UEFA fakticky schvaluje doping, zlobí se Wenger

24.11.2015, 14:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (103)

Přidat komentář
bobis21

nebo jste hráli tak strašně, že by jste prohráli i kdyby nezobali

Reagovat
Liquid

ježiš jak hluboko ještě tehlec "údajně gentlemen" může klesnout, oni jako jedni z mála za posledních 15 let ztratí body s Dinamem Záhřeb v LM a bude remcat nad neudělenou kontumací u 1 nadopovaného pseudohráče soupeře....

Reagovat
smazaný uživatel

neremcá podle mě, jen reaguje na fakt zvláštní regule EUFA. Je to šílený, dopující hráč a v pohodě, dva dopující a víc problém.....

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jeden si to může dát sám u dvou už je hodně pravděpodobný, že za to může klub?

Reagovat
El Fáňos

v tom případě to jeden může prodat, třeba golman, hodí si tam 6 fíků a kontumace nebude??? Docela chápu, že to Wengerovi nedává logiku. Jeden ne a dva a víc jo. Kolik zápasů vyhrál tým kvůli jednomu hráči?

Reagovat
smazaný uživatel

napíše "fanoušek" pseudoklubu kterej má za manažera jednu z největších charakterních trosek v dějinách fotbalu

Reagovat
mojmira

Reagovat
tunkic

Reagovat
kiciN

Tak tobě přijde normální že hráč v teamu dopuje a potrestají jen jej? v tom ma určitě prsty klubový lékař (který je zodpovědný za testy během sezony) a kdo ví kdo všechno další. Třeba mně je uplně ukradený jestli postoupíme ze skupiny nebo ne, ale tohle to je totální hnus, tohle není Tour de France

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takže vlastně kdyby si něco šlehl před zápasem Giroud, přišlo se na to, tak by ti přišlo normální potrestat celej Arsenal? Nebo se to u vás nemůže stát? Kontrolujete krev před každým zápasem, máte kamery a monitorujete každý krok hráče? A doktor Záhřebu teda toho hráče podle tebe nafetoval a říkal si, že zkusí, jestli se to odhalí a když ne, tak to rozdá celýmu týmu nebo jak to podle tvýho ty ilumináti udělali?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už se tu blije, dovolte se mě Vás chytrých pánů zeptat. Je správné aby tým hráče,který dopuje nebyl potrestán a naopak hráč,který kvůli trestu z před 2 let nastoupil na 2 minuty byl potrestán a jeho tým tak přišel o LM?

Za mě výkon v Záhřebu byl hrozný a pokud nejsou stanovy jasně dané tak o žádné kontumaci nemůže být řeč, na druhou strany by se dle mého ony stanovy/pravidla měly zavést.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to má svou logiku. Když dopuje hráč, je potrestán hráč, protože je to selhání jednotlivce. Když dopuje víc hráčů, už je to vzorec a je potrestán klub, protože to nevypadá na selhání jednotlivce. A když nastoupí hráč bez registrace, tak je to chyba klubu a je potrestán klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu ano, ale zase když se podíváš třeba do atletiky tak ve štafetě by taky byl diskvalifikovaný celý tým, takže nevím jestli berem otázku poměru jakože 1/4 týmu už ovlivní 1/11 ne ..

Reagovat
_Blind_

Ale vždyť to je úplně něco jiného, nemůžeš to srovnávat s atletikou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v atletice je to ovlivnění naprosto zásadní, jestli 1/4 týmu naběhne půl vteřiny, je to pořád rozhodující. tam to striktní musí bejt.

ve fotbale jeslti tam jeden týpek běhá o kousek víc, takovej vliv to nemá.

leda by se přímo podílel na gól z brejku, kde viditelně to tahal přes rychlost nebo něco. taky otázka, co mu našli. jestli měl nějakej makedonskej průměrák v sobě trochu trávy, nebo něco, co cíleně dopujou atleti, je taky rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

Ať je hráč součástí týmu 2 nebo 20 pořád nějakým způsobem ten jeho doping poškozuje/znevýhodňuje druhou stranu. samozřejmě to ovlivnění je menší čím více hráču hraje, ale pořád tam je.

Myslím, že kluby by si to samy měly chtít hlídat už jen ze zdravotního hlediska, ti hráči pro ně mají finanční váhu a jejich doping a trest / případně zdravotní problémy poškodí právě tak klub, čili za mě by to měla být zodpovědnost klubu si to pohlídat a když to nezvládnou měli by nést následky, podle příslušných stanov.

Reagovat
smazaný uživatel

neni to jenom o tom matematickym poměru hráčů, jde i o to, co je to za spor. jak do dubu, nauč se číst, vole

jasně no, takže před každym zápasem bude každej klub dělat test každýmu hráčovi

se prober tvle

dole v komentu jseš za to, že poukazuje na nedostaky pravidel jo? proč na to poukazuješ, když to jasně řekl a je to tak i jasně řečeno v článku? jsi objevil ameriku nebo co?

je to jeho názor (on to neni názor, jen to říká, protože se mu to zrovna hodí do krámu), můj názor je, že zrovna tohle pravidlo je odladěný správně.

a hlavně to co řek, že fifa defakto podporuje doping, když to netrestá, je píčovina jak víno. hráč za nejspíš svou blbost, ne úmysl, zaplatil 4 rokama zákazu. kariera do prdele. zápas to ovlivnilo s největší pravděpodobností mizivě.

je ti to málo?

předveď nějaký argumenty, který se zakládaj na zdravym rozumu a schopnosti uvažovat, nebo nepředváděj nic

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus ty předvést slušné chování a ne mě urážet díky.

Zkusím ti to přiblížit na jiném sportu, znáš NFL? Kdyby si vzal QB doping bylo by to v pohodě? Nebo pojďme blíž, kdyby si vzal Jícha v házené doping, taky v pohodě? nebo to budem posuzovat případ od případu, dá gol , tak je to ovlivnějí, nedá tak není ???

Co je jasně řečeno??? Od dvou hráčů je možno uvažovat o trestu? Jak konkrétní to prosímtě je? To mimo jiné ad absurdum znamená že i při 11 je možné taky jen uvažovat...

Btw 4 roky těžko dostal za svou blbost/ vzaní si něco omylem, to by bylo "kurevsky přísné" spíš bral něco dlouhodobě, ale o tom ani jedem nemáme info.

Reagovat
xjert02

tomu se říká opportunismus, od AW i od ExP

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. co to jako kecá, že to fifa podporuje? však mu nahulili rovnou 4 roky tak co chce

to pravidlo je velmi logický. když jich je víc, jde to i za klubem

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger byl na tiskovce tázán a odpověděl tak že netrestání klubu, jehož hráč dopuje je podle něj chyba, nevím co je na tom nelogického, jen odpověděl dle vlastního názoru na otázku novináře. Nevím na kolik přesný je tady překlad, ono už "Podle regulí by museli dopovat nejméně dva hráči, aby bylo možno uvažovat o diskvalifikaci klubu." zní teda hodně divně, protože fakticky znamená guláš, protože nic neříká jasně. Jsem za to že AW poukazuje na chyby v pravidlech resp. jejich nejednoznačnost, nebo jak to přesně nazvat.

Reagovat
Riviera Kid

Nemůžeš přece potrestat celý tým, jen proto, že jeden blbec si dal nějaký doping.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak malo by sa vyšetrovať, kto mu tie dopingové látky podal.

Reagovat
El Fáňos

tým by měl znát svoje hráče a drogy prostě do sportu nepatří. A když nejsou schopní uhlídat hráče nebrat drogy, je to do jistý míry i jejich chyba. Fotbalisti jsou paka, ale tým je musí držet na uzdě. Byl bych v tomhle dost tvrdej. A pokutu by měl dostat jenom hráč a kontumace jednoho zápasu mi přijde docela rozumná. Co jsou tři body? a drogy jsou prostě hnus a měla by fungovat na hráče kolektivní tlak viny. Vezmeš si a poser... to celýmu týmu. To potom by šlo omluvit i to, že byli na jedný párty, kde si vzali koks a jeden raubíř strhl dalších 4 a potom kontumace ano? prostě to je divný pravidlo a srovnávat s altetikou a cyklistama je blbost, ale nelogický to je

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkné řečeno, to že Arsenal prohrál je jen a jen tím jak hráli, no spíš nehráli. Ale nevidím sebemenší rozdíl mezi tím, že dotuje jeden hráč nebo dva. Doping je doping!

Reagovat
smazaný uživatel

jo je to v poradku. doping je v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Dědku to už si děláš prdel

Reagovat
masly008

jde to řešit v klidu.vzít zábřehu 3 body a hotovo.byl by postrestaný a vlastně nikdo by na tom nevydělal.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Až takhle zoufalí jste jo?

Reagovat
tunkic

Vzít Záhřebu 3 body, ne je připočíst Arsenalu!!

Reagovat
Mimalu

Ví se vůbec na co měl ten nález? 4 roky jsou dostatečná doba jako trest, určitě to se schvalováním nemám nic společného. O kontumaci bych se bavil kdyby to bylo ze strany klubu vědomé porušení, tak to je to pouze selhání jednotlivce

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, ono futbal nie je individuálny šport a doping jednotlivca by nemal mať také tvrdé následky pre jeho spoluhráčov a klub, pokiaľ sa na ňom nepodieľali. Podľa mňa aj pravidlo o 2 dopujúcich je ešte príliš tvrdé, amali by tam byť minimum 3 aby to šlo skontumovať. Napríklad v zámorí pre individuálny doping tiež netrestajú kluby, len jednotlivcov, Wenger je len taký ufňukaný kokotko ako obyčajne.

Reagovat
puji
Reagovat
Neuro

a co se vůbec považuje za doping a co ne? když si dám před zápasem a o poločase 450ml Redbull je to doping?

Reagovat
smazaný uživatel

neni ale hodit do seba pred zapasom pol litra redbullu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

to je pak jasný

Reagovat
smazaný uživatel

noa? Ja aj 2l + kavy4 vypijem pred fun matchom

Reagovat
Uwe háže buly

PS se nepočítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Pěkně Wenger přenáší tlak na UEFU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejuně jako každá jiná organizace zaštitující sportovní odvětví.

Reagovat
Uwe háže buly

Sem myslel, že zase vylezl Zeman.

Reagovat
hawk

Jen by mě zajímalo, jestli takhle vyskakoval ve chvíli, když by již měli jistý postup.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz snad ani nie je pravda. ako hlboko moze este ten srandaklub na cele s tymto vyschnutym buzikom klesnut. banda totalnych sraciek a odpadov

Reagovat
arsavin

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne vidim ako by si mu v priamej konfrontacii nalozil a zotrel ho a on by sa citil ako vyschnuty buzik a siel smutny domov do svojho kanalu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
arsavin

Jinak uznávám, tohle prohlášení Wengera je opravdu hloupé. Ale proti hláškám Hurrikanea to nic není..

Reagovat
Dzanka

jak hluboku může klesnout úroveň diskuzí na EF, když tady budou svoje prepubertální sračkoidní názory vypisovat taková přiblbla jako Ty?

Reagovat
Mada

Ty jsi neskutecna troska a ubozak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Free_player

nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Jako částečně pravdu má, ale v jejich situaci to vyzní spíš jako chytání se posledních stébílek naděje. Měl radši mlčet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

proste klasicka anglicka slavie

Reagovat
Trand

Já s ním souhlasím a souhlasil bych i kdyby to říkal Mourinho nebo kdokoliv jiný. Je blbý, že se to stalo zrovna v týhle situaci a spousta lidí to pochopí tak, že Wenger škemrá o body. Ale jsem přesvědčený, že by to prohlásil, i kdybychom skupinu vedli nebo měli jistý postup, jenže tehdy by to nikoho nezajímalo, protože by si na něj nemohli zanadávat.

Reagovat
hawk

jasně, ale u Wengera je bohužel kňourání v posledních letech naprosto standardní věc. Kdyby začal kňourat hned po tom, co se zveřejnil ten dopingový nález, tak by se to také řešilo, ale ne tolik jako nyní, protože to vyloženě vyhlíží jako trapné výmluvy (zajímavé je, že o tom špatném výkonu se raději nezmiňuje (po zápase ho celkem bagatelizoval)) na možný nepostup, který byl po losu skupiny naprosto povinný (hned po Bayernu).

Reagovat
Mimalu

no v době kdy to vyšlo na povrch, tak měl Arsenal 0 bodů, to by situaci fakt nezměnilo

Reagovat
hawk

to je sice pravda, ale kdyby s tím vylezl hned po zveřejnění tak se spoustu se to dá pochopit a myslím, že by spousta lidí i pokyvovala a dávala mu za pravdu, ale nyní už je to víc jak měsíc a on se začíná ozývat, což je do očí bijící.

Reagovat
Mimalu

tak předpokládám, že se ho na to zeptali novináři, tak odpověděl

Reagovat
Mada

Reagovat
cejen13

Řekl to na tiskove konferenci před zápasem, když se ho na doping ptal novinář

Reagovat
xjert02

Tiskovka

Reagovat
smazaný uživatel

Mistr Wýmluva opět úřaduje Pravidla mi přijdou v pořádku. Zajímalo by mě, který klub ví přesně v každým okamžiku, že jejich hráč si nic nedal... Stejně jako jde klubům o body, jde i hráčům o smlouvy a pokud si myslí, že mu na to nepřijdou a pomůže mu to, tak to zkusí a má za to pykat celej klub? Když už to je u dvou hráčů, tak je pravděpodobnější, že v tom bude mít prsty i někdo z klubu, i když to nemusí být podmínka, ale proč by asi klub nadopoval 1 hráče?

Reagovat
kiciN

napiš to tady ještě 3x hatere

Reagovat
smazaný uživatel

už zase tenhle starej senila kňučí ten už neví jak by se víc ponížil

Reagovat
smazaný uživatel

má pravdu, ale měl držet hubu

Reagovat
cetto

Hlavně, že když se to stalo Plzni, tak mu to bylo šumák

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidlo o venkovních gólech mu taky roky nevadilo, dokud nevypadl... Až prohraje na penalty, tak zase budou špatně penalty a mělo by se hrát prodloužení dokud nepadne gól

Reagovat
smazaný uživatel

Jde klesnou jeste niz?

Reagovat
Mada

Určitě to dokážeš, v případě že nebudeš vědět jak, zeptej se Masopusta.

Reagovat
Harakan

Od retarda jako ty, to ale sedlo

Reagovat
Liquid

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gunner14

Hned jak jsem videl clanek , tak mi bylo jasny co tam bude a co ne. Ale jak to tady vidim , tak se CTK nedivim , kdyz jsou tady blbci co se zasmeji , zanadavaj na Wengera bez toho , aby si precetli celej rozhovor

Reagovat
Gunner14

Doporucuji si tem blbcum clanek najit , pokud to dokazou teda , nebo bezte na tn.cz a prectete si to co orizl bulvar

Reagovat
Mada

snažíš se bohužel absolutně zbytečně

Reagovat
Nikikrew

Ale ma pravdu. Precital som si o tom cely rozhovor a znelo to odlisne.

Reagovat
Mada

Já s ním samozřejmě souhlasím, ale jistým lidem je jedno co řekl, hlavně že si kopnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi hodnej, že jsi to blbcům napsal pravopisně špatně Aspoň tomu budou rozumět

Reagovat
Gunner14

Jakože bez diakritiky ? sorry , že nesedím u komplu celý den

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Wengere, ty jsi takový ubrečený kretén, že to není možné.

Reagovat
Mada

To je přesně pro tebe.

"Gunner1424.11.2015 19:02

Doporucuji si tem blbcum clanek najit , pokud to dokazou teda , nebo bezte na tn.cz a prectete si to co orizl bulvar"

Reagovat
Shevchenko

Ty na mě vůbec nereaguj

Reagovat
Mada

Nebo ?

Reagovat
xjert02

Tohle, Arséne, nemáš zapotřebí. V Záhřebu to bylo otřesné především herně, a bohužel i takticky (Bůh ví, kdo na tom nese svůj lví podíl).

Reagovat
db18

Reagovat
Spalovač šancí

Kolik hráčů chodí na pozápasovou dopingovou kontrolu?

Reagovat
smazaný uživatel

jeden

Reagovat
icemike

Takže dva nikdy chycení nebudou. ..hlava 22

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně jedno, jestli se to stane Arsenalu nebo Chelsea, a ať už mají bodů, kolik chtějí. Tak doping je přece zlo. Ale někteří lidi si prostě nenechají ujít příležisost si na Wengera zanadávat.

Reagovat
tunkic

Ještě že je fotbal individuální sport Jinak samozřejmě tohle fakt nebyl ten důvod naší prohry v Záhřebu, tam jsme jednoduše zahráli úplný hovno!!! Takže 3 body sebrat chorvatům, ale nám určitě nepřičítat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele