedat? Úplně jsem si vzpomněl na Torrese...

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino out!

Reagovat
smazaný uživatel

TREF SEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Talker

Schurrle si z nich dělá sice kužely, ale ten gol by tam už dát mohl z toho tuctu střel...

Reagovat
smazaný uživatel

o kolkej má byť los dalsieho kola COC?

Reagovat
smazaný uživatel

The draw for Round 4 of the Capital One Cup will take place on Wednesday 24th September live on Sky Sports immediately after the conclusion of the Tottenham Hotspur versus Nottingham Forest match.

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, snáď nebude predĺženie

Reagovat
Whitemedia

Jose, nebuď posera a šoupni tam už Bakera..

Reagovat
Talker

Tak on čeká na vývoj zápasu. Pokud dáme gola, tak ho tam možná pošle, jinak si podrží střídání, aby tam případně poslal Hazarda s Drogbou.

Reagovat
fajdax

PROSÍM PROSÍM TEĎ SEM DOŠEL, NĚJAKEJ LINK??

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

What a goal by Ryan Masooooon

Reagovat
kiwwi

ty vole, City doma proti Sheffieldu a on to hra Pelle s takmer zakladnou zostavou a v zaklade ani jeden mladik

Reagovat
Whitemedia

jistota je jistota

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si poučil na rozdíl od jiného klubu z Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

šak united hrali s tým najlepším čo mali

Reagovat
puji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mindas

Co kecáš, však hraje Lampard.

Reagovat
Godwinson

Riviere pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Koukas na to? Ja ted prisel.

Reagovat
fajdax

Eden jednoho dá nebo přípraví.

Reagovat
Whitemedia

Achjo..

Reagovat
Miguel19

Drogba, Hazard

Reagovat
Talker

Tolik ke Christensenovi a Bakerovi...

Reagovat
Talker

Schurrle to prostě nemá dneska souzené... Tyčka, břevno...

Reagovat
smazaný uživatel

Bych chtěl někde vidět kolik má střel (včetně těch zblokovaných)

Reagovat
Miguel19

Zouma Co to bylo..

Reagovat
smazaný uživatel

Prasata z dřevákova.

Reagovat
Whitemedia

Takže Baker nedostane ani posraných pět minut..

Reagovat
Talker

Cos od Mourinha čekal?

Reagovat
Whitemedia

že v tomhle o ničem poháru do hry pustí Drogbu, Hazarda a Matice, co jiného čekat

Reagovat
Talker

Tak ani 2 minuty nastaveného času...

Reagovat
Whitemedia

Matiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic supeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

7

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard

Reagovat
Talker

Schurrlemu to nebylo dneska přáno prostě. Fakt bych rád viděl statistiky, především jeho a celkově počet střel a střel na bránu. Tipl bych, že obě čísla budou dvouciferná... :D

Jinak pro oba mladíky to byl celkem nevypovídající zápas, protože jsme hráli 80 minut proti soupeři, který se nevytáhl ze své obranné třetiny. Doufám, že oba uvidíme v nějakém dalším zápase, kde už nebudou mít leháro - kdyby si otevřel jeden z našich hráčů stánek se zmrzlinou u postranní lajny, tak bychom si toho pravděpodobně ani nevšimli. Soupeř totiž nechodil ani do brejků, ale přihrával si na půlce, aby nedostal další gol.

Celkově zápas o ničem, sice nebyl úplně nudnej, ale ve výsledku šlo o obléhání jedné brány. Škoda, doufám, že v budoucnu budeme potkávat zajímavější soupeře.

Reagovat
Talker

30 shots for Chelsea (12 for Schurrle). 4 for Bolton.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Wat

Saido obrat.

Reagovat
Whitemedia

4. kolo COC Shrewsbury - Chelsea

To už snad i Baker dostane pět minut

Reagovat
blade115

Nj, ale za to nás budou vysílat možná tak v rádiu...

Reagovat
fajdax

Reagovat
fajdax

To je kolikátá liga?

Reagovat
Whitemedia

League Two

Reagovat
fajdax

Tak to musí být Christensen, Baker a samozřejmě Aké jasnej základ..

Reagovat
Whitemedia

Tak to ani ve snu..

Reagovat
fajdax

Asi máš pravdu, nevěřím, že by José postavil stoperskou dvojici Zouma - Christensen. I když na čtvrtoligovej tým, by měla stačit i naše U21..

Reagovat
TopinB

*U18

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si nebol prekvapený

Reagovat
Sali5

Tottenham - Brighton

Stoke - Southampton

Bournemouth - WBA

Shrewsbury - Chelsea

Liverpool - Swansea

MK Dons - Sheffield

City - CP/Newcastle

Fulham - Derby

Reagovat
puji

Ty vole ta Chelsea ma snad v kazde soutezi vzdycky nejlepsi los.

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš srandu?

Reagovat
puji

LM maji nejlepsi los spolu s FCB snad kazdy rok. Letos CoC to same.

Reagovat
smazaný uživatel

"v kazde soutezi VZDYCKY nejlepsi los."

Reagovat
Talker

To není vůbec pravda, třeba v lize nám nalosovali MC, Liverpool, Arsenal, Everton, Swansea a Tottenham letos. To nebude vůbec jednoduché.

Reagovat
smazaný uživatel

vtípek

Reagovat
fenixLFC

Zas swansea?

Reagovat
Coutinho10

no Swansea sem si zrovna moc nepral

Reagovat
fajdax

Čerstvý průzkum serveru Telegraph, který zkoumal vliv střídání na výsledky zápasů britské Premier League, přišel se zajímavými nálezy. Manažer Chelsea Jose Mourinho například loni pouze dvakrát nestáhl všechny tři povolené hráče, naopak Brendan Rodgers provedl akorát 79,9% střídání ze všech možných. Co se času prvního střídání týče, nejnižší průměr zaznamenali Allardyce, Redknapp (57. minuta) či Pellegrini (58); naopak nejpozději ke změnám sahá Dyche (68. minuta), Martínez (66) a konečně i Wenger (64).

Tak tady je ten Wenger podloženej i číslama

Reagovat
smazaný uživatel

hmm a kde je ten vplyv na výsledky zápasov?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Mmmm, Swansea. Alespon je hodne pravdepodobne, ze bude LFC v TV.

Reagovat
fajdax

A hodně pravděpodobné, že prohrajete.

Reagovat
fff

Vieme uz aj cas kedy sa bude hrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Lineker

That's the 1st time Manchester City have scored 7 in the 2nd half of a game on a Wednesday against a side with Wednesday in their name #stat

Reagovat
tomasinho

Liverpool have won 12 of 14 penalty shootouts since 1974

Wow

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Docela zajímavé prodloužení

Reagovat
Infernoqt

Manchester United's defensive worries deepened on Wednesday when Chris Smalling was at the centre of another injury scare.

Smalling is understood to have hurt his thigh in training ahead of Saturday’s Premier League clash with West Ham at Old Trafford.

United will assess his condition on Thursday with Louis van Gaal waiting anxiously to see if the England defender will be fit to play.

S tímto máme údajně zraněné všechny tři hlavní stopery. Evans 4 týdny, Jones 2 týdny a u Smallinga se dovíme v blízké době.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

jenom bych k tomu dodal BOOM nebo BREAKING NEWS

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

tak doufam, ze Falcao celej tyden poradne trenoval na stoperu. nebo stoperska dvojice Rojo - Blind? to jsem na to zvedavy.

Reagovat
kiwwi

Shaw, Rojo, Blind v zostave...takze to mame troch LB, uz len najst nejakych dvoch stoperov a RB

Reagovat
Swarley

tak Rojo i Blind by měli oba zvládat i stopery, takže bych si dost možná vsadil na tohle...vlevo pak Shaw...

Reagovat
smazaný uživatel

Blind stopera na nějaký úrovni možná tak ve trojčlenný obraně, ve dvojce zrovna s Rojem... No...

Reagovat
Swarley

tak co jinýho? se podívej, co nám zbylo

Reagovat
smazaný uživatel

netreba. to bude nova revolucni taktika ve fotbale. bez stoperu. Rafa - Shaw, pak sedmiclenna zaloha...

Reagovat
Bayern +

Nová ani nie, v utorok celý druhý polčas: Rafinha, Dante, Alaba - záloha - Lewandowski.

Reagovat
niflheim

Reagovat
xjert02

Ekonomicky analfabetismus uplne tryska z teto diskuse

Reagovat
Arbiter

pouč nás

Reagovat
smazaný uživatel

V čem? Jsme jedno ucho. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ricardo Rodriguez k čemu by United byl? To mi přijde dost jako zbytečné takového hráče na rozšíření kádru.

Reagovat
fff

Podla mna by to na lavicku nebolo ale skor do zakladu, ale nechapem to absolutne keby ho fakt kupili

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl alespoň versatilní, tak neřeknu. Spíš bych čekal, že se přivede už konečně pořádný stoper nebo stopeři a s Rojem se bude počítat jako s backupem na oba posty.

Reagovat
Arbiter

kdyby ho koupili, tak by to znamenalo návrat k třem obráncům a Rodrigueze by použili jako křídelního obránce, Rojo by pak byl na levém stoperovi. Tak jako tak by to asi byl nesmyslný nákup...

Reagovat
kiwwi

ale co so Shawom?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela drahý náhradník, já mu pořád věřím, že se rozjede a trochu vám ho pořád závidím, ale jestli on něco potřebuje, tak je to herní praxe a pak může jít jen a jen nahoru. A zrovna i WB by pro něj na rozehrání s Rojem za prdelí mohl být super.

Reagovat
Arbiter

či já vím, dyť ho stejně LVG nemusí a raději ho nechá sedět na lavičce

Reagovat
Talker

Vždyt mají Shawa na tu pozici a toho nemáš kam jinam postavit v 3-5-2

Reagovat
Arbiter

však Shaw a Rodriguez rotace. Není to dobré, ale o to nejde, jen je to prognóza, co by se stalo, kdyby ho opravdu koupili...

Reagovat
Talker

Jinak Rodrigueze jsem chtěl, když šel Shaw k MU. Luis je sice dobrej, předvádí kvalitní výkony, ale je to varianta na pár let a mezitím nám Rodrigueze někdo vyfoukne...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho taky, Luis je kvalitativně zase výš, uvidíme, jak to bude vypadat s odstupem.

Reagovat
Talker

Tak je otázka, jestli je lepší, než Rodriguez...

Když to vezmu čistě statisticky, loni měl Luis 1+6 ve 42 zápasech.

Rodriguez měl 7+9 ve 37mi zápasech.

Samozřejmě čísla nejsou všechno, ale ten rozdíl je celkem brutální. Rodriguez má teď 3 goly a 1 asistenci už v prvních 6ti zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mne přijde Luis zase jistější dozadu, ale možná je to jen můj pocit. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

filipe totiz nekope primaky, rohy a pencle, takze to neni uplne fer srovnani

Reagovat
Talker

Já neříkám, že je fér, jen si nejsem jistý, o kolik je lepší než Rodriguez, pokud vůbec je lepší. Luis se mi ale herně líbí a budu mu fandit, je to sympaták. Dodal bych, že je ofenzivnější než Willian, což je fajn, ale i Courtois je ofenzivnější než Willian, takže je to asi zbytečné.

Reagovat
Svatej

''ofenzivnější než willian'', achjo

Reagovat
Talker

Tady jsem hodil do squawky nějaké statistiky, které mě zaujmuly vedle těch golů a asistencí...

http://www.squawka.com/comparison-matrix#bundesliga/2013/2014/ricardo_rodriguez/129/66/2390/0/p|la_liga/2013/2014/filipe_luis/69/69/1551/0/p|premier_league/2013/2014/luke_shaw/64/64/747/43/p#pass_completion/total_passes/successful_passes/key_passes/tackles_won/blocks/clearances/successful_take_ons_%/aerial_duels_won_%/total_duels_%/fouls_suffered/fouls_committed/shot_accuracy#90

Reagovat
smazaný uživatel

Ten odkaz nejde jenom mně?

Reagovat
Arbiter

ale nastavovat tam 6x "blocks" jsi nemusel, aby Rodriguez vypadal lépe

Reagovat
Arbiter

a zkus tam přidat "defence score" nebo třeba "forward passes"

Reagovat
Talker

Defence score je co? Já na to ani nekoukal z důvodu, že mi to přijde absolutně nečitelné

Teď jsem se koukal a jde o nějaké algoritmy, kdy různým akcím přiřazují různé skore a z toho udělají kouzelné číslo. To bych mohl vytáhnout fifa ratingy.

Passes forward jsem tam měl, pak jsem tam místo toho hodil passes completion - ono to je celkem jedno, protože obě dvě

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Arbiter

Manchesteru United se nevydařil vstup do letošní sezóny, za což z velké části může i velmi prostupná defenziva. Manažer Louis van Gaal proto bude dál hledat posily a jednu si údajně vyhlédl ve Wolfsburgu, odkud by rád získal Ricarda Rodrígueze. Ten má u "Vlků" smlouvu do roku 2016, ovšem automobilový celek s ním chce pokud možno kontrakt prodloužit.

To jako chtějí dalšího levého beka? K čemu proboha?

Reagovat
I am Mancunian

shaw je slaby

Reagovat
Arbiter

Hráč za 30 mega a slabý? Navíc mu tam taháte konkurenci?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

o tom už se mluvilo v létě po Shawovi, to bude jen obnovená spekulace

Reagovat
Arbiter

Ale tak nějak to postrádá smysl mi přijde...

Reagovat
Arbiter

myslím to obnovení spekulace

Reagovat
Swarley

tak smysl postrádá oboje, až časem uvidíme, co z toho víc

Reagovat
Swarley

jinak hráč je to samozřejmě sakra zajímavej, ale máme Shawa, tam není co řešit

Reagovat
fff

Ono ja osobne by som radsej bral Rodriqueza, keby som si mohol vybrat. Ale tak uz mate Shawa no

Reagovat
Swarley

tak já chtěl celou dobu Shawa, pak jsem až pořádně viděl Rodrigueze na MS a početl jsem si, co to je za hráče...jako angličan pořád vyhrává Shaw, ale co se týče výkonů a jak se budou dál vyvíjet, to si počkám a jsem fakt zvědavej u obou..

Reagovat
fff

Zase RR je starsi, ktovie kde bude Shaw v jeho veku. Ale tak na prvy pohlad mi pride RR taky ofenzivnejsi a hlavne ta jeho lavacka je uzasna na standardky, skvela kopacia tehcnika.

Plus imidz Nicka Slaughtera z Vrazedneho pobrezia

Reagovat
Swarley

momentálně je dál než Shaw, ale ten to může ještě všechno v pohodě dohnat, tam bych moc obavy neměl...a se standardkama souhlasím, proti Evertonu to byl famózní pokus, to chtělo gól

Reagovat
smazaný uživatel

Rodriguez není ofenzivnější, akorát sbírá áčka a občas goly právě díky té jeho levačce.

Reagovat
Talker

Tak je produktivnější, což je ještě lepší, ne?

Reagovat
fff

Uz som s tymto asi otravny ale co uz . Ako je na tom pred derby Studge, Hendo a Coutinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United FC supporters to fly Cristano Ronaldo 'come home' banner over Real Madrid's match with Villarreal

http://www.bettingpro.com/category/football/manchester-united-fc-supporters-to-fly-cristano-ronaldo-come-home-banner-over-real-madrids-match-with-villarreal-2014092400156/

AhaHAHAHAHAHAHA to je taká úbohosť

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ubohost? Naopak je od fandů super, že si ho tak cení a jsou pro to ochotni udělat něco navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to je bez úrovne...Je to ako keby si nalepil na dom ex frajerky že ti chýba...

Už vidím ako sa Ronaldo po tom čo uvidel ten banner vykašlal na všetko a letel prvým lietadlom do Manchestru...Je to trápne

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi ti ukradol účet? Sa spravaj jak človek schopný konverzacie preboha...

Reagovat
Arbiter

Vždyť je tvá reakce na ten banner absolutně přehnaná. Kdybyste udělali něco podobného s Xabim, také bys takto reagoval? Na tom prostě není nic špatného. Všichni ví, že má Ronaldo velice pozitivní vztah k ManU, tak mu fandové jen vzkazují, že je u nich vždy vítán. Nic špatného, nic ubohého.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy by sme to nespravili, dosť že fans na twitteri plaču každú sezonu aby sa vratil... Už tam je to na hranici, nie ešte letieť lietadlom. Rovno môžu vtrhnuť na štadion a začať ho prosiť. A neni to ani vtipné keďže to je už asi tak 4x čo to spravili (To s moyesom bola sranda haha potom to šlo dole kopcom) .. Ešte aj fans MU na twitteri si myslia, že je to trápne a to je čo povedať...

Reagovat
smazaný uživatel

To na scousery sedí no, plná držka keců a nikdy žádný činy.

Reagovat
smazaný uživatel

A samozrejme, že domov pre neho je Sporting

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím? Kdo ti šlápnul na kuří oko? Já fakt Ronalda nia United nemusím, vlastně ani nevím co víc z toho. Ale tohle je prostě hezký fandovský gesto. Jasně samo o sobě nic neznamená, ale minimálně ho to může trochu nalomit v konečném rozhodování co a jak a ukázat mu, že na něj fans United nezapomněli. 100% větší projev fandovství, než se do krve hádat na internetu se scouserama.

Reagovat
smazaný uživatel

nalomiť, aha okay

Reagovat
kiwwi

jj a ubohost je aj to, ze mu uz 5 rokov co odisiel spievaju na OT choraly

Reagovat
smazaný uživatel

spievať mu na OT choraly a lietať leitadlom je trochu iné nezdá sa ti...

Reagovat
Swarley

jj, protože lieta letadlom celý stadion...to už v tomhle tvém smýšlení by měly být ty chorály trapnější...

Reagovat
smazaný uživatel

a pišem niekde že lieta celý štadion? Letieť lietadlom s tým bannerom je podľa mňa trápne... Snáď sa naši fans k ničomu takému nikdy neznížia...

Reagovat
Swarley

však já chci naznačit jen to, že každý má to vnímání jiné...já bych to neudělal, ale nemůžu nikomu brát to, jak to cítí...on něco do novin povídal a lidé na to reagují, není to vyloženě bezdůvodné a momentální poblouznění...

Reagovat
fff

Riesis blbosti podla mna.

Reagovat
Mada

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Swarley

tak to bylo jasné, že pár lidí to jeho povídání vezme trošku vážně...fanoušci Realu budou mít jistě radost

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano: "Man Utd? It's all speculation, speaking about my future. My future is Madrid."

ouch

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš krámy, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

nemam len ma prekvapilo, že toto je npodla teba nejaký pekný fanúšikovský počin

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je, považuju to za hodně pěkný počin, uznávám to a rozhodně mi to přijde lepší než tvoje nebo moje pičování na eurofotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by fans Chelsea leteli s bannerom "LAMPARD COME HOME" tak by si to bral ako pekný počin hej? Wau...nemam slov

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, kdyby odešel před pár lety třeba taky do Realu, tak bych za to byl rád a považoval to za supr gesto.

Reagovat
smazaný uživatel

úžasné

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom?

Reagovat
kiwwi

zabolelo ta to?

Reagovat
smazaný uživatel

jo tužil som totiž po Ronaldovi v United. Veď ste aj leteli lietadlom nechapem prečo sa nenaklonil To nič, skuste ho prenasledovať domov alebo uniesť..to je asi vaša najvačšia šanca ako ho dostať do Manchestru...

Reagovat
smazaný uživatel

ouch ouch, asi ti poslem rozhovory pred odchodom do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

z pred 5tich rokov. Nemam ti poslať rozhovory keď mal 18?

Reagovat
Swarley

tak naznačuje tu druhou stránku, kdy si tehdy vybrečel přestup do Realu..když si to pročteš, tak už to ouch nebude mít takovou sílu, protože dost fandů bylo rádo, že už je konečně pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, sak on dava stale tie iste rozhovory na tieto otazky, akurat teraz meni Madrid miesto Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

I'm waiting for the "COME BACK MOYES" banner to fly over David Moyes' house.

Reagovat
smazaný uživatel

to se nacekas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

To by me zajimalo, jestli se po nem u nas zacne volat zpatky... Jestli zvorem nasledujici 3 zapasy, bude to pekny test.

Reagovat
smazaný uživatel

já to viděl včera a celkem sem se smál, sám bych to neudělal ale budiž, když někdo na to má, spíše bych chápal kdyby tam napsali vzkaz pro Varaneho nebo Ramose

Reagovat
kiwwi

Ramosa

Reagovat
smazaný uživatel

wow, tohle bude zajímavé, chceš mi říct, že byste ho nebrali? Za nějakou cca rozumnou cenu?

Reagovat
Swarley

já bych bral Varaneho za nerozumnou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Oba by vám obrovsky pomohli.

Reagovat
smazaný uživatel

no to teda nevím, byla tu diskuze při které jsme se dozvěděli, že Evans je lepší než Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

A Smalling = Varane

Reagovat
kiwwi

nasram na to kto je lepsi, takeho kokota jak Ramos by som nechcel ani keby nam vsetci obrancovia zomreli

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Tak jako si nechtel toho "spinaveho simulujiciho cikana" Di Mariu a 3 dny po prestupu to byl Angeeeeeelito ty tulpo z Bardejova?

Reagovat
kiwwi

ako hra opicka Bale?

Reagovat
LGT

Reagovat
kiwwi

Kenneth01.09.2013 20:35

Bez do pi.ci Perez a tu vyhypovanou opici si vem sebou...

Kenneth01.09.2013 20:35

Bez do pi.ci Perez a tu vyhypovanou opici si vem sebou...

Kenneth09.09.2013 18:28

V klidu bych tu opičku poslal zpátky k Levymu do cirkusu...

atd, atd...

Reagovat
kiwwi

aj dvakrat som tam dal to iste, mal tam byt iny duchaplny prispevok o opicke ale nechce sa mi to uz znova hladat

Reagovat
LGT

oki

Reagovat
vladis271

ouuuuuč

Reagovat
kiwwi

vas dneska nejak vsetko boli

Reagovat
hntlyl

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To si pamatuju.

Reagovat
Svatej

cože ? To si chci přečíst !

Reagovat
fajdax

Link prosííím

Reagovat
Swarley

tak teď by se hodil i ten Vlaar, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, ale tak furt mi přijde, že si to tu jako jeden z mála uvědomuješ. Protože na každého druhého jsou tu fakt reakce, že zahraje cca to stejné jak EVans apod.

Reagovat
Swarley

tak záleží Evans v jakém období...on už dokázal, že to je velice kvalitní stoper hodný klidně základu United...měl období, kdy byl naprosto fantastický, ale už jenom z důvodu těch zranění s ním prostě nemůžeme počítat dlouhodobě do základu...můžeme tu mluvit o tom, že už má všechna zranění za sebou a bude to jen lepší, ale tomu už absolutně nevěřím, on to tak bude mít pořád...

v období té skvělé formy se mohl řadit mezi úplně ty nejlepší stopery na světě, ale netrvalo to tak dlouho...Ramos se dokáže na té top formě udržet déle, je to parádní stoper i když ho teda moc rád nemám, ale má toho za sebou daleko více než Evans a v souhrnu je to lepší stoper...škoda, že si to nemůžeme porovnat bez těch výpadků Evanse..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

dementi bez špetky hrdosti

Reagovat
smazaný uživatel

už sa zranil aj smalling

Reagovat
I am Mancunian

som kraaal

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi ne?

Reagovat
fenixLFC

Ten je teraz kralovna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
papos182

Reagovat
harfa

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

vlado

Reagovat
smazaný uživatel

nie, si Samo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

to sa nevylucuje

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

j četl jsem včera a je to bohužel pravda, ostuda to bude budto na konci sezony nebo pořídíme někoho do obrany

Reagovat
Mimalu

Reagovat
DelPiero137

Z futbalu sa stal biznis a kazdemu to vyhovuje vlastne sa uz nejedna ani o sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Even if Sturridge makes considerable progress over the next 48 hours the best he can hope for is a place on the bench. (James Pearce)

To som zvedavý ako to uhaluzíme

Reagovat
kiwwi

mohol by teraz este nehrat, na dalsi tyzden naskocit na par minut a potom je zasa repre pauza aby bol fit

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude hrať taže to je jedno. BR potvrdil, že nie je match fit. Pochybujem, že pôjde na zraz

Reagovat
kiwwi

co mufani, brali by sme toho Piqueho naspat? Nejak sa zacali mnozit spravy o tom, ze Enrique s nim nie je spokojny a ze by sme mohli mat o neho zaujem

Reagovat
smazaný uživatel

To by chcelo dalšie lietadlo s bannerom aby vedel ako velmi ho lubite

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, ze ano

Reagovat
Swarley

a to si Enrique nemohl rozmyslet už v létě?

Reagovat
smazaný uživatel

Gerard Pique unlikely to return to Manchester United as pop star girlfriend Shakira rules out move to England

Reagovat
Swarley

láska k United je silnější než k Shakiře, ta už má to nejlepší za sebou...my se na rozdíl od ní můžeme ještě dostat zpět na vrchol, to musí Piqué zvážit...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říká kamarád. Motorky bylo vždycky moje největší hobby, trávil jsem tím hodně času, ale stará to nějak nemusela, tak mi dala vybrat jestli ona nebo motorky. Tak teď nevím co s volným časem, ta mašina se píglovat nedá pořád.

Reagovat
Swarley

hmm, takže chceš říct, že Piqué má rád motorky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

co ty na to vůbec? myslíš, že by na to mohl mít nebo nesleduješ Barcu už vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ne, no. U vás by na to mohl mít, samozřejmě, však na to má i v Barce... Jenže on se podle mě trošku zasekl, za posledních pár let se ani trošku neposunul a koneckonců nejlepší byl vedle Puyola, kterej to řídil. To vy právě podle mě do obrany potřebujete hlavně - nějakýho lídra a organizátora. Piqué mi spíš v tomhle oboru zapadá mezi tu vaší současnou obranu. Hned si vybavim, jak to v MOTD teď stopli a bylo vidět, jak tam stojí pět hráčů v řadě, každej mává někam rukama a nikdo netuší kam. A do tohohle by mi právě Piqué přesně zapadl. Nicméně posílení by to pro vás furt bylo asi dost velký.

Reagovat
Swarley

tak to by bylo asi veselo no, každopádně ještě uvidíme, jestli je na tom vůbec něco pravdy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že u něj se to takhle přesně stalo, byli spolu asi 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

10? nedali se do kupy nejak pred poslednim MS? ale tak ja si jen na tenhle vtip vzpomnel, nerikam, ze prijde nebo ze neda na manzelku (uz si ji vzal, nebo ne? )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, kupte ho tak za 40, když s odřenýma ušima stačí na PD, v PL a United bude jistě extra třída.

Reagovat
Sandstorm

To by byl to podobný případ jako Fabregas,

Reagovat
papos182

Jakoze v ManU hral blbe, v Barce dobre a v ManU bude hrat zase blbe?

Reagovat
Sandstorm

Ne, jakože v Barceloně nehrál moc dobře poslední dobou a po příchodu do PL do Chelsea se zase rozehrál. Podobný případ by mohl být Piqué po návratu do PL.

Reagovat
papos182

Ale Pique v PL nikdy nejak nezaril.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas na jeho obhajobu, bylo mu asi 21 když odcházel a na CB byl Ferdinand s Vidičem.

Reagovat
papos182

Ono to srovnani s Fabregasem pokulhava ve vice smerech.

Reagovat
smazaný uživatel

To akože Fabre s odretými ušami stačil na PD???

Reagovat
Sandstorm

No je to stejná kravina, jakože Piqué stačil s odřenýma ušima na PD. Spíš se oba potkali v Barceloně se špatnou formou v poslední době, jinak to jsou samozřejmě rozdíloví hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

S takým drobným rozdielom, že Piqué hral vždy tam, kde je určený, čiže na stopérovi. Na druhej strane Fabre hral všade možne len nie tam, kde mu to ide najlepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto vážně se zeptám, to jsi myslel jako vtip?

Reagovat
Sandstorm

Jasně, že jo. Nejlíp hned v lednu. Sice je bez formy, ale mohl by se do toho zase dostat. Podobně jako Fabregas v Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proc ne, zkusenej stoper, co ma neco odkopano. Posila by to urcite byla, zalezi za kolik by prisel.

Reagovat
Sandstorm

Barcelona by za něj zase nemohla chtít tolik. Spíš bych se u něj obával platu.

Reagovat
Kenneth

Jen do nej. A k nemu postavit jako vudce obrany toho lepsiho Ramose, pak bude sranda

Reagovat
CubONE

No to by nam chybalo. Tragedov mame v obrane aj bez neho dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers on Suso: “I was really pleased with him. We sent him out to get games and experience. His reps are in the middle of contract talks."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Mohol by dostat par minut proti Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

bude rád za střídačku no

Reagovat
fff

Proti Boro hral dobre celkom, aj ked je to cca 25 minut proti druholigovemu timu unavenemu z celeho zapasu ale aj tak .

Mne sa na nom paci, ze sa neboji strielat, ma dobru strelu a vie sa celkom do toho zakoncenia z druhej vlny dostat, to sa nam moze hodit.

Reagovat
Kowe

On se bude hodit prave do takovychto zapasu na posledni minuty proti utahanym souperum. Dat ho do zakladu proti chelsea tak ho sezerou.

Reagovat
Sandstorm

Jestli k němu bude Rodgers takový, tak mu fakt uteče do toho Milána.

Reagovat
papos182

Podle posledniho vykonu by mel mit prednost pred Markovicem jednoznacne.

Reagovat
tomasinho

Snad zas nemaže med kolem huby a pak odejde. Nebo podepíše, aby nešel zadarmo

Reagovat
fff

Takze Studge asi skor nie, v najlepsom pripade lavicka. Allen nebude hrat, Coutinho uz trenuje naplno.

Reagovat
Sandstorm

Blížíme se zápasu s Fletchem na stoperovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych tam dal Persana, Honza Nezmar, jakej z nej byl stoper...

Reagovat
Sandstorm

To je fakt a nebo by to mohla být šance pro Fellainiho.

Reagovat
kiwwi

http://www.gfycat.com/QuickAgileIchidna

Ben Arfa assist for Robbie Brady Goal

chcel na Bradyho? ked hej tak paradna asistencia

Reagovat
Sandstorm

Hatem umí, když chce a je zdravý.

Reagovat
Wat

Boha, já ho zbožňuju.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne ale nic specialne, este mu aj ukazal

Reagovat
kiwwi

Jan Vertonghen says he won't be signing a new contract at Tottenham Hotspur

OMG, okamzite v Januari k nam!!!!!

Reagovat
Sandstorm

No ani se mu nedivím. Jo v lednu dotáhneme Vertse a Piquého a začneme smazávat 20ti bodovou ztrátu na TOP 4

Reagovat
smazaný uživatel

a máte na něj?

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
kiwwi

nn, sgrglime kazde euro, nevidis?

Reagovat
smazaný uživatel

vsak Ed rikal, ze s munici neni problem.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak 80 mega, prosím

Reagovat
Sandstorm

Balea už jste prodali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a hádej kvůli čemu ne vám.

Reagovat
Erdovec

proč by chodil do horšího?

Reagovat
Sandstorm

Neboj, do Liverpoolu by nešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ho nikdo v Liverpoolu nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Stěr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ja viem, k nam ti top hraci nechcu

Reagovat
smazaný uživatel

ja som nič také nepísal napchať im do papule peniaze a preplatiť viete, čiže chodia

Reagovat
Sandstorm

Koho, že sme přeplatili? Blind, Rojo, Shaw, Herrera mají všichni průměrné platy na poměry velkých klubů PL. Di María dostal adekvátní plat ke svým kvalitám a Falcao šel dokonce s platem dolů. Tyhle Vaše mystifikace už jsou ubohý.

Reagovat
smazaný uživatel

jj mystifikace... keď mali také platy len City a Chelsea, tak to boli preplatený hráči, teraz keď má také platy aj v United, tak sú to priemerný platy veľkoklubov PL

Reagovat
Sandstorm

A jaké platy máš na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

200kpw a viac...

Reagovat
Sandstorm

Počkej tak bavíš se o průměrných platech na poměry velkých klubů PL nebo o nejvyšších platech 200k/w a víc?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
papos182

Adekvatni plat na vase pomery, kdy jste museli preplatit Rooneyho a RvP. Falcao sel s platem dolu z naprosto preplaceneho na preplaceny plat.

Reagovat
vladis271

keby si mal aspoň trochu rozumu, tak ti tam ten Shaw "náhodne" vypadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak z coho sa vlastne smejes?

Reagovat
smazaný uživatel

z teba, že ho furt chceš a lepšie by bolo kúpiť asi RCB, kedže máte Roja a Blacketta

Reagovat
Sandstorm

za to do Liverpoolu se ženou jak zběsilí, že je chudák Rodgers musí odmítat ...oh wait.

Reagovat
LGT

Proč sem pořád taháš Liverpool?

Reagovat
Sandstorm

Proč sem pořád taháte Manchester United?

Reagovat
Mindas

"Jan Vertonghen says he won't be signing a new contract at Tottenham Hotspur

OMG, okamzite v Januari k nam!!!!!"

Reagovat
Sandstorm

Seš borec, umíš používat CTRL+C CTRL+V, naučíš mě to?

Reagovat
papos182

Jde videt, ze ti dela problem pochopit kontext. ManU sem tahal kiwwi ve svem prvnim prispevku, proto se ty reakce toci kolem Manu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

presne na teba som si pomyslel, ked som o tom dneska cital

Reagovat
LGT

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Kupte vsechny kvalitni levonohe hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Už má jenom čtyři roky smlouvy

Reagovat
Zaschrona

necele dva...

Reagovat
Zaschrona

Hmm, ja myslel, ze on smlouvu jeste u vas neprodluzoval.

Reagovat
fantomas

Však neprodlužoval. Sou to 2+2 roky, dva roky opce.

Reagovat
Zaschrona

Aha, takze de facto podepsal na 6 let, hezky...

Reagovat
fantomas

Jop

Reagovat
smazaný uživatel

To je skrátka opica na pohladenie

Reagovat
Sandstorm

Hotovej makak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opice je Costa, on je akorát negr.

Reagovat
smazaný uživatel

čo s tým má Costa?

Reagovat
smazaný uživatel

Seš retard? Říkám, že jak opice vypadá Costa. Nebo neumíš číst?

Reagovat
smazaný uživatel

Divik

25.09.2014 17:42

Opice je Costa, on je akorát negr.

[reagovat]

Kde tam prosím ťa máš, že ako opica vypadá Costa???

Reagovat
smazaný uživatel

Takže seš retard.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

seriozne by sa mali rozdávať bany za také rasistické poznámky

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo za ľudskú hlúposť, že áno

Reagovat
smazaný uživatel

Bany za rasimus se na EF nevedou?

Reagovat
Whitemedia

Ne

Reagovat
Swarley

tady se celkově v poslední době bany vůbec nevedou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

nn, nevedou

Reagovat
smazaný uživatel

aký rasizmus prosím ťa??? čo ja nejako hanobím jeho rasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože

Po 1. Naznačuješ, ze je ti podradený a dávaš ho na úroveň opic

po 2. Pretože otrokom sa nadávalo do opíc v minulosti

po 3. Pretože to píšeš len preto lebo je čierny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ešte raz: Ja hanobím nejako to, že je čierny? Vieš Ty vôbec čo je rasizmus a ako sa prejavuje?

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa prejavuje? Rasizmus nie je choroba Pozri rovnako ako černocha nemôžeš nazvať nigger tak ho nemôžeš nazvať ani opica. Môžeš z ato poďakovať 19temu storočiu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aby ti bolo jasné! Keby napíšem, že Balo je skurvený neger, tak je to rasizmus... Že som napísal, že vyzerá je opica na pohladenie, tak to nieje rasizmus, ale prirovnanie. Vidíš ten rozdiel, že v tom prvom prípade nejakým spôsobom hanobím je rasu?

Reagovat
smazaný uživatel

kde máš prirovnanie? K čomu si ho prirovnal? Prirovnanie by bolo ak by si napisal že Baloteli sa sprava ako opica a nie balo je opica, to nie je prirovnanie to je rozhodnutie...rasistické musím dodať.

Pozri cernochov v minulosti nevnímali ako ludi ale ako vyvinutíé opice. Nadávali im do opic a zatvárali do klietok ako dnes zatvárame opice....Preto keď teraz na nejakého černocha povieš že je opica tak je to rasistické, alebo keď po nom hodíš banan alebo robíš opičie zvuky...A je jedno či to robíš na twitteri, EF, futbalovom zápase... Máš toľko možných nadávok a ty si vyberieš rasistickú

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedna věc, černochovi říct do tváře nigger nebo opice je prostě.. no v první řadě to je sebevražda, že jo Ale za co ho banovat na internetovém fóru, kde prostě nazval nějakého člověka opicí? Reagoval by si stejně kdyby úplně stejně reagoval na Balea?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle mi nepřijde jako rasismus, prostě mu Balo připadá jako opice, stejně jako podle mnohých vypadá Rooney jako Shrek..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Ale zrovna jemu by ten ban nezaškodil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

krásny, ale radšej by som mal v tíme zubáča.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Teď to ještě celkem zvládám, ale až začne hrát v Barce a ze všech si zas dělat prdel tak mi zas bude smutno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Nové Tehelné pole sa môže začať stavať! Dnes bratislavskí mestskí poslanci schválili návrh Ivana Kmotríka a už nič nebráni tomu, aby sa mohlo začať stavať. Ak všetko pôjde (konečne) hladko, takto za 2 roky by už mohlo nové Tehelné pole stáť.

Reagovat
Error

Hm, ne.

Reagovat
Sandstorm

Tomu nemůže věřit snad ani ten největší optimista, že by to bylo za dva roky postavené.

Reagovat
Whitemedia

U nás by se stavilo 20 let, u vás to třeba klapne dřív

Reagovat
Erdovec

díky bohu, že se něco takového u nás nestaví

Reagovat
smazaný uživatel

ako je rozložené financovanie?

Reagovat
ďuriLFC

Malo to byt 27 štát, zvyšok Kmoťo.Asi sa to nemenilo.

Reagovat
ďuriLFC

Aleluje dpč.Dufam že zajtra ráno už sa budú kopať základy.

Reagovat
smazaný uživatel

Durko aspon neostane bez roboty

Reagovat
ďuriLFC

Počuvaj ale on je legenda,ten rekord strelecký mu nemožeš zobrať.To že je to chuj je druhá vec,som zvedavý čo spravi Franta.Aj ked to už asi dlho nebude jeho vec.

Reagovat
ďuriLFC

Ale samozrejme hotelík,bytíky,kancle musia byť.Sa predbehujú či Jurko alebo Ivko toho nahrabú viac.A reklamy na grafobal aj vo vizualizaciach su tiež silne kafe.

Reagovat
smazaný uživatel

nasrac...hlavne nech stoji cim skor

Reagovat
I am Mancunian

"@OliverKayTimes: Uefa confirm #LFC under investigation over FFP break-even deficit, as reported by @marcotti on Tuesday. Also Roma, Inter, Monaco and others"

Reagovat
smazaný uživatel

ešte kolko krat to tu spomeniete?

Po1. Niesme "under investigation" akurat mame doložiť prečo sme mali také velké straty

po 2. keďže sme v minulých rokoch minuli viac ako 50mil na stadion tak sme uplne v pohode..

Reagovat
Arbiter

ad 1) = jste "under investigation"

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Swarley

"The young players are always ready. They are hungry to play the game.

"United's youth education has a level that can provide that. There's a big difference between youth games and the Premier League but in one game you can show [prove] yourself."

tak koho tam dáme?

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaja a Shawa

Reagovat
Swarley

mluvil o tom v kontextu se zraněním Smallinga, takže se asi chystá tam vyslat někoho mladého

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Shaw je vraj dobrý LB, ako zatiaľ nič moc ale talent má... Kludne môže ísť na post CB Rojo a Saw sa vyskúšať na LB...

Reagovat
Swarley

tak s tím se počítá, ale pořád chybí druhej stoper

Reagovat
smazaný uživatel

on chybí i první stoper, když už

Reagovat
Swarley

tak musí hrát dva - první stoper a druhý stoper...první je Rojo, druhej bude někdo jiný...pochopitelnější nebo to bude chtít ještě nějakej extra bonusovej návod?

Reagovat
smazaný uživatel

blind

Reagovat
Swarley

to píšu nahoře, ale tak z toho co LVG říkal bych spíš usuzoval, že zkusí někoho z mladých z béčka...

Reagovat
Sandstorm

Ale Blind bude asi těžko na RCB...

Reagovat
Sandstorm

Že by šance pro Thorpa?

Reagovat
smazaný uživatel

Keane? nebo toho jsme taky poslali nekam hostovat?

Reagovat
Sandstorm

Ten je v Burnley na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak Vermijl?

Reagovat
niflheim

Na to bohužel nemá podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

no to se nehadam, jen jsem tipoval nekoho, o kom jsem si myslel, ze je jeste k dispozici. ale neni. tak jsem teda zvedavej.

Reagovat
niflheim

Příští víkend bude už k dispozici Carrick, tak ten by mohl eventuálně na stopera v pohodě.

Reagovat
mithro

ja by som dal sancu Thorpovi, ten hra paradne za U21 uz roky.

Reagovat
Swarley

kdo ví, jak to myslel, ale ta souvislost by měla být právě s těma stoperama, tak uvidíme

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

u neho je uplne zarazajuce ako je mozne, ze este nezahral ani minutu, specialne pri tych sklenenkach, co mame v obrane. a vobec, ani ziadny loan nic a pritom za rezervu pravidelne jeden z najlepsich hracov, ci uz CB alebo DM.

Reagovat
Swarley

já ho neviděl, ale co je přesně za stopera? s dobrou rozehrávkou nebo tvrdej stoper?

Reagovat
kiwwi

jj, on je taky tvrdas ktory hra s rozvahou, taky mazak medzi tymi mladymi, presiel si vsetkymi kategoriami repre

navyse nepamatam sa aby bol zraneny

Reagovat
kiwwi

aha, no s tymi zraneniami som si ho s niekym zmylil...takze on je presne ten typ, ktory vyborne zapadne k nasim stoperom

Reagovat
smazaný uživatel

okay len 2x sa musel vratiť z hostovania pretože bol zranený ale dobre, aj tu vašu rezervu sleduješ niekedy?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

no to bude tým, že je ešte viac IP ako všetci vaši obrancovia dohromady.... z neho nič nebude Má 21 a za mužov neodohral absolutne nič.

Reagovat
mithro

diky za postreh

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sorry no že na to nemá Ako máš vyššie spomenuté tak je uplne iné hrať v U21tke a iné je hrať v lige. Teraz sa mu hrá so svojimi skúsenosti proti 18 ročným faganom...

Reagovat
mithro

ja nikde nepisem, ze na to ma ale sancu by dostat mohol a mal, nech sa ukaze. Blackett tiez vyzeral posl rok dva, ze bude rad, za league one a mmntalne nas najlepsi stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

You know how the Death Star could destroy planets but got destroyed by teddy bears, that's us, amazing attack, shit defence.

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Rossiter - Falcao 1:0

Reagovat
kiwwi

nn, mas to blbo...je to Owen - Gerrard 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi možná v zimě za 50 míčů do MU? Cítím dobrý kšeft.

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi? On uplne nenaplnil svoj potencial, prečo by mal isť za 50mil?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý tam je nějaká klauzule na 50 mega. Jako není to jisté ale prý je LVG ochotný ho získat za každou cenu.

Reagovat
kiwwi

jj, urcite da za nejakeho Otamendiho 50 mega

Reagovat
smazaný uživatel

S tím jakou máte v obraně nouzi vás ostatní kluby budou hodně dojit, tak aby ses nedivil...

Reagovat
smazaný uživatel

No už udělal dost tragických přestupů a myslím, že další ještě budou následovat :D

Reagovat
Sandstorm

Jaké, že udělal tragické přestupy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Stále by mě zajímaly ty tragické přestupy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba ty kdy nepochopitelně koupil ofenzivní hráče když má očividné díry v obraně.

Reagovat
Sandstorm

To je zase mystifikace no. Do ofenzívy koupil v podstatě pouze Di Maríu. Falcao přišel na hostování. Jinak do defenzívy koupil tři hráče a jednoho vytáhl z juniorky. Tedy 4 noví hráči do defenzivy. Herreru nepočítam ani jako ofenzivního ani jako defenzivního. Jediný, co mi tam chybí je ten zkušený stoper no.

Reagovat
smazaný uživatel

To aby sa Rooney začal učiť po španielsky

Reagovat
Infernoqt

Ta Fifa 15 je čím dál autentičtější rok od roku. Třeba teď za MU se mi v prvním zápase zranil Shaw a ve druhém Falcao.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva už se těším zítra mi přijde krabicovka

Reagovat
Infernoqt

já si ji vyzved už dneska :)

Reagovat
Infernoqt

jinač, aspon na ps, je to zase nezvyk než si hra sedne... hlavně co se týče střel z dálky a střel lobem, je tam jiná citlivost, generátor střel a je to sice reálnější, ale o to těžší, čiže jsem nucen přepnout na obtížnost profesionála než si zvyknu, pro mě je to o to horší, že hraju všecky střely, centry a loby na manuální ovládání a jak změní citelnost, tak je to podstatná změna... a prostřelit Neuera z Bayernu mi přijde taky jako mission impossible

Reagovat
smazaný uživatel

Jo mi to připadá, že tu citlivost mění v každé nové fifě. Holt si musíme zase zvyknout.

Reagovat
TopinB

Reagovat
stiflerovamama

Susicka musi ostat !

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=kxLoycj4pJY

fico má normálne dvojníka

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Boha jeho, teď už ani nevím, co jsem chtěl komu

Reagovat
Infernoqt

Jinač četl jsem, že Reus odmítnul prozatím prodloužit smlouvu v Dortmundu a nevyloučil odchod.... MU?

Reagovat
wild

moze dojst aj CR a Messi, ale pokial nebudeme mat obranu tak su nam na kokot

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
mithro

sikovny stredny obranca sa u nas urcite nestrati

Reagovat
Zaschrona

Everton's record for games played on the 27 September against Liverpool. Played: 5; Won: 2; Lost: 2; Drawn: 1.

Hmmm, to nevypada zle a uz je to skoro 2 dny, co jsme nedostali gol, skoro by se az mi chtelo tvrdit, ze to nevidim nejhur... Bud se vyhraje a bude fajn nebo ne a... pak se to teprve uvidi nejhur, dost mozna sestupova pozice v tabulce, vylet skoro mimo Evropu a pak hned vylet na Old Trafford... Hmm, vypada to na velkej zapas, takze to zase asi teda bude nejakej spektakularni fail...

Reagovat
Infernoqt

velkej zápas, kde proti sobě budou stát dvě výtečné obrany, přičemž jedna ( ta naše) možná nenastoupí vůbec, nemůžu se dočkat

Reagovat
Zaschrona

A za nas at nastoupi kdokoliv, tak to bude nechutne pruchodak, protoze u nas skoro nikdo nebrani, respektive obrana si rada dava goly sama a brankar nerad chyta strely, ktere jdou na branu... Z pohledu fanousku United bych byl v klidu, nas nemuzete neporazit.

Reagovat
Infernoqt

pokud bys nenapsal tu poslední větu, tak bych až řekl, že píšeš o našem týmu ... vidím to na nějakou divokou plichtu

Reagovat
kiwwi

Since the start of last season, #mufc have had 116 injuries.

to je proste neuveritelne

City 77, Chelsea 62

Reagovat
smazaný uživatel

my?

Reagovat
kiwwi

125

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

pff, no vidíš a ideš tu písať niečo o neuveriteľnosti.

Reagovat
kiwwi

njn, United + Arsenal = Chelsea + City + Liverpool + Tottenham

Reagovat
Swarley

to fakt nechceš

Reagovat
kiwwi

Liverpool 65

Reagovat
Zaschrona

Zajimavejsi by spis byly pocty tydnu, na kterou hraci byli mimo... A i to porad nevezme v potaz sirky kadru jednotlivych muzstev, treba Liverpool bude mit zakonite mene zraneni, protoze maji porad a vloni jeste vyrazneji, uzsi kadr.

Reagovat
Arbiter

teď otázka, zdá se proti vám spikli bohové nebo máte špatný přístup k hráčům, co se fyzické přípravy a rekonvalescence týče...

Reagovat
kiwwi

ja uz fakt neviem...hlavne ze Toshiba dodala nejaky super mega giga pristroj za miliony libier ktory mal pomoct pri prevencii zraneni lebo zisti aj najmensie vlasocnicove zranenia a treneri vedia ako mozu toho hraca zatazit - alebo mozno je to prave pricina...dakedy nic nevedeli ta hrac hral az kym uz fakt nemohol a teraz ho pichne v rici a uz mesiac na marodke

Reagovat
kvasha16

Reagovat
wild

to je zaujimava otazka..ono toto zacali uz ku koncu doby Fergieho, ze sme mali dost velke problemy so zraneniami a teda najma u obrancov a trva to uz vyse 3sezony..a zatedy sa zmenili 3manazeri (Giggsa neratam) + sa pomenil aj cely realizacny tim..to by vsetci robili tu istu chybu? Pride mi to fakt az neuveritelne ako je to vobec mozne..

Reagovat
smazaný uživatel

My máme dlouhodobě z top klubů snad nejméně, ne? Kdysi jsem tuhle informaci někde odtweetnul

Reagovat
kiwwi

je mi to cudne, pretoze hrate podla mna dlhodobo najfyzickejsi futbal

Reagovat
Arbiter

Máme špičkové lékaře a Evičku (což mimochodem není jen maskot, ale je to špička ve svém oboru) Na druhou stranu - pokud se někdo zraní, tak to bývá dost často dlouhodobé zranění, viz Romeu či MvG...

Reagovat
smazaný uživatel

Což jsou navíc hráči daleko mimo základ. Bylo by třeba zajímavý to udělat u hráčů užšího kádru nebo základu, byť by to teda bylo těžší nějak kvantifikovat.

Reagovat
Mindas

Ono je to hodně právě závislé na tom, jaký fotbal i hraješ. Jak říkáš, hrají nejfyzičtější fotbal, takže i výběr hráčů by měl být od toho závislý. U Arsenalu mě to ani nepřekvapuje, tam těch silových hráčů je méně. Naopak vždy kladli důraz na technickou stránku hráče a dynamiku. Celkově méně fyzicky zdatní a malí hráči. U City těch méně zranění je evidentně také důvodem fyzické připravenosti. V City je to snad nejvíce ze všech top klubů v PL. Se podívej na Kolarova, Yayu, Harta, Kompanyho, Milnera, Džeka, Kuna... Dříve i Lescott a Richards. Všechno obrovští štípaci. U takového JoJa je to až radikální, jak se změnil za tu jednu sezónu. Tam se musí podávat sypání rovnou do jídla. Sice to nemusí být vždy to nejdůležitější, jak je vidno právě u JoJa, Kuna nebo Kompanyho, ale i ze svých zkušeností můžu říct, že to minimálně může snížit rozsah zranění.

Reagovat
kiwwi

takze doping...myslel som si

Reagovat
Mindas

Ale ten legální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

dávali jsme si na to bacha možná i proto, že pár let zpět jsme měli jeden z nejužších kádrů a nějaké to zranění jsme si nemohli vůbec dovolit. Tak si na to hráči zvykli, nebýt zranění

Reagovat
Robochelsea

To čo sú za čísla? Aj svalovica je zranenie?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kowe

a včera psal o Wrightovi, Anelkovi, Ronaldovi a ještě někom

Reagovat
smazaný uživatel

tak mu jebe. ale je sympoš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

666. pro Everton

Reagovat
kiwwi

take cislo jedine pre Red Devils

Reagovat
Zaschrona

nj, pro repre Belgie by se takove jubileum asi hodilo vic...

Reagovat
smazaný uživatel

Ilori gól za Bordeuax

Reagovat
Infernoqt

Hrál jsem proti Sunderlandu, pískal mě Mark Clattenbrug, vyfasoval jsem dvě červené a pískali se proti mně dvě penalty za nic . Naposledy jsem dostal červenou někdy před měsícem.

Reagovat
smazaný uživatel

to je čo? internetová hviezda Inkognita? kde máš Majdu Pavelekovú?

Reagovat
Bayern +

To bola super relácia.

Reagovat
Bayern +

700. pre Kevinka Nolana

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Bayern +

Sympatickejší futbalista na ostrovoch nebehá. Škoda, že už hrubas prestal prispievať, už mi to nemá kto olajkovať...

Reagovat
fantomas

Ale to víš, že má

Reagovat
Bayern +

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

hrubase skoda je, ale pro Nolana teda ne, hraje jako strasny cune, je to podvodnik a jeste k tomu ma uplne debilni oslavu golu a je fanousek Liverpoolu... neni moc hracu, kterych bych mel tak malo v oblibe, ze bych na ne tady zvracel...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele